• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Ce-mi pare mie mai grav este ca avadn propriul post TV ....isi permitea mult prea multe, manipulare grosolana .

Cine crede ca ar fi chiar o boaba mai cinstit decat ceilalti politicieni e naiv pana la extrem. Si circul cu Oltchim dovedeste acest lucru. Dar si alte chestii. Un escroc ca atatia altii.

Mai rau decat politicienii pt el, DD , si-a asigurat audienta cu chilotareli si pitipoance ieftine, seara de seara la TV, el e tata acestui gen de emisiuni care pot fi vazute tot pe posturile TV .

Buna dimineata. La inviorare, nu leneviti! :p :12::12::12::cs::cs:

Buna ziua. Nici nu am dormit, poate abia dupa-amiaza voi reusi. Pleaca azi, o conduc parintii ei la aeroport. Abia cand va trece de porti ma va suna, pana atunci ma perpelesc.
Nu era momentul sa dau acum prima data ochii cu tatal ei...

Pe ea sunt sigura, sper doar sa o streseze cat mai putin.

O sa spun si povestea aceea emotionanta referitoare la "materializarea" visului cu veverita, insa e ceva de suflet, sa fiu intr-o dispozitie buna.
Ca urmare a acestui fapt, increderea e la cote maxime. Pana la urma insa, Dumnezeu e mare...

Am fost data afara din forum, sau forumul nu a mers, insa am (re)instalat chrome si acum merge.
Sau, poate intepenise hard-discul de cand nu am mai intrat de pe calculatorul meu.

Poate imi spune si mie cineva daca au fost probleme cu forumul sau e de la calculatorul meu.
Un url din forum nu se deschide (ex la meteo, imagini din satelit)

Cred ca a fost de la mine, acum pare sa mearga. Am facut update la un program si a gasit probleme.

Au fost si la calculatorul meu probleme, dar parca aici se opintea cel mai rau.

Am intrat dimineata devreme si nu era nici o problema.

Sa speram ca va fi bine; acum pare totul ok, am avut si o problema la calculator, altfel spuneam clar daca a fost doar aici.

Noapte buna, totul e ok!
Sper sa dorm bine, desi ma tem ca o iau de la cap cu pastilele.

Daca vrei sa dormi bine noaptea, nu dormi ziua .Sau vrei sa dormi de la ora asta pana maine ......

N-o fi, dar daca vrei, din noapte faci zi si invers ()

A fost ultima noastra noapte si am pregatit-o, m-a pregatit, pentru lunga perioada cand vom fi separate. Avionul e ieftin daca faci rezervare din timp (chiar si 20 de euro, daca nu tii cont de o anumita zi, in functie de estimarile companiei) insa nu sta nimeni dupa mine acolo sa ma duca cu masina prin Irlanda. Verisoara mica se plimba mult acolo, asa e serviciul.
Si prefer sa abuzeze EA, sa o ajute cu drumuri cand are nevoie.

Nu am dormit mult sa nu-mi dereglez somnul de noapte, nu ar fi de dorit.

...Am ajuns la Lacul Rosu, un loc superb. Cunoasteti lacul, cu acele trunchiuri de copaci retezate la nivelul luciului apei.

Atunci, m-am gandit la acel vis, am facut asocierea intre trunchiurile taiate si faptul ca in acel vis spargeam lemne, aratau de parca te invita sa dai cu toporul sa le spargi...
Apoi, am rugat-o sa fie foarte atenta la ce o sa fac, ca nu e de gluma!
Am mers si am rugat-o sa cumpere o sticluta de oja ALBA.
Sa fie A EI. Am luat oja si am varsat-o intr-un tomberon...desigur, nu avea cum sa stie ce va urma. In timp ce am fost dupa oja i-am povestit visul, pe care l-am relatat aici la "vise".
Am luat si ceva de rontait, cu scopul de a obtine un material cat de mic ROSU, din care am decupat cu forfecuta de unghiii o inimioara.
Acea inimioara a simbolizat veverita ranita, inima mea.
Am pus inimioara in sticluta (in vis a luat EA veverita si a plecat cu ea pe o apa, intr-o barcuta mica, si EA era imbracata in ALB)
In vis a spus ca e ok, ca va fi ok...

I-am dat sticluta astfel pregatita spunandu-i ce simbolizeaza, si i-am spus ca daca o primeste isi asuma responsabilitatea pentru inima mea.
I-am spus, daca nu e pregatita si are nevoie de timp de gandire, va avea timp oricat doreste.
Deasemeni, i-am spus ca, in momentul cand se va hotari vreodata, vom reveni ACOLO si...va arunca sticluta in apa.
Daca nu, o distrugem si gata, asta e.
A inteles ca nu e de gluma si ne-am dus pe un podet si... a aruncat sticluta in apa. Astfel, a echivalat inceputul calatoriei sticlutei cu inceputul drumului nostru in viata.

Noapte buna, m-a ajuns oboseala.
Poate ma trezesc la noapte sa surprind ciclonul, dar evident ca nu pun vreun ceas sa sune. Incerc fara pastile, ar fi minunat sa pot dormi fara.

Hai mai lasa ciclonul, ca vor mai fi, nu e nici primul, si nici ultimul.

Back