• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

white elf

=)) nu ti-a trecut niciodata prin cap ca te ignora? =))
Si daca este asa, nu vede nici mesajele tale de aici?

Ogarule,
Faci niste mari confuzii :D Dar asta e problema ta ;)

Apropo, in ecuatia aia nu mai e loc si de "=gogu=anuk=jana=..." ? :D

Ogarule, apropo de asta, ca mi-am amintit. Deh, de la o varsta...
Daca nu ma inseala memoria, nu mi-ai cerut sa-ti anulez contul ci sa-ti fac o clona de care sa nu stie nimeni. Ma insel cumva?
Asta daca tot discutam despre corectitudine.

Ar trebui sa ne gasim un alt loc de joaca. I-am stricat topicul elfei cu paranoia si cu acuzele gratuite si nefondate aruncate aiurea.

draga ogarule drag, ne intalnim oricand ai drum prin sibiu, sau cand am eu drum prin orasul tau pe care astept sa mi-l dezvalui. la bicaz am fost o data prin 2004 sau 5 cu fostul meu prieten care sunt sigura ca nu esti tu. cu riscul de a te da peste cap, trebuie sa recunosc ca imi plac mult numele pe care le-ai pomenit. mai-mai ca as zice ca imi apartin. (iar v-am dat de lucru =)) ) astept cu nerabdare sa ne intalnim. waaai ce idee misto =)) suna-ma te rog (pe aceea care crezi ca sunt si pe nr pe care crezi ca il am) =)) si rezolva-ti la telefon frustrarile, nu vrei? ce mi-ar placea sa fiu de fata!

Acum , cu riscul de a ma baga aiurea, cum adica ne dai de lucru? Asa importanta te crezi, ca nu avem altceva mai bun de facut, decat sa luam de bune aberatiile ogarului? Iti iei avant mai mult decat trebuie, spiridusa mica. Mai bine baga o astrograma (te rugam foarte frumos, parca asta-i formula magica) , ca , de cand ai intrat , numai scandaluri s-au produs. Eu zic sa ne oprim la astrologie si atat. Si-ti mai spun ceva, nu iese fum fara foc. Poate ca ogaru a dat in paranoia, nu stiu si nici nu ma intereseaza, dar nici tu nu pari a fi cine te pretinzi...

nu vorbeam cu tine bodo, vezi-ti de treaba!

nu ma rugati foarte frumos

si n-ai tu treaba cu cine sunt si ce pretind

Ai grija la ton, spiridusa mica!! Nu ai precizat despre cine e vorba. Si chiar nu te-ai plictisit de discutiile astea aberante? Credeam ca ai intrat aici pentru a ne impartasi din experienta ta in domeniul astrologiei. Ar fi bine sa te limitezi la asta.

Un raspuns de doi lei. Nici nu ma asteptam la mai mult.

nici nu trebuia. ce-s eu sa-ti implinesc tie asteptarile? crezi ca tu mi le-ai implinit?

Buey, au dat dracii in voi?
E din cauza lunii pline?

iarta-ma ca am facut mizerie pe topic :(

am o mare intrebare. ce mi se intampla mie aici de cateva zile nu se cheama atac la persoana si nu se inscrie in regulament?asa am citit.

Exact la tine ma gandeam eu, sa-ti implinesc asteptarile. Dar tu da, mi-ai demonstrat ca esti exact cum ma asteptam. Nu mai meriti niciun raspuns, ti-am dat si-asa prea multa atentie si ai prins aripi.

Cu multa placere, spiridusa mica. Gogu, da-ne , mey, ban, sa se simta bine fata. Cred ca vrea sa ramana singura in topic, ca e sensibiloasa rau.

vezi ca ti-am dat de lucru? si chiar n-am vrut. sincer! nu vorbeam cu tine atunci

Discutia a luat o cu totul alta turnura si degenereaza.Pacat.

Putem sa facem un armistitiu pana dupa Anul Nou!
Va propun sa fumam din "pipa pacii" si sa ne amintim mereu ca si noi si ceilalti avem o mare calitate:
de "oameni"!

ogarule, femeia aia a respectat regulamenul si nu a mai intrat. gandeste-te ca daca publici numarul ei faci o indiscretier gratuita cuiva cu care nu ai mai vorbit de cine stie cand (pe mine nu ma modifica in nici un fel dar mi-e mila de ea). decat sa fii atat de mizerabil, mai bine fii barbat si sun-o tu personal si povesteste-i obsesia ta care te-a orbit in asa hal incat nu o vezi decat pe ea in orice cuvant. tu ai o mare problema cu tine insuti! in fine, daca vrei sa vii la sibiu si nu ti-e rusine de cineva pe care ai jignit-o in continuu in ultimele zile, vino, desi ma indoiesc ca ai sa crezi si cand ma vezi. stii ceva? daca esti viteaz si atat de sigur pe tin, stii cum facem? vii pana in sibiu si apoi suni pe cele 3 nr pe care le stii si astepti sa-ti vina alba ca zapada. =))

Back