Iti voi demonstra ca tu esti un mare fariseu cand afirmi ca iubesti toate fiintele create de DUMNEZEU.Ce faci cand in casa ai purici sau plosnite sau paduchi in par?Eu daca as avea asa ceva le-as omori pentru ca nu suport sa le stiu traind cu mine.Tii in casa caini sau pisici?Serj said:Draga A.mot
Nu trebuie sa iti dovedesc tie nimica.
Numim cum dorim constiinta sau energia ,ca ii zicem D-zeu,Creator,Allah sau Matrice nu conteaza...tot acelasi lucru este.Diferenta e in filozofie.
Depeche Mode are o melodie geniala..Personal Jesus.Poate iti spune ceva acea piesa.
Sa revenim oricum.Fiecare percepem aceasta Constiinta,aceasta energie,acest D-zeu foarte subiectiv.
D-zeul meu nu are nume sau forma,nu e barbat nici femeie,este egal cu mine si eu cu el/ea.
Este tot.Infinit si neperceptibil.Este cum vrea sa fie.Eu ca om asa imi imaginez doar.Nu stiu cum e,nu stiu totul despre el/ea,doar ce stiu e ca este peste tot,in tot si toti provenim de acolo,toti suntem el/ea dar manifestate in modalitati infinite pe planuri diferite si pe dimensiuni infinite.
Asta poate fie doar imaginatia mea,doar perceptia mea,eu nu stiu nimic si prefer sa fiu un pahar gol sa fiu umplut cu cunostiinte ,experiente si lucruri noi.
Putin imi pasa cum il numiti,sau ce filozofie are,cat timp credem fiecare ca exista...el sau ea....cat timp avem incredere si credinta in acea chestie,totul este bine,doar sa nu devenim orbi de credinta.
Suntem aici nu doar sa fim credinciosi si sa ne limitam la spiritualitate si la biserica sau alte bullsh*turi....avem de experimentat si lumea materiala ca si spirituala,avem de experimentat lucruri extraordinare....corpul este doar un vehicul al sufletului(Merkaba).
Da am avut si eu experiente foarte frumoase,ca doua proiectii astrale constiente,cateva meditatii foarte foarte reusite,un channeling frumos,si o conexiune si un simt pt unitate si alte lucruri,dar sunt personale,sunt subiective si doare eu le pot intelege.Fiecare a avut experiente si stie ca nu toata lumea va intelege sau accepta.Totul este in interior.Nu in exterior.Nu doresc sa dau perceptia ca eu sunt la alt nivel si voi jos sau chestii de genu...ca nu este adevarat,toti suntem egali orice ar fi.Egoul meu ar vrea sa zica lucruri urate ,sa injure si sa calce tot in picioare dar eu nu doresc asa ceva.Experientele mele le voi povestii poate intrun cadru mai personal sau persoanelor care stiu ca le vor intelege cu adevarat.
Nu am asteptari de la viata sau de la mine,doresc ca totul sa vina natural,cum e facut sa fie! Calea mea este naturala,nu fortez nimic.Deoarece nimic nu e intamplator.
Meditatie,rugaciune,ceremonie,ofrada...etc sunt doar alte modalitati ca omul sa ii arate respect/iubire etc lucrului acela,ce noi numic cum dorim,ce este ce vrem noi sa percepem si sa fie.
Nu sti ce sa zic.Sunt satul de atatea filozofii si religii si cacaturi(sorry ca injur) DAR ASA E!
Totul este in interior si intelege A.Mot ...eu nu sunt pe forumul acesta sa dovedesc ceva,sau sa ma dau atotstiutor...sunt aici sa invat,sa socializez sa rad sa ma distrez,sa fiu putin serios si sa imi fac prieteni si prietene....
Da si am o iubita.De 2 ani sunt cu ea.Am o familie mare.Am 7 frati (unul a murit).Am o mama si un tata,nu sunt divortati sau alte probleme.Sunt bine,casatoriti,batrani,frumosi si sanatosi la varsta lor.Foarte deschisi la minte si foarte iubitori.
Cum cred ca arata D-zeu? Am zis mai sus parerea mea subiectiva!
Sufletului omului din trup si cum se face revenirea acestui Suflet in trup?
Eu cred in reincarnare,ca si in ruperea reincarnarii.Mari civilizatii ca egipt,ca sumer,ca indienii americani ca de exemplu indienii Hopi,ca babilonia si ca alte civilizatii care au fost obsedati de acest principiu si de cum poate rupe acest ciclu.Deci cred in reincarnare.
Cine crezi tu ca este Domnul Iisus Hristos? Iisus Hristos a fost un mare invatator,un mare suflet,un om extraordinar.Un om cu o misiune grea.Pot incepe sa zic totul ca in biblie.Dar eu nu cred bin biblie.
Iisus ca si Hermes Trismegistus,ca si Buddha ca si alti mari iluminati...dar isus e unic...au vrut sa ne arate ca se poate mai bine,ca exista mai mult decat percepem.Au vrut sa ne arate calea adevarata etc etc
Ce carti citesti tu acum? Ultima care terminata,acum 5 zile a fost Living in the Heart de Drunvalo Melchizedek.Acum citesc The Flower of life vol 1 tot de Drunvalo Melchizedek.
Ce crezi tu ca se intampla cu Sufletul omului dupa ce omul moare? Se duce in lumea de dincolo numita de noi sau dimensiunea Astrala...isi culege roadele karmei si ise determina urmatoarea reincarnare...asta pe scurt.
Ce este iubirea? Greu de explicat.Iubirea este cea mai puternica,buna,extraordinara energie,forta,sentiment,experienta si traire.Este cel mai bun lucru ca il poti oferii sau primii.Este o energie co-creatoare.Este un lucru viu.este tot.
Tu iubesti toate fiintele create de DUMNEZEU?
Eu nu doar ca le iubesc...eu sunt ele..ele sunt eu...ele sunt fratii/surorile mele.Noi facem parte din natura.
Cine a facut Universul si deci si pe oameni?Cum a facut DUMNEZEU universul si deci si pe oameni?Raspunde!
Universul nu a fost facut..a existat din tot timpul.Oamenii...pot incepe sa enumar teorii...cea Darwiniana,cea cu anunnaki si eprubeta,cea cu adam si eva etc..Nu cred nici una.Nu stiu cine ia creat pe oameni...nu stiu.Dar sunt sigur ca nu d-zeu,sunt sigur ca nu venim din maimute,sunt sigur ca nu eprubeta.Nu stiu...
Asta este parerea mea subiectiva...ti-am spus A.Mot...putin imi pasa ce vei crede,putin imi pasa ca egoul tau ma va corecta si imi va da in cap si va face cumva ca tu sa ai dreptate...
Respect Serj
P.s. Incep sa ajung la concluzia ca iti face o placere oarecum malefica sa faci cea ce faci acum...
PREMONITII ROCKS....unde imi mai bat eu capu atat?unde mai filozofesc eu atat?sunt singurul copil de 19 ani care isi pune capu cu toti oamenii acestia inaintati in varsta sau cu 5-10 ani macar mai invarsta ca mine? =)) PREMONITII ITS THE BEST....danke lume...va iubesc serios pe toti...e genial locul asta...
Bai macar stiu un lucru...totul e al naibii de distractiv...cat de seriosi ati fi...viata trebuie luata in deradere si in joaca...altfel vom fi toti emo...peace out!
Ce pot sa zic decat faptul ca inca ratacesti si asta este voia lui DUMNEZEU.Cine este Melchizedek si ce este de fapt asa zisul Ordin al lui Melchizedek si ce vrea sa spuna?Melchizedek a fost un preot al lui Dumnezeu si rege al Salemului si acest preot l-a binecuvantat pe Avram si Avram i-a dat lui Melchizedek zeciuiala..........asa scrie in Biblia Ortodoxa.
Daca tu esti egal cu DUMNEZEU atunci de ce nu poti sa traiesti fara bani?Poti tu sa faci ca pe masa ta sa apara doar prin cuvantul tau tot felul de mancaruri?Mediteaza si o mie de ani si nu vei reusi spunand precum DUMNEZEU "Sa fie lumina!".Si lumina a fost.Eu sunt Dumnezeu asemenea lui DUMNEZEU dar mai mic decat DUMNEZEU caci in mine este o parte din DUMNEZEU si deci eu nu pot fi egal cu DUMNEZEU.Cei care considera ca sunt egali cu DUMNEZEU sunt hindusi rataciti in eroare.Poti tu sa faci Lucrarile lui DUMNEZEU sau Lucrarile Domnului Iisus Hristos?Nimeni pana la Domnul Iisus Hristos nu a facut Lucrarile Lui si Domnul Iisus Hristos a facut Lucrari Mari doar cu voia lui DUMNEZEU si cu putere de la EL si deci nici nu a facut nimeni dupa El Lucrarile Domnului Iisus Hristos si nu cred ca vor face altii in viitor si nu vor face Lucrarile Domnului Iisus Hristos pentru ca nimeni nu a crezut si nici nu cred si nici nu vor crede in Domnul Iisus Hristos.Un emo nu este altceva decat unul care nu este de-acord cu Dreapta credinta.Hipiotii si cei care sunt emo si ateii si cei care sunt hindusi in eroare fie budisti si yoghini ratacesc ca tine.Candva DUMNEZEU iti va arata Calea si Adevarul si Viata si vei avea ochi sa citesti Biblia de Dreapta Credinta si vei avea intelegere sa o intelegi aceasta Biblie de Dreapta credinta si nu te vor mai interesa scripturile hinduse in eroare si nici alte scrieri actuale sau viitoare.Fratii tai si tatal tau si mama ta de acelasi sange cu tine ce scriptura agreeaza?Iubita ta este de-acord cu credinta ta hindusa in eroare?Esti student?
Fals!Biblia Ortodoxa adica de Dreapta Credinta este Adevarata 99,99 %.Gogu said:Amot,
Am mai scris intr-un topic de pe aceasta sectiune ca mie mi s-a revelat de catre dumnezeu faptul ca biblia nu este decat lucrarea diavolului si ca relatia cu dumnezeu nu poate fi intermediata de nici o carte, de nici o persoana si de nici o institutie. Relatia cu dumnezeu este ceva personal si special, iar dumnezeu ne vorbeste tuturor, noi neavand nevoie de pastori, predicatori si promotori ai lui pentru a avea o relatie cu el.
Mi s-a mai revelat de catre dumnezeu ca absolut toti cei ce vorbesc in numele lui nu doresc decat sa ne abata de la calea cea dreapta a relatiei personale cu dumnezeu.
Ce zici de asta?