• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

La taifas cu Manuela

Status
Not open for further replies.
a fost unul l-am prezai mai devreme ,acum cred ca fi altul tot noaptea asta .Inca nu stiu dar dupa ce simt cred ca va mai fi unul mai maricel decat cel de 4,4 de acum cateva min

Felicitari Manuela pt previziunile tale,inca odata ai avut dreptate.Continua sa postezi ceea ce simti fiindca eu citesc tot ce se scrie pe acest forum (chat ).

Buna Manuela felicitari pentru premonitie, stii pe mine ma frapeaza acesta perioada care urmeaza s-au scris zeci mii de articole pe tema asta de anul 2012 tu ce parere ai de ceea ce urmeaza presimti ceva? pupici

greu de spus poll eu am scris si ieri ca daca nu e intampla ceva ieri azi tare ma tem ca in preajma lui 31 vom avea evenimente nefavorabile....dar ca orice om ma pot insela.

Nu vreau sa va sperii dar cred ca iar se apropie ceva ....bineanteles ma pot insela

Manuela, ti-am citit mare parte din posturi, vad ca nu te prea inseli.
Sincer sper sa nu ai dreptate acum. Nu ne speria te rog

Manuela,felicitari.Chiar daca nu am postat si nu am intrat in discutii ti-am citit fiecare postare.Spre deosebire de altii tu spui ceea ce simti si ceea ce crezi ca s-ar putea intampla scurt si la obiect.Bravo si tine-o tot asa.Cam ce crezi ca urmeaza sa se intample,ce ne-ar putea vizita,un nou cutremur sau...poate fi vorba despre altceva?

vad dezastru ysa ceva gen cutremur,mai vad nave spatiale.dar mai incolo ceea ce ne preocupa acum e ceva gen cutremur

Cine stie ce s-o mai intampla in viitorul apropiat si ce ne asteapta de acum inainte.Manuela cutremurul care il simti atat de aproape poate sa ne viziteze pana la sfarsitul anului sau din 2010 incolo?

Manuela spune ca e posibil sa aibe loc un seism an afara tarii, de 6 R , ....deoarece luna si-a schimbat aspectul intr-un timp scurt.

bine v-am gasit. poate ca e bine sa fie cutremure mici, Manuela fi puternica ca de unele lucruri tot nu scapam. LA MULTI ANI, tuturor cititorilor si cumpatare in tot ce faceti , si Manuelei multa sanatate. :bye:

apropo de alunecarile de pamint, case surpate au fost in brazilia,in ajunul revelionului. probabil pe acestea le-ai prevazut.

Ce noutati mai ai,Manuela? Te astept cu vesti ,,proaspete"...

buni deoacmdata liniste .Sa ne bucuram de asta cat va dura

vad deocamdata un vulcan ca un,, cucui"care parca iese dintr-o apa ,si niste picaturi care sfaraie parca cand ating pamantul

Status
Not open for further replies.
Back