Buna dimineata la toti sunt Manuela am intrat fiindca am citit aberatiile lui ,,Gogu cel voinic" care e cel mai mincinos si ciudos,latura pe care o banuiam ,dar nu credeam ca voi ajunge ziua sa o constat pe pielea mea.Gogule aduci acuze grave la adresa mea si nu te vad bine .....si te vei convinge de asta cel mai curand.Daca ai ceva cu mine atunci da,sunt de acord vorbeste adevaraul dar nu improsca cu noroi numele meu .De la inceputul discutiei minti cu nerusinarea caracteristica doar tie.Nu am cerut sa fie banata ,,cotofana ta" ci doar am intrebat de ce nu ai banat-o dupa modul cum a atacat pe bodo ,pe mine ,etc
Al doilea esti un mare dar un mare MINCINOS afiramand ca eu iau bani de la useri ,(cand afirmi un lucru ca asta te rog sa vii cu dovezi )dar nu incerca sa faci un dialog aiurea cum stii doar tu cu smecherii ca si cum as vb si as cere eu bani de la vre-o unul ,ca jur ca te dau in judecata,iar pct trei ar fi daca nu ma interesa de useri,nu luam adresa lor si nu faceam conferinte pt ai tine la curent cu ceea ce simt sau vad,dar ma rog ....(tu nu vei fi capabil sa stii niciodata ce inseamna omenia ).Cam atat nu meriti nici atentia mea, si nici explicatii,eu sunt Manuela ,si voi ramane Manuela cea corecta ,oricat te vei stradui tu si ,,mandrele "tale care m-ar manca,si care ti-au intunecat creerul de nu mai judeci lucid,(sau poate nu ai facut-o niciodata)Daca stergi si mesajul asta inseamana ca esti las cu L. O zi buna iti doresc dragule .
apropos multumeste-mi ca ti-am raspuns ceea ce nu meritai ,dar ti-am facut rating ....ca de eu unt fata buna ,te ajut fara bani ca vorba aia ....tu esti seful .....