• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

PARERI

anuk,nebunatico,sa nu te ineci de ras.
am vrut sa vad ce suflet aveti,eu am citit toata conversatia inca de ieri,live.

hi,hi,hi
si ha,ha,ha,
sigur nu m-oi ineca
asa cum crezi dumneata.
Recunosti ca ne-ai testat,
dara.... vezi?
Gogu-a postat
si-ncodat' a demonstrat
ca este un bun baiat.
toti avem un suflet mare
si nu tinem suparare.
daca vrei,iti vand un pont,
fa-ti repede la noi un cont.

www_MyEmoticons_com__smokelots.gif

mai bodo,da-o-n pisici! nu te mai lua de viata mea,nu eu postez acolo de unde ai luat commentul de la 23.04 local!

acum pe bune, adevarata magda, stiu ca nu postai tu asa ceva. ma bucur ca stai cu ochii pe noi. mai bine vin-o aici, esti fata de gasca. te asteptam.

Dragii mei,luati-va diamantul inapoi, cum de ati bannat-o ? Sta saraca si va tot trimite misive de la distanta si voi,nimic.

@ unda seismica: bine mai unda,de ce nu mi-ai spus si mie la vremea respectiva ca ma sustineai sa fiu moderator ? ti-as fi spus ca nu asta era telul meu! oricum,multumesc si repet,regret ca nu mai esti moderator la noi! desi cu intarziere,La multi Ani !

@ magdalena

Multumim ca ne vizitezi :D... pentru mine esti aceeasi draga si simpatica ca intotdeauna, si eu te-as fi preferat la moderare ;)
Eu zic sa-ti iei inima in dinti si sa ramai aici cu noi :)

La multi ani ! Azi este Sfanta duminica a Floriilor - Intrarea Domnului Iisus in Ierusalim ! Osana fiului lui David !

La multi ani tuturor celor ce poarta nume de flori ! Domnul fie cu noi toti spre a ne purta pasii catre Lumina si Mantuire !

:)

Guest said:
La multi ani ! Azi este Sfanta duminica a Floriilor - Intrarea Domnului Iisus in Ierusalim ! Osana fiului lui David !

La multi ani tuturor celor ce poarta nume de flori ! Domnul fie cu noi toti spre a ne purta pasii catre Lumina si Mantuire !

Multumim Guest. Iti dorim numai bine s tie.

Guest said:

Cristino, Cristino, ce dor ti-e tie de noi.....

@gogu:salut gogule,sunt magdalena si am o rugaminte la tine. nu are nicio legatura cu 1 aprilie. te-as ruga sa confirmi sau infirmi,dupa caz,daca sunt membru inregistrat pe acest forum. ca puncte de reper: id-ul meu contine prenumele meu iar la ip,poate te ajuta unda seismica( asta in cazul in care stie). chiar as dori sa lamuresc pe cei care ma acuza ca scriu mult si eu,precum ea. :kiss:

dupa cum se observa,am incredere in tine ca vei spune adevarul.Q31qD

magdalena, de ce ma stai la istrati? Am vazut cum esti atacata, am vazut ca ai demnitate, cred ca locul tau nu e acolo. Aici ai ajuns sa fii apreciata, sper sa ni te alaturi.

Back