• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mama surogat

Eu zic sa ii lasam LUI Sarrah visele inacte si toate graficele si tot ce mai gaseste ea pe net tot la fel.Sarrah,,,as vrea sa te inteleg,dar uneori cred ca traiesti mai mult in ireal decat in real...

Cred ca traieste intr-o lume paralela :) La noi la romani e o vorba "socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din targ" .

adrian_nicolae said:
Esti constienta ca ti-ai complicat singura viata ? :) e mult pana maine .... apoi peste 5 ani :)

Pai in 5 ani impreuna, daca nu vor interveni probleme majore, vom vedea ce vom face. Altfel dezbati in doi.
Nu isi face orice cuplu in formare un plan de viitor?
Am avea acest ragaz sa vedem ce naiba vom face...
Degeaba gandesc eu ceva; conteaza intelegerea finala, decizia COMUNA.

Momentan nu m-am complicat. Abia am scapat de depresie.
Sper doar sa nu o pierd, ca m-ar lua naiba...ma ingrozeste gandul sa raman singura, desi nu e fizic langa mine mereu, ne vedem rar, imi e bine acum...

Dac-ti este bine, ia-o incet, pas cu pas si vezi pe parcurs ce si cum ,daca-ti faci planuri si nu o sa fie asa cum ai visat,n-o sa-ti fie de loc bine.

Lasa lucrurile sa vina de sine .

Probabil tu nu stii ce inseamna un cuplu :) Un cuplu traieste impreuna in aceeasi casa , se vad zilnic .... tu ai scris ca va vedeti rar ... deci din start treaba e muuuult mai complicata decat crezi :) Tu zici ca nu te-ai complicat, dar eu zic ca te-ai complicat rau de tot :) 80% din ce ai vrea tu sa faci depinde de factori externi ...doar 20% tine de tine :)

Ady,este un cuplu doar ca este la inceput de relatie asa ca....nu prea ai dreptate.E drept insa ca nu depinde de ea tot ce viseaza acum.

Pai un cuplu aflat la inceput de relatie nu ies impreuna de cateva ori pe saptamana in oras ..... daca te vezi rar ce cuplu e asta ?! :)

Cum nu ? Si din cate am inteles locuiesc in orase diferite ,deci.....sunt cauze obiective.

E drept relatiile de la distnta nu prea au sanse ,dar exista si exceptii , nu ?

@Adi, te rog sa retii ca nu e o relatie obisnuita, si sunt constienta de asta.
Pana ieri nu am vrut sa fortez, imi faceam probleme de constiinta.
Acum vad altfel lucrurile. Totul a fost sa o pot intelege pe ea, acum imi e mult mai clar. In ce ma priveste cauza mea a fost mascata de atatea lucruri si acum nu ma mai gandesc, stiu doar foarte clar ce simt, ce am simtit.
As avea o maare rugaminte, m-ar ajuta mult daca ati raspunde cu sinceritate (daca doriti sa raspundeti, desigur) cand credeti ca ati fost pentru prima data atrasi de sexul opus?
Ea mi-a spus ca de mica e asa, si multe fete "din breasla" spun asta.
Eu am fost confuza pana la accident (la 15 ani) din cauza durerii pierderii parintilor (la 8 ani)
Pana am cunoscut-o pe ea, am resimtit acut acea pierdere, credeam ca va mai trece mult timp pana se va sterge asta.
Abia dupa ce am cunoscut-o pe ea, m-am impacat cu gandul, si asta asa a venit de la sine, nu am putut controla asta, asa s-a intamplat.
Abia dupa accident am fost constienta ca sunt atrasa de fete, dar sigur, nu accidentul a fost cauza, cauza a fost mult inainte, estompata de ceea ce am spus.
In alte conditii, as fi stiut mai din timp probabil.
Deasemeni, am citit ca in timpul razboaielor (primul si al doilea mondial) maturizarea sexuala se facea mai tarziu cu cativa ani datorita traumelor psihice cauzate de razboaie.

@Adi, suntem la inceput si sunt conditiile cazului concret, un schelet al planului l-am conceput impreuna, dar nu am fortat pana acum.
Vom putea locui impreuna abia cand va fi gata locuinta aceea, cand va fi si un pretext (sa faca o scoala, ce va dura...) Obligatoriu o camera va fi gata pana in toamna.
Altfel, planul lor era sa o duca in Emirate, si nu ii convine, e ceea ce o ingrozeste pe ea, din diverse motive, inclusiv faptul ca ar fi casatorita aproape fortat, (ceea ce ii poate fi fatal)
Doar eu pot intelege asta, si nu se va intampla, mama ei in principiu e de acord sa faca o scoala, desi parte din plan nu o stie...
Deci, nu ar fi piedici majore si nici nu trebuie sa ne vedem des, sa nu dam de banuit alor ei.
Nu vad cum m-am complicat, imi faceam probleme de constiinta ca "o folosesc", daca intelegi asta.
Imi place sa cred ca e ceva reciproc avantajos si oricum, m-am atasat destul de mult de ea, o simt alaturi continuu.

anuk said:
Dac-ti este bine, ia-o incet, pas cu pas si vezi pe parcurs ce si cum ,daca-ti faci planuri si nu o sa fie asa cum ai visat,n-o sa-ti fie de loc bine.

Lasa lucrurile sa vina de sine .

Ma voi stradui sa tin mereu cont de acest sfat, multumesc frumos!
"sa o iau usurel" e un ideal de urmat pentru mine, inteleg asta.

adrian_nicolae said:
Cred ca traieste intr-o lume paralela :) La noi la romani e o vorba "socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din targ" .

...Dar daca targul e chiar in casa???

Sarrah, zau cand am citit ...parca am citit scenariul unui film .... :) Eu cand am fost atras de sexul opus ?! :) 13 ani :)

Sarrah said:
adrian_nicolae said:

...Dar daca targul e chiar in casa???

In casa cui,Sarrah?:)))

adrian_nicolae said:
Sarrah, zau cand am citit ...parca am citit scenariul unui film .... :) Eu cand am fost atras de sexul opus ?! :) 13 ani :)

Probabil va trebui sa pun o poza-doua, cu ... zgarieturi....

F interesant,doi pinguini gay sunt parinti surogat

" Într-un anunţ făcut pe pagina de Facebook, purtătorul de cuvânt al parcului a declarat: "Kermit şi Jumbs sunt doi pinguini de acelaşi sex care au decis să formeze o pereche în urmă cu doi ani. Deşi nu pot să se reproducă, în acest an le-am dat un ou, care fusese abandonat de una dintre femelele noastre. De atunci, Kermit şi Jumbs au clocit pe rând, iar puiul, în vârstă de o lună, ne arată că aceşti pinguini sunt excelenţi părinţi-surogat, iar eu îndrăznesc să afirm că ei sunt cei mai buni părinţi din rândul pinguinilor pe care îi avem în parcul nostru".

Sursa:
http://www.dailymail.co.uk/sciencet...ck-wildlife-park-claims-best-parents-had.html
\
https://www.facebook.com/WinghamWildlifePark

adrian_nicolae said:
Probabil tu nu stii ce inseamna un cuplu :) Un cuplu traieste impreuna in aceeasi casa , se vad zilnic .... tu ai scris ca va vedeti rar ... deci din start treaba e muuuult mai complicata decat crezi :) Tu zici ca nu te-ai complicat, dar eu zic ca te-ai complicat rau de tot :) 80% din ce ai vrea tu sa faci depinde de factori externi ...doar 20% tine de tine :)

Cred ca importante sunt planurile comune. Sinceritatea e vitala.
Ah, si cate maruntisuri ar mai fi de spus...Nici nu stiu... conteaza, nu conteaza?
Inteleg pe moment ca e ceva de genul a doua piese (oricat ar semana, sunt diferite) si, se pot potrivi sau nu.
Acel rodaj. Asperitatile trebuie indepartate. Asperitati putand fi si lucruri importante pentru una din parti, dar daca trebuie indepartate, trebuie...
Poate ne da Dumnezeu intelepciune. Orice am face, in momentele importante tot in fata lui Dumnezeu ajungem...
Cat despre copii, m-am convins cu bebelul. Se poate oricand, cu mentiunea ca luat mai mare n-ai stres dar deja e format, luat de mic il formezi in functie de timpul disponibil alocat.
Totul e doar o chestie de optiune, ce vrei de la viata. In primul rand, sanatate sa fie!
Ca bebelusi si belele...slava Domnului!

Inteleg foarte bine ca, orice am face, va fi un pret de platit.
Totul e sa nu regret drumul ales. Deocamdata nu regret nimic.

Cum te-ai descurcat cu "musafirul" ? Care-ti sunt sentimentele vis a vis de el,ma refer la cele care tin de maternitate.

Back