• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

CONVORBIRI CU DUMNEZEU

Gogu said:
Geneza, cap. 6
19. Să intre în corabie din toate animalele, din toate târâtoarele, din toate fiarele şi din tot trupul, câte două, parte bărbătească şi parte femeiască, ca să rămână cu tine în viaţă.
20. Din toate soiurile de păsări înaripate după fel, din toate soiurile de animale după fel şi din toate soiurile de târâtoare după fel, din toate să intre la tine câte două, parte bărbătească şi parte femeiască, ca să rămână în viată împreună cu tine.
Nu ai inteles!
In capitolul 6 din Facerea ii spune clar DUMNEZEU lui Noe sa ia cate doua animale,parte barbateasca si parte femeiasca adica numai perechi iar in capitolul 7,vers. 2 si 3 spune clar DUMNEZEU cate perechi din animalele curate si cate perechi din cele necurate sa ia Noe pe corabie........Nu vad nicio inadvertenta.Daca ar fi luat numai masculi sau numai femele ce s-ar fi intamplat?Tie iti este clar ca Potopul Biblic a fost doar local si nu la nivel planetar?

A.Mot said:
anuk said:
A.Mot said:
Ioan said:
LER, TUTURORA

„Nu judecaţi şi nu veţi fi judecaţi; nu osândiţi şi nu veţi fi osândiţi; iertaţi şi vi se va ierta" (Luca 6:37).

Stiu versetul acesta...........Eu nu judec pe nimeni ci spun adevarul si vezi si tu ca Ioan Suciu nu vrea sa-mi raspunda la intrebari pentru ca l-am prins cu mata-n sac si cu ocaua mica..........Eu iert greselile oricui dar tot in Evanghelie scrie ca trebuie sa aratam tuturor greselile si greseala lui Ioan Suciu este ca el crede ca poate schimba Evanghelile din Biblia Ortodoxa cu o alta asa zisa evanghelie ceea ce mi se pare a fi o blasfemie.........Oare Ioan Suciu vede clar ce scrie in Evangheliile din Biblia Ortodoxa?Nu cumva si-a pus Ioan numele de Suciu tocmai ca sa arate ca vrea sa suciasca mintile multora care si-asa ratacesc prin bisericile asa zise crestin-ortodoxe???????????

Il acuzi pe Ioan ca nu-ti taspunde la intrebari , e dreptul lui sa raspunda sau nu. Nu vreau sa aduc atingere nimanui si nici sa insinuez ceva, departe de mine gandul asta dar.... e bine de citit acest articol:

O cameră pentru trei Cristoşi - un experiment "nebunesc"

Ce se întâmplă când trei bărbaţi care se cred Isus Cristos sunt puşi împreună? Exista oare speranţa ca măcar unul dintre ei, în urma confruntării cu ceilalţi doi, să „îşi revină”?
Un doctor american a încercat să vindece măcar unul dintre cei trei pacienţi care se credeau Isus Cristos. Experimentul său a fost un eşec total, însă cartea publicată ulterior a fost un imens succes. 

Acest experiment a fost efectuat în 1959, la un spital public din Statele Unite. Cu ce rezultate? Vom povesti pe scurt în acest articol experimentul de la Ypsilanti şi rezultatele sale, destul de dezamăgitoare.

Anul 1959: un psihiatru de la spitalul public din Ypsilanti, Michigan, doctorul Milton Rokeach, are o idee aparent revoluţionară. Şi anume să pună împreună, în aceeaşi cameră a spitalului din Ypsilanti, trei bărbaţi care se credeau Isus Cristos. Ce şi-a spus doctorul Rokeach? Că poate aşa, stând împreună, cel puţin unul dintre cei trei, în urma discuţiilor dintre ei, se va convinge că ceva nu e în regulă şi ar putea să „îşi revină”. Experimentul a durat doi lungi şi istovitori ani, ani care doctorului Rokeach i s-au părut, probabil, mult mai mulţi. Cu ce rezultat? După discuţii interminabile, Milton Rokeach a renunţat, lăsând cei trei Cristoşi să se creadă mai departe predicatori.

Nu puţini au fost cei convinşi că în acest experiment au participat nu doar cei trei oameni cu probleme psihice care se credeau Cristos, ci patru. Evident, al patrulea fiind doctorul Roakech. În urma acestui experiment „nebunesc”, în 1964 extenuatul doctor a publicat o carte, „The three Christs of Ypsilanti” („Cei trei Cristoşi din Ypsilanti”) ce conţine discuţiile dintre cei trei Cristoşi şi analiza acestora. Cartea a avut un succes neaşteptat şi a fost de atunci republicată şi tradusă de nenumărate ori.

Cine erau cei trei Cristoşi? Toţi trei fuseseră diagnosticaţi cu schizofrenie paranoică: primul, Clyde Benson, avea 70 de ani şi era un agricultor care avea viciul băuturii; al doilea, Joseph Cassel, 58 de ani, era un scriitor falit; cel de-al treilea, Leon Gabor, 38 de ani, era un veteran din cel de-al doilea război mondial, fiind cel pentru care medicul avea cele mai mari speranţe de vindecare. Gabor, de exemplu, pretindea că posedă un certificat de naştere în care era scris că este reîncarnarea lui Isus din Nazareth.

Cei trei au fost puşi de către doctorul Rokeach să doarmă în aceeaşi cameră la spitalui din Ypsilanti, să mănânce şi să lucreze împreună. Speranţa doctorului era ca bărbaţii, dezbătând şi realizând cu nu toţi trei pot fi simultan Cristos, ar fi avut speranţe de a se însănătoşi, fiind primul experiment de acest gen din lume. Cei trei au fost selecţionaţi de către Milton Rokeach dintr-o listă de circa 25.000 pacienţi internaţi în spitalele de psihiatrie din Michigan; în această listă nu a gasit niciun Napoleon, a găsit însă o Albă ca Zăpada, un Dumnezeu-femeie şi aproximativ 10 Cristoşi dintre care a şi ales pe cei trei cu care a efectuat experimentul.

Doctorul a fost inspirat de Voltaire, care a povestit despre cazul lui Simon Morin, ars pe rug la Paris în 1663 pentru că a pretins a fi Isus Cristos. Voltaire povestea cum că Simon Morin fusese internat într-o casă de nebuni, unde a întâlnit un alt nebun care se credea Dumnezeu. Morin a fost aşa de impresionat de nebunia acestuia încât a recunoscut propria nebunie şi şi-a revenit. Din păcate însă, la scurt timp, a reînceput să se creadă Cristos, cu rezultatul dramatic amintit anterior.

Revenind la cei trei pacienţi ei doctorului Rokeach, ei au stat împreună zi şi noapte, doi lungi ani de zile! Din camera lor se auzeau urlete de genul „Trebuie să mă adori, îţi spun!”, „Nu o s-o fac niciodată, tu eşti doar o creatură, deschide ochii şi resemnează-te să-şi trăieşti viaţa”, „Eu sunt bunul Dumnezeu” şi altele de acest tip.

Cei trei au ajuns chiar să se şi păruiască. Pentru Benson, de exemplu, cei doi rivali nu erau vii, ci nişte maşini vorbitoare. Cassel avea o explicaţie aparent foarte logică: dacă ceilalţi doi ar fi fost cu adevărat Cristos, nu ar fi fost închişi într-o clinică (nu explica însă cum de el se găsea acolo).

Într-un final, poate epuizaţi de discuţiile interminabile, s-a întâmplat un fapt remarcabil: cei trei au încetat să se certe şi pur şi sumplu au început să vorbească despre altceva. Acesta a fost momentul în care Milton Rokeach a înţeles că experimentul a eşuat, cei trei Cristoşi fiind „eliberaţi” şi lăsaţi să se creadă fiecare în parte Cristos, fără certuri cu ceilalţi Cristoşi.

Cum spuneam anterior, cartea „Cei trei Cristoşi din Ypsilanti” a vândut un număr enorm de exemplare şi a fost publicată în numeroase ediţii. În ediţia din 1984 doctorul Roakech s-a scuzat pentru experimentul efectuat, afirmând că „Nu aveam niciun drept, nici măcar în numele stiintei, să mă joc de-a Dumnezeu şi să influenţez vieţile lor”.

Articol scris de Cătălina Oana Curceanu, prim cercetător în domeniul fizicii particulelor elementare şi al fizicii nucleare, Laboratori Nazionali di Frascati, Istituto Nazionale di Fisica Nucleare (Roma, Italia) şi colaborator al Scientia.ro.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/o-camera-pentru-trei-cristosi-un-experiment-nebunesc-940843.html

Ce vreu sa transmit eu ? Ca fiecare crede in ceva si nimeni nu are dreptul sa intervina, sa-l convinge de contrariu.

Sa fie oare tot de voia lui Dumnezeu ?

anuk,
Fiecare are un nume in Ceruri si eu nu stiu care este numele meu in Ceruri si tocmai de aceea nu ma dau c-as fi Iisus Hristos pentru ca si acest nume nu stiu daca este nume Ceresc dar s-ar putea sa fie.......si oricum m-a ferit DUMNEZEU sa cred ca as fi altul decat sunt......
Ioan Suciu (pe care eu nu-l judec) cred ca a facut o mare greseala scriind o asa zisa evanghelie.........
Eu nu fac altceva decat sa spun ce scrie in Biblia Ortodoxa care consider ca este adevarata 99,99%.
Toate se intampla cu Voia Lui DUMNEZEU si nimeni nu poate schimba aceasta decat doar DUMNEZEU.In Biblia Ortodoxa se spune clar in trei randuri ca toti suntem Dumnezei asemenea cu DUMNEZEU si cand spun asemenea trebuie inteles ca suntem mai mici in putere decat DUMNEZEU.Una este sa te consideri a fi un Dumnezeu (mai mic decat DUMNEZEU) si alta este sa te consideri Napoleon,Iisus Hristos si etc........In Evanghelii se spune ca inainte de Judecata de Apoi vor aparea multi hristosi si Ioan Suciu inca nu stiu cine se crede el..........

A.Mot said:
Gogu said:
Geneza, cap. 6
19. Să intre în corabie din toate animalele, din toate târâtoarele, din toate fiarele şi din tot trupul, câte două, parte bărbătească şi parte femeiască, ca să rămână cu tine în viaţă.
20. Din toate soiurile de păsări înaripate după fel, din toate soiurile de animale după fel şi din toate soiurile de târâtoare după fel, din toate să intre la tine câte două, parte bărbătească şi parte femeiască, ca să rămână în viată împreună cu tine.
Nu ai inteles!
In capitolul 6 din Facerea ii spune clar DUMNEZEU lui Noe sa ia cate doua animale,parte barbateasca si parte femeiasca adica numai perechi iar in capitolul 7,vers. 2 si 3 spune clar DUMNEZEU cate perechi din animalele curate si cate perechi din cele necurate sa ia Noe pe corabie........Nu vad nicio inadvertenta.Daca ar fi luat numai masculi sau numai femele ce s-ar fi intamplat?Tie iti este clar ca Potopul Biblic a fost doar local si nu la nivel planetar?
Aha, de fapt noi intelegem gresit cand citim ca a fost doar o pereche din fiecare, de fapt au fost cate 7 perechi, respectiv 1.
Deci, sa fie clar, cand se spune "din toate să intre la tine câte două, parte bărbătească şi parte femeiască", de fapt, sunt "de 7ori cate 2" nu? :)

Hai sa mai incercam o chestie, tot contemporana cu Noe
Facerea, 9:13. Pun curcubeul Meu în nori, ca să fie semn al legământului dintre Mine şi pământ.
Sa intelegem ca pana la Noe nu exista curcubeu?

Gogu said:
A.Mot said:
Gogu said:
Geneza, cap. 6
Nu ai inteles!
Aha, de fapt noi intelegem gresit cand citim ca a fost doar o pereche din fiecare, de fapt au fost cate 7 perechi, respectiv 1.
Deci, sa fie clar, cand se spune "din toate să intre la tine câte două, parte bărbătească şi parte femeiască", de fapt, sunt "de 7ori cate 2" nu? :)

Hai sa mai incercam o chestie, tot contemporana cu Noe
Facerea, 9:13. Pun curcubeul Meu în nori, ca să fie semn al legământului dintre Mine şi pământ.
Sa intelegem ca pana la Noe nu exista curcubeu?
Curcubeul exista inca de la facerea Terrei dar lui Noe (si deci si Poporului Evreu) i s-a dat ca acesta sa fie Legamantul dintre DUMNEZEU si Poporul Evreu.
Tu cand te-ai casatorit cu femeia ta nu v-ati pus un legamant?

curcubeu exista cred, dar nu era facut legamantul care sa-i aduca aminte sa nu mai pedepsca pamantul cu potop .

Din textul de mai sus se intelege ca pana atunci, curcubeul nu era in nori, el fiind pus acolo doar ca semn al legamantului.
Deci?
1. in biblie este o eroare
2. pana la Noe curcubeul nu era in nori, el fiind.... in alta parte
3. pana la Noe, curcubeul nu exista.

manuela said:
curcubeu exista cred, dar nu era facut legamantul care sa-i aduca aminte sa nu mai pedepsca pamantul cu potop .
Un legamant prin care sa nu mai pedepseasca pamantul locuit de evrei......

Gogu said:
Din textul de mai sus se intelege ca pana atunci, curcubeul nu era in nori, el fiind pus acolo doar ca semn al legamantului.
Deci?
Repet:
DUMNEZEU i-a spus Lui Noe ca atunci cand vor vedea curcubeul evrei sa-si aduca aminte de pedeapsa cu potopul si sa nu mai pacatuiasca.....asa trebuie inteles acest legamant si nu altfel si deci curcubeul exista dar nu ca legamant cu evreii.........Intreaba orice evreu care crede in acest legamant si iti va spune exact ce ti-am spus si eu.

Litera bibliei spune cu totul si cu totul altceva. Ce ar trebui sa intelegem din asta?

manuela said:
Raspuns corect!Potopul din vremea lui Noe a fost pe tot Pamantul?

Gogu said:
Deci?
Ai inteles gresit!

Gogu said:
Litera bibliei spune cu totul si cu totul altceva. Ce ar trebui sa intelegem din asta?
In privinta potopului lui Noe Biblia Ortodoxa spune Adevarul.
Toate sunt ale lui DUMNEZEU si deci si curcubeul si in Biblia Ortodoxa,Facerea,cap.9,vers.12,13,14,15,16,17 se spune ca acest curcubeu il va pune in nori si se stie ca doar cand ploua poate fi vazut curcubeul.Ce este curcubeul?

Haide mey A.Mot, ca pe asta chiar nu cred ca a uitat-o nimeni, din ce a mai invatzat pe la scoli. Curcubeul este un fenomen optic format atunci cand lumina soarelui se refracta in picaturile de apa din atmosfera. Se vede de regula dupa ploaie, cand soarele este apropiat de orizont.
In conditii de vizibilitate foarte buna se poate observa uneori si un alt curcubeu, mai slab, concentric cu primul dar putin mai mare si care are culorile inversate. Aici nu prea pricep io ce face Leru ala de trimite doua curcubee. Dublu legamant? :D Si ca fapt divers, curucubeul se poate vedea uneori si cand nu ploua ( incearca langa o fantana , sau cand vrei sa te joci cu apa :D).
Mai multe vezi si aici http://www.scritube.com/geografie/Refractia-si-dispersia-luminii91443.php. Vezi ca sunt si poze .:D

A.Mot said:
manuela said:
Raspuns corect!Potopul din vremea lui Noe a fost pe tot Pamantul?

Gogu said:
Deci?
Ai inteles gresit!

Gogu said:
In privinta potopului lui Noe Biblia Ortodoxa spune Adevarul.
Toate sunt ale lui DUMNEZEU si deci si curcubeul si in Biblia Ortodoxa,Facerea,cap.9,vers.12,13,14,15,16,17 se spune ca acest curcubeu il va pune in nori si se stie ca doar cand ploua poate fi vazut curcubeul.Ce este curcubeul?

Ha!
Amot, biblia ortodoxa, despre potopul lui Noe, spune textual:
Facerea 7:4 Căci peste şapte zile Eu voi vărsa ploaie pe pământ, patruzeci de zile şi patruzeci de nopţi şi am să pierd de pe faţa pământului toate făpturile câte am făcut".
Deci buleste tot de pe fata pamantului
Facerea 7:19 Şi a sporit apa pe pământ atât de mult, încât a acoperit toţi munţii cei înalţi, care erau sub cer.
Facerea 7:20 Şi a acoperit apa toţi munţii cei înalţi, ridicându-se cu cincisprezece coţi mai sus de ei.

Deci, apa a fost cu 15 coti deasupra celui mai inalt munte de atunci
Facerea 7:21. Şi a murit tot trupul ce se mişca pe pământ: păsările, animalele, fiarele, toate vietăţile ce mişunau pe pământ şi toţi oamenii.
Facerea 7:22. Toate cele de pe uscat, câte aveau suflare de viată în nările lor, au murit.
Facerea 7:23. Şi aşa s-a stins toată fiinţa care se afla pe faţa a tot pământul, de la om până la dobitoc şi până la târâtoare şi până la păsările cerului, toate s-au stins de pe pământ, şi a rămas numai Noe şi ce era cu el în corabie.
Facerea 7:24. Iar apa a crescut mereu pe pământ, o sută cincizeci de zile.

Deci, in afara de Noe si ce mai era cu el, s-a bestelit tot ce traia.
Facerea 9:13. Pun curcubeul Meu în nori, ca să fie semn al legământului dintre Mine şi pământ.
Deci pana atunci curcubeul nu era in nori. Pentru ca daca exista, care mai era rostul ca barbosu sa il puna in nori?

A, si inca un mic amanunt ;) Curcubeul nu poate fi vazut DOAR cand ploua ;) Este suficient ca umiditatea atmosferica sa fie peste un prag (spre rusinea mea, nu-l stiu) si SPUF! curcubeul.

Dumnezeu există!

Există Dumnezeu?
Un blog ce susține existența lui Dumnezeu
HomeArhivăContactResurse creștine

Despre boală… şi moarte – Părintele Porfirie

“Şi dacă trăim, şi dacă murim, ai Domnului suntem” ( Romani 14, 8 )

“Cândva ajunsesem pe patul de moarte. Păţisem o înfricoşătoare hemoragie gastrică datorită cortizonului pe care mi l-au dat la spital, când am făcut operaţia la ochiul pe care, în cele din urmă, l-am pierdut. Atunci locuiam într-o colibioară; încă nu zidisem mânăstirea. Din pricina istovirii, nu ştiam când e noapte şi când e zi. Am ajuns la moarte şi, totuşi, am trăit. Am slăbit mult. Mi s-a tăiat pofta de mâncare. Trei luni de zile am trăit cu trei linguri de lapte pe zi. Am fost salvat de o capră!

Trăiam cu gândul plecării. Am simţit o mare bucurie la gândul că-L voi întâlni pe Domnul. Aveam adânc înlăuntrul meu simţământul prezenţei lui Dumnezeu. Și Dumnezeu a voit atunci să mă întărească şi să mă mângâie cu ceva preabinecuvântat. De fiecare dată când simţeam că-mi iese sufletul, vedeam pe cer o stea care răspândea de jur-împrejur raze preadulci. Era strălucitoare şi foarte dulce. Era foarte frumoasă! Lumina ei avea multă dulceaţă. Era de un albastru deschis, ca diamantul, ca o piatră de mult preţ. De câte ori o vedeam, mă umplea de mângâiere şi de bucurie, căci înlăuntrul acelei stele simţeam că este toată Biserica, Dumnezeu Cel în Treime, Preasfânta Fecioară, îngerii, sfinţii. Aveam simţământul că acolo erau toţi ai mei, sufletele tuturor celor iubiţi ai mei, ale Bătrânilor mei. Credeam că, atunci când voi pleca din această viaţă, voi merge şi eu pe acea stea, nu pentru virtuţile mele, ci pentru iubirea lui Dumnezeu. Voiam să cred că Dumnezeu, Care mă iubeşte, îmi arată acea stea ca să-mi spună: “Te aştept!”
Nu voiam să mă gândesc la iad, la vămi. Nu-mi aminteam de păcatele mele, deşi aveam multe. Le-am lăsat în urmă. Îmi aminteam numai de iubirea lui Dumnezeu şi mă bucuram. Și mă rugam: “Pentru iubirea Ta, Dumnezeul meu, să fiu şi eu acolo. Însă, dacă pentru păcatele mele trebuie să merg în iad, atunci să mă aşeze iubirea Ta acolo unde voieşte. Ajunge să fiu împreună cu Tine.” Atâţia ani am trăit în pustie mângâierea lui Hristos. Ziceam întru sine: “Dacă merg sus în cer şi Dumnezeu îmi zice «Prietene, cum ai intrat aici fără haină de nuntă? (Matei 22, 12) Ce cauţi aici?», o să-I spun: «Tot ce voieşti Tu, Domnul meu, tot ce voieşte iubirea Ta, unde vrea iubirea Ta să mă aşeze. Mă predau iubirii Tale. Dacă voieşti să mă aşezi în iad, aşază-mă, destul îmi este să nu pierd iubirea Ta!».”

“Nu mă frământă dacă şi cât trăiesc. Asta am lăsat-o în seama iubirii lui Dumnezeu. Se întâmplă de multe ori ca cineva să nu vrea să-şi aducă aminte de moarte. Este pentru că doreşte viaţa. Aceasta este, dintr-un punct de vedere, o dovadă a nemuririi sufletului. Însă, şi dacă trăim, şi dacă murim, ai Domnului suntem (Rom. 14, 8). Moartea este puntea care ne va duce la Hristos. Îndată ce închidem ochii, îi vom deschide în veşnicie. Ne vom înfăţişa înaintea lui Hristos. În cealaltă viaţă vom trăi “mai întipărit” harul lui Dumnezeu.”

Ne vorbeşte Părintele Porfirie, Editura Egumeniţa, Cartea Ortodoxă, 2003, p.369-370

Articol preluat din:
http://dumnezeuexista.com/despre-boala-si-moarte-parintele-porfirie/#more-140

Gogu said:
A, si inca un mic amanunt ;) Curcubeul nu poate fi vazut DOAR cand ploua ;) Este suficient ca umiditatea atmosferica sa fie peste un prag (spre rusinea mea, nu-l stiu) si SPUF! curcubeul.
Da,caci apa cu stropi foarte fini din atmosfera se comporta ca o prisma de sticla,dar asta nu inseamna altceva decat ca asa a voit DUMNEZEU sa fie.

Fals. Este fizica elementara, nu este vointa nimanui.
Si carei fizica ne supunem toti, chiar daca ne numim dumnezeu, satan, ingeri, diavoli, virtuosi, pacatosi, budisti, musulmani, crestini sau mai stiu eu cum.

Dumnezeul descris in biblie, daca ar fi contemporan cu noi, ar cadea pe spate in fata cunostintelor noastre.

Gogu said:
Fals. Este fizica elementara, nu este vointa nimanui.
Si carei fizica ne supunem toti, chiar daca ne numim dumnezeu, satan, ingeri, diavoli, virtuosi, pacatosi, budisti, musulmani, crestini sau mai stiu eu cum.

Dumnezeul descris in biblie, daca ar fi contemporan cu noi, ar cadea pe spate in fata cunostintelor noastre.
Nu neg fenomenul fizico-chimic al curcubeului pentru ca si fizica si chimia si orice stiinta vine de la DUMNEZEU dar din pacate stiinta studiaza efectele si nu cauza acestor efecte...........Daca picaturile nu ar fi de apa ci de un alt lichid s-ar mai produce fennomenul de curcubeu?Care sunt lichidele prin a caror picaturi se poate produce fenomenul curcubeului?Toti ar trebui sa ne supunem Aceluiasi si Unicului DUMNEZEU si numai cei de Dreapta Credinta se inchina cu Adevarat lui DUMNEZEU.
Tu si toti cei care sunteti habotnici ai scripturii ateiste si ai religiei ateiste dar si toti cei care sunteti eretici ai asa zisei religii ortodoxe si catolice veti plange cand veti descoperi ADEVARUL ABSOLUT al lui DUMNEZEU si Adevarurile ADEVARULUI ABSOLUT.Sufletul este unul din Adevarurile ADEVARULUI ABSOLUT al lui DUMNEZEU si ADEVARUL ABSOLUT numai DUMNEZEU il stie.Ce crezi tu ca este sufletul in general si ce crezi tu ca este Sufletul omului in special?Raspunde!

DACĂ IUBIREA NU VĂ POATE ÎNTOARCE LA MINE,
SĂ VĂ CUTREMURE MOARTEA MEA!

Acum, dragii Mei, nu vă vorbeşte Judecătorul Lumilor, ci numai Tatăl vostru, căci, pentru voi şi pentru mântuirea voastră a coborât Cuvântul lui Dumnezeu pe Pământ şi vă vorbeşte astăzi.
Cuvântul Meu, dragii Mei, este blând şi iubitor, dar, este Lege şi poruncă dumnezeiască, iar voi, oamenilor, să îL urmaţi, spre viaţa fericită, împreună cu Iisus, spre găsirea adevărului, a păcii şi frăţiei, spre împlinirea omului în fericire, mântuire şi lumină veşnică, în viaţă adevărată şi nemuritoare!
Cuvântul lui Dumnezeu este Cuvântul cel Viu şi Făcătorul Lumii.
El are pentru toţi oamenii un plan şi o lege de salvare.
El are şi pentru Pământ un plan de salvare.
Cuvântul lui Dumnezeu este Legea Lumii Pământului spre a se împlini taina cea mare, precum în cer, aşa şi pe Pământ.

Dragii Mei, la Sfânta Naştere a oamenilor pe Pământ, Eu v-am dat Legea Omeniei, Legea Sfinţeniei voastre.
Mai apoi, aţi cunoscut Fericirea Raiului.
Acum 2000 de ani M-aţi cunoscut ca om şi Dumnezeu pe Pământ.
Eu v-am dăruit viaţa Mea, Cuvântul Meu, Calea, Adevărul şi Viaţa cea adevărată, împreună cu taina Învierii şi a iertării păcatelor.
Iată că astăzi, vă deschid larg porţile Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor, coborâte de Mine pe Pământ.
Căci voi, prin Mine, îL primiţi pe Dumnezeu Tatăl, împreună cu Cuvântul, credinţa, limba şi Împărăţia Lui.
Aceasta este Legea Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor, la Sfânta Mea Revenire pe Pământ, ca navă salvatoare a ceasului de pe urmă.
Căci Eu, Iisus Hristos cel adevărat şi Înviat din morţi, vă dau mâna şi vă ridic din umbra morţii la viaţă.
Căci astăzi, Împărăţia Vieţii îşi adună cetele pentru confruntarea de pe urmă, spre salvarea Creaţiei Dumnezeieşti de sub stăpânirea puterii Răului.
Astăzi, Eu, Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, am revenit pe Pământ ca Împărat al Cerurilor şi Pământurilor.
Împărăţia Mea vă aşteaptă şi pe voi, căci, şi voi sunteţi poporul şi Copiii lui Dumnezeu, iar Eu sunt Împăratul vostru, Cel cu mâinile şi picioarele străpunse de cuiele morţii, pe crucea Golgotei.

Revenind pe Pământ, iată, Eu vă zic vouă: dacă iubirea Mea nu vă poate întoarce la Mine, să vă cutremure Moartea Mea, iar Învierea Mea să vă mântuiască!
Dacă Învierea Mea nu vă poate salva de la moartea veşnică, să vă salveze Revenirea Mea pe Pământ, ca Dumnezeu Atotstăpânitor şi Judecător al viilor şi morţilor.
Iar dacă rugămintea Mea de Tată nu vă poate aduce la Mine, să vă aducă Porunca Mea de Domn şi Dumnezeu!

Iată ce spune Dumnezeu Tatăl:
A sosit timpul!
După 2000 de ani, am venit din nou la voi. Dar, chiar dacă Sfânta Împărăţie a Cerurilor şi Pământurilor a fost întemeiată şi Stăpânirea Pământului e din nou în mâna lui Iisus Hristos, lupta cu Satan, cu demonii lui şi cu urmele pustiirilor sale, este, pentru om şi Dumnezeu, neîntreruptă.
De aceea, întăriţi-vă şi înnoiţi-vă credinţa!

Pentru salvarea lumii, am adus omenirii i-am adus singura credinţă adevărată, Credinţa Universală a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor, trăitoare în Sfânta Biserică Ortodoxă Română, modelul ceresc al credinţei Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor.
Căci astăzi, trăim vremea întoarcerii la adevărata lumină, credinţa lui Iisus Hristos cea adevărată.

Căci astăzi, trăim vremurile de pe urmă, spune Cuvântul lui Dumnezeu în "Evanghelia Tainică a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor", Editura Dacia XXI.

SĂ TRĂIM CA IISUS

- CHEMARE TUTUROR CITITORILOR ŞI SCRIITORILOR ACESTOR PAGINI -

Dragii mei, pe când am deschis aceste pagini, îmi închipuiam un portal ca o bisericuţă, unde noi, fiecare, ne apropiem de Dumnezeu cu sufletul plin de iubire şi de dor, cu inima şi gândurile curate, eliberate şi depărtate de învrăjbirile duhurilor rele şi a lucrărilor demonice.
Cum fluenţa cititorilor este foarte mare, vă rog să-mi daţi voie să vă chem pe voi pe toţi SĂ TRĂIM CA IISUS, să facem toate lucrurile noastre aşa precum Iisus le-ar face, lucrurile mici şi mari, faptele vieţuirii noastre celei zilnice să le facem aşa cum ar fi voinţa Mântuitorului. Vă mai îndemn să vă puneţi fiecare, în toate împrejurările vieţii voastre, întrebarea: CE-AR FACE IISUS ASTĂZI, ÎN LOCUL MEU?

Cu aceste gânduri mă apropiu de voi, cei care cu inima curată veniţi pe aceste pagini în care coboară sfinţenia Cuvântului lui Dumnezeu.
Vă chem să aducem iubirea şi respectul în cuvintele noastre şi, astfel, să ne clădim cu toţii împreună un loc de rugăciune, o bisericuţă virtuală în care să intrăm cu încredere şi sfială, căci, alături de noi, coboară şi prezenţa Mântuitorului.
Să facem din aceste Convorbiri o comunicare, o punte între noi şi Dumnezeul nostru, cu iubire şi respect unii faţă de ceilalţi, chiar şi atunci, când umbrele urii, ale orgoliului, ale mândriei, prejudecăţii, aroganţei, ostilităţii şi invidiei, dar, mai ales, atunci când lipsa de dragoste, se arată prin duşmănia Răului şi pe aceste pagini.
„CĂCI DACĂ IUBIRE NU E, NIMIC NU E!” Să-i iertăm pe cei care ne învrăjbesc cu cuvintele lor, să-i plângem pe fraţii noştri căzuţi, cu ştiinţă sau fără de ştiinţă, şi să-L rugăm pe bunul Dumnezeu să-i ierte şi El.
De aceea, vă rog să păziţi şi voi această lucrare, căci ea se arată pentru noi, cei mulţi şi iubitori de Dumnezeu şi noi sub binecuvântarea Lui ne rugăm!
Nu vă tulburaţi în lucrările credinţei voastre, nu vă angrenaţi în discuţii polemice şi conflictuale, nu acceptaţi antrenarea şi înstrăinarea voastră în conversaţii orgolioase, fără de iubire şi respect reciproc. Căci mulţi sunt şi aceia care sunt tulburaţi de Duhul lui Dumnezeu şi caută, înrăiţi de duhurile infernale, pricină de sfadă şi de tulburare a liniştei şi dragostei cu care noi ne apropiem de Domnul. Nu uitaţi, mai sunt încă mulţi următori ai Răului, iar ei vor pricini de vrajbă şi duşmănie şi aducerea haosului în buna înţelegere şi mergere a Cuvântului lui Dumnezeu, trăitor în paginile Convorbirilor cu Dumnezeu.

Dragii mei, în ţara robită întunericului apare şi străluceşte astăzi, tot mai mult, lumina Dumnezeirii. Să ne lăsăm pătrunşi de această lumină, căci ea vine de la Iisus Hristos!
Iar noi, cu toţii, cei amărâţi într-o ţară căzută în întuneric, să ne întărim în iubirea lui Dumnezeu. Căci numai El este salvatorul, vindecătorul şi Mântuitorul nostru! Lui să ne rugăm şi lui să ne închinăm toată viaţa noastră! Acum şi pururea şi în vecii vecilor!

Back