COTREMURUL- EPISODUL...NUJ, C-AM PIERDUT SIRUL
By bodo & abc
... Isi trecu mainile prin parul ei negru ca abanosul... Ofta usor... Ii treceau prin minte senzatiile avute cand era mangaiata de barbatul pe care si-l dorea aproape... cum isi plimba mainile pe epiderma ei mai fina decat cea mai fina matase... Iar ofta... azi prin acele locuri e doar o padure de par... negru precum abanosul cel negru, ce-i drept...dar totusi... par... Iar ofta... si-ar dori sa simta iar acele mangaieri... dar...ce barbat ar vrea sa vada picioarele ei paroase... (unii s-ar grabi sa spuna acuma ca se trage din maimutza, dar nu, era o femeie credincioasa, era fiica Lerului).
...Si iar ofta...Candva era o femeie respectata, era o lady...era suficient sa bata din palme si echipa de cosmeticieni era la picioarele ei ...Acum e in padure singura... Ofta iar...isi puse ceva ce seamana a ochelari si incepu sa citeasca de pe o cutie de dimensiunea unui pachet de tigari:" ... se incalzeste ceara pana la temp... ". Viatza linistita a padurii fu intrerupta de un urlet cum nici toate lighionele pamantului daca se adunau nu putea sa-l scoata. Instant se facu o luniste cum nici seculara padure nu cunoscuse vreodata, toate orataniile amutisera, nu auzisera asa ceva de cand au aparut pe pamant...
Desi neagra de durere , undeva in coltzul buzelor se vedea un zambet... pielea proaspat epilata ii aduse aminte ca acolo candva fusesera buzele cuiva

... Ofta ... Nici bine nu si-au dat seama ce se intampla... ca padurea fu paralizata din nou...pana si copacii refuzau sa se mai miste dupa vant... Din nou.. scosese la iveala un petic de piele alba, fina.. cum ii place oricarui barbat... Ofta iar...
gogu

strangand-o pe mangusta la piept): ce lighioana o fost asta?
nita:

o fi citit jana pe premonitii ce contin pilulele alea de slabit .
bodo: ce jana visezi uai, ce premonitii?, jana-i moarta de cand lumea...iar premonitiile...
black: mai incet bodo, las',
black: (tragandu-l pe abc deoparte) nu i-ai spus?
abc: ce sa-i spun bre?
black: ca jana... de fapt nu e moarta?
abc:las', am sa-i spun, da nu acuma, ca ma ia cu da de ce nu mi-ai spus, ai secrete fata de mine si incepe sa dea apa la soricei...
black:

))
gogu: uai, jana, nejana... asta nu o fost sunet scos de o fiintza umana.
nita: poi...de cand jana e fiinta umana?
gogu: ai si tu dreptate, dar totusi...
bodo: uai...jana e moarta cum sa urle? am devenit paranormali si receptionam unde di la jana din astral? buey, asta nici moarta nu se potoleste? ne banutie?
abc: hai bodo, las-o pe jana... hai sa halim niste mure :-"
bodo: nu merg nicaieri, aici ceva nu miroase a bine, va simtesc ca ascudeti ceva...hmmm
gogu:hai, lasati prostiile .Hai, hai, rucsacii in spate si miscarea spre cabanutza noastra,o fi fost vreo halucinatie colectiva. Hai odata,ca moare anuk de foame la cabana de cand ne asteapta.
nita:da, are dreptate gogu, hai!
abc

fi cazut unu de ala mic si verde din ozn
nita: da, da si isi anuntza rudele unde o cazut, nu?
gogu:gata? hai ,in 5 secunde plecarea
abc: gata sefu, am inteles sefu, sa traiti sefu!
gogu: si fara de astea, hai sus!
bodo: uai, voi ascundeti ceva...
...In pestera...Ce mi-as dori ca si femeile normale sa stea asa ca tine... sa aiba pielea ta neteda,... nu stiu cum te-au reparat aia, dar... uitandu-se parca cu teama sa nu fie vazut de cineva, in stanga si-n dreapta...incepu sa o muste de sani...intai mai incet, pe urma mai ferm...chiar salbatic, caci simtea iar acea placere nebuna... La un moment dat se opri...simti ca ceva curge din sfarcurile ei...
aditzu gand: WTF... doar nu are lapte (da o fi posibil?). Parca temator se uita inca o data daca nu cumva il vede cineva...si isi apropie gura din nou, muscand hulpav din sfarcul obrznic.
aditzu gand :Hmmm ciudat... are gust de tzuica. WTF, Statu un pic pe ganduri... nu ca nu ii placea gustul pervers al tzuicii,dar de unde? Si cum a ajuns acolo, sigur e tzuica? Ia sa mai iau o guritza ...Caldura ii napadi trupul, era cea mai buna tzuica bauta vreodata si totodata cel mai original mod de a o cunsuma, dar, de unde? Statu el asa si de-o data ii trecu prin cap sa verifice rezervervele. Hopa: ce sa vezi... sticlele goale... Hmmmm,cred ca am descoperit de unde e tzuica , dar cine sa fi facu asta si de ce? ia s-o intreb eu pe mami daca stie ceva , da , daca ma intreaba cum am descoperit ce fac? Mai bine nu.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aditzu: a? , am visat? ce s-a auzit? Hmmmm,bine ca o fost doar un vis... creca trebuie sa merg la popa sa ma spovedeasca, sau ma
incearca ala necuat...Leruleee, unde esti, da un semn, ca am nevoi de matale...
Hmmmm, ia sa iau eu o gura de tzuica , daca tot am visat-o.... asa ca isi indrepta pasii, repejor, spre locul unde erau depozitate rezervele, cand ce sa vezi... surpriza....sticlele goale,so... WTF, se gandi sa mearga la papusha, dar totusi...ala era doar un vis, da...Asa ca o lua la verificat: hmmmm cam greutza pentru a fi plina cu aer....cum naiba s-a ingrsat?
Pentru o secunda ar fi dorit sa ii faca o gaurica sa vada, in scop stiintific, desigur, dar placerea degustarii era mai mare, asa ca musca cu o pofta nebuna sanul resapatei... La gente esta muy loca, WTF, e tzuica!
...pe drum... bodo: uai, oi fi io paranoica, da voi imi ascundeti ceva...asta nu ramane-asa!
black: da bodo, ete am luat io 2 sticle in plus in rucsac, m-ai prins asta e, bravo

bodo: nu asta uai, poti sa iei si 10, voi nu imi spuneti ceva si e vorba de ceva important, simtesc!
abc: hai sa ii zicem, ne-o prins...Deci, cum sa incep , cum sa iti spun...
bodo: spune odata!
abc: pai ...stii...
gogu: hai ca puteti vorbi si in timp ce mergeti. Daca ne miscam in ritmu' asta ajungem la... anu'
bodo: deci? ce?
black: hai zii odata, vrei sa lesine acusi?

)
nita: da, corect, cine o sa care rucsacu ei dupa...?
black: daca nu-i zici tu , zic eu!
bodo: hai ziceti unu odata, ca incep sa ma nevrozez!!!
abc: deci, uite stii...
black: exista alieni.
bodo: lol

) stiu asta uai, n-o mai zguduiti, alta e treaba aci.
nita: pai ce alceva vroiai sa stii?
bodo: nuj, era suspect comportamentu vostru cand s-au auzit urletele alea, am simtit ca imi ascunde-ti ceva...
anuk: unde or fi astia cu proviziile... creca m-au parasit aici...
gogu: uai, parca se simte un miros de cafea proaspata, simt ca incep sa ma simt acasa
nita: sa stii, imi e dor de o cafea de aia cum facea anuk...
abc: hai ca nu mai avem mult...
Intrara in cabana. Anuk si luna una stateau la o cafea.
anuk: haideti mai, ca suntem hamesite de foame. Noroc ca ma descurc , da-s saula de verzituri...
luna: haha, ti-am zis io ca pendulu' meu nu minte si tre' sa apara. In plus am auzit si zgomotele...
anuk: aia era vreo fiara salbatica. Sau necuratu' in persoana. Asa zgomote n-am auzi de cand muma m-a facut...
gogu: anuk, am gasit un depozit cu alimente, bauturi , ceva haine, chiar si armament. Si n-o sa-ti vina sa crezi cine-l
pazea.
anuk: sper sa nu-mi dai vreo veste rea....
gogu: deloc. Era sogoru nostru. Fain baiat. L-am lasat cu Vic, sa pazeasca acolo. E aur curat ce-am gasit. Pana ne
intoarcem cu ei si mai luam neste provizii, pregatiti voi o masa. Da vreau ceva special, cum numai tu stii sa faci, anuk.
Ai cu ce. Diseara am chef de-o petrecere, ca pe vremuri (Lerule, ce chefuri faceam odata, ah...). Abc, black, voi puneti
beutura bine si aveti grija la cat drojditi pana ma-ntorc, si mai ajutati fetele, daca au nevoie. Survi, hai!
bodo: abc, crezi ca scapi? Spune acum ce-ai de zis.
abc: hai, ca nu-i urgent. Io cu black mergem dupa neste lemne.
bodo: las', ca te-ntorci tu...
anuk: da ce-ai patzit , fetitza?
bodo: nenorocitii astia-mi ascund ceva, si simtesc ca e o chestune de viata si de moarte.
anuk: in cazul asta, nu lasa traba asa... secretele n-au ce cauta aici!
bodo: mie-mi spui... da se-ntoarce el. unde o fi pus astia beutura, sa iau un stimulent mic. Ca mi-au facut astia neste
nervi...
...Se insera...Masa era pregatita. Miresmele bucatelor ii starneau simturili chiar si unui muribund...Gasca se incalzea in
jurul focului.
nita: io dau cep la un vin, pana apare gogu. Sau sa incep cu o tarie...
Black: bine zici, frate nita, bagam o tarie, asa, ca inainte de masa.
Abc o mangaia pe bodo. Era vesela, uitase sa-l mai chestioneze si nu dorea s-o supere. In plus, nu avea chef de scandal.
abc: bodo, mai vrei un spritz? ce sa-ti mai aduca tata?
bodo: nu mai vreau nic, deocamdata ...si-i trase un zambet pervers .
abc (gand): sa nu-si aduca aminte nebuna de problema, ca nuj pe unde mai scot camasa. sau stiu, da....
Intr-un tarziu aparu si gogu cu pretinii.
anuk: bine-ai venit sogor! Ma bucur ca esti cu noi.
sogor: bine v-am gasit, oameni buni. Simteam nevoia sa stau la un pahar de vorba cu prieteni vechi. E greu sa fii singur,
prin pustietatea asta.
gogu: sogor, sa ne cinstim cu o spirtoasa rara! Noroc, fratzii mei!
Si se pusera tata pe petrecut. Cu bucate alese si beuturi fine. Se machisera nitzel, dar cui ii mai pasa? De-o data, poienita
se lumina ca in miezul zilei. Ceva gigantic, de culoare gri, de forma sferica , ateriza langa pestera unde salasuia manu,
si mama cu fiul.
bodo: uai, am halucinatii? sau e o invazie? au venit pretinii mei? buuuueeeey, aci suntem!!!
abc, punandu-i mana la gura: taci dr. daca nu "e" pasnici? o vorba sa nu mai scoti, sa vedem ce vor!
gogu: abc, potolest-o, ca asta e in stare sa fuga la ei, leag-o daca-i cazu'. Nu pot s-o folosesc pe mangusta, ca fac zgomot.
black: uai, am zi mereu ca iexista
nitza: ia sa-i intreb io , ca am neste dileme cu astralu, sper sa apuc sa deschid gura....
vic: ascudeti beutura, ca nu se stie cu astia daca ne ginesc.
anuck: ma duc s-o mai pun de neste haleala, tre sa fim neste gazde primitoare. Oare sa fac si neste cafea?
survi: baga cafea, da multa rau, ca mai e nevoie si pe-aci.
gogu: survi, sa pregatim neste munitie, ca nu se stie cu astia...
sogoru: sa ne pastram calmul. am in minte acum calmul japonezilor.
black: da nu-i nimeni agitat, bine, exceptand-o pe bodolina, da stii de cand ii asteapta.
Din gigantica sfera isi fac aparita neste creaturi nici mici, da nici mari, de culare gri- verzulie, cu fatza umanoida,
ochi mari , complet negri, usor oblici. Erau cam anemici ca si constitutie, poate de-aia capul pare cam mare.Si erau nuzi.
Nu se distingea niciun sex, sau erau prea ametiti ca sa mai vada si amanuntul asta... Pareau agitati.
Intrara in pestera. Pareau ca se duc la punct ochit. Nu stautra mult. Iesira in graba, luandu-i cu ei pe cei trei care se
doreau prizonierii pesterii. Ciudat era ca nu opuneau nici cea mai mica rezistenta. Plecara intr-o graba de neinteles. Sfera
se indeparta nu inainte de a face un survol chiar deasupra taberei .
bodo, scapand din stransoarea lui abc: nu pleeecaaaati, vreau si io cu vooooooi. de cand v-asteeeept! Se intorse nervoasa
spre abc: poftim, nenorocitule care esti tu, i-am ratat pe astia mici si verzi! Cand o sa ma mai intalnesc io cu treba asta?
abc: poi ce treaba ai tu cu ei. Ia stai, ca acum ma nervozez io.
bodo: poi cum sa-i ia pe aia si pe-aci sa nu treaca, sa bea macar un spritz cu noi. Asa ceva e.... Si se puse pe un plans...
black: potoleste-o uai, ca daca mai trage si-un lesin....
abc: uite bodolina, nu mai fii suparata, se intorc ei, o sa vezi. hai sa bem ceva, sa ne veselim. in fond ar trebui sa fim
bucurosi ca nu ne-au luat si pe noi.
bodo: aaaaahhhhaaaaahaaaaa, da de unde stii tu ca ne era bine sa ne ia?
abc: nu era, iti spun io. daca ne desparteau?
bodo: aaahhhhaaahhaaa, ai si tu dreptate, da daca nu se mai intorc?
vic: fuck, se-ntorc, suntem istraterestrii cu totii. Hai noroc!
Si petrecura pana dimneata, depanand povesti despre alieni. Zorii ii prinsera obositi, da fericiti ca aveau in sfarsit dovada
ca istraterestrii epsista...
... ... ...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mai bine ma face mama barbat, puteam sa umblu si eu cu padurea pe picioare...
...
anuk: ati auzit?
toti: iar urletu ala...
bodo: uai, acu sigur n-au mai fost alieni....
...
ofta usor, am terminat un picior...wtf so terminat si ceara...arat ca un urs panda acuma... un picior alb si unu ngru:|
La gente esta muy loca, WTF
Va urma!