• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Complicata treaba :D: Pt formarea unei relatie e nevoie de timp, cu mult mai mult timp e nevoe la Voi,Sarah. Sa luptai cu prejudecatile, sa le faceti fata ,sa u va umbreasca fericirea, cate priveste familiile,cum o dai ,cum o sucesti cineva va suferi.si aceea o sa fie mama. Chiar daca din iubire accepta ,suferinta ramane.

Intelegi foarte bine totul Anuk.

Poate tot miezul visului cu veverita ranita acesta a fost: mama ei...
Imi amintesc ca am ranit-o eu fara sa vreau, apoi a luat-o EA, a spus ca e ok, ca va fi ok.
Au plecat pe o apa in aval, cu o barcuta destul de mica.

Nu pot sa nu iti multumesc si a mia oara, m-as fi amestecat aiurea...
cat rau ar fi facut numai prezenta mea...

To ce poti face este sa ai rabdare ,sa nu fortezi, sa nu te grabesti,si...fara planificari pe termen lung, ia-o 'step by step ", bucura-te si traieste clipa,ca nu stii ce-ti poate rezerva viiitorul.

Sarrah said:
Intelegi foarte bine totul Anuk.

Poate tot miezul visului cu veverita ranita acesta a fost: mama ei...
Imi amintesc ca am ranit-o eu fara sa vreau, apoi a luat-o EA, a spus ca e ok, ca va fi ok.
Au plecat pe o apa in aval, cu o barcuta destul de mica.

Nu pot sa nu iti multumesc si a mia oara, m-as fi amestecat aiurea...
cat rau ar fi facut numai prezenta mea...

Sarrah, visele sunt vise,iar interpretarile pot fi total gresite .Putini sunt cei ce sunt experti in descifrarea viselor si multi dintre cei ce spun ca stiu habar n-au. Cert e ca eu nu te vad intr-o relatie buna nici cu mama,nici cu fiica,dar ....probabil cu una dintre ele pe viitor vei dezvolta o relatie tip relatie de afaceri ,iar cu cealalta de niciun fel.Insa e doar o interpretare.

anuk said:
To ce poti face este sa ai rabdare ,sa nu fortezi, sa nu te grabesti,si...fara planificari pe termen lung, ia-o 'step by step ", bucura-te si traieste clipa,ca nu stii ce-ti poate rezerva viiitorul.

Punctul meu "forte", rabdarea....eu si rabdarea...eu versus timp...
De cand ma stiu, timpul a trecut greu pentru mine.
Un vis frumos, sa mai fi avut o mama...
Mizez pe asta, si poate fi un factor ce ne-ar putea apropia.

Clipele cu EA au fost si (sper) vor fi minunate, fara EA...pustiul.
Ar fi dificil sa gasesc o alta, si mai mult pana o uit; altfel, e o cale deja batuta.
Numai sa-mi fluture cateva poze in ochi si...

degetica said:
Sarrah, visele sunt vise,iar interpretarile pot fi total gresite .Putini sunt cei ce sunt experti in descifrarea viselor si multi dintre cei ce spun ca stiu habar n-au. Cert e ca eu nu te vad intr-o relatie buna nici cu mama,nici cu fiica,dar ....probabil cu una dintre ele pe viitor vei dezvolta o relatie tip relatie de afaceri ,iar cu cealalta de niciun fel.Insa e doar o interpretare.

...Daca ar vrea sa faca pasul inapoi, evident ca nu m-as opune.
Ar fi 2 cai, simple. a) pleaca cu o alta b) cu un barbat.

a) In acest caz, ar trebui sa o gaseasca. Nu gasesti asa, oricum.
Ar fi scenariul cel mai rau. Ar insemna ca nu i-a convenit ceva la mine si, cel mai probabil, nu mi-ar spune ce. Perfect nu e nimeni.

b) Ar fi un caz fericit, insa va avea nevoie de o confidenta! As vrea sa-i fiu eu confidenta! Actualmente, imi place sa cred ca eu ii sunt confidenta. Am fi complice impreuna, ne-am submina reciproc...Imposibil.

Sarrah, te rog eu sa aduni tot ce ai scris pe aici,sa le transformi intr-un roman SF si sa il duci la o editura..Cred ca ai castiga ceva bani:)))
Da' hai sa-ti spun ceva,asta cu confidentele mie mi se pare o proasta idee pt oricine...Omul e facut sa duca vorba de colo colo,unii chiar isi fac un hobby din asta,asa ca eu as sfatui-o sa nu se increada niciodata in nimeni.

@Degetica, nu stiu cat de sf ar fi...daca mai pun si biletul de externare, pe care scrie negru pe alb cum a fost, ca a fost accident biciclist, ca m-au dus la Buzau si ca nu au mai avut ce-mi face, in puterea noptii (scrie si ora cand am fost adusa la Floreasca) si cat am stat in coma...
Apoi, cu toata durerea, mi-a ramas intiparit ca am lesinat din cauza ca...nu m-au spalat pe cap.
Ma manca capul ingrozitor, nu au mai avut timp si de asta...parul era incalcit cu pamant.
Abia cand am putut vorbi...Nu puteau intelege ce vreau.
A fost o minune ca am scapat, nu credea nimeni ca mai scap.
E bine cand te duci sa nu te chinui.

As castiga bani? Avem bani. Nu stiu in ce i-am putea investi. Sa mai arat si banii? Am mai facut-o.

Au innebunit lumea astia cu turnatul apei cu gheata, cica in scop caritabil. Bine ca nu sar pe geam vip-urile...tot pentru scop caritabil. >:)>:)>:):devil::devil::devil::happy::happy::bye::bye:

N-ar fi mai simplu sa doneze banii fara sa-si toarne apa rece pe cap ?

Nu, trebuie musai circul mediatic si show-ul...cica da bine. :D$-)$-)$-)$-)

degetica said:
Sarrah, te rog eu sa aduni tot ce ai scris pe aici,sa le transformi intr-un roman SF si sa il duci la o editura..Cred ca ai castiga ceva bani:)))
Da' hai sa-ti spun ceva,asta cu confidentele mie mi se pare o proasta idee pt oricine...Omul e facut sa duca vorba de colo colo,unii chiar isi fac un hobby din asta,asa ca eu as sfatui-o sa nu se increada niciodata in nimeni.

Oare cum ar suna in mintea ei, sa ii spun "sa nu te increzi in nimeni, niciodata!" (?) Va trebui singura sa ajunga la concluzia asta.
Oricum, prin ceea ce trecem noi de la sine e o condamnare la izolare. Una-alta, mai spui...
Dar, cand abia iti spui tie insati...

Ah, am iesit si am mai luat o paine, o rosie...M-am uitat in jur pe strada si...parca nu doream sa mai vad pe nimeni.
Asa ca eu nici atat nu m-as mai increde in nimeni.
Totusi, o voi asculta pe Anuk iarasi, si nu ne vom duce la tara.
"Sa nu ne umbreasca nimeni..." Cam asa a spus.
Nu o sa ne tulbure nimeni. Stiu un loc minunat, superb!

...unde cainii fug cu covrigi in coada!!!

Cunosc cainii de aici, sunt ghizii montani ideali; contra unui covrig...

DSC04789_zps52897dc2.jpg

Cu bine, nu stiu daca am net acolo, e in Cheile Bicazului.

Noapte buna si linistita! Fara hutze si fara tunete si fulgere. :p

Buna dimineata. Spor la treaba. :p
Cine se scoala de dimineata e optimist toata ziua.

Buna dimineata !!
Cine se scoala dimineata si nu-i satul de somn....casca toata ziulica :D:

Cascatul ca catul,na cacofonie :P dar n-am nici-un Dumnezeu toata ziua,:D: O singura data m-am sculat la ora 5 sa invat pt examen si n-am mai facut-o de atunci. Prefer sa ma culc in zori dar sa ma scol cand sunt satula de somn.

Back