• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

La taifas cu Manuela

Status
Not open for further replies.
Mesajul tau a picat ca un trasnet.Dupa ceva vreme in care ne-am obisnuit sa fie liniste si nici un fel de avertisment,deodata..bufff..ceva mai tare ca toate la un loc.Nu iti pun intrebari in legatura cu mesajul pentru ca stiu ca sunt lucruri care se pot explica si lucruri pe care trebuie sa le iei asa cum sunt.Imi dau insa cu parerea, facand o asociere dintre acest mesaj si cel referitor la evenimentul din februarie.Si cred ca asa e.Asta inseamna ca ar mai fi 2-3 sau poate 4 saptamani.Bineinteles ca totul e doar o supozitie,o perceptie a unei persoane si nu constituie o certitudine- fiecare e constient de asta si nu cred ca cineva va interpreta altfel.Dar e un semnal de alarma care merita luat in seama, mai ales de catre cei care au rupt orice leagatura cu Creatorul.E timpul sa ne amintim de EL si implicit ..de noi...

Niciodata Dumnezeu nu inchide ochii in fata oamenilor oricat de grave si multe sunt pacatele acestora. Mesajul pare sa vina din alta parte si nu de la Creator.

Aloha ! Din pacate radiatiile solare sunt active in aceasta perioada iar in data de 17 ianuarie, campul geomagnetic va fii nesigur , cum s-a intamplat si in data de 12 ianuarie in Haiti . Asa ca va recomand prudenta . Pace si lumina !

Manuela,
Te rog frumos sa citesti maine despre strabunica mea Pauna si puterile pe care le-am mostenit de la dansa! Le vei gasi la subformul "De vorba cu Old DG" la "Amintiri=Bunii mei"!
Sa-ti dai o parere aici! Multumesc anticipat!

am citit old f interesant ,continua cu povestirile tale sunt captivante.

vad un accident masina mare si pioerdere de gaze.,mai vad un tren parca de marfa deraiat
vagoane

manuela said:
am citit old f interesant ,continua cu povestirile tale sunt captivante.
Manuela, ce zici de puterile tamaduitoare transmise genetic de strabunica pe linie masculina?

nu stiu ce sa zic e bine daca poti alina durerile.chestiile astea se transmit e adevarat

manuela said:
vad prabusirea unui avion in noapte cauza un trasnet sau asa ceva vad o lumina care se duce direct in el.Mai vad un val urias simt gust sarat .aud un zgomot cidat cred zgomotul apei .

Buna ziua Manuela. Citesc cu interes premonitiile tale. Cred ca ai intr-adevar talent la asta. Am citit articolul asta in evz: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/884054/Avion-prabusit-in-Marea-Mediterana-/. Ai prezis intocmai evenimentul. Felicitari! Am vazut ca ai facut o prezicere si despre un viitor cutremur in Romania. Ne poti da amanunte?

vad trupuri ca atinse de ceva cumplit poate fi un accident dar ceva imi spune ca e o boala sau....nu stiu ceva ce nu am mai intalnit.In general vad maini si picioare ciontite urat nu medicate ceva de groaza,ca o boala care nu a fost tratata si a ;lasat urme oribile pe corp,in general membrele inf si superioare..au o culoare movie spre negru .......Nita deocamdata despre cutremur nu stiu nimic dar atiunci cand va fi stiu ca va fi devastator cu multe victime si daune materiale.

Multumesc Manuela. Am sa urmaresc in continuare postarile tale.

Buna ziua manu ,cred ca,membrele de culoare inchisa pe care le-ai vazut,sant degeraturi suferite de cei care au murit de frig si nu cred ca e vorba de o boala .Asta e parerea mea!

S-a adeverit ce ai spus cu un tren si cu un avion.

nu a postat ce am scris mai devreme
vedeam bucati de meteorit cre ce cadeau in apa dar i pe uscat cred ca meteoriti erau dar pot fi si altceva nu ma pricep la din atea.Mai vedeam oameni ce se tineau cu mainile de stomac si vomitau,a[poi am vazut un metrou cred care avea mare viteza simteam ingrijorarea conducatorului putea fi tren nu -mi dau seama .

Vad clar cum 3 persoane sapa in pamant cauta ceva la inceput nu stiu ce apoi sunt acolo si sugerez unuia a sape mai la stanga apoi mai spre centru ,ei sapa si gasesc fragmente din vase preistorice apoi in mijlocul gropii unde le sugerasem sa sape gasesc o lada ,de lemn cred dreptunghiulara destul de mare iar acolo gasesc multe comori din aur ,pers care capul celor care sapa pare ca ma vede si imi zambeste dar un zambet siret ca si cum imi spune ca nu s-a terminat aici.Brusc revin la realitate dar am in fata obiectul care l-a scos primul e ca o cana de apa mare cum se punea odata pe masa dar e din aur.Nu stiu ce pate insemna dar cum viziunea a fost clara tin sa o scriu .

Status
Not open for further replies.
Back