• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

PARERI

Va multumesc,voi ruga pe cineva sa ma logheze ca nu pot accesa link-urile daca nu sunt inragistrata.

nu glumesc anuk,dar nu prea ma pricep la comp.si nu stiu cum sa intru si peste tot scrie ca trebuie sa fiu inregistrata ca sa accesez link-urile.

chiar daca nu te pricepi,e simplu:intri la inregistrare si de acolo completezi campurile solicitate. atat. apoi primesti un mail si faci click pe link dat,pt confirmare. mai greu e sa postezi la pareri,decat sa te inregistrezi. succes!

Guest said:
nu glumesc anuk,dar nu prea ma pricep la comp.si nu stiu cum sa intru si peste tot scrie ca trebuie sa fiu inregistrata ca sa accesez link-urile.
adresa mea de mail este mod1p@yahoo.com trimite-mi un mail daca vrei sa te inregistrezi, cu numele pe care vrei sa-l ai aici iar eu o sa-ti fac un cont pe care tu doar sa-l activezi, iti explic eu cum.

Salut !
Imi pare rau ca ati banat-o pe Manuela. Urmaream postarile ei si chatul. Ce rau a facut amica ei ca a intrat pe contul Manuelei ? Sper sa reveniti la sentimente mai bune si sa o aduceti inapoi cat mai curand.
Multumesc.
Cu stima,
I.M.D.

Nu am banat-o pe Manuela ci contul ei, pana cand o sa am o discutie cu Manuela si o sa rezolvam problema.
Folosirea contului ei de catre o alta persoana este similara cu folosirea buletinului tau de catre altcineva si mersul la banca pentru a contracta un credit.

Gogule, sa-mi fie cu iertare dar comparatia este exagerata. In primul rand ca nu era prima data cand amica ei intra aici. In al doilea rand a intrat (parca) sa anunte ca Manu nu poate intra (nu am prins toata discutia). Si in al treilea rand a intrat cu acordul titularului de cont (parola si user date de Manuela).
Pana la urma e forumul tau, gestiunea ta, hotararea ta.
Mie nu poate decat sa imi para rau pentru hotararea luata. Am sa o caut cumva pe Manu sa tin legatura cu ea in caz ca nu o sa mai revina.
Cu stima,
I.M.D.

Comparatia nu este deloc exagerata. Moderatorii au acces la multe chestii, printre care date private ale utilizatorilor. Ti s-ar parea sigur ca cineva de pe strada sa aibe acces la datele tale private de pe un site?
Apoi, daca s-a mai recurs la solutia asta, nu stiu. Dar in momentul in care as fi aflat, as fi procedat identic.
Petronela, daca vroia sa ne anunte, putea s-o faca de pe un cont personal sau aici, la fel cum o faci tu, in spatele anonimatului.
Cat despre oferirea credentialelor unui cont de moderator unei terte persoane, eu nu spun nimic in public. Dar o sa am o discutie serioasa cu Manuela privind acest subiect.

In alta ordine de idei, nu inteleg de ce este nevoie sa intervii tu in discutia aceasta, aceasta discutie trebuind sa aibe loc doar intre mine si Manuela.

Inainte de toate, amica Manuelei a intrat cu un nume de user si cu o parola, impartasite chiar de Manuela insasi (user). Acces al moderatorilor la ce ? La datele mele private ? Ma indoiesc ca m-am logat vreodata - undeva - cu serie si numar de buletin si CNP.
De ce intervin in discutia asta ? Poate pentru simplul motiv ca imi pasa de predictiile Manuelei.

Poi tocmai ca Manuela i-a impartasit userul si parola este problema.
Acces al moderatorilor la IP sa spunem. IP-ul este data privata. Nu ai nevoie de altceva pe net ;)
Te loghezi sau nu, iti lasi datele sau nu, folosesti un proxy de genul celui folosit de tine sau nu, un om determinat si cu resurse poate afla multe. Inclusiv seria si numarul de buletin si CNP-ul tau.

Trecand peste asta, in acest moment se pare ca desi tie iti pasa de predictiile Manuelei, ei nu-i pasa de tine si de ceilalti oameni carora le pasa de ea si de predictiile ei. De ce spun asta? Am incercat eu sa iau legatura cu Manuela, dar ea refuza. Ce sa spun mai multe?

de unde stiti ca era petronela?putea sa fie orcine asa cum am intrat eu de la bicaz calculatorul fiind exact pe premonitii cat timp manu era la baie.cine poate garanta ca nu s-a intamplat la fel si de ac data?pana la urma este vb de un principiu.si ca sa vedeti cat mai exact problema pe manu nici nu o interesaza problema securitatii forumului pt ca nu se gandeste la ea si cu siguranta nici pe alti moderatori.in consecinta ar trebui restrans accesul la date personale daca este vb ca toti moderatorii au acces la ip noastre ( si eu m-am convins asta seara ca asa este si nu-i corect)stiu si eu ca prin ip poti intra in calculatorul respectiv daca nu este protejat si cati din userii forumuli stiu asta ?si atunci dece va mai mirati ca va merg calc incet sau aiurea.

Ogarule,
Securitatile forumului nu fac obiectul acestui subiect. Daca ai vreo sugestie in aceasta privinta, foloseste cu incredere sectiunea de reclamatii si sugestii.
Multumesc.

Comparatia nu este deloc exagerata. Moderatorii au acces la multe chestii, printre care date private ale utilizatorilor. Ti s-ar parea sigur ca cineva de pe strada sa aibe acces la datele tale private de pe un site?
Apoi, daca s-a mai recurs la solutia asta, nu stiu. Dar in momentul in care as fi aflat, as fi procedat identic......
aici nu este vb despre securitate?sau ce?
subiect inchis.multumesc

Eu o cunosc pe Manuela si este o femeie serioasa,nu ar fi facut rau forumului si nici vre-o unui user,daca acea prietena a ei ar fi fost un pericol nu ar fi lasat-o in casa ei cu computerul ei,fiti siguri,pare aiurita Manuela,asa a fost de mica dar nu stiti ce ,,cap"are e foarte previzibila,daca odata a gresit a doua oara nu exista.Si-ar lua mii de masuri, dar ea stia ca prietena era de incredere.Avea copilul in casa cu acea persoana ,ceea ce Manuela nu ar face daca nu ar fi o persoana fidabila.Asa a fost sa fie ,pana aici i-a fost Manuelei cu forumul ..

Petronela (sau cine esti) consider ca nu esti persoana potrivita sa-i iei apararea Manuelei ca ti-a lasat userul si parola.

Back