anuk said:
To ce poti face este sa ai rabdare ,sa nu fortezi, sa nu te grabesti,si...fara planificari pe termen lung, ia-o 'step by step ", bucura-te si traieste clipa,ca nu stii ce-ti poate rezerva viiitorul.
Punctul meu "forte", rabdarea....eu si rabdarea...eu versus timp...
De cand ma stiu, timpul a trecut greu pentru mine.
Un vis frumos, sa mai fi avut o mama...
Mizez pe asta, si poate fi un factor ce ne-ar putea apropia.
Clipele cu EA au fost si (sper) vor fi minunate, fara EA...pustiul.
Ar fi dificil sa gasesc o alta, si mai mult pana o uit; altfel, e o cale deja batuta.
Numai sa-mi fluture cateva poze in ochi si...
degetica said:
Sarrah, visele sunt vise,iar interpretarile pot fi total gresite .Putini sunt cei ce sunt experti in descifrarea viselor si multi dintre cei ce spun ca stiu habar n-au. Cert e ca eu nu te vad intr-o relatie buna nici cu mama,nici cu fiica,dar ....probabil cu una dintre ele pe viitor vei dezvolta o relatie tip relatie de afaceri ,iar cu cealalta de niciun fel.Insa e doar o interpretare.
...Daca ar vrea sa faca pasul inapoi, evident ca nu m-as opune.
Ar fi 2 cai, simple. a) pleaca cu o alta b) cu un barbat.
a) In acest caz, ar trebui sa o gaseasca. Nu gasesti asa, oricum.
Ar fi scenariul cel mai rau. Ar insemna ca nu i-a convenit ceva la mine si, cel mai probabil, nu mi-ar spune ce. Perfect nu e nimeni.
b) Ar fi un caz fericit, insa va avea nevoie de o confidenta! As vrea sa-i fiu eu confidenta! Actualmente, imi place sa cred ca eu ii sunt confidenta. Am fi complice impreuna, ne-am submina reciproc...Imposibil.