• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

La taifas cu Manuela

Status
Not open for further replies.
parca aici era locul ..La taifas cu Manuela ,nu am citit tot dar nu am inteles ce era cu cracanatul

marius ,cred ca ai gresit postul.ti se pare tie ca ar fi cineva stresat?mie nu.

hai ma lumi chiar nu stii?

Alexanderson ,imi pare rau ca nu am observat mesajul tau ca nu as mai fi scris,insa pt ca scrierea mesajului meu a durat mai mult pana l-am terminat din motive de intrerupere ,a aparut dupa al tau.in speranta ca vei mai intra incerc sa-ti dau un sfat:incearca sa-ti asculti in totlitate parintii nu partial asa cum ai dat de inteles iar ca nu asculti pe altii este dreptul tau numai fii atent ca cimitirele sunt pline de astfel de tineri prea siguri pe ei ( vezi motocilcism.ro).si sa-ti mai spun ceva nu conteaza varsta ci ceeace spui si cum spui.sa fii iubit

Draga Manuela, parca acesta era coltul tau.Ce se intampla de nu mai scrii nimic aici?Eu nu am mai intrat de aproape o saptamana si cand am venit am deschis direct aici.Dar...absolut nimic de la tine.Sa nu imi motivezi ca nu ai ce sa spui, ca nu te cred.Daca te bate gandul sa nu mai scrii deloc aici, spune-ne si noua....mie mi-ar pare enorm de rau.Totusi, ceva nu e in regula, e mult prea mult timp de cand nu ai mai scris ceva cu manuta ta.Iti doresc multa sanatate!

manu are o problema cu calculatorul buni, cand o rezolva, o sa apara, speram noi cat mai devreme

manuela a avut si ceva probleme in italia dar s-a intors ,din pacate calculatorul ei a primit o portie de cafea si pt ca nu a fost tocmai de calitate acesta s-a razbunat si nu mai vrea sa functioneze.si mai rau este ca nu are in acest moment bani sa-si rezolve aceasta problema si va asigur ca este f nefericita din cauza ca nu poate lua legatura cu noi

Manuela anunta ca nu va fii nimic negativ in perioada aceasta . Se gandeste la voi si cat de curand se va intoarce printre noi . Pace si lumina !

ogarul said:
marius ,cred ca ai gresit postul.ti se pare tie ca ar fi cineva stresat?mie nu.

daca ai sa mergi cu o pagina in urma ai sa-ti dai seama de ce ...:wink:

Manuela il vede cazut pe Basescu .....se intampla ceva negativ la adresa lui , se pare ca e vorba de o adunare , oameni multi si acolo pateste ceva in viitorul apropiat , poate fii vorba si de cateva luni . Pace si lumina !

mari inundatii vad in moldova mai ales nord
victime si raniti,case sub apa.

SARBATORI FERICITE! inca o data ai avut dreptate cu premonitiile tale .felicitari! si ramasesem datoare la tine cu un raspuns.da,intram la istrate,dar nu am conversat niciodata cu nimeni,aveam un alt nik,intram,citeam si ieseam....am fost dezamagita,ne ducea cu zaharelul...ca va fi la noi...sau in alta parte....in schimb,am urmarit postarile tale si acolo,si tot ce ai prezis,s-a indeplinit.ma bucur ca exista astfel de oameni,ca tine,printre noi.inca o data,felicitari,si asteptam in continuare cu predictiile tale.si,chiar daca sunt femeie,imi place sa recunosc cind vad o femeie frumoasa.esti una dintre ele.ai niste ochi superbi!:)))

multumesc lyanna pt apreciere sper sa fiu in continuare la inaltime cu prezicerile mele Craciun fericit

vad lume multa ,jeturi de apa jandarmi,revolutie cred este aproape ca in 89.

mai vad schimbarea unei monezi cred ca nu vor mai fi dolari,sau eur vad o moneda noua ,nemaivazuta pana acum

manuela said:
multumesc lyanna pt apreciere sper sa fiu in continuare la inaltime cu prezicerile mele Craciun fericit

vad lume multa ,jeturi de apa jandarmi,revolutie cred este aproape ca in 89.

mai vad schimbarea unei monezi cred ca nu vor mai fi dolari,sau eur vad o moneda noua ,nemaivazuta pana acum

O parte a tarilor arabe, vor sa scoata o moneda proprie, pentru lumea araba, asa cum este euro pentru o mare parte a europei, de la 1 ianuarie 2010.
Cred ca au sanse mari sa realizeze acest lucru in cursul anului 2010.
Cred ca asta este noua moneda care se va impune si la nivel global, dar nu singura.
Ceea ce vor cei de la FMI, sau mai degraba nu vor, adica inlocuirea singurei monede recunoscuta ca moneda de rezerva cu "altceva"---- se va face numai in momentul prabusirii cu adevarat a economiei SUA ( acuma au modificat doar modul de inregistrare contabila ).

Sarbatori fericite!sanatate tie si familiei.Ma bucur ,ca ai revenit si te asteptam cu vesti bune in anul viitor,parca lipsea ceva aici pina ai revenit.

multumesc luki acum sunt ...sarbatori fericite si tie.

lut .mal noroi vad prabusiri de teren cred apa indoita cu noroi nu stiu daca in tara la noi parca inafara tarii aud vb lb it si o alta lb necunoscuta mie

Craciun Fericit ,iubire ,caldura alaturi de cei dragi. pupici

Manuela aceste capacitati le-ai dobandit sau te-ai nascut cu ele ? Sunt interesante premonitiile tale si am sa intru sa mai citesc din ele multa bafta pe mai departe

Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an!
Cu mult drag , Vasilica :snowman:

Status
Not open for further replies.
Back