• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

PARERI

nu are importanta cine e ....important e ca s-a gandit la mine....hai nu mai fiti rauteeeeeeeeeee

Buna ziua! Va citesc de ceva timp !Eu sunt de....dincolo!Recunosc ,sunteti haiosi !Credeam ca muscati ,dar...nu!Sunteti doar ironici! Mai vin pe la voi !Sper ca nu deranjez!

Dar hai si pe chat. Te asteptam sa ne distram impreuna. S-ar putea sa-ti placa si mai tare :P. Si asa e, suntem doar ironici. Pacat ca unii nu realizeaza asta. Esti perspicace. Imi place. Hai! >D<

Guest said:
Buna ziua! Va citesc de ceva timp !Eu sunt de....dincolo!Recunosc ,sunteti haiosi !Credeam ca muscati ,dar...nu!Sunteti doar ironici! Mai vin pe la voi !Sper ca nu deranjez!
te asteptam sa te si inregistrezi. nu e nevoie sa pastrezi numele de dincolo.

bodo said:
Dar hai si pe chat. Te asteptam sa ne distram impreuna. S-ar putea sa-ti placa si mai tare :P. Si asa e, suntem doar ironici. Pacat ca unii nu realizeaza asta. Esti perspicace. Imi place. Hai! >D<

ei hai,las-o incolo de ironie care sa-ti placa,daca e la adresa ta:D
ce fel de pretini suntem daca ne ironizam ? mie,sincer,imi este greu sa inteleg. gluma e gluma,da,sunt de acord,dar cu ironii...neeee

Magda, cu tot respectul, io vorbeam cu guestul. Nu pot sa precep neam de ce ai impresia ca cineva are ceva cu tine. Sincer, ma pui pe ganduri. Daca ai sa-mi comunici ceva, te rog sa o faci la o discutie pe chat. Si sa stii, nu fuge nimeni de tine. Nu ne putem intersecta mereu.

Chiar aveti umor! Si ironia fina si la obiect nu-mi displace ! Aveti dreptate cu adminul Catalin!

Magda, Magda, incepi sa-ti scoti coltii. Lasa, sa vada si cei de aici cine esti. Poate asa o sa va dati seama de ce a plecat de la noi. Nici o pierdere. Garantat.

La noi ,vin doar cei care apreciaza umorul,si -l folosesc atat ca amuzament ,cat si ca arma :P.deci.......inscrie-te si o sa-ti placa :P

auzi guestule,ce te face sa crezi ca ai dreptul sa o judeci pe magda sau pe altii?te crezi fara de pacat? se pare ca exista o tendinta generala a unora de dincolo sa-i judece pe altii crezandu-se Dumnezeu.o cunoastem si noi pe magda si nu ne-am permis sa o judecam in vreun fel.daca a gresit cu ceva este treaba ei dar fiecare are dreptul la o adoua sansa.oricum fata de tine are o clasa in plus pt ca a fost capabila sa se logheze aici cu acelas nume ceeace tu nu esti in stare.si ca sa-ti fie mai usor,nu tre sa -ti fie teama daca nu esti in masura sa apreciezi umorul fin,mai sunt si altii.

esti amuzant Ogarule! nu zic ca n-ai dreptate in ceea ce o priveste pe Magda! si eu o plac si cred ca nu e bine sa judecam oamenii,dar.....se pare ca tu vrei ca numai pe voi sa nu va judece ,"tendinta generala a unora de dincolo" care se cred Dumnzeu !voi nu-i tocati marunt pe cei de "dincolo"? acum imi dau seama! doar pe cei care nu sunt in asentimentul vostru,nu-i asa? asta e viata! eu o plac pe Magda! sunt alt guest! sa auzim numai de bine!

aloo,guesti! se pare ca va incita acest subiect! sfatul meu e sa-l lasati pe ogarul sau oricine altcineva in pace si sa ma tocati pe mine,daca asta va face placere! eu oricum am devenit imuna :D
in final poate veniti aici,decat sa va pierdeti vremea pe forumul care a fost (sic)al lui istrate!:19:

Si pe mine, mey. Mai ales ca merit. :D Io sunt in grupul vesel, ala de va toaca marunt. Si te rog sa nu-l pui pe distinsul Ogar in ecuatia asta. Exact asocierea cu noi il irita cel mai mult. Poi se poate? Si sa stii ca duc :D si nu ma supar . Oricum iau totul ca pe o distractie si nimic mai mult. Hai noroc, si sa stii, inca te asteptam printre noi. Cum bine ai zis (daca vorbim de acelasi guest), nu muscam.

nu stiu dece dar am impresia ca esti o guesta insa asta e mai putin important.important este ca am gresit cand am scris, pt ca de fapt eu nu ma refeream la cei de dincolo,ci la cei veniti de dincolo.nici nu as putea vb despre cei de dincolo pt ca de fapt nu-i citesc si pt ca veni vorba hai sa-ti spun parerea mea sa nu mai tragi concluzii gresite despre cei de aici care cu mici exceptii isi vad de treba lor.nu mi se pare gresit sa critici sau sa judeci pe altii dar totul facut in limita bunului simt si neuitand sa te privesti in oglinda permnaent.Dumnezeu i-a facut pe toti oamenii egali doar ca fiecare s-a dezvoltat atat cat a putut,mai mult sau mai putin in functie de multi factori, independenti de fiecare dintre noi.faptul ca eu am putut ajunge la alt nivel nu-mi da dreptul sa jignesc pe nimeni,din contra,intelepciunea te obliga sa fii mai ingaduitor cu ceilalti.
acum imi dau seama! doar pe cei care nu sunt in asentimentul vostru,nu-i asa? asta e viata! cat de trist suna acest "asta e viata".dece tre sa fie asa cand de fapt de noi depinde cum ar trebui sa fie viata?sa fii iubita

Hmmmm, se vede ca la unii ipocrizia nu are limite. Dar, asa cum spune stimabilul, "asta e viata" ( si asa e, de noi depinde cum e, insa, daca unii vad doar partile rele, in optica lor luminata...). Mai are rost sa spun ca e vorba de o viata virtuala, aici? Neeee. Oricum, unii iau lucrurile prea in serios. Si mult prea personal. Asa o fi cand ajungi la un nivel inalt de cunoastere...

se pare ca v-am suparat rau! n-am vrut! chiar imi place aici la voi ca poti spune ,liber,ce gandesti fara sa stea Jana la colt cu bannul ! nu am vrut decat sa ma disociez de celalalt guest care are ceva de impartit cu Magda ! eu nu am! sa auzim numai de bine !

Back