• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

PARERI

Aici avem un topic de pareri ale vizitatorilor, nu un topic unde cei care au fost dati afara pe usa sa intre pe fereastra.
Cristina, ai luat o decizie, ai actionat in consecinta, acum suporta consecintele.

Bine i-ai facut Gogu! Cristina, om cu doua fete, nu lingi unde scuipi zici? Ba eu vad ca lingi, chiar cu pofta. Ne faci forumul de ras! Cu Blue ce ai? Nu s-a purtat frumos cu tine, te-a facut chiar VIP. Sa-ti fie rusine!

ma bucur ca-ti sunt ca un ghimpe in coasta!
alte comentarii nu meriti !=))

Mey , in general omul este o fiinta sociabila. de felul ei, o demonstreaza nevoia de comunicare. E adevarat insa, ca exista si oameni, care, din teama de a fi singuri, socializeaza intr-un mod prostesc. Eu as numi asta incapacitate de a socializa, incapacitate care denota ceva disfunctii psihice . Incapacitatea asta e , pana la urma , o afectiune si, ca orice afectiune, necesita aplicarea unor terapii, mamica. Evitarea obsesiva a singuratatii duce, inevitabil, la formarea unui caracter slab ( de aici frici prostesti, panica, intertebari existentiale "profunde", bla, bla). Sper ca te-ai regasit in aceasta categorie de oameni , draga Cristinica (probabil si Jana, Oana, Dochia, etc.). Gasirea unui echilibru interior, in cazul tau (desi tu pretinzi ca-l ai si e grav ca nu-ti dai seama ca nu-i asa), se pare ca e atat de dificila si majoritatea eforturilor tale asidue nasc niste frustrari, care se vad cu usurinta. Si ai grija, cateva esecuri sunt suficiente pentru colaps ( constat ca nici prin alte parti nu esti o prezenta agreabila). Ai grija, esti pe drumul cel bun! :D
Iar in privinta "grijii" de situl vostru serios si plin de "valori" , ai dreptate , ne intereseaza ce se mai intampla pe acolo, vrem sa vedem pana unde ajungeti cu minciuna, prosteala si manipularea. Si va vom da la cap ori de cate ori ne dati ocazia. Noi suntem multumiti ca au deschis ochii multi naivi. Pentru noi asta conteaza. In rest, nu ma intereseaza de basinile bunelului :D sau de aberatiile nepotului. Ma intereseaza doar pana unde vor merge cu nebunia asta!
Constat insa ca esti un om fatarnic, rautacios si nefericit. Si o stiam inca de la inceput... De aici si adversitatea mea fata de tine. Se vede ca nu ma insel la oameni. Inca ceva. Nu ti-ai pus niciodata intrebarea de ce nu te prea plac oamenii, in general? Analizeaza , te rog, si aspectul asta. Iti doresc sa ai mai multa liniste sufleteasca. Si scapa de singuratate! Deja e grava situtia la tine.

crinstina, prea des iti ceri scuze, cand aici cand la istrati. mult prea des :P

cristina, nu ti-ai gasit omul. il iert pe cel caruia ii pare rau ca a gresit, nu pe cel care arunca niste vorbe pentru a iesi bine sau pentru a rade ca a mai fraierit pe cineva. tu nu esti sincera, deci nu am de ce sa te iert, sa te iubesc si asa mai departe. atat de idioata ma crezi, ca dupa ce l-ai blestemat pe gogu, sa te mai bag in seama altfel decat sa-ti trag suturi? crestina ipocrita ce esti, nu-ti merge cu mine.

si inca ceva, drept rasplata pentru bunatatea ta, poza va ramane aici forever. crezi ca rezolvi ceva cu amenintarile? esti caraghioasa de-a dreptul. ia sa vedem cum sa vor intoarce impotriva ta propriile-ti blesteme . sper ca nu e valabila chestia aia cu pacatele parintilor pe capul copiilor.

doamne fereste fetelor dar nu se mai termina in veci? acum nu-mi mai vine sa rad imi vine sa plang va jur!!!

ca sa nu mai aiba cristina unde-si varsa frustrarile si unde sa ameninte, am inchis temporar acest topic. imi cer scuze vizitatorilor care au ceva de spus si le pun la dispozitie adresa mea de mail, unde pot trimite parerile lor, pe care le voi posta eu aici. adresa este mod1p@yahoo.com.
cristina, mai am doua lucruri sa-ti spun. nu te stradui sa ma injuri pe mail, ca te bag la spam si scrii degeaba. si ceea ce tine cumva de intimitatea mea, dar nu ma pot abtine sa nu-ti spun, fiindca iar te-ai aruncat ca fraiera. eu nu sunt crestina. iar in fosta mea religie se spune ochi pentru ochi si dinte pentru dinte. deci iti racesti gura de pomana cu citatele din biblie.

Redeschid acest topic.
Nu este cazul sa ne modificam stilul si staif-ul pentru o persoana cu retard, nu?

Salut.
Din cate stiu eu, stergerea unui cont nu este absolut deloc tot una cu banarea.
Daca un cont este banat, posesorul lui nu mai poate accesa/posta pe un forum folosind acel cont.
Daca un cont este sters, "dispare" toata activitatea unui user pe un forum, "dispare" acel cont din memberlist (putand fi disponibil pentru un potential nou user), practic se trece cu un burete mare peste tot.
Personal, si eu am dorit stergerea contului meu, atunci cand aveam unul, pe acel forum (ma rog, pe o versiune mai veche a lui), deoarece nu mai doream ca userul meu si activitatea mea acolo sa dispara, fiindu-mi rusine sa mai fiu membru acolo.

Despre excesul de zel, da-mi voie sa nu comentez. Fiecare face ce-l taie capul acolo unde este membru sau acolo unde este proprietar sau admin sau moderator.

Multumesc!
Asa stiam si eu.
Cat despre excesul de zel, sigur nu este din partea mea. Am postat o singura data, ceva banal.Iar apoi solicitarea de stergere a contului,fara alte comentarii.

te mananca rau, cristina. nu poti sta departe de noi? asa iti doreai, vad ca nu reusesti.

Back