DACĂ IUBIREA NU VĂ POATE ÎNTOARCE LA MINE,
SĂ VĂ CUTREMURE MOARTEA MEA!
Acum, dragii Mei, nu vă vorbeşte Judecătorul Lumilor, ci numai Tatăl vostru, căci, pentru voi şi pentru mântuirea voastră a coborât Cuvântul lui Dumnezeu pe Pământ şi vă vorbeşte astăzi.
Cuvântul Meu, dragii Mei, este blând şi iubitor, dar, este Lege şi poruncă dumnezeiască, iar voi, oamenilor, să îL urmaţi, spre viaţa fericită, împreună cu Iisus, spre găsirea adevărului, a păcii şi frăţiei, spre împlinirea omului în fericire, mântuire şi lumină veşnică, în viaţă adevărată şi nemuritoare!
Cuvântul lui Dumnezeu este Cuvântul cel Viu şi Făcătorul Lumii.
El are pentru toţi oamenii un plan şi o lege de salvare.
El are şi pentru Pământ un plan de salvare.
Cuvântul lui Dumnezeu este Legea Lumii Pământului spre a se împlini taina cea mare, precum în cer, aşa şi pe Pământ.
Dragii Mei, la Sfânta Naştere a oamenilor pe Pământ, Eu v-am dat Legea Omeniei, Legea Sfinţeniei voastre.
Mai apoi, aţi cunoscut Fericirea Raiului.
Acum 2000 de ani M-aţi cunoscut ca om şi Dumnezeu pe Pământ.
Eu v-am dăruit viaţa Mea, Cuvântul Meu, Calea, Adevărul şi Viaţa cea adevărată, împreună cu taina Învierii şi a iertării păcatelor.
Iată că astăzi, vă deschid larg porţile Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor, coborâte de Mine pe Pământ.
Căci voi, prin Mine, îL primiţi pe Dumnezeu Tatăl, împreună cu Cuvântul, credinţa, limba şi Împărăţia Lui.
Aceasta este Legea Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor, la Sfânta Mea Revenire pe Pământ, ca navă salvatoare a ceasului de pe urmă.
Căci Eu, Iisus Hristos cel adevărat şi Înviat din morţi, vă dau mâna şi vă ridic din umbra morţii la viaţă.
Căci astăzi, Împărăţia Vieţii îşi adună cetele pentru confruntarea de pe urmă, spre salvarea Creaţiei Dumnezeieşti de sub stăpânirea puterii Răului.
Astăzi, Eu, Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, am revenit pe Pământ ca Împărat al Cerurilor şi Pământurilor.
Împărăţia Mea vă aşteaptă şi pe voi, căci, şi voi sunteţi poporul şi Copiii lui Dumnezeu, iar Eu sunt Împăratul vostru, Cel cu mâinile şi picioarele străpunse de cuiele morţii, pe crucea Golgotei.
Revenind pe Pământ, iată, Eu vă zic vouă: dacă iubirea Mea nu vă poate întoarce la Mine, să vă cutremure Moartea Mea, iar Învierea Mea să vă mântuiască!
Dacă Învierea Mea nu vă poate salva de la moartea veşnică, să vă salveze Revenirea Mea pe Pământ, ca Dumnezeu Atotstăpânitor şi Judecător al viilor şi morţilor.
Iar dacă rugămintea Mea de Tată nu vă poate aduce la Mine, să vă aducă Porunca Mea de Domn şi Dumnezeu!
Iată ce spune Dumnezeu Tatăl:
A sosit timpul!
După 2000 de ani, am venit din nou la voi. Dar, chiar dacă Sfânta Împărăţie a Cerurilor şi Pământurilor a fost întemeiată şi Stăpânirea Pământului e din nou în mâna lui Iisus Hristos, lupta cu Satan, cu demonii lui şi cu urmele pustiirilor sale, este, pentru om şi Dumnezeu, neîntreruptă.
De aceea, întăriţi-vă şi înnoiţi-vă credinţa!
Pentru salvarea lumii, am adus omenirii i-am adus singura credinţă adevărată, Credinţa Universală a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor, trăitoare în Sfânta Biserică Ortodoxă Română, modelul ceresc al credinţei Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor.
Căci astăzi, trăim vremea întoarcerii la adevărata lumină, credinţa lui Iisus Hristos cea adevărată.
Căci astăzi, trăim vremurile de pe urmă, spune Cuvântul lui Dumnezeu în "Evanghelia Tainică a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor", Editura Dacia XXI.