• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

La taifas cu Manuela

Status
Not open for further replies.
BUNA sper sa reuseasca cit mai repede sa isi repare calculatoru si sa nu o coste o avere .Bravo Manuela se vede ca esti pe undele vibrationale pe care trebuie .Eu asa stiu ca trebuie sa te ,,reglezi ,, precum un radio care isi cauta posturile pe o anumita energie vibrationala ca sa poti primi mesaje .Uni oameni incearca diverse metode de ,,purificare,, ca sa ajunga la informatie ,alti vin cu astfel de zestre cea ce cred ca este si cazuz tau .Toate se intimpla cu un scop .:angel:

Nu imi sta in caracter sa postez aiurea dar m-am cracanat de ras cand am citit postul de mai sus si nu am putut sa ma abtin.... =)))))))). De mult nu am mai vazut o prostie mai mare postata undeva. Felicitari! Keep it up.

Numai bine la toata lumea.

poate imi spui si mie ce anume mesaj te-a cracanat de ras,pt ca as vrea si eu sa traiesc o asemenea senzatie.:huh:

Alexanderson,vezi sa nu ramai asa si dupa ce termini cu rasul!?Daca ai fi avut inspiratia sa intrebi inainte de a "da cu bata"poate ai mai fi aflat cate ceva...Dar e mai usor sa jignesti decat sa ceri explicatii!!!?

DA imi pare rau ca am creat o astfel de discutie daca asi fi explicat mai bine poate nu sar fi inimplat dar tot ma bucur ca am reusit si asa sa ,,distrez "pe cineva .Dupa cum stiti omul si nu numai nu este doar fizic .Ci are 3 parti: partea fizica ,eterica si sinele adica spiritul .Chiar daca vrem sau nu vrem suntem tot timpul ,,conectati "sau in legatura cu divinitatea . Totul in univers este energie ,nimic nu se pierde totul se transforma la un moment dat .Adica si noi ne transformam atunci cind plecam din lumea asta tridimensionala .Dar sa revenim ,cu cit spiritul unui om este mai evoluat cu atit el poate intra in legatura cu lumea spirituala deoarece incarcatura vibrationala cu energie pozitiva il ajuta sa vada dincolo de materie .Ex sfinti care dupa o perioada de post si rugaciune reusesc sa fie in legatura aproape permanenta cu divinitatea .Astazi exista in cadrul armatei oameni antrenati speciali pentru aceste scopuri de a putea culege informati cu prim metode PSI.Primi au fost rusi care au format astfel de echipe apoi americani si chineji .Asa ca mai exista si oameneni care se nasc cu astlel de abilitati ,uni incearca sa si le imbunatateasca alti se multumesc cu ce au ,si mai exista si cei care se ascund de teama ridicolului deoarece socetatea nu accepta cea ce nu intelege .Deci informatia este tot timpul in jurul nostru ca intr -o blibioteca dar pentru a o ,,accesa "trebuie sa avem un anumit nivel de vibratie sau energie Imaginativa omul ca pe un receptor care poate aduna inormatie din aceasta blibioteca universala doar daca chakrele ;;cred ca stiti ce sunt ""sale functioneaza la nivel maxim .EX nu ati observat ca atunci cind se face o descoperire intrun anumit domeniu apar diferite persoane din locuri diferite care au cam aceiasi idee ?Ele au primit informatia prin diverse ,vise ,ghizi spirituali ,nu conteaza dar au accesat aceiasi informatie din marea blibioteca ,pentru ca au fost pe acelasi nivel vibrational .Cam asta am vrut sa spun cu radioul si undele ,se stie ca ,creierul mostru emite impulsuri electro macnetice pe o anumita fregventa informatia este si ia pe o anumita fregventa daca noi nu suntem pe aceiasi fregventa pe care este informatia nu o putem ,,capta"Nu stiu daca m-am facut inteleasa dar sper a si nu oblig pe nimeni sa creada ce am scris eu .:read2:

Ce se intampla cu Manuela ? Nu a mai scris de mult.

Manuele are probleme cu calculatorul .Din acest motiv nu a putut posta.

eu tot nu am inteles ce a putut sa provoace rasul pana la cracanare ca vreau si eu sa ma cracanez de ras.

hai sa-l lasam, nu avem toti acelasi simt al umorului.

Ogar,ai grija ce-ti doresti !!!
Mai bine sa nu afli , daca ramai cracanat ? :tongue:

In primul rand, emerem, nu vad unde am jignit asa ca poate imi spui tu. De explicatii chiar nu am nevoie, de la nimeni in nicio privinta, poate decat de la parinti. Formularea mesajului si scrierea lui a fost facuta intr-un mod cel putin hazliu , asta daca aveti macar putin simtul umorului. In caz contrar sunt doua posibilitati: sunteti prea stresati de problemele zilnice si nu va mai arde de ras ceea ce este destul de ingrijorator, ar trebui sa va mai si destindeti si sa incercati sa faceti dintr-un lucru mai putin amuzant, un lucru de care sa puteti rade cu prietenii , va prinde bine credeti-ma (rasul te mentine voios si frumos:D). elenafechita are un mod mai complicat de a vedea lucrurile iar relatarea lor lasa putin de dorit. Nu s-ar supara nimeni daca macar ar incerca sa scrie si cat de cat corect.Eu am doar 20 de ani si inteleg ca pe acest forum poate ca sunt numai oameni de peste 30 de ani cu diferite probleme personale, copii si asa mai departe. Toata lumea stie ca la 20 de ani, altfel privesti lucrurile. Eu sunt convins ca multi dintre voi macar ati zambit la mesajul doamnei si oricum era de asteptat ca aici nimeni sa nu ''ma sustina'' pentru ca voi dati mult prea multa importanta unor lucruri si vedeti doar partea cu probleme. In final imi cer scuze daca cineva s-a simtit prost pentru postul meu dar asta este, n-am avut niciodata intentia asta.

Eu va doresc sa va ''cracanati'' de ras cat mai mult si mai des pentru ca merita:). Va recomand sa urmariti filmul hangover, e un film bun pentru ''cracanat'':).

Toate bune.

eu stiu ca voi sunteti rele si vreti sa mor cu picioarele drepte dar eu asteptam un raspuns de la anderson insa vad ca tace.eu cred ca nu poate sa ma lamureasca pt ca nu are cu ce.speram insa sa faca un minim efort sa-si ceara scuze fata de cea care a postst mesajul in care a spus niste lucruri intradevar incredibile dar asta nu insemna ca cineva care nu cunoaste are dreptul sa jigneasca.stiu ca este un subiect greu de crezut pt majoritatea oamenilor dar asta nu le da dreptul sa-i desconsidere sau mai rau sa-i jigneasca pe cei care cred si vad ce altii nu vad.pt cei care nu cred,exista carti scrise de oameni de valoare care pot fi citite si sa patrunda in aceasta lume nevazuta care pt unii provoaca ilaritate.sa fiti iubiti si napaditi de lumina.

Tocmai am postat inaintea ta. Este si ultimul si sper ca m-ati inteles. Si asa nu stiu de ce am stat sa scriu atatea randuri, poate pentru ca mi-a parut rau de anumite lucruri. Gata, noapte buna, ma duc sa mamanc niste floricele si sa ma uit la poker.

.........Si asa nu stiu de ce am stat sa scriu atatea randuri, poate pentru ca mi-a parut rau de anumite lucruri. .........

Imi pare mie? Sau.....................? Aduce a scuze ?

Nu, nu aduce a scuze fraza asta. Daca citesti mesajul principal, ai sa vezi acolo si ceva de scuze. Am sa spun cu alte cuvinte: Mi-a parut rau de faptul ca voi vedeti doar o anumita latura a lucrurilor, cu precadere ogarul si am simtit obligatia intr-un fel sa dau un raspuns mai explicit, chiar daca nu imi sta in fire sa stau sa scriu un roman pe net.Sunt alte lucruri mult mai importante pentru mine. Noapte buna!

Am vazut "ceva scuze"si o oarecare parere de rau dar si multa insolenta . Poate ca avem o anumita varsta (asa cum spui) ,poate ca avem copii de varsta ta ,poate suntem stresati dar ............sigur
avem bun simt si nu radem unii de altii ..Cat despre zambete , impartim si-n stanga si-n dreapta si daca avem motive, radem cu mare pofta.
Regret ca nu -ti place aici ,unde sunt si oamnei de varsta ta care au lucruri interesate de spus .

Ce aveti mai de va scandalizati atat?
Sunteti prea stresati...

Status
Not open for further replies.
Back