• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Povesti postapocaliptice, si nu numai ;)

Buey, magie si nebunie pe zicisha... Noroc cu jupan Nita ca ne ajuta cu spirala lui, ca altfel...
down_spiral.gif

Nu cred ca-i spirala lui Nita, el muta evenimentele nu pedepseste oamenii , ma tem sa nu fie pedeapsa lui Dumnezeu desi.....mai repede cred ca-i vartejul care-i ridica la cer pe cei alesi,asa cum zicea Manu:P
Ramane sa depistam atat fenomenul cat si pesonajul .Anexam documentul la dosar =))

Eh, mai greseste si Nita, ca om e, si e supus greselii. Se mai intamplasi si nasoale cand se depaseste doza de aghiasma:D, dar, nu uitati, asta e voia Lerului.. Cat despre cei alesi, s-a cam dus timpul, portili Raiului s-au inchis. Io zic sa ne concentram , sa-i gasim si copchilului postapocaliptic tatal, ca o suferi bietul de el.:P Dar asta va fi tot dupa cum doreste bunul Ler :D.

Ca bine zici, dar ce metode putem folosi? Ca de semanat poa sa semene cu ma-sa sau cu un bunic. Sa-i cerem Lunei ajutorul.Dispune de singurul instrument 'scapat' de la distrugere.

Poi aia e problema , ca nu seamana cu ma-sa (norocu lui :D ). Tare ma tem ca e un hibrid, si atunci avem o problema. =))=)) Si intuitia imi spune ca sunt pe-aproape. :P

Io crez ca stiu rasunsul... Acesta i s-a revelat unui precin d'al meu, impreuna cu adevarul si cu sufletul lui dumnezeu. Oare nu cumva, de frica pensiei alimentare, precinu' meu l-a intalnit pe ler?

Dupa cum spuneam , umblu dupa documente , ca doar ele sunt probe :D: si ce sa vezi ? ! ? Am gasit pe net o poza a unui celebru bicilist care pur si simplu m-a lasat masca :D: ,nu ma pricep sa fie facatura?

indicatoru.jpg

Sa aiba legatura cu povestea noastra? E prea de tot :D: mai ales ca respectivul nu-i de-al nostru si totusi.......

Pfff, ce scapare. Da cum s-o fi strecurat individu? Credeam ca numai kaprtiza noastra e abila. Sa-si fi bagat ea coada aici? Ca e isperta in jocuri de culise. Treaba se impute rau. In cazul asta trebuie sa recurgem la arsenal, nu avem alta solutzie. Da tre sa recunosc ca, daca asta-i ta-su.... :D ....macar sa fi lasat si el ceva mostenire genetica... :P . Ma intreb ce mai urmeaza =))

Adita,Adita, te-am prins ,n-ai noroc la gonflabile :D: Degeaba te-ai dus la Brasov,te-am dibuit si acolo. Mare pacat ,ca era chiar frumusica pt o gonflabila.

6-7-x-poza-noua-gonflabila_5651_80f3e52c97.jpg

ai ajuns si in ziare ,asa te-am gasit, ca-s pusa pe gasit probe.

Un sex-shop din Brasov a fost amendat dupa ce un barbat a reclamat la OPC faptul ca papusa gonflabila pe care o cumparase s-a dezumflat dupa cateva utilizari si nu mai geme asa cum ar trebui. De la sex-shop a primit alt produs in loc .Un brasovean a facut plangere cu totul si cu totul neobisnuita la Oficiul pentru Protectia Consumatorului din localitate. El era nemultumit de faptul ca papusa gonflabila pe care tocmai o cumparase nu corespunde din punct de vedere calitativ.

si cireasa de tort =))
Iubita_gonflabila_2382.jpg

Adita in tandreturi cu gonflabila,poza strategica ,sa nu se vada fatza.sar mai am unaaaaaaaaaaaaaaa!

In concluzie, ala poate fi unul din tatzi? Ca daca copchilu il mosteneste.... e evident :D. Insa, va repet, postapocalipticu e un hibrid, mai trebuie cautat, nu e nenea ala singurul responsabil. Nu va lasati inselati!

Orice asemanare cu personajele din povestea postapocalitica e pur intamplatoare sau nu..... :D:

Poveste de dragoste între un om şi o păpuşă .

Timp de 25 de ani un bărbat din Statele Unite nu a încetat să spere la femeia visurilor sale. Ea, nu a întârziat să apară... doar că este una neobişnuită. Cu toate acestea, tânărul, pe nume Ned, declară că între ei s-a înfiripat o dragoste adevărată motiv pentru care cei doi s-au căsătorit. Jurnaliştii de la CNN au realizat un reportaj cu povestea de dragoste incredibilă între o păpuşă şi un om.

Este o zi minunată de plimbat. Pe drum un tânăr împinge un cărucior cu rotile în care stă o femeie de culoare. La o primă vedere, nu este nimic neobişnuit. Doar că femeia este o păpuşă.

Jurnaliştii îşi aduc aminte de prima lor întâlnire cu acest cuplu neobişnuit.

Ned declară că şi-a întâlnit "viitoarea soţie" într-o casă de copii din New York, acolo ea era doar un cap. Capul i-ar fi spus că are nevoie de un corp, iar Ned nu a întârziat să-i îndeplinească dorinţa.

Această poveste este parcă desprinsă din flmul "Lars and the real girl" în care un tânăr singuratic îşi comandă o păpuşă gonflabilă de ultimă generaţie de pe Internet. Lars îşi şochează familia atunci când o prezintă drept iubita lui reală.

Nu se ştie dacă personajul celor de la CNN este sau nu bolnav mintal, cert este că persoanele care îl cunosc declară că, de când Ned şi-a întâlnit "jumătatea", este foarte fericit.

Nu-i gargara ,cineva ne-a furat ideea,si a publicat in iunie aceasta poveste =)) in timp ce noi avem vechime cu ea.

eu stiu un sigur lucru: NU sunt bolnav mintal =)) =)) =))

asemanarea e intamplatoare , ca eu imi caut o amanta reala :P

Nu am insinuat asta, e parerea lor =)) despre personajul lor.

Stiu mey , eu doar am completat =)) + ca resapata e doar o aventura , nu ca nenea ala care o i-a de sotie :D

Uai , stii ce se zice cu cine se justifica.... :D, mai ales daca nu-l intreaba nimeni nica :P. Uiiiii, ce buzisoare are =)).Si nici macar nu e o bunaciune e negresa....

Back