Magdaleno, Magdaleno... ti-o furi de la adeptii "marelui" GTH =)) ?
Hai mai, te stiam fata desteapta. Poi daca te deranjeaza afirmatiile unora ce cred ca un paznic ajunge seismolog in cateva luni, imi schimb parerea despre tine
Ia hai, adeptii marelui paznic-seismolog, lasati fata in pace ca spune adevarul. Spre ciuda voastra nu are cont aici, asa ca o porcaiti degeaba p'acolo
Sau va deranjeaza ca nu-l pupa in cur pe un tampit care a furat 3 articole de la altii si da doar citate din ele? Puneti mana si ganditi pentru voi, ca altfel veti lua niste tzepe mai faine decat aia cu FNI-ul.
Magdalena, acum serios, tin minte ca noi nu ne-am inteles deloc atunci cand mai fluieram si eu crezu pe forumul ala (bine, ala de a decedat
) dar sa stii ca ai aici mereu un loc. Ai credintele tale, chestie pe care o respect, dar gandesti! Lucru pe care nu-l pot spune despre multa lume de prin alte parti 
Hai mai, te stiam fata desteapta. Poi daca te deranjeaza afirmatiile unora ce cred ca un paznic ajunge seismolog in cateva luni, imi schimb parerea despre tine

Ia hai, adeptii marelui paznic-seismolog, lasati fata in pace ca spune adevarul. Spre ciuda voastra nu are cont aici, asa ca o porcaiti degeaba p'acolo

Magdalena, acum serios, tin minte ca noi nu ne-am inteles deloc atunci cand mai fluieram si eu crezu pe forumul ala (bine, ala de a decedat