• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

white elf

Stai linistita, nu e nimic pueril. E nevoie de data de nastere completa si locul (pe PM daca asa vrei). Dar pot sa-ti spun de acum ca un Leu intotdeauna se face simtit si memorabil. De fapt Leul trezeste in celalalt partea care ii seamana si asa ajunge sa fascineze. Dar si cand il urasti, sau te enerveaza, sau te-a ranit, toata fiinta ta il respinge. Caracteristicile Ascendentului se dezvolta mai mult in timp, odata cu varsta. Se spune ca la 30 de ani intra in functiune, dar nu e chiar asa, mai ales ca in zilele noastre ne maturizam accelerat. Cunosc oameni de 19 ani care sunt deja mai mult zodia Ascendentului. Dar ea nu o exclude pe cea natala, adica a Soarelui, ci o completeaza. Asa ca ai mult si din Pesti si din Leu. Ca si Pesti, sunt trairi psihice foarte intense. Dar cert e ca la ambele zodii si mai ales la Leu, exista o capacitate foarte puternica de a transmite emotia. Asta se intampla de cele mai multe ori necontrolat. Si atunci lasi o impresie puternica, de orice fel ar fi ea. Si nu e asta tot: joi este ziua lui Jupiter. Jupiter amplifica tot ce atinge si atunci probabil ca amplifica tocmai ceea ce am spus (depinde de alte aspecte din harta, de aceea daca vrei mai mult trimite-mi datele complete). Si eu sunt cam in aceeasi oala (probabil pentru ca am si eu 3 planete in Leu si.. altele). Nu pot sa tac daca nu vreau sa tac si nici nu ma exprim prea elegant cand ma "ambalez". Si intotdeauna ma tine minte toata lumea (si e jenant ca eu nu stiu cine sunt ei toti si mi-e rusine). Dar de ceva timp parca am descoperit farmecul de a tacea pur si simplu actunci cand te arde sa te exprimi. Nu stiu cum, s-a intamplat. Pur si simplu, am inteles intr-un fel ca eu nu pot sa schimb pe nimeni, ca omul se schimba singur si il ajuta Dumnezeu, nu trebuie sa ma bag eu, ca nu stiu eu cand e momentul ca un om sa afle ceva anume... etc. Desi de multe ori ma gandesc ca poate tocmai pentru ca e momentul sa afle ma gasesc eu aici, ca sa-i spun. Si ma arde inca de multe ori. Anyway... vroiam sa spun ca la mine s-a petrecut mental in legatura cu exprimarea. Cat despre prezenta ta "de neuitat"... cred ca trebuie numai sa o faci sa fie de impact pozitiv.

:)

white elf said:
Stai linistita, nu e nimic pueril. E nevoie de data de nastere completa si locul (pe PM daca asa vrei). Dar pot sa-ti spun de acum ca un Leu intotdeauna se face simtit si memorabil. De fapt Leul trezeste in celalalt partea care ii seamana si asa ajunge sa fascineze. Dar si cand il urasti, sau te enerveaza, sau te-a ranit, toata fiinta ta il respinge. Caracteristicile Ascendentului se dezvolta mai mult in timp, odata cu varsta. Cat despre prezenta ta "de neuitat"... cred ca trebuie numai sa o faci sa fie de impact pozitiv.
:)

ref la ultima fraza...voiam sa spun ca dpdv fizic si nu numai sunt retinuta de cei cu care intru in contact.uneori si din alte pcte de vedere. ok,iti transmit in pm datele solicitate.:emo-thanks:

white elf said:
Buna dimineata! Eu sunt... White Elf si ma intereseaza in special astrologia. Multumesc. :D

Daca ai venit cu ganduri "curate" printre noi, iti urez bine ai venit! (asa sint eu, mai suspicios, defect profesional, ce sa-i faci!). Si tot ca defect profesional, ma simt dator, sa ii atentionez pe colegii mei de forum, sa nu dea cu prea multa usurinta date cu caracter personal unor persoane necunoscute. Nu ma refer la tine Elf, tu probabil nu faci parte din categoria acestor persoane, desi modul tau de abordare "energic" poate trezi cateva suspiciuni, in sensul ca dai senzatia ca ne cunosti de ceva timp.

P.S. Nu vreau sa par "rau", dar din "umila" mea experienta, imi dau seama ca nu ai 24 de ani. Dar oricum, iti doresc inca odata, bine ai (re)venit!

E paranormal ce se intampla aici! NU SUNT CHINEZOAICA!!! NU STIU CINE E CHINEZOAICA!!! NU STIU DE CE M-ATI GASIT PE MINE!!! De doua zile ma lupt si pe pm cu acuza asta. Multumesc Nita pentru sfaturi dar:
1. nu va cunosc. de obicei sunt energica atunci cand e vorba despre astrologie.
2. am intr-adevar mai mult de 24 de ani: am 24 de ani, doua luni, 9 zile si cateva ore.
3. cu ce fel de ganduri am venit nu o sa pot sa demonstrez nimanui. asa ca probabil nici nu are rost sa rapund. dar ca sa nu trezesc iar suspiciuni cu raspunsul asta: am venit cu gandul de a studia si nu ascund nimic legat de voi sau de forumul asta.
si 4. imi explica si mie cine este persoana cu care ma confundati?

white elf said:
E paranormal ce se intampla aici! NU SUNT CHINEZOAICA!!! NU STIU CINE E CHINEZOAICA!!! NU STIU DE CE M-ATI GASIT PE MINE!!! De doua zile ma lupt si pe pm cu acuza asta. Multumesc Nita pentru sfaturi dar:
1. nu va cunosc. de obicei sunt energica atunci cand e vorba despre astrologie.
2. am intr-adevar mai mult de 24 de ani: am 24 de ani, doua luni, 9 zile si cateva ore.
3. cu ce fel de ganduri am venit nu o sa pot sa demonstrez nimanui. asa ca probabil nici nu are rost sa rapund. dar ca sa nu trezesc iar suspiciuni cu raspunsul asta: am venit cu gandul de a studia si nu ascund nimic legat de voi sau de forumul asta.
si 4. imi explica si mie cine este persoana cu care ma confundati?

Iti raspund cu placere la intrebarea nr. 4: S... WHITE .... Ei, ce zici? trebuia sa schimbi acel "withe" macar in noul nick cu care defilezi. Eu te mai "confund" cu cineva, cu o paranormala care culegea pe pm date personale despre useri si pe urma venea si le spunea vrute si nevrute .... (ghiceli le zicea ea). Dar repet, totul e o simpla "supozitie", tu poate ai venit cu ganduri curate aici .... Ramane de vazut! Bine ai venit!

P.S. Inca o "chestie": de ce stai ascunsa cand citesti? Ai ceva de ascuns?

Eu,te rugasem daca vrei sa faci o demonstartie pe harta, pe topicul de la astrologie.(nu pt a demonstra ceva ci pt a intelege cum se lucreaza pe o harta astrologica).

@nita: Nu mai ramane nimic de vazut. Nu am de gand sa vorbesc cu niste oameni care in primul rand nu se gandesc macar pentru o secunda ca poate acuza pe cineva care nu are nici o legatura cu ce spuneti voi. Am altceva mai bun de facut. Nu am timp si energie sa ma ocup de frustrarile voastre de pseudo-cvasi-detectivi. Si nu stau de vorba in al doilea rand cu cineva care urmareste de fapt cu totul altceva.
Imi pare rau daca am deranjat pe cineva si ca n-am stiut ca sunt hiene si autisti pe aici.

@anuk: o sa o fac zilele astea pentru ca am promis. si va fi ultima mea postare aici. daca mai vrea cineva sa vorbeasca despre astrologie, am sa il invit pe un forum serios prim pm (ca sa nu postz un link aici)

Am atins vreun punct sensibil? De ce jignesti oamenii? Nu-ti dai seama ca prin acest stil de a riposta te dai si mai mult de gol? (stilul e arhicunoscut). Poate imi explici totusi in doua cuvinte, cam ce urmaresc eu pe acest forum, cum pompos ai formulat tu. Un raspuns iti pot da eu in avans: oameni dubiosi ca tine!
Dar daca vrei sa ma cunosti mai bine, si sa descoperi in astrograma mea ascuzinsurile ce salasluiesc in mine, iti pot trimite "la vedere" datele mele personale, in speranta ca-mi vei face o lucrare beton, moca bineinteles.
Toate cele bune si relaxeaza-te! Nu are nimeni nimic cu tine, doamne fereste, doar ca "esti tu mai speciala".

"Si nu stau de vorba in al doilea rand cu cineva care urmareste de fapt cu totul altceva."

Nu trebuie sa te razboiesti cu noi pt cineva, te-a confundat sau are suspiciuni sau isi doreste" altceva"iar "hiene si autisti" (la adresa userilor )sunt dupa opinia mea duresi nefondate .

Sper sa colaboram si sa invata unii de la altii.

@anuk: nu ma razboiesc cu voi, asa, in general. dar nici nu pot sa raman intr-un loc unde cum spun un cuvant, sunt cativa oameni care sar pe mine cu tot felul de "te dai de gol, stilul tau, esti dubioasa etc". Chiar daca sunt putini imi ocupa tot timpul.uite, acum trebuia sa plec de o ora la treaba. Cand confunzi pe cineva, intrebi si daca zice ca nu, il lasi in pace. Chiar nu am nici timp nici interes pentru meschinarii de genul asta. Ti-am spus, o sa postez o harta si cam atat. Daca vrei mai vorbim pe pm, dar acum chiar trebuie sa plec la lucru.

Inca ceva: probabil stiti din ce oras este acea S White. Nu-i asa? Si probabil daca ati afla ca eu sunt din alt oras v-ati sterge transpiratiile si v-ati pune o intrebare simpla, nu?

white elf said:
@anuk: nu ma razboiesc cu voi, asa, in general. dar nici nu pot sa raman intr-un loc unde cum spun un cuvant, sunt cativa oameni care sar pe mine cu tot felul de "te dai de gol, stilul tau, esti dubioasa etc". Chiar daca sunt putini imi ocupa tot timpul.uite, acum trebuia sa plec de o ora la treaba. Cand confunzi pe cineva, intrebi si daca zice ca nu, il lasi in pace. Chiar nu am nici timp nici interes pentru meschinarii de genul asta. Ti-am spus, o sa postez o harta si cam atat. Daca vrei mai vorbim pe pm, dar acum chiar trebuie sa plec la lucru.

Inca ceva: probabil stiti din ce oras este acea S White. Nu-i asa? Si probabil daca ati afla ca eu sunt din alt oras v-ati sterge transpiratiile si v-ati pune o intrebare simpla, nu?

Dar tu de unde stii din ce oras e snow white? Eu de ex. nu stiu.... Si asa cum ti-am mai spus nu esti deloc incepatoare in tehnica informaticii. Si te dai de gol, iar si iar si iar.....

Nu stiu, ar fi fost o mica dovada care sa va astampere setea, pentru ca i-am spus cuiva ieri sau laltaieri pe pm din ce ors sunt. dar daca nu, nu.

Intr-adevar, sunt atat de putini oameni care "nu sunt incepatori in tehnica informaticii", incat sigur eu sunt ea. super argument!

da white elf,mie mi-ai spus din ce oras esti.intr-adevar,nu coincide cu cel din care este s,w.

Parerea mea sincera ar fi sa lasam fata in pace, sa spuna ce are de spus, iar timpul, eternul judecator, va avea grija de toate!

Vreau sa va multumesc celor care mi-ati "luat aspararea" daca pot sa spun asa. M-ati emotionat. Si vreau sa-mi cer scuze pentru jigniri. Cu totii gresim, am gresit si eu. Si daca treuie sa imi fie urmarit fiecare cuvant ca sa fiu "prinsa" si sa se creada in continuare ca sunt acea fata, asta e. Numai pentru ca e o coincidenta de nume si din cate am inteles pentru ca vorbesc la fel cu ea. Ce noapte furtunoasa!

Back