• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

PARERI

hai mai, guest, eu tot te astept aici. zau ca nu te inteleg. iti place modul asta de a "conversa"?
nu e mai simplu sa te inregistrezi?
hai!!!!:D

e clar ti-e frica de noi.nu-i nimic,vei mai creste si cand vei ajunge la maturitate vei intra.noi vom fi tot aici si te vom primi cu placere.oricum pana atunci sa fii iubit/a.

Sa inteleg ca este nevoie de sinteza facuta de Bodo? :P Ciudata treaba si onoranta in acelasi timp:D

Dragi forumisti/forumiste
Oare Ogarul = Devil ?
Daca Ogarul a urmarit ce v-a facut Devil, oare de ce nu a intervenit sa-l puna la punct ?
Daca gresesc, imi cer scuze.
Un privitor ”la rece”

Este greu de crezut ca cineva din interior ar face asa ceva(cel putin asa imi place sa cred) ,cat priveste interventia........ fiecare face ce crede de cuviinta .(posibil sa fi citit discutia mai traziu :D:).

Posibil...
Tot eu...
(Totusi nu ma pot abtine sa nu observ-tot ”la rece”-el are 0 thanks la peste 1000 mesaje)

hehehe, draga guest, esti un fin observator. si eu am aceeasi impresie, in legatura cu acest devil...
se poate sa ma insel, dar, daca e asa cum cred, e clar ca unii au probleme grave. insa nu-i bai. ete ca nu ne suparam noi asa de usor, cum gresit cred unii. numai bine!!!

Lucrurile se vad mai clar privite detasat, din exterior.
In alta ordine de idei : Anuk, Bodo,Magda,Alerim,Nita (daca am omis pe cineva am facut-o ca nu am citit chiar toate cele 40 si de pagini) : daca as fi putut as fi publicat ce ati postat voi in ”Hai sa ne distram”. Faceti versuri delicioase !!!!!!! Sunteti ffffffff talentate ! M-am amuzat copios .

dragul de tine cat de sclipitoare minte ai.cand o face pui sa-mi spui si mie sa stau la coada sa obtin unul.daca ai fi avut bunul simt te-ai fi logat ca aici se poate ,nu-i ca la mlr unde posteaza toti neispravitii ca tine in anonim.spre stiinta ta,puteai sa observi ca nu am mai postat de multa vreme pe chat din cauza unor infiltrati care probail ca si tine fac aceleasi aprecieri.
nu ma surprinde banuiala lui bodo ,este inca o dovada ca se pricepe bine la ce face.
anuka ,felicitari.inca mai dovedesti ca mai pastrezi ceva de valoare in tine.pacat ca nu ai stiut sa alegi,dar fiecare pasare pe limba ei piere.
acea discutie ar fi trebuit taiata din fase dar a avut darul sa arate cat de mult va placut mocirla in care va tarat devil in timp ce doi moderatori savurau activ atmosfera.la mai mare.

Ogar, nu vreau sa te jignesc, dar logica ta nu sta pe linia de plutilre. Ai niste derapaje care mie-mi suna a altcea. Pana la un punct, poate te inteleg, dar nu forta nota. Incepe sa-mi fie mila de tine...Mojicia cu care gandesti nu are nicio scuza, indiferent de cauza din care izvoraste ea. Tine-ti frustrarile pentru tine si nu ne mai inebuni cu aberatiile tale, ca nu vei rezolva nimic (nu ca ar fi ceva de rezolvat), ba te vei adaci in penibil . Obsesiile tale incep sa semene cu ale Janei, dar macar stim ca aia nu se mai face bine.
Sa fie clar, pe acest forum nu exista nicio problema, ba scuze, este una, mare, TU!!!
Si guest, nu lua in considerare orice opinie rautacioasa. Ca sa-i demnonstrezi ca se inseala , eu zic sa te inregistrezi si sa ni te alaturi. Te astetam!!!

Consider ca e cazul ca razboiul sa se termine aici ,pana nu degenereaza in ceva urat .OK? (cu atat mai mult ,cu cat este vorba de NOI ,cei din interior ) Nu avem nimic de impartit ,este loc pt toti atat sub soare cat si pe forum si chat. Hai sa ingropam securea razboiului, este o lupta urata si nefolositoare.

Back