• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

white elf

sunt prea curioasa: ce ai facut ieri?

rusinea ta e treaba ta, dar rusinea cuiva care nu este aici? cu aia cum ramane? ai sa ti-o iei cand o sa afle chinezoaica ta...

Ogar, pana la urma pare a fi veridic ce spui. Poti , te rog, de dragul adevarului, sa aduci vreo dovada in sprijinul celor afirmate de tine? Tinand cont ca e vorba de o persoana care e moderator aici (si care, din ce incepe sa prinda contur, are personalitati multiple si nu e ok) , problema asta ar trebuie clarificata. Ar fi o treaba benefica pentru forum.

ce-o mai fi si asta? ce pare veridic aici,bodo? ca l-a urmarit toata noaptea pe ogar? :D el de unde stie,mey?
prerea mea,lasati-o naibii de treaba ca chiar ajungem de ras!

@ogare draga, daca tie nu-ti pasa de necunoscuti nu inseamna ca toata lumea e la fel, ce zici? nu zi nimic.
@nita, pe nasul meu il cheama ghita si pe nasa ioana. i-am gasit demult.
@amandoi, acest topic a fost redeschis in scopuri constructiva si pacifiste. hai sa nu ne batem joc.

Magda, nu la faptul ca l-a urmarit spiridusa pe ogar am facut referire ca ar fi veridica, ci la povestea cu clonele care se se poate sa fie reala. Punand piesele cap la cap, reluand firul evenimenteleor ( de luni bune) inclin sa-i dau dreptate ogarului. Nu m-ar interesa prea mult povestea lor, pana la urma e o chestiune ce-i priveste personal, ci doar faptul ca rucsa, moderatorul nostru, se da ba studenta, ba astroloaga si atunci avem o problema. Adica pot io sa inghit ca m-am conversat ba cu una, ba cu alta, si sa ma prefac ca totul e ok? Pentru respectarea adevarului, cu care va bateti toti in piept, astept lamuriri suplimentare. . Si astept putin ajutor si de la Gogu.

white elf said:
@ogare draga, daca tie nu-ti pasa de necunoscuti nu inseamna ca toata lumea e la fel, ce zici? nu zi nimic.
@nita, pe nasul meu il cheama ghita si pe nasa ioana. i-am gasit demult.
@amandoi, acest topic a fost redeschis in scopuri constructiva si pacifiste. hai sa nu ne batem joc.

White elf, da de unde stii mataluta cu ce scop a redeschis Gogu acest topic? Sau doar deduci? Sau ti-a iesit in astrograma?

Uite ce se intampla cand nu te poti detasa fata de un Forum si cand amesteci amalgamat virtualul cu realul si pe urma il expui judecatii publice!

bodo,de jena nu am spus exact ce poveste ar fi veridica. doar nu-ti inchipui ca nu am realizat despre ce e vorba? a adus ogar vreo "dovada" cum ai cerut chiar tu, in sprijinul afirmatiilor sale?`pana acum nu au fost decat niste speculatii.
iar faptul ca ati ajuns sa-l suspectati pe gogu...e fara cuvinte (ma refer la clone,bineinteles)
si cu asta,chiar nu mai zic nimic ref la acest subiect. eu pot fi parolista,nu ca si ogar :D

Ati hotarat voi sa va retrageti, ca aveati alte alea de facut :D, e treaba voastra, nu ma bag, dar uiti un lucru ogar, o persoana care a mintit o data o va mai face, de nenumarate ori si ,daca vine aici , cine naiba va mai avea incredere in ea? Eu una, nu. Si in ochii mei nu se va reabilita niciodata. Si tot nu inteleg de ce-a facut-o, de ca s-a dat cand una , cand alta....Pe tine te inteleg intr-un fel, ogar, esti un domn si o vrei inapoi. Dar te intreb deschis, crezi ca se merita? (raspunzi doar daca vrei). Si apropo, sunt curioasa de la ce v-ati certat, ca asa pareati facuti unul pentru altul. Stiu ca nu-mi vei raspunde, dar deh, curiozitatea feminina e de vina. :P Sa ne-ntelegem, nu judec pe nimeni, doar ca modul cum a procedat rucsa mi se pare josnic. Faptul ca tace si nu iese din vizuina, spune multe. Asteptam o dezmintire, ceva, daca mai e cazul.

Magda, nu-l suspecteaza nimeni pe gogu, de unde-ai scos-o? Doar ca ii cer ajutorul in chestiunea asta. Si, daca verifica nitel, poate sa ne spuna ce e real si ce nu. Si speculatii nu prea sunt aici. Dar sa asteptam , sa vedem ce se intampla, pana la urma. Toti putem gresi, intr-un fel sau altul, dar eu vreau sa aflu adevarul.

Magda,nu e cazul sa ne certam intre noi .Nimeni nu acuza pe nimeni,se pun doar intrebari ,cum este firesc .

Trebuie sa incercam sa ajungem la un echilibru .

Si inca ceva, nu avem a ne amseteca in viata nimanui,nici in a judeca.Pe noi trebuie sa ne intereseze doar bunul mers (civilizat) al forumuli.

=)) Deci, nu ma mai pot abtine! =))

Terminati-va cu paranoia si cu suspiciunile. Rucsa nu este aceeasi persoana cu Beatrice sau cu White Elf sau cu cine mai vreti voi.
Dupa cum spuneam pe undeva, nu accept clonele.

Acestea fiind spuse, va rog sa inchideti balaria asta de discutie sterila si sa revenim cu picioarele pe pamant.

mda, se pare ca trebuie sa intervin si sa spun AJUNGE!

In primul rand imi cer scuze fata de toti moderatorii pentru aceasta situatie imposibila.
In al doilea rand, ogare, imi cer iertare pentru orice as fi putut sa gresesc fata de tine vreodata, poate in alta viata, poate cu gandul... dar intelege ca nu pot sa intru cu numele ala daca nu e contul meu! Sincer, poate am gresit cu ceva fata de altcineva si mi se intoarce prin tine.
In al treilea rand, gogu, ai verificat ip-ul? daca nu, verifica-l (daca vrei) si cred ca asta ar fi destul ca sa se mai potoleasca lumea si sa incheiem odata.

Verificat de la primele semne de intrebare.
Dar se pare ca mi-am pierdut si eu credibilitatea in fata unora :)

la ce paranoia extrema se vantura pe aici, nu-ti face probleme, nu esti tu de vina. imi pare rau ca e asa... :)

Ogarule,
Vorbesc foarte serios cand iti spun ca ai intrecut orice masura a bunului simt.
Onorabil pentru tine in acest moment este sa te tii de cuvant si sa te retragi. Asta pana cand te oblig eu s-o faci.

,,Am incercat azi noapte sa –ti ofer posibilitatea de a dovedi ca esti in sibiu cand erai online cerandu-ti IP pt a te localiza .bineinteles ca ai refuzat cum ca vezi doamne cu ip se poat face multe smecherii.este dreptul tau dar avnad in vedere situatia ta mi se parea o ocazie de a-ti demonstra buna credinta insa asa cum era de asteptat nu ai profitat de ea ci ai fugit de ea."

:O ogar, serios iti spun ca o iei pe aratura... cum sa ceri unui om ip-ul ca sa-l localizezi tu? lucrezi cumva la politia it? eu vreau sa cred ca tu esti o persoana cerebrala, iar acum treci printr-o perioada mai grea, care iti intuneca judecata. sper sa nu ma insel.

,,Ma intreb Rucsa, pana cand vei continua sa minti ... !!! Esti o femeie periculoasa, cu multiple personalitati, stii sa manipulezi foarte bine oamenii si te folosesti de ei (cu cine iti merge) ptr. a-ti atinge scopurile si ptr. a elimina persoanele incomode, care te-ar putea pune pe tine intr-o lumina "nefavorabila" . De mult simteam ca anumite persoane de pe acest forum sint manipulate intr-o anumita directie, dar cu aceasta poveste, s-a facut in sfarsit lumina. De multe ori nu ai actionat direct, i-ai bagat pe altii la inaintare (imi aduc aminte de episodul in care, din senin, eu, bodo si anuk eram pusi la zid. Acum imi dau seama ale cui erau cuvintele acelor useri. Matale doreai sa detii "puterea absoluta" pe acest forum, ceea ce-mi arata ca esti exact ca Jana, poate chiar mai rau. In ce intuneric te scalzi Rucsa!!! Cat de minuscula poti fi!!!)."

:O nita, eu zic sa iti revizuiesti cuvintele.

Back