• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

PARERI

buna dimineata,magda sunt. am schimbat unitatea centrala,da pe chat vad ca nu pot intra,imi da eroare pe pagina

in stg jos,e o pagina cu un triunghi galben,cu semnul exclamarii si scrie:"Done,but with errors on page"
am intrat in arhiva,se poate,vad ca pot posta in forum,numai in chat nu se vede nimic si nici nu pot posta
apare : Se incarca si....nimic,asa ramane.daca scriu ceva,nu apare.

am executat ,sa vedem urmarea! merci gogu:1:
nu merge....oricum nu merge nici mess-ul,mail pot sa citesc...numai tampenii!
aici e lucratura serioasa.

nu stiu ce versiune,dar sigue e veche. am primit un mesaj ca browserul folosit este ....out of date. voi incerca cu mozzila ,sa-l instalez si vad. merci oricum.

Cineva a pus pe chat un link cu retete culinare,pt.lamisa parca,va vog din suflet il mai puneti odata,mi-a reinstalat windows-ul si l-am pierdut.Era si cu poze.Parca Magda l-a pus.Stiu ca n-am dreptul sa cer nimic,pt.nu sunt inregistrata,dar va rog mult,imi era de mare ajutor pt.regimul meu.Multumesc.

Nu mai stiu data,lamisa gatea ciuperci parca,vorbeati si de conserve,parca participa si anuk la discutie,era inainte de cearta cu cel ce intra cu id-urile altor useri si vorbea urit.Atit mi-aduc aminte.Scuze,dar in urma unui accident am probleme cu memoria.

Back