A fost ultima noastra noapte si am pregatit-o, m-a pregatit, pentru lunga perioada cand vom fi separate. Avionul e ieftin daca faci rezervare din timp (chiar si 20 de euro, daca nu tii cont de o anumita zi, in functie de estimarile companiei) insa nu sta nimeni dupa mine acolo sa ma duca cu masina prin Irlanda. Verisoara mica se plimba mult acolo, asa e serviciul.
Si prefer sa abuzeze EA, sa o ajute cu drumuri cand are nevoie.
Nu am dormit mult sa nu-mi dereglez somnul de noapte, nu ar fi de dorit.
...Am ajuns la Lacul Rosu, un loc superb. Cunoasteti lacul, cu acele trunchiuri de copaci retezate la nivelul luciului apei.
Atunci, m-am gandit la acel vis, am facut asocierea intre trunchiurile taiate si faptul ca in acel vis spargeam lemne, aratau de parca te invita sa dai cu toporul sa le spargi...
Apoi, am rugat-o sa fie foarte atenta la ce o sa fac, ca nu e de gluma!
Am mers si am rugat-o sa cumpere o sticluta de oja ALBA.
Sa fie A EI. Am luat oja si am varsat-o intr-un tomberon...desigur, nu avea cum sa stie ce va urma. In timp ce am fost dupa oja i-am povestit visul, pe care l-am relatat aici la "vise".
Am luat si ceva de rontait, cu scopul de a obtine un material cat de mic ROSU, din care am decupat cu forfecuta de unghiii o inimioara.
Acea inimioara a simbolizat veverita ranita, inima mea.
Am pus inimioara in sticluta (in vis a luat EA veverita si a plecat cu ea pe o apa, intr-o barcuta mica, si EA era imbracata in ALB)
In vis a spus ca e ok, ca va fi ok...
I-am dat sticluta astfel pregatita spunandu-i ce simbolizeaza, si i-am spus ca daca o primeste isi asuma responsabilitatea pentru inima mea.
I-am spus, daca nu e pregatita si are nevoie de timp de gandire, va avea timp oricat doreste.
Deasemeni, i-am spus ca, in momentul cand se va hotari vreodata, vom reveni ACOLO si...va arunca sticluta in apa.
Daca nu, o distrugem si gata, asta e.
A inteles ca nu e de gluma si ne-am dus pe un podet si... a aruncat sticluta in apa. Astfel, a echivalat inceputul calatoriei sticlutei cu inceputul drumului nostru in viata.