• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

PARERI

Eu sunt pentru. Insa trebuie sa inteleaga asta si problema acestui forum, stimabilul ogaru!!!
Si mie parerea guestului imi pare una in limite normale. Reactia Ogarului e anormala. Si cu jigniri evidente. Aia e problema.

Guest said:
Dragi forumisti/forumiste
Oare Ogarul = Devil ?
Daca Ogarul a urmarit ce v-a facut Devil, oare de ce nu a intervenit sa-l puna la punct ?
Daca gresesc, imi cer scuze.
Un privitor ”la rece”

lasand deoparte intrebarea ta (prima din ele) nelalocul ei din punctul meu de vedere,cam ce ar fi putut face ogarul si noi nu puteam ?
se pare ca tu ai urmarit totul live,de ce nu ai intervenit atunci ? spre deosebire de vecinii nostri,aici nu se sare pe un user ,chiar daca depaseste limitele bunului simt. asta tine doar de cei 7 ani de acasa.
daca gresesc,imi cer scuze!

Sunt convinsa ca o sa inteleaga (nu-si doreste destabilizarea forumului din interior ). Il astept cu solutii viabile pt insanatosirea forumului in asa fel incat sa fim multumiti cu totii .Nu?

Stimate Ogar,
poti sa-mi spui Afgan, daca tu crezi ca un nume de ”scena” te scoate din anonimat.
Poi infiltratului de mine ai putut sa-mi zici vreo doua si lui Devil nu ai putut? Sau ti-a placut?
Si apoi de ce sa ma loghez,ca in contradictie putem fi si aici si in alt topic.
Din respect pt Anuk eu ma opresc aici.
Ma duc sa beau o cafea.
Fetelor, numai bine!

Guest ,multumesc pt intelegerea de care dai dovada.Atacurile nu-si mai au rostul intre oamenii civilizati .
Si tie, doar bine si buna dispozitie:P

nu-mi vine sa cred anuko! de unde indrazneala asta?poti tu sa faci asa ceva?esti o surpriza placuta dar mi se pare tardiva.doar capul ti-l mai vad din ... si cand te gandesti ca putea sa fie altfel.
guestule insista ca esti pe calea cea buna, tre sa aiba si bodo un sustinator in teoria ei nemaipomenita.( ce-o mai rade devil de perspicacitatea voastra)
bodo chiar crezi ca m-ar surprinde sa ma jignesti, am vazut ca cata usurinta o faci.pacat insa,ca la politica am vazut ca gandesti corect, dar din pacate nu e suficient.calitatea unui om nu se rezuma numai la asta.

Ogar, parca am propus ingroparea securii cat mai adanc posibil. E cazul sa te opresti si tu (asta daca vrei ,evident) .

guestule ar fi trebuit sa te opresti din respect pt tine daca erai intradevar un om de valoare, nu pt altcineva.din pacate nu m-ai inteles, ori ca nu ai vrut ori ca nu ai reusit.nu ma interesa un nume ci sa te loghezi aici sa demonstrezi ca ai curajul raspunderii in fata celor de pe forum.de dincolo oricine poate scrie orice aberatie si apoi e dus.daca intradevar doreai o discutie pricipiala studiai mai mult viata forumului vedeai despre ce este vb in propozitie si ai fi tras o concluzie reala, asa regeret dar te-ai facut putin de ras si nu al meu ci a lui devil pt ca el cu siguranta stie cine este si nu cine banuiti voi.din pacate nici eu nu stiu cine este dar sper sa aflu insa este mai putin important cine este ci faptul ca a dat cateva palme unor forumisti dintre care unii nevinovati.oricum tre sa recunoasti ca a prins bine peisajul.sper ca pe viitor sa faci o alegere corecta,eu personal iti doresc succes

anuka ,in ce calitate vb ?de moderator sau de jucatoare de tenis de masa?

sau a proprietarei paroasei?

Ogarule, singurul care se face de ras aici, esti tu. dar e si mai grav ca nu vezi asta. Si palme nu am primit de la nimeni. Ciudata perceptie ai. Si chiar crezi ca ne intereseaza?
Si tu in ce calitate vorbesti? De justitar suprem, aici? Mojic a fost un cunvant prea frumos pentru tine. Esti jalnic!!! Si mai ai tupeu sa vorbesti de bun simt? Hehehehe.
Nu ai inteles ca vorbesti degeaba?

dupa discutiile astea nu stiu dece ma mai mir ca nu ai simtit palma ,chestie de perceptie.

anuko chestia cu ingropatul adanc tine de masa de tenis dar cred ca au demolat-o prietenii

Nu am simtit-o mai ogar. Daca ai fi corect, ai vedea si ce limbaj a folosit acest devil, care ti-a placut tie , teribil. Dar, asa cum singur spui, e chestie de perceptie. Constat cu o surpridere crescuta, ca ai o problema grava! Sa inteleg ca vrei sa plecam noi, astia care facem atata rau forumului si sa ramai tu, in liniste deplina. Ete ca nu vrem. Pleaca tu, daca nu-ti mai place,in mijlocul naturii, relaxeaza-te, ca te vad cam incordat. Si discutiile astea nu uita ca tu le-ai generat. Si, daca ai fi avut o doza de intelepciune, in plus, cedai tu. Asa ca nu mai da lectii de morala, ca nu e cazul.

STOP!
Este topic de pareri ale guestilor.
Cine are ceva de impartit, la fight club cu voi.

Sa nu uit. Linia dintre postarile voastre si un atac la persoana este extrem de subtire.
Inainte de postarile urmatoare, va rog sa dati o geana pe regulamentul forumului. Multumesc.

Datele probabile de producere a cataclismelor naturale, inclusiv a cutremurelor, pe glob, in luna iunie 2010: 06, 08, 10, 12, 16, 22, 23, 25, 26 si 27! Aceste date au o marja de eroare de +/- 3zile, cu exceptia datelor 10 si 16! Romania nu va fi afectata in aceasta perioada de un cutremur major,totusi incepand din 21.06 intra intr-o perioada de atentionare ce implica posibilitatea producerii unui seism de cca.6 grade! Asadar datele predispozante pentru tara noastra sunt:22, 23, 25, 26 si 27 iunie, cu aceeasi marja de eroare de +/-3 zile!

P.S. Continui sa postez si aici si nu pe forumul lui Istrate, mai ales pentru cei care din diferite motive nu au cont acolo sau intra aici doar din curiozitate! Zic ca merita si aceasta categorie o sansa la informare…!
P.P.S. Aveti un forum grozav si viu aici. Tineti-o tot asa!

Baciu

Guest said:
Datele probabile de producere a cataclismelor naturale, inclusiv a cutremurelor, pe glob, in luna iunie 2010: 06, 08, 10, 12, 16, 22, 23, 25, 26 si 27! Aceste date au o marja de eroare de +/- 3zile, cu exceptia datelor 10 si 16! Romania nu va fi afectata in aceasta perioada de un cutremur major,totusi incepand din 21.06 intra intr-o perioada de atentionare ce implica posibilitatea producerii unui seism de cca.6 grade! Asadar datele predispozante pentru tara noastra sunt:22, 23, 25, 26 si 27 iunie, cu aceeasi marja de eroare de +/-3 zile!

Dupa niste calcule sumare imi dau seama ca nu cred sa fi ramas vreo zi din luna care sa nu corespunda ~:>

Buna seara.
Anuk - te rog, am nevoie doar de 1 minut sa intru sa imi sterg poza din cont. Crezi ca se poate ? Multumesc. Cristina.

Cand dai un om afara dintr-un loc de munca, ii lasi 15 zile preaviz ca sa-si stranga lucrurile personale. Eu nu doresc decat 1 minut sa imi sterg poza de la avatar. Multumesc. Cristina.

cred ca si eu as fi avut nevoie tot de 1 minut ca sa raspund adminei voastre,asa cum se cuvine. dar,fiind banata, no chance!
nu esti la curent cu legislatia muncii,nu mereu se acorda preaviz! cat despre poza, too late,mi-o pastrez amintire.

Back