• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Viziunile Manulei cap II

anuk

Moderator
Reaction score
0
Doar aici Manuela ne va tine la curent cu viziunile ei.

Astept cu nerabdare...uuuuuh abia astept.....

vad pers de origine straina cred ,cu plancarde ce hulesc pe Dumnezeu e ca un miting ceva de genul asta.Mai vad un fel de gandaci mici ca de plumb ceva metalic simt care misuna pe pamant f mici sunt eu ii vad nu stiu daca ii vad si altii si stiu ca e un semn de rau

acesti gandaci pot si zbura ,intar in recolte distruug tot si nu se opresc la recolte.....

sunt ca o cenusa uneori

manuela said:
vad pers de origine straina cred ,cu plancarde ce hulesc pe Dumnezeu e ca un miting ceva de genul asta.Mai vad un fel de gandaci mici ca de plumb ceva metalic simt care misuna pe pamant f mici sunt eu ii vad nu stiu daca ii vad si altii si stiu ca e un semn de rau

acesti gandaci pot si zbura ,intar in recolte distruug tot si nu se opresc la recolte.....

sunt ca o cenusa uneori

Manuele visiunea ta imi aminteste un vis pe care l-am avut nu de mult: carabusi mari, de culoare gri metal, zburau in roiuri ca albinele, intrau in case prin geamurile deschise.. Incercam sa-i opresc sa intre dar era in zadar...cei pe care calcam nu mureau..

Bravo Luna, coreland datele tale cu ale Manuelei o sa iasa ceva mai clar ,mai precis.

multumesc luna pt ajutor ,acum vad un y (litera)si mai vad ca o apa serpuita ceva neobisnuit cu aceasta apa

y si apa serpuita...

Kundalini-ul pamantului recent 2008-2011 sa mutat incet din tibet in muntii Anti din america de sud...

Kundalini este reprezentat ca o energie alba care e serpuita.Ea poate fi activata si in om si urca usor sepuit dealungul sinei spinarii....

y? nu stiu

atentie! acum am auzit o bubuitura infundata dar puternic perceputa ,cad pe cineva care priveste la un fel de aparat ,poate radio ,cred ca nu mai functioneaza,in acelasi timp vad in mai multe locuri cam acelasi lucru,parca ar fi o pana de curent,sau ceva de genul asta,afara e spre seara,si parca un fel se apus rosiatic si aer innecacios ,si nici vederea nu e clara un fic cetos.

:D Io propun alta treaba. Luna sa vina sa-i masoare vibratia enerjetica Manuelei din ceea ce scrie la fiecare postare, sa-i calculeze si valoarea, daca-i pozitiva sau negativa si, cel mai important, daca mai baga si de la ea. :D Asta asa, de amorul artei =))

cred ca undeva va fi un tsunami vad valuri inalte si lume fugind.

limbi de foc dar si ghetari plutind, probabil o sa va mire dar asta vad.In alta ordine vad o groapa imensa cu noroi mai mult fluid ,si cranii,apoi un camp frumos cu iarba si flori albe ca niste margarete.

:D Campu ala cu flori o fi in Rai? Daca e asa, poate fi o "viziune" buna :P

o voce imi zice 11 poate fi data dar mai mult magnitudine,alta imi striga cuvantul ,,tot acolo,,

Back