anuk said:Imi cer scuze, nu vroiam sa fiu indiscreta,ma intrebam de ce medicamentele nu-ti permit sa bei cafea. Ceaiul verde are acelasi efect ca si cafeua, stiai? Contine teina care este asemanatoare cafeinei .
Sarrah said:Cu toata vointa mea si nu am putut...
Din afara se vede altfel, te inteleg...
Pe duminica, sau..luni!
Pai de ce nu mi-a spus totul..?? Mi-a zis ''nu mai mult de o cana pe zi...''Sarrah said:Orice ceai, prefer ceai verde, e bun pentru organism, dar nu mai mult de o cana pe zi asta.
degetica said:Sarrah said:Cu toata vointa mea si nu am putut...
Pe duminica, sau..luni!
Sarrah,suntem pe un forum ,deci totul se vede din afaraM sau cel putin asa vad eu pt ca nu cunosc pe nimeni dincolo de nick ,iar parerea mi-o fac din ce citesc.Distractie placuta oriunde mergi si multa voie buna.
anuk said:Nu ti-e frica de dependenta ? Sau deja esti.....
Sarrah said:Pai de ce nu mi-a spus totul..?? Mi-a zis ''nu mai mult de o cana pe zi...''Sarrah said:Orice ceai, prefer ceai verde, e bun pentru organism, dar nu mai mult de o cana pe zi asta.
degetica said:Sarrah said:Cu toata vointa mea si nu am putut...
Pe duminica, sau..luni!
Sarrah,suntem pe un forum ,deci totul se vede din afaraM sau cel putin asa vad eu pt ca nu cunosc pe nimeni dincolo de nick ,iar parerea mi-o fac din ce citesc.Distractie placuta oriunde mergi si multa voie buna.
Eu te inteleg, nu te acuz de nimic.
Multumesc pentru urari, distractie nu. Relaxare, poate voie-buna.
Ei, cand imi va veni randul la distractie...nu degeaba exersez dansurile.
anuk said:Eu beau cei verde , dar daca o fac undeva dupa ora 17 am probleme cu somnul,desi daca beau cafea la fel de tarziu,e ok. Apropo de cafea,de ce nu bei cafea decofeinizata ? La fel de buna la gust si se cheama ca esti in rand cu lumea![]()
Sarrah,eu am trecut prin multe in viata asta dar niciodata nu am ajuns la pastile .De ce nu lupti putin cu boala? O cam lasi sa te depaseasca ,eu asa vad...Ai grija ca lipsa somnului duce la atac cerebral...si...Sarrah said:anuk said:Nu ti-e frica de dependenta ? Sau deja esti.....
Nu, mi s-a spus clar ca nu da dependenta medicamentul de depresie.
Se dau si astea gradual. Daca nu mai aveam nicio sansa, imi dadeau din alta clasa, mi s-a explicat clar.
De aceea, sper! Poate o fi cheea ce mi-ai zis referitor la ceaiul verde.
O sa vorbesc si cu doamna doctor, o sa-i cer explicatii!
Nici somniferele folosite nu au dat dependenta, dovada ca nu le mai folosesc si e ok.
Mi s-a explicat ca le mai folosesc si pilotii, au nevoie la schimbarile de fus orar (greu si de ei, cand stii cat de grava poate fi in timp dereglarea somnului)