white elf said:
Vreau sa va multumesc celor care mi-ati "luat aspararea" daca pot sa spun asa. M-ati emotionat. Si vreau sa-mi cer scuze pentru jigniri. Cu totii gresim, am gresit si eu. Si daca treuie sa imi fie urmarit fiecare cuvant ca sa fiu "prinsa" si sa se creada in continuare ca sunt acea fata, asta e. Numai pentru ca e o coincidenta de nume si din cate am inteles pentru ca vorbesc la fel cu ea. Ce noapte furtunoasa!
Te inseli amarnic euaimee, nu asta e motivul ptr. care te "confund" cu "fata" aia. Stiu ca-ti place sa copiezi stilul altor persoane (inclusiv al acelei "fete") si sa te "metamorfozezi" ("cam 400 de mirosuri" zicea Ogar... desi mi-e greu sa cred ca ai 400 de nickuri). Dar oricum, vad ca esti un personaj foarte cunoscut pe aici, Ogarul chiar te alinta cu numele de "micuta chinezoaica". Tocmai Ogarul, care are asa o parere "buna" despre femei.....Interesant, nu stiam ca esti atat de "populara" printre userii acestui forum (si nu in sensul bun, din cate vad).
P.S. Nu incerca sa ne mai aburesti cu prostioarele tale. Aici nu sintem la Istrate (nici acolo n-ai avut mare succes, unii useri spuneau ca incepusesi sa ceri bani ptr. ghicelile tale). Am observat ca si aici ai specificat ca faci munca gratuita in limita a 10 pag. Ptr. mai multe pagini, "in lumea voastra", a astrologilor, se cer bani grei ..... he, he, .... interesant.
Iar in privinta scuzelor, ce sa zic .... sint obisnuit cu rabufnirile tale de "ziarista" sau "studenta" de 24 de ani si 2 luni, ce vinde tigari Kent la mall Oricum, am observat ca ai contul asta din mai.... ce te-a impiedicat oare sa stai in silentio stampa pana pe 17 sept..... ???? Aflam noi.