Ati hotarat voi sa va retrageti, ca aveati alte alea de facut

, e treaba voastra, nu ma bag, dar uiti un lucru ogar, o persoana care a mintit o data o va mai face, de nenumarate ori si ,daca vine aici , cine naiba va mai avea incredere in ea? Eu una, nu. Si in ochii mei nu se va reabilita niciodata. Si tot nu inteleg de ce-a facut-o, de ca s-a dat cand una , cand alta....Pe tine te inteleg intr-un fel, ogar, esti un domn si o vrei inapoi. Dar te intreb deschis, crezi ca se merita? (raspunzi doar daca vrei). Si apropo, sunt curioasa de la ce v-ati certat, ca asa pareati facuti unul pentru altul. Stiu ca nu-mi vei raspunde, dar deh, curiozitatea feminina e de vina.

Sa ne-ntelegem, nu judec pe nimeni, doar ca modul cum a procedat rucsa mi se pare josnic. Faptul ca tace si nu iese din vizuina, spune multe. Asteptam o dezmintire, ceva, daca mai e cazul.
Magda, nu-l suspecteaza nimeni pe gogu, de unde-ai scos-o? Doar ca ii cer ajutorul in chestiunea asta. Si, daca verifica nitel, poate sa ne spuna ce e real si ce nu. Si speculatii nu prea sunt aici. Dar sa asteptam , sa vedem ce se intampla, pana la urma. Toti putem gresi, intr-un fel sau altul, dar eu vreau sa aflu adevarul.