• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Va veni in curand CEVA MARE?

Tind sa cred ca vom avea un cutremur in jur de 4 zilele astea la noi... dar nu fac pariu, ca nu sunt extrem de convins.

gogule, daca o nemeresti si pe asta...chiar incep sa cred ca esti paranormal :P

si eu zic un 6 in apropiere zilele astea
si un 4 la noi azi maine

Gogu said:
Tind sa cred ca vom avea un cutremur in jur de 4 zilele astea la noi... dar nu fac pariu, ca nu sunt extrem de convins.

Na, ca de data asta am rasolit-o...

Gogu said:
Gogu said:

Na, ca de data asta am rasolit-o...

Mai pot "imprumuta" 48 de ore incepand de acum?

Cutremurul produs in aceasta seara in Vrancea este interesant prin locatie, epicentru, a fost situat intr-o zona langa Gura Teghii, zona care nu a mai dat demult cutremure de magnitudine peste 4,0, nu mai vorbesc de peste 4,5. Seismul a fost simtit si la Bucuresti, cu intensitatea de cel putin III grade pe scara Mercalli.

Dupa cum spuneam vineri parca, in perioada 15-20 astept un 7+ in lume, cu accent pe 16-18.
Altul decat cel de 7,7 din Nicobar.

Acum, sa vedem daca metoda functioneaza... :D

Ma mai risc o data...
Un 7+ ( de data asta poa' sa fie si un pic mai mic, dar nu mai mic de 6.8) in perioada 25-27.

Sa nu uit, undeva in lume, la noi, slabe sanse.

Sa ma mai risc a paria pe un 3.5- 4.5 in Vrancea pana pe 10?

zi si tu ca va fi un 3-4 luna asta. ai avea succes 100%.

Si as mai baga ca bonus un 7 in lume in perioada 8-10.

Gogu said:
Si as mai baga ca bonus un 7 in lume in perioada 8-10.
S-au schimbat niste chestii, si as dori prelungirea termenului pana pe 12. Se poate?

Back