• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mama surogat

Mai citim, si nu e greu de intuit asta; plus ce ai postat chiar tu cu 2 minute...cand am zis ca rezulta un grafic...
Apoi, daca ne gandim bine, e in firea lucrurilor sa fie asa, scopul e sa fie satisfacut barbatul, nu femeia.
Scopul naturii e procreerea.

Nu sunt dubii, doar naivele isi fac iluzii.

Sarrah said:
Mai citim, si nu e greu de intuit asta; plus ce ai postat chiar tu cu 2 minute...cand am zis ca rezulta un grafic...
Apoi, daca ne gandim bine, e in firea lucrurilor sa fie asa, scopul e sa fie satisfacut barbatul, nu femeia.

Ma refeream strict la postarea anterioara :P Si chiar nu-i in firea lucrurilor sa fie satisfacut doar barbatul ,nici sexual nici altfel.

"Scopul naturii e procreerea." Oare ?

Ah, cu bateria?
Nu e nici chiar asa, dar am dat replica, sa nu raman mai prejos.

Oricum, cu un barbat daca nu sunt sentimente, doar sa fii prostituata.
Nu ii desconsider, cand iubesti pe cineva il accepti cu bune si cu rele, neconditionat.
Nici nu o poti face asa, ocazional, haida nene! Probabil cea mai mare prostie.

anuk said:
Sarrah said:

Ma refeream strict la postarea anterioara :P Si chiar nu-i in firea lucrurilor sa fie satisfacut doar barbatul ,nici sexual nici altfel.

"Scopul naturii e procreerea." Oare ?

Daca ar fi doar procreerea atunci la ce naiba s-ar mai casatori omul? Ar turna copii si gata...excluzand din start notiunea de sentimente...si poate ca n-ar fi rau...l-ar scuti de multe neplaceri ,un fel de punct vazut,punct ochit ,punct aruncat...next...

Sarrah said:
Ah, cu bateria?
Nu e nici chiar asa, dar am dat replica, sa nu raman mai prejos.

Oricum, cu un barbat daca nu sunt sentimente, doar sa fii prostituata.
Nu ii desconsider, cand iubesti pe cineva il accepti cu bune si cu rele, neconditionat.
Nici nu o poti face asa, ocazional, haida nene! Probabil cea mai mare prostie.

Cati barbati si cate femei mimeaza sentimentele...nu am eu fire de par pe cap....:))) Si uite asa ajungem la...mame surogat,unde sentimentalismul si morala sunt excluse din start.

Daca vorbim de mimat sentimente, de mame surogat ,de adoptie,voi ce credeti, o mama care adopta are aceleasi sentimente fata de copil ca o mama adevarata, naturala ? Are acele instincte ?

NU :) o mama care isi poarta pruncul in pantec au sentimente :P cum am mai spus , nu sunt pro adoptie si mame surogat :)

A nu se intelege ca am ceva impotriva adoptiei ,si nu am dubii ca o mama adoptiva nu si-ar iubi copilul adoptat, eu ma refer la dragostea pe care ti-o aduce maternitatea ,la bucuria imensa ca ai dat viata unei fiinte care iti apartine si care este total legata de tine si pt care ti-ai da si viata.

anuk said:
Daca vorbim de mimat sentimente, de mame surogat ,de adoptie,voi ce credeti, o mama care adopta are aceleasi sentimente fata de copil ca o mama adevarata, naturala ? Are acele instincte ?

Eu stiu femei care au adoptat un copil si l-au iubit ca pe lumina ochilor.Problema e la mama surogat...ce fel de femeie trebuie sa fii ca sa porti in pantec 9 luni un prunc si apoi sa-l dai? Ma depaseste...

N-ai vazut mame naturale care-si vand copii ca pe o marfa ? Eu stiu pe cineva care si-a dat fiul spre adoptie ,e drept ,surorii sale, pt respectiva nu avea copii si avea o stare materiala de exceptie. Nu-i vorba ca nici ea nu era saraca ,lipita pamantului. N-am inteles asta, desi unii ar zice ca a facut-o pt binele copilului, ca ar fi de admirat sacrificiul ei de a nu se bucura de ghidusiile pruncului. Discutabil, nu ?

Intaresc concluzia mea privind acest topic:

Raul cel mai mic pentru copil e sa aiba minim mama, mama naturala.

De f multe ori, din varii motive nu o are .

anuk said:
N-ai vazut mame naturale care-si vand copii ca pe o marfa ? Eu stiu pe cineva care si-a dat fiul spre adoptie ,e drept ,surorii sale, pt respectiva nu avea copii si avea o stare materiala de exceptie. Nu-i vorba ca nici ea nu era saraca ,lipita pamantului. N-am inteles asta, desi unii ar zice ca a facut-o pt binele copilului, ca ar fi de admirat sacrificiul ei de a nu se bucura de ghidusiile pruncului. Discutabil, nu ?

Discutabil asa e,dar ...cred ca aceasta notiune de mama surogat are multe chitibusarii ...prea multe pentru cineva ca mine...

Gasesti o mama surogat ..dar daca dupa nasterea lui , mama surogat se razgandeste si vrea copilul pentru ea ? :) Se poate intampla si asta :)

Asta ar insemna sa restituie banii si daca ei au fost motivatia acesteia...n-as crede...doar in filme sa se intample cum zici tu:))

adrian_nicolae said:
Gasesti o mama surogat ..dar daca dupa nasterea lui , mama surogat se razgandeste si vrea copilul pentru ea ? :) Se poate intampla si asta :)

Nu dai bani fara un contract, mai ales ca am vorbi de sume de peste 10 000 de euro, din cat am inteles si pana la 30 000.
Mai bine adopti decat asta, doar daca tii neaparat si consideri foarte valoros materialul genetic apelezi la asa ceva.
Fiind materialul genetic AL TAU, e doar prestatoare de servicii, nu e mama biologica.
Ii platesti doar serviciul si nu mai are drepturi. Daca ai un contract ferm, nu are ce face.
Daca e si mama biologica ar fi ok, si ar avea drepturi, dar totul depinde de clauzele contractuale.
Ca nu te joci, il vreau sau nu...

Repet, ar trebui stipulat in contract si faptul ca nu ar avea voie sa fumeze, sa bea, sa depuna efort fizic intens, sa aiba o alimentatie sanatoasa, etc.
Cum o controlezi?

Sarrah said:
E calvar daca nu e sentiment, o faci doar pentru procreere.
Nu are cum sa fie altfel.

Degetica e cu sotul, e cu totul altceva, o inteleg.

Dar daca nu ar avea sot si ar vrea copil, ar vedea ca nu e asa simplu.
Ce era greu de inteles?!?

adrian_nicolae said:
pffff..... de cand o partida de sex e un calvar :O :O :)))))

Folosesti vibrator si cand sa te simti bine se descarca bateria ....asta DA problema =))))

E, sa stii!
In astfel de cazuri nu se practica.

Lasa ca in 99 de cazuri din 100 se descarca bateria barbatului, ohoooo...ce sa mai faci?
Pe aceea alkalina o schimbi. (sau iei ceva natural din piata, fara baterii)

Interesanta statistica ta , cum de ai aflat-o?

Am pus "de la mine" cifra, dar e logic:

Natural si logic e sa fie satisfacut barbatul si mai putin femeia, pentru procreere.
E la mintea cucosului.

Back