• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Viziunile Manulei cap II

De dragul adevarului :D: sa fie aici si o rog pe Manu sa precizeze ce inseamna pt ea "in timp scurt la noi" care-i marja?. Ca sa fie lucrurile clare .

» (hide) (report) manuela - 08-09-20:37 -- dc e ,e dc nu f bine
» (hide) (report) manuela - 08-09-20:37 -- retinem noi aici
» (hide) (report) manuela - 08-09-20:37 -- nu trec c iar voi fi luat l misto
» (hide) (report) victor - 08-09-20:37 -- cum vrei
» (hide) (report) manuela - 08-09-20:36 -- nu vic
» (hide) (report) victor - 08-09-20:36 -- sa il treci in forum
» (hide) (report) manuela - 08-09-20:36 -- deci nu va luati de mine
» (hide) (report) manuela - 08-09-20:36 -- nu lucrez in domeniu
» (hide) (report) manuela - 08-09-20:36 -- eu prevad un 7 -7,8 in tims scurt la noi dar poate ma insel
» (hide) (report) GeoX - 08-09-20:36 -- cutremure de genul asta se produc cam de 10-12 ori pe an

adrian1988 said:
eu vad un 5,5 - 6 :P

Daca nu dai locatia si timpul ,nu se valideaza :D: deci........revino cu completarile de rigoare.Jucati cinstit.

In Vrancea nu se produc cutremure de peste 5,0 mai jos de 175 km adancime. Zona de la 180 km in jos e aproape de limita inferioara a blocului litosferic.

Vedeti? De aia sunt necesare precizari privind locul si data pt a nu se spune ca-i la plesneala ,sau e ?
Asa si domnul inginer Istrate le dadea cu 50% la noi sau aiurea pe planeta.Cutremure sunt zilnic la diferite adancimi si o sa stigati ba unul ,ba altul , ca ati prezis.
Daca vreti sa fiti credibili ,respecatati un minim decent de informatii .

manuela said:
in cateva saptamani la mare adancime170-189km

Deci, in cateva saptamani (cate? 2, 3, 100?) tu spui ca la 170- 189 km o sa avem un seism magnific (ai vehiculat 7- 7,8 magnitudine) la noi in tara. Astept cu nerabdare sa spui cate saptamani si astept cu nerabdare deznodamantul ;)

daca tot e sa fim corecti de ce nu mentionezi tot ce am zis adica ....(hide) (report) manuela - 08-09-20:36 -- deci nu va luati de mine
» (hide) (report) manuela - 08-09-20:36 -- eu prevad un 7 -7,8 in tims scurt la noi dar poate ma insel

daca tot e sa fim corecti de ce nu mentionezi tot ce am zis adica ....(hide) (report) manuela - 08-09-20:36 -- deci nu va luati de mine
» (hide) (report) manuela - 08-09-20:36 -- eu prevad un 7 -7,8 in timp scurt la noi dar poate ma insel

Pai manuela, ori e, ori nu e. Sau 50 %-50 % cum zice stim-noi-cine ?

daca pana acum am mai glumit ,acum sincer mi se face frica de ceea ce am vazut, era atat de multa lava care iesea din pamant ca nu aveai unde fugi,valuri intregi veneau din toate partile,oamenii fugeau urland,....e groaznic daca se va adeveri aceasta viziune.Nu ma intrebati de zona ca nu am habar,nici de cutremure ca nu stiu daca au fost cutremure inainte,in viziunea mea era calm inainte sa vad lava aceea.Rugati-va sa nu se intample asa ceva

Bun, deci va erupe un vulcan, iar noi trebuie sa ne rugam ca sa... Aici nu am inteles, trebuie sa ne rugam ca sa nu erupa? Poate fi plauzibil, dar la cine sa ne rugam?

In alta ordine de idei, spuneai ceva de un cutremur major la noi in tara. In urmatoarele saptamani. Cate saptamani sa fie? Ca sa stim o treaba. De fapt, cred ca mai bine ar fi sa intreb daca esti sigura ca va veni. Ca asa oricine poate spune "in urmatoarele saptamani vom avea un cutremur de magnitudine X la adancimea de Y sau nu vom avea" pentru ca mai apoi, daca este sa se intample va spune "v-am spus eu" iar daca nu se intampla, ai ghicit, va spune "v-am spus eu".

gogu hai ca vad ca te iei aiurea de mine,crezi ce vrei si in ce vrei,roag-te sau nu, cui vrei, ca chiar nu are importanta,mai bine imi vad de treaba mea ca aici numai cu acuztii
se vine.

manuela said:
gogu hai ca vad ca te iei aiurea de mine,crezi ce vrei si in ce vrei,roag-te sau nu, cui vrei, ca chiar nu are importanta,mai bine imi vad de treaba mea ca aici numai cu acuztii
se vine.

O mostra de intelepciune Manu!

P.S. Am apasat din greseala pe "Multumesc", in loc sa apas "reply".

" ca chiar nu are importanta,mai bine imi vad de treaba mea "

" Ca chiar" ca bine zici de data asta , Manu. Sa videm daca rezisiti :P .

P.S. Si io am patit-o cu multamu' :D Si nu numai aici, da sa fie primit .:P

De cand tot vine big end si nu mai vine. Avem alte lucruri mai importante de facut decat sa tremuram de grija asa-zisului sfarsit. Asa cum a venit si pe 21 mai, fireste...cum a "prezis" un mosulica redus si sarlatan. Ce caraghioslacuri...

Back