white elf
New member
- Reaction score
- 0
Stai linistita, nu e nimic pueril. E nevoie de data de nastere completa si locul (pe PM daca asa vrei). Dar pot sa-ti spun de acum ca un Leu intotdeauna se face simtit si memorabil. De fapt Leul trezeste in celalalt partea care ii seamana si asa ajunge sa fascineze. Dar si cand il urasti, sau te enerveaza, sau te-a ranit, toata fiinta ta il respinge. Caracteristicile Ascendentului se dezvolta mai mult in timp, odata cu varsta. Se spune ca la 30 de ani intra in functiune, dar nu e chiar asa, mai ales ca in zilele noastre ne maturizam accelerat. Cunosc oameni de 19 ani care sunt deja mai mult zodia Ascendentului. Dar ea nu o exclude pe cea natala, adica a Soarelui, ci o completeaza. Asa ca ai mult si din Pesti si din Leu. Ca si Pesti, sunt trairi psihice foarte intense. Dar cert e ca la ambele zodii si mai ales la Leu, exista o capacitate foarte puternica de a transmite emotia. Asta se intampla de cele mai multe ori necontrolat. Si atunci lasi o impresie puternica, de orice fel ar fi ea. Si nu e asta tot: joi este ziua lui Jupiter. Jupiter amplifica tot ce atinge si atunci probabil ca amplifica tocmai ceea ce am spus (depinde de alte aspecte din harta, de aceea daca vrei mai mult trimite-mi datele complete). Si eu sunt cam in aceeasi oala (probabil pentru ca am si eu 3 planete in Leu si.. altele). Nu pot sa tac daca nu vreau sa tac si nici nu ma exprim prea elegant cand ma "ambalez". Si intotdeauna ma tine minte toata lumea (si e jenant ca eu nu stiu cine sunt ei toti si mi-e rusine). Dar de ceva timp parca am descoperit farmecul de a tacea pur si simplu actunci cand te arde sa te exprimi. Nu stiu cum, s-a intamplat. Pur si simplu, am inteles intr-un fel ca eu nu pot sa schimb pe nimeni, ca omul se schimba singur si il ajuta Dumnezeu, nu trebuie sa ma bag eu, ca nu stiu eu cand e momentul ca un om sa afle ceva anume... etc. Desi de multe ori ma gandesc ca poate tocmai pentru ca e momentul sa afle ma gasesc eu aici, ca sa-i spun. Si ma arde inca de multe ori. Anyway... vroiam sa spun ca la mine s-a petrecut mental in legatura cu exprimarea. Cat despre prezenta ta "de neuitat"... cred ca trebuie numai sa o faci sa fie de impact pozitiv.