DA imi pare rau ca am creat o astfel de discutie daca asi fi explicat mai bine poate nu sar fi inimplat dar tot ma bucur ca am reusit si asa sa ,,distrez "pe cineva .Dupa cum stiti omul si nu numai nu este doar fizic .Ci are 3 parti: partea fizica ,eterica si sinele adica spiritul .Chiar daca vrem sau nu vrem suntem tot timpul ,,conectati "sau in legatura cu divinitatea . Totul in univers este energie ,nimic nu se pierde totul se transforma la un moment dat .Adica si noi ne transformam atunci cind plecam din lumea asta tridimensionala .Dar sa revenim ,cu cit spiritul unui om este mai evoluat cu atit el poate intra in legatura cu lumea spirituala deoarece incarcatura vibrationala cu energie pozitiva il ajuta sa vada dincolo de materie .Ex sfinti care dupa o perioada de post si rugaciune reusesc sa fie in legatura aproape permanenta cu divinitatea .Astazi exista in cadrul armatei oameni antrenati speciali pentru aceste scopuri de a putea culege informati cu prim metode PSI.Primi au fost rusi care au format astfel de echipe apoi americani si chineji .Asa ca mai exista si oameneni care se nasc cu astlel de abilitati ,uni incearca sa si le imbunatateasca alti se multumesc cu ce au ,si mai exista si cei care se ascund de teama ridicolului deoarece socetatea nu accepta cea ce nu intelege .Deci informatia este tot timpul in jurul nostru ca intr -o blibioteca dar pentru a o ,,accesa "trebuie sa avem un anumit nivel de vibratie sau energie Imaginativa omul ca pe un receptor care poate aduna inormatie din aceasta blibioteca universala doar daca chakrele ;;cred ca stiti ce sunt ""sale functioneaza la nivel maxim .EX nu ati observat ca atunci cind se face o descoperire intrun anumit domeniu apar diferite persoane din locuri diferite care au cam aceiasi idee ?Ele au primit informatia prin diverse ,vise ,ghizi spirituali ,nu conteaza dar au accesat aceiasi informatie din marea blibioteca ,pentru ca au fost pe acelasi nivel vibrational .Cam asta am vrut sa spun cu radioul si undele ,se stie ca ,creierul mostru emite impulsuri electro macnetice pe o anumita fregventa informatia este si ia pe o anumita fregventa daca noi nu suntem pe aceiasi fregventa pe care este informatia nu o putem ,,capta"Nu stiu daca m-am facut inteleasa dar sper a si nu oblig pe nimeni sa creada ce am scris eu .:read2: