• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

white elf

Hmmmm, acum am vazut io ce discutii aprinse sunt aici... Dar mi-a atras atentia ultima postare... Si nasul meu e mai tare ca al unui caine :P. Sunt cu ochii pe situatie. Interesant de urmarit....:D. Eu am o cu totul alta parere. Insa, cum spune batranul Old, toate la timpul lor. :D. Oricum, bun venit elf ! Poate imi faci si mie o astrograma, cand ai timp si energia necesara, da gratis, sa ne intelegem.

nu te dezminti,bodo! haioasa ca intotdeauna! =))=))

white elf said:
Vreau sa va multumesc celor care mi-ati "luat aspararea" daca pot sa spun asa. M-ati emotionat. Si vreau sa-mi cer scuze pentru jigniri. Cu totii gresim, am gresit si eu. Si daca treuie sa imi fie urmarit fiecare cuvant ca sa fiu "prinsa" si sa se creada in continuare ca sunt acea fata, asta e. Numai pentru ca e o coincidenta de nume si din cate am inteles pentru ca vorbesc la fel cu ea. Ce noapte furtunoasa!

Te inseli amarnic euaimee, nu asta e motivul ptr. care te "confund" cu "fata" aia. Stiu ca-ti place sa copiezi stilul altor persoane (inclusiv al acelei "fete") si sa te "metamorfozezi" ("cam 400 de mirosuri" zicea Ogar... desi mi-e greu sa cred ca ai 400 de nickuri). Dar oricum, vad ca esti un personaj foarte cunoscut pe aici, Ogarul chiar te alinta cu numele de "micuta chinezoaica". Tocmai Ogarul, care are asa o parere "buna" despre femei.....Interesant, nu stiam ca esti atat de "populara" printre userii acestui forum (si nu in sensul bun, din cate vad).

P.S. Nu incerca sa ne mai aburesti cu prostioarele tale. Aici nu sintem la Istrate (nici acolo n-ai avut mare succes, unii useri spuneau ca incepusesi sa ceri bani ptr. ghicelile tale). Am observat ca si aici ai specificat ca faci munca gratuita in limita a 10 pag. Ptr. mai multe pagini, "in lumea voastra", a astrologilor, se cer bani grei ..... he, he, .... interesant.
Iar in privinta scuzelor, ce sa zic .... sint obisnuit cu rabufnirile tale de "ziarista" sau "studenta" de 24 de ani si 2 luni, ce vinde tigari Kent la mall Oricum, am observat ca ai contul asta din mai.... ce te-a impiedicat oare sa stai in silentio stampa pana pe 17 sept..... ???? Aflam noi.

=)) copilasi, ma surprindeti pe zi ce trece... =))
Haideti sa incercam sa dam prezumtia de nevinovatie, la naiba, in puii mei!

\:D/ Leave me alooo-oo-ooone \:D/ leave me aaa-loo-oone \:D/ just stop doggin me around \:D/

nita said:
white elf said:
Vreau sa va multumesc celor care mi-ati "luat aspararea" daca pot sa spun asa. M-ati emotionat. Si vreau sa-mi cer scuze pentru jigniri. Cu totii gresim, am gresit si eu. Si daca treuie sa imi fie urmarit fiecare cuvant ca sa fiu "prinsa" si sa se creada in continuare ca sunt acea fata, asta e. Numai pentru ca e o coincidenta de nume si din cate am inteles pentru ca vorbesc la fel cu ea. Ce noapte furtunoasa!

Te inseli amarnic euaimee, nu asta e motivul ptr. care te "confund" cu "fata" aia. Stiu ca-ti place sa copiezi stilul altor persoane (inclusiv al acelei "fete") si sa te "metamorfozezi" ("cam 400 de mirosuri" zicea Ogar... desi mi-e greu sa cred ca ai 400 de nickuri). Dar oricum, vad ca esti un personaj foarte cunoscut pe aici, Ogarul chiar te alinta cu numele de "micuta chinezoaica". Tocmai Ogarul, care are asa o parere "buna" despre femei.....Interesant, nu stiam ca esti atat de "populara" printre userii acestui forum (si nu in sensul bun, din cate vad).

P.S. Nu incerca sa ne mai aburesti cu prostioarele tale. Aici nu sintem la Istrate (nici acolo n-ai avut mare succes, unii useri spuneau ca incepusesi sa ceri bani ptr. ghicelile tale). Am observat ca si aici ai specificat ca faci munca gratuita in limita a 10 pag. Ptr. mai multe pagini, "in lumea voastra", a astrologilor, se cer bani grei ..... he, he, .... interesant.
Iar in privinta scuzelor, ce sa zic .... sint obisnuit cu rabufnirile tale de "ziarista" sau "studenta" de 24 de ani si 2 luni, ce vinde tigari Kent la mall Oricum, am observat ca ai contul asta din mai.... ce te-a impiedicat oare sa stai in silentio stampa pana pe 17 sept..... ???? Aflam noi.

am senzatia ca exagerezi,indiferent daca ai sau nu dreptate. aseara era W.S.,acum e aimee. hotaraste-te odata!
la urma urmei,indiferent cine ar fi, cine esti tu sa ataci oamenii in asemenea mod? este pur si simplu parerea ta,expune-o,dar la modul civilizat!
ref la faptul ca are cont din luna mai,nu ai vazut decat astazi?:D ia mai fa niste sapaturi,sa vezi ce-a urmarit in perioada asta!=))

Buey, mai luati si o gura de aer...
La naiba, in puii mey :D

are dreptate gogu, mai luati o gura de aer la ....luna... ca tocmai a rasarit.

Gura lumi sloboda :D" Te astept cu noi potari .

white elf said:
\:D/ Leave me alooo-oo-ooone \:D/ leave me aaa-loo-oone \:D/ just stop doggin me around \:D/

Cred ca in chineza ar fi sunat mai frumos.

Si acum un raspuns pt. colega mea de forum, magda:
Magda, esti usor acida in aceasta postare, dar eu nu ma pot supara pe tine niciodata, deoarece stiu ca astea nu sint cuvintele tale, ci ale micutei chinezoaice (sau aimee, sau beatrice sau ...). Asa a inteles ea sa comunice cu restul userilor, prin intermediari. Asta e noua ei strategie.
Eu ce am de spus, spun direct, nu prin pm-uri, caci acest stil de comunicare imi displace total. Daca nu ai nimic de ascuns, discuti deschis, la vedere.
Prin intermediul tau, i-as pune o intrebare distinsei: ei cine ii da dreptul sa se dea mare astroloaga, cand ea habar n-are cu ce se mananca "stiinta" asta? Chiar nu ii este nici un pic rusine, sa se strecoare mereu pe forumuri, sub diferite nick-uri? Poate distinsa sa ne spune ce urmareste ea prin acest lucru? Poate sa ne spuna distinsa de ce e atat de insistenta si disperata? Are curajul sa ne spuna adevarul? Ma indoiesc sincer de lucrul asta, dar cine stie, poate ii da d-zeu mintea de pe urma si hotaraste sa renunte la stilul asta haotic de viata, pe care cred eu, ca il traieste. Ce zici W.Elf, crezi ca ai putea sa redevi si tu o "fata" cu trairi normale (fata ii zici uneia pana in 30 de ani, nu e cazul tau).
Te pup fetita si te-as sfatui sa nu mai prelucrezi mintea unor useri, ca nu e frumos.

P.S. Magda, de ce nu il intrebi pe Ogarul cine e individa. Din postarile lui am inteles ca el o cunoaste "foarte bine". Cine stie, poate vei afla lucruri noi ....

nita said:
Si acum un raspuns pt. colega mea de forum, magda:
Magda, esti usor acida in aceasta postare, dar eu nu ma pot supara pe tine niciodata, deoarece stiu ca astea nu sint cuvintele tale, ci ale micutei chinezoaice (sau aimee, sau beatrice sau ...). Asa a inteles ea sa comunice cu restul userilor, prin intermediari. Asta e noua ei strategie.
Eu ce am de spus, spun direct, nu prin pm-uri, caci acest stil de comunicare imi displace total. Daca nu ai nimic de ascuns, discuti deschis, la vedere.
Prin intermediul tau, i-as pune o intrebare distinsei: ei cine ii da dreptul sa se dea mare astroloaga, cand ea habar n-are cu ce se mananca "stiinta" asta? Chiar nu ii este nici un pic rusine, sa se strecoare mereu pe forumuri, sub diferite nick-uri? Poate distinsa sa ne spune ce urmareste ea prin acest lucru? Poate sa ne spuna distinsa de ce e atat de insistenta si disperata? Are curajul sa ne spuna adevarul? Ma indoiesc sincer de lucrul asta, dar cine stie, poate ii da d-zeu mintea de pe urma si hotaraste sa renunte la stilul asta haotic de viata, pe care cred eu, ca il traieste. Ce zici W.Elf, crezi ca ai putea sa redevi si tu o "fata" cu trairi normale (fata ii zici uneia pana in 30 de ani, nu e cazul tau).
Te pup fetita si te-as sfatui sa nu mai prelucrezi mintea unor useri, ca nu e frumos.

P.S. Magda, de ce nu il intrebi pe Ogarul cine e individa. Din postarile lui am inteles ca el o cunoaste "foarte bine". Cine stie, poate vei afla lucruri noi ....

nita,te rog sa nu te superi pe mine pentru ce voi spune...esti in ceata totala! da stii ce-i aia totala? eu am un singur pm cu white elf,indiferent cine este,in care i-am transmis datele mele pt astrograma. uite ca nu ti-am urmat sfatul de a nu spune astfel de date :D
"Magda, esti usor acida in aceasta postare, dar eu nu ma pot supara pe tine niciodata, deoarece stiu ca astea nu sint cuvintele tale, ci ale micutei chinezoaice (sau aimee, sau beatrice sau ...)." =))
se vede aici ce parere buna ai despre mine! crezi ca nu sunt in stare sa leg doua vorbe,chiar putin acide? ti-am mai spus odata pe chat sa te lasi de studiat userii,sa te ocupi mai bine de mesajele lui istrate,ca-ti ies mai bine!
in concluzie...o citez pe w.elf : leave me alone! please!

N-aveai cum "sa-mi urmezi sfatul", caci tu i-ai transmis distinsei datele inainte de a atentiona eu userii sa fie mai atenti cui dau datele personale (si crede-ma ca stiu foarte bine ce spun).
Eu n-am afirmat niciodata "ca nu esti in stare sa legi doua vorbe", dar de aici deduc un usor complex al tau, si nu vreu sa mai dezvolt.
Nu imi voi permite niciodata sa-ti "dau tie personal sfaturi", eu ce-am spus, am spus la modul general, nu stiu de ce te-ai simtit lezata.
Tu vei ramane pt. mine aceeasi colega haioasa de forum, si bine ar fi sa ne limitam doar la asta.
Si in general, nu-mi place "sa ma bag" decat in ceea ce stapanesc foarte bine. Ceea ce ar trebui sa facem cu totii dealfel.
Hai, fruntea sus, si lasa la o parte micile neantelegeri iscate, fara voia ta, si vreau sa te vad haioasa si draguta ca pana acum.

nita,asta e la modul general? "dar eu nu ma pot supara pe tine niciodata, deoarece stiu ca astea nu sint cuvintele tale, ci ale micutei chinezoaice (sau aimee, sau beatrice sau ...). Asa a inteles ea sa comunice cu restul userilor, prin intermediari. Asta e noua ei strategie."

complex?? te referi la catalogarea de "proasta" sau cum spunea adminel?! ca nu mai retin!=))=)) nu am niciun fel de complex de acest gen,te asigur.
ma bucur ca ma consideri o haioasa,e tot ce-mi doream.=*

:19::19::19::19::19: Asa va vreau. Frumusei si haiosi >D<

Off ! Off,mai,mai :P

Si ce-i interesant ca Spiridusa alba ,tace ........ iar noi ne agitam .....ca samapania :D: (gratuit)

Tac pentru ca nu am mai intrat de ieri. Si oricum, nu am pentru ce sa mai vorbesc, orice spun este interpretat dupa bunul plac al cui n-are ce face. Va multumesc foarte mult pentru tot ce spuneti aici. Dar paranoia intrece orice logica. Cateva raspunsuri scurte.
In nici un caz nu "ma dau marea astroloaga". Am spus de la inceput ca studiez si ca am venit aici ca sa invat. Si ba da, am habar cu ce se mananca si chiar si cu ce se bea stiinta asta.

N-ai tu treaba cu stilul meu de viata. Nici cu ce vreau eu sa ascund. E vorba doar de intimitate.

"Am observat ca si aici ai specificat ca faci munca gratuita in limita a 10 pag. Ptr. mai multe pagini, "in lumea voastra", a astrologilor, se cer bani grei"
Asta ai inteles tu nita din spusele mele cum ca :
"O interpretare completa se intinde pe la cca 10 pagini de word (la cat stiu eu, altii pot sa faca si de 30 de pagini) si este o stoarcere de creieri de vreo doua zile macar in continuu, fara mama fara masa. Si la asa o treaba se plateste mult de tot. Si nu vreau sa ajungem la asta Asa ca hai sa facem altfel: spune-mi cam ce te intereseaza, ce vrei sa stii si iti spun in limita timpului si a energiei cat pot. Ok? "
Bravo! excelent! Nu fac munca gratuita in limita a 10 pagini. Fac munca gratuita daca am chef si daca mi se cere frumos (@bodo). Si nici nu iau bani pentru mai multe pagini. Dar nici nu fac aici astrograma completa. Oricum, nu asta e treaba ta. Treaba ta e sa fii atent la fiecare cuvant al meu, ca nu cumva sa fie gresit. Pai in situatia asta cine e la conducere? :)) nu cumva la cea mai muca miscare a mea tu faci 3 ture de bloc? nu cumva la fiecare cuvant al meu, tu scrii 3 postari? si ogarul la fel? Asa ca sa stii, nu imi face placere deloc, am spus-o ca poate te mai potolesti si gandesti la rece.

@Magda si Anuk: Va multumesc din nou. Dar poate daca ii lasam in pace o sa oboseasca.

hai sa incercam sa nu mai bagam in seama toate "replicile" si sa ne vedem de ale noastre. nu e mai bine asa?
sunt multe lucruri interesante de spus pe aceasta tema si e pacat sa ne pierdem in ...nimicuri.

Spiriduso,intra te rog la "Astrologia ca stiinta" ca ne bruiaza Gogu tare :P

Vai multumesc. Stii ce mai nimerit? Ca pe alt plan mi se mai intampla ceva mult mai greu si am primit ieri o "replica" de n-am dormit azi-noapte. Si nu stiu ce sa mai fac pentru ca e cineva foarte important. Probabil ca exact ce spui, sa-mi vad de lucrurile mai importante.

Back