• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Pareri despre CRISTINATEODORA11

uitasem o chestie. topica nu e fixa, fiecare e liber sa divagheze pe aceasta tema. simplul fapt ca te inchizi intre niste sabloane arata cat de marginita esti. tu poti vreodata sa te exprimi liber, nu cu citate, plagiate sau definitii din DEX? si in general, poti trai fara ochelari de cal si barfe de mahala?

adrian,las-o in belea,ca intr-adevar nu e zdravana la cap,tot pe limba ei vorbeste ! =)) =)) noi ne amuzam in continuare =))

hiiiim,auzi,fata desteapta ... gusato,te-ai infipt ca rata la muci,ai probleme grave la mansarda,intodeauna incerc sa-mi vad defectele(egoism,invidie,orgoliu ...) ,si incerc sa-mi schimb comportamentul ,atat cat se poate...dar tu esti praf,atata rautate n-am vazut in viata mea,la ce iti foloseste inteligenta aia pe care zici ca ai dobandito...asa ca ...lasa-ne,lasa-ne,du-te-n ...Australia.

Când îmi cereai sfaturi de emigrare în Australia, mariusică, eram utilă, nu ? Acum că am ”nește” contre cu mod1, te bagi tu ca musca în dosul calului, mariusică. Și tu nenea adrian (made in 1988) esti pe acelasi taler cu mariusica, acelasi mariusica ce se loga cu nume de fata la Istrate. Esti pe post de fetita mariusica ? Sau n-ai gasit alta inspiratie de nume pentru user, mariusica ?

Nenea adrian (made in 1988) ! vezi ca rasul ingrasa si dă crampe musculare. Ai rămas gripat pe : ”dă-i ănainte numai pe râs” ? Iti recomand calduros niste acupunctură.

adrian1988 said:
Macar eu postez cu numele meu , nu cu Guest ;)
ea nu poate posta altfel, fiindca a fost data afara (adica banata) pentru nesimtire. :D nu inteleg insa de ce tot repeta ca papagalul, "mariusica". sa fi uitat brusc lectiile despre topica?

pai atunci sa nu posteze ;) :D Ca atunci nici noi nu o sa mai vb de ea . Logic ca daca zice ceva de noi , o sa raspundem :)

crezi ca se abtine zgripturoaica? n-ai sa vezi. a rabdat ea o noapte, dar dimineata a rabufnit. din repetarea obsesiva a lui "mariusica" se vede cat de nervoasa e. hai gusato, repede-te si zi ca nu :P

Guest said:
Nenea adrian (made in 1988) ! vezi ca rasul ingrasa si dă crampe musculare. Ai rămas gripat pe : ”dă-i ănainte numai pe râs” ? Iti recomand calduros niste acupunctură.

Gusato, tu nu razi decat o data sau de doua ori pe an (cand esti binedispusa) si cu toate astea esti grasa. In plus, fatza ta imi spune ca te chinuie neste crampe musculare, numai tu stii pe unde .... Iti recomand calduros neste espumisan, reduce senzatia de fasss, bum, sau cum s-o manifesta la tine...

E prea obositor să scriu atâtea coduri de litere și cifre ca să postez. E prea obositoare și inutilă (nu aduce nimic constructiv) răutatea și înverșunarea voastră contra mea (deși nu v-am luat nici pâinea de la gură și nici locul de muncă, dar dacă ăsta vă este felul de a fi - caracterul -, nimeni și nimic nu vă mai poate schimba în bine, acum la bătrânețe).
De ce am fost banată de mod1 ? pentru că este genul de femeie incapabilă să vină cu argumente logice ca să combată pe cineva. Ea însă, profitând de poziția de moderator, mi-a închis accesul prin ban (calea cea mai rapidă și mai ușoară, fără uzura celulei nervoase). Motiv pentru care am să vă las falsa impresia că mi-ați închis gura când de fapt m-am plictisit să vă tot dau peste nas. Și nu ! nu sunt vulpea care, neajungând la struguri spune că sunt acri. Pentru că, deși voi nu sunteți struguri, tot acri sunteți.

Cel mai inteligent cedează, deci plec, pentru că am de făcut lucruri mai utile decât să stau pe aici și să-mi bat capul cu niște .....
Rămâneți în plata Domnului .....

Fals! Ai fost banata de catre mine. Si ai fost banata de 2 ori. Prima data o perioada scurta, a doua oara de tot.
Si ai fost banata pentru limbajul folosit.

Back