• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

La taifas cu Manuela

Status
Not open for further replies.
La multi ani Manuela si tuturor celor de pe acest forum. Manuela, te rog sa ma scuzi, nu am fost pe faza cand ai anuntat data marelui cutremur. Am inteles ca aceasta data nu s-a schimbat. Tu vezi un cutremur mare in viitorul apropiat? Te intreb pentru ca am observat ca se cam adevereste ce spui tu. Respectul meu Manuela. Poate imi dai un raspuns.

manuela said:
vad deocamdata un vulcan ca un,, cucui"care parca iese dintr-o apa ,si niste picaturi care sfaraie parca cand ating pamantul
Pe langa Tonga este un vulcan subacvatic activ, la vreo 6 km in largul insulei.

bodo cutremurul era pt feb data era 5 parca acum nu e batut in cuie ....inca nu simt ceva concret

la multi ani tuturor un an bun va doresc speram ca va fi unul mai bun . Manuela eu am visat la cumpana dintre ani in acelasi vis o invazie de ozn-uri un tsunami si un cutremur mare sper sa nu avem parte de nici unul din ele un vis care pe mine m-a impresionat. pupici

vad pe cer ca o aureola boreala dar e violet mov ceva spectacular.....simt agitatie .

si verde la violet mov e mai mult ca un curcubeu ciudat

incepe si un vant puternic ,am senzatia de teama

vad prabusirea unui avion in noapte cauza un trasnet sau asa ceva vad o lumina care se duce direct in el.Mai vad un val urias simt gust sarat .aud un zgomot cidat cred zgomotul apei .

ploi cu noroi ruginii picuri din cer vad cazand dar nu sunt picaturi curate au culoarea argilei.

vad persoane care imi arata petele ruginii ale ploii impregnate in haine.

vad persoane care imi arata petele ruginii ale ploii impregnate in haine.simt si un miros ciudat

vad persoane care imi arata petele ruginii ale ploii impregnate in haine.simt si un miros ciudat

LA MULTI ANI TUTUROR SI TIE MANU , IN MOD SPECIAL. CREZI CA SE ANUNTA VREMURI GRELE? SPUNE-NE SINCER DACA VEZI UN CUTREMUR DEVASTATOR SAU UN EVENIMENT NEGATIV MAJOR CARE NE-AR PUTEA MARCA .

Bodo, o mica rugaminte.
Incearca sa scrii normal, fara a folosi exclusiv majuscule. In "limbaj de net" folosirea in exclusivitate a majusculelor inseamna ca tipi.
Multumesc mult.

vai Doamne fereste ramanya sper sa nu fie ploaie de aia.nu inteleg engleza dar daca spui ca e dupa hiroshima cred ca e toxica.Poate imi explici tu ce spun aia.si de ce e ploaia aia neagra

Va scriu acum,pt ca stiu ca in curand se va intampla ceva negativ,mesajul l-am primit in dimineata asta suna cam asa:nu ati respectat cuvantul meu ,raul la-ti creat voi,ve-ti asista la propria distrugere,mana mea nu va mai fi scut,ochii mei vor fi inchisi.Gresit cine spune ca eu va pedepsec,va-ti autopedepsit eu doar permit ca acest lucru sa se intample.Cam asa suna mesajul in mare mai spunea ca am avut timp sa intelegem si ca nu a fost loc pe unde solii lui nu a trecut,ca sa ne spuna adevarul.Concluziile le trageti voi .

Buna ziua dna Manuela,cit de curand crederi ca se va intampla ceva rau.Multumesc

Multumim manuele pentru tot ,sper sa fim pregatiti sufleteste ,stiu ca tuturor ne este teama ,dar poate sa saturat si Dumnezeu de ratacirile noastre . Sper din toata inima sa fie ori cite distrugeri materiale dar sa fie salvate cit mai multe suflete .

nu stiu zau daca meritam elenafechita,cred ca de data asta nu va mai fi mila .

Status
Not open for further replies.
Back