ÎNTÂLNIREA UNUI ATEU CU DUMNEZEU
Moarte clinică
http://angelinspir.ro/documentare-video/intalnirea-unui-ateu-cu-dumnezeu.html
Moarte clinică
http://angelinspir.ro/documentare-video/intalnirea-unui-ateu-cu-dumnezeu.html
Repet:Ioan said:
Toti oamenii sunt Dumnezei caci asa se spune in Psalmul 81 al lui Asaf si asa spune si Domnul Iisus Hristos.Gogu said:Daca in fiecare celula si atom din noi este dumnezeu, putem spune ca si noi suntem un fel de dumnezei?
A.Mot said:Toti oamenii sunt Dumnezei caci asa se spune in Psalmul 81 al lui Asaf si asa spune si Domnul Iisus Hristos.Gogu said:Daca in fiecare celula si atom din noi este dumnezeu, putem spune ca si noi suntem un fel de dumnezei?
Toti oamenii sunt Dumnezei facuti de DUMNEZEU si deci EL ne-a dat Cartea care ne arata cum trebuie sa fim.Cand tu cumperi o masina,televizor,calculator,etc....ti se da si instructiunile de folosire......Asa cum o masina are nevoie de un om asa si omul are nevoie de DUMNEZEU.Gogu said:A.Mot said:Toti oamenii sunt Dumnezei caci asa se spune in Psalmul 81 al lui Asaf si asa spune si Domnul Iisus Hristos.Gogu said:Daca in fiecare celula si atom din noi este dumnezeu, putem spune ca si noi suntem un fel de dumnezei?
Daca eu sunt Dumnezeu, atunci de ce as mai avea nevoie de o carte care sa-mi spuna cuvantul lui, de o institutie care sa intermedieze relatia intre mine si mine sau, de ce nu, de fiul lui dumnezeu (adica al meu) care sa ma ajute sa-l gasesc pe dumnezeu (adica pe mine).
Cum putem sa ne mantuim?Ce intelegi tu prin mantuire?Da solutii concrete de mantuire si nu mai zapaci oamenii............Domnul Iisus Hristos a dat solutii clare privind mantuirea oamenilor.Tu ce faci pentru mantuirea ta????????De ce nu raspunzi la intrebarile mele???????????Ioan said:LER, TUTUROR
DRAGOSTEA, ARMA LUI DUMNEZEU
Dragii Mei, tot ce există în Univers s-a născut şi există prin forma tainică a Dragostei şi Energiei sacre a Cuvântului Meu.
Din Dragostea Mea s-au născut şi oamenii Pământului.
Sensul naşterii şi existenţei omenirii pe Pământ este realizarea FERICIRII.
Fericirea este viaţa în Iisus Hristos, în Sfânta Maria şi în Ler Dumnezeu.
Fericirea este viaţa alături de Iisus Hristos, de Sfânta Maria şi de Ler Dumnezeu.
Fericirea este obţinerea Mântuirii.
Dragostea primordială a lui Dumnezeu a fost o sursă sacră de energie care curgea între om şi Dumnezeu.
Prin apariţia lui Satan, comunicarea om-Dumnezeu a fost întreruptă, cu aceasta şi sursa de energie sacră necesară vieţii oamenilor. Au apărut bolile şi catastrofele.
Refacerea acestei energii sacre se poate realiza prin Uniunea Dragostei şi amplificarea acesteia în cercul Iubirii terestre.
Dragostea, ca formă de energie amplificată a iubirii, alături de Lumina şi Cuvântul lui Dumnezeu, este ARMA tainică a lui Iisus Hristos împotriva lui Satan, al Infernului şi Apocalipsei sale.
Soluţia marilor probleme ale prezentului şi viitorului se regăseşte în RECONECTAREA OM-DUMNEZEU, prin energia sacră a Dragostei divine şi a Duhului Sfânt.
Iată o poveste minunată despre dragoste şi taina dăruirii. Filmul următor ar putea ilustra această teorie:
http://www.newstream.ro/be-mindful/dezvoltare-personala/122-profetiile-de-la-celestine.html
Daca acea carte este data de catre dumnezeu, cum se face ca este plina de inadvertente?A.Mot said:Toti oamenii sunt Dumnezei facuti de DUMNEZEU si deci EL ne-a dat Cartea care ne arata cum trebuie sa fim.Cand tu cumperi o masina,televizor,calculator,etc....ti se da si instructiunile de folosire......Asa cum o masina are nevoie de un om asa si omul are nevoie de DUMNEZEU.Gogu said:A.Mot said:Toti oamenii sunt Dumnezei caci asa se spune in Psalmul 81 al lui Asaf si asa spune si Domnul Iisus Hristos.Gogu said:Daca in fiecare celula si atom din noi este dumnezeu, putem spune ca si noi suntem un fel de dumnezei?
Daca eu sunt Dumnezeu, atunci de ce as mai avea nevoie de o carte care sa-mi spuna cuvantul lui, de o institutie care sa intermedieze relatia intre mine si mine sau, de ce nu, de fiul lui dumnezeu (adica al meu) care sa ma ajute sa-l gasesc pe dumnezeu (adica pe mine).
Hai sa ne lamurim..........Care este prima inadvertenta din Biblia Ortodoxa?Gogu said:Daca acea carte este data de catre dumnezeu, cum se face ca este plina de inadvertente?A.Mot said:Toti oamenii sunt Dumnezei facuti de DUMNEZEU si deci EL ne-a dat Cartea care ne arata cum trebuie sa fim.Cand tu cumperi o masina,televizor,calculator,etc....ti se da si instructiunile de folosire......Asa cum o masina are nevoie de un om asa si omul are nevoie de DUMNEZEU.Gogu said:A.Mot said:Toti oamenii sunt Dumnezei caci asa se spune in Psalmul 81 al lui Asaf si asa spune si Domnul Iisus Hristos.Gogu said:Daca in fiecare celula si atom din noi este dumnezeu, putem spune ca si noi suntem un fel de dumnezei?
In continuare, presupunand ca acea carte este data de catre dumnezeu, cum se face ca acesta a dat-o relativ recent in istoria omului?
Daca acea carte este data de catre dumnezeu, cum se face ca acesta a dat-o doar pentru o fractie a populatiei, si nu pentru toata populatia globului?
Intr-un fel iepurii sunt rumegatori...............am mai discutat despre acesti iepuri.........Alte inadvertente??????????Gogu said:Poi... sa incepem prin a contrazice biblia intr-o chestie flagranta. Pe undeva prin biblie se spune ca iepurii sunt rumegatori. Iar asta este un neadevar flagrant.
Este suficient sau mai continui?
La ce te referi?manuela said:pffffui ...e grele!
Ioan said:Sfânta Treime este Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul, Dumnezeu Sfântul Duh şi Dumnezeu Maica Domnului. Căci şi Maica Domnului este Dumnezeu, Una şi de O fiinţă cu Tatăl, într-o Tainică Unire.
[/color]
A.Mot said:Intr-un fel iepurii sunt rumegatori...............am mai discutat despre acesti iepuri.........Alte inadvertente??????????Gogu said:Poi... sa incepem prin a contrazice biblia intr-o chestie flagranta. Pe undeva prin biblie se spune ca iepurii sunt rumegatori. Iar asta este un neadevar flagrant.
Este suficient sau mai continui?
anuk said:Ioane, ce ai postat tu este rugaciune ?