• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

PARERI

guest, snow s-a recunoscut in pozele puse de Ioana si a spus ca sunt facute acum 15-20 de ani. Daca asa arata Ioana acum 15 ani, acum nu mai poate arata ca in netlog. Eu nu cred ca e Blue, e alta Ioana.

h t t p://teoctist.wordpress.com/2010/04/07/deci-din-nou-un-post-de-senzatie/#comment-25515
dedicatie pt ioana si GHT, sa ne traiasca!

hellooo,nu-l confundati pe patru dimitriu cel care a facut msli cu patrudaniel ! e maaare diferenta,nu numai de varsta!

ma si miram...sa-l duca capu pe patrunjel :D

apropos, voi cum il descifrati? omul e haotic rau...:happy:

pai nu-l duceee deloc! e capul lui gth (adik gura teghii)
Banane21.gif

haide, ca aici te tratezi imediat (si oricum primim si bolnaviori :D). te asteptam!!!!

hahhahhahaha,bodo,v-a inghetat toata apa pe acolo!!!hahahah a intrat cristinateodora!

manuelo,invata odata si pune-ti singura poza inapoi! nu e mare scofala!AI Dreptate guest am sa-mi pun una mai frumoasa si mai chipesa ca sa moara dusmanii!

mai guest, nu ai inteles ca aici e loc chiar pentru toti. chiar si pentru bolnaviori? :D. eu nu stiu de ce stati pe bara si nu veniti aici, sa vorbim. va asteptam . nu mai stati pititi.

:D iazct asta ne place.fara periute. direct si la obiect (mai primim noi si cate o oita ratacita, ca oameni suntem :D) zau, nu-ti vine greu sa tot tastezi la coduri...hai, ca sigur ne vom distra.

Back