• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

PARERI

noi suntem oameni,si daca nu esti in stare sa mergi pe picioarele tale este normal sa ai nevoie de cineva sa te conduca.

GTH nu stie nimic, va abureste. Faceti-va partid si puneti-l s e f daca il sustineti. Fraiereala placuta!

mai Gustere (Guest) stii vorba aia... prostul pana nu-i fudul parca nu e prost destul. chiar nu-ti dai seama cat esti de ridicol? nu simti asa o jena pe nicaieri?

Lumina de la Ierusalim
Sfanta Lumina de la Ierusalim

In Sambata Mare, la ora 7:00 dimineata, se pecetluieste Sfantul Mormant. Se controleaza sa nu fie inauntru nimic care sa se aprinda, se pregatesc doua panglici mari, se asaza pe usa capelei Sfantului Mormant si se pecetluiesc cu ceara. Dimineata se deschid portile pentru intrare, iar lumea vine insetata. Ulitele sunt stramte, dar se aduna mii de oameni din toate colturile globului pamantesc - calugari, credinciosi simpli, ambasadori. Cea mai mica portiune e intesata de oameni. Fiecare credincios poarta in mana un manunchi de 33 de lumanari, dupa numarul anilor Mantuitorului, altii au doar una sau trei. Desigur, toate sunt stinse. Patriarhul vine in procesiune la biserica, unde este imbracat.
Cand soseste vremea randuita de Dumnezeu a primirii sfintei lumini, patriarhul, insotit de ierarhi si de seful politiei statului Israel, strabate drumul dintre altarul bisericii mari si capela. Ajuns acolo, el este dezbracat de podoabele arhieresti si lasat in stihar, e controlat de seful politiei si unii cetateni musulmani, care iau si ei parte, toti foarte cuviinciosi. Trebuie spus ca in ziua de azi e mai multa libertate, o alta maniera de a trata oamenii, dar in vremea veche, conducerea musulmana era mult mai aspra la adresa crestinilor, asa incat controlul a fost intotdeauna deosebit de sever, mai ales ca e vorba de o taina unica in lume, de o minune permanenta. Deci nu poate fi sub nici o forma vorba de vreo incercare de inselare, fereasca Dumnezeu! Nu e cu putinta, pentru ca se controleaza atat capela, cat si patriarhul.
............... restul povestii inclusiv video aici : http://www.crestinortodox.ro/paste/sfintele-pasti/lumina-la-ierusalim-88060.html
Lasati intepaturile si orgoliile deoparte macar azi in Sambata Mare. Nimeni nu e mai presus de nimeni si nici mai intelept sau mai priceput decat aproapele. Fiecare are darul sau si pentru asta nu trebuie sa murdareasca pe altii care au daruri diferite de al sau. Dumnezeu ne iubeste pe toti deopotriva si soarele ne incalzeste la fel pe toti. Si am fost creati ca, punand mana de la mana si ganbd langa gand - sa alcatuim un intreg : IMPREUNA - NU SEPARAT !!!!!
PASTE FERICIT !!!
Cristina Teodora

Cristina, multumim pt urari . Sarbatori fericite si tie alaturi de de cei dragi ,cat priviste "orgoliile" si rautatile ......total de acord cu tine ,dar......nu doar cu ocazia sarbatorilor ,un bun crestin ar trebui sa fie bun si tolerant in fiecare clipa a vietii lui.

Un paste fericit!

Un PASTE fericit si tie Cristina ...................pacat ca gangurile din ultimile randuri nu sunt valabile decat in perioada sarbatorilor

ADEVARAT,A INVIAT! Si tie sarbatori fericite si numai bucurii.

Cristi-papucel-un-visator este Ioana, care si-a facut (si) acest nick pentru a testa userii. Acum vad ca si-a facut si Cristi71. Ioano, stilul tau e inconfundabil, se vede ca te iei de un nevinovat. Omul ala nu are nicio vina si tu ii tarasti numele in noroi, ca sa-ti satisfaci fanteziile bolnave. Sper sa citeasca userii si sa vada ce om de joasa speta esti.

Am observat si eu ceva in neregula, fiti atenti la ora postarii pe forum
Azi 10:37 PM #8
cristi1971
cristi1971 este offline
Membru
cristi1971's Avatar

Data înregistrării
Apr 2010
si ora postarii Ioanei pe chat (22:39:28) Blue: un post interesant aici http://forum.ioanistrate.ro/show​thread.php?478-Eu-ma-prezint ce sa mai zici.....unu` si unu`...

La doua minute, cum o fi fost asa pe faza? Cred ca ai dreptate. Ioana e. Se razbuna, crede ea.

da, gth e chiar gth, da aia nu e ioana, daca asta vrei sa sugerezi....ar vrea ea=)).
gth, deci trebuie sa te scot la un sprite, mai :D m-am scos :P

Nu fi catcotasa ,Bodo, draga mea :D: ca-s o multime de Ioane pe lumea asta .

uitati-va mai bine la prietenii Ioanei:pretorianu24,simonaarad...catalin...aici e f interesant.daca puteti intra in posesia pozei cu II acasa la admin,e posibil sa descoperiti cam acelasi cadru. este vorba despre poza cu II langa calculatorul admin,deschis la Forum Ioan Istrate. cam multe coincidente,ca sa nu fie adevarat.

eu nu vad nimic suspect...decat niste tate...mama, mama ( a se vedea simonaarad):D. mai, pe tine tatele astea te-au marcat, nu?=)) .iar ioana asta, nu e blue. gresit. mai studiaza...:P

Back