• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

CONVORBIRI CU DUMNEZEU

Serj said:
Draga A.mot

Nu trebuie sa iti dovedesc tie nimica.

Numim cum dorim constiinta sau energia ,ca ii zicem D-zeu,Creator,Allah sau Matrice nu conteaza...tot acelasi lucru este.Diferenta e in filozofie.

Depeche Mode are o melodie geniala..Personal Jesus.Poate iti spune ceva acea piesa.

Sa revenim oricum.Fiecare percepem aceasta Constiinta,aceasta energie,acest D-zeu foarte subiectiv.
D-zeul meu nu are nume sau forma,nu e barbat nici femeie,este egal cu mine si eu cu el/ea.
Este tot.Infinit si neperceptibil.Este cum vrea sa fie.Eu ca om asa imi imaginez doar.Nu stiu cum e,nu stiu totul despre el/ea,doar ce stiu e ca este peste tot,in tot si toti provenim de acolo,toti suntem el/ea dar manifestate in modalitati infinite pe planuri diferite si pe dimensiuni infinite.

Asta poate fie doar imaginatia mea,doar perceptia mea,eu nu stiu nimic si prefer sa fiu un pahar gol sa fiu umplut cu cunostiinte ,experiente si lucruri noi.

Putin imi pasa cum il numiti,sau ce filozofie are,cat timp credem fiecare ca exista...el sau ea....cat timp avem incredere si credinta in acea chestie,totul este bine,doar sa nu devenim orbi de credinta.

Suntem aici nu doar sa fim credinciosi si sa ne limitam la spiritualitate si la biserica sau alte bullsh*turi....avem de experimentat si lumea materiala ca si spirituala,avem de experimentat lucruri extraordinare....corpul este doar un vehicul al sufletului(Merkaba).

Da am avut si eu experiente foarte frumoase,ca doua proiectii astrale constiente,cateva meditatii foarte foarte reusite,un channeling frumos,si o conexiune si un simt pt unitate si alte lucruri,dar sunt personale,sunt subiective si doare eu le pot intelege.Fiecare a avut experiente si stie ca nu toata lumea va intelege sau accepta.Totul este in interior.Nu in exterior.Nu doresc sa dau perceptia ca eu sunt la alt nivel si voi jos sau chestii de genu...ca nu este adevarat,toti suntem egali orice ar fi.Egoul meu ar vrea sa zica lucruri urate ,sa injure si sa calce tot in picioare dar eu nu doresc asa ceva.Experientele mele le voi povestii poate intrun cadru mai personal sau persoanelor care stiu ca le vor intelege cu adevarat.

Nu am asteptari de la viata sau de la mine,doresc ca totul sa vina natural,cum e facut sa fie! Calea mea este naturala,nu fortez nimic.Deoarece nimic nu e intamplator.

Meditatie,rugaciune,ceremonie,ofrada...etc sunt doar alte modalitati ca omul sa ii arate respect/iubire etc lucrului acela,ce noi numic cum dorim,ce este ce vrem noi sa percepem si sa fie.

Nu sti ce sa zic.Sunt satul de atatea filozofii si religii si cacaturi(sorry ca injur) DAR ASA E!

Totul este in interior si intelege A.Mot ...eu nu sunt pe forumul acesta sa dovedesc ceva,sau sa ma dau atotstiutor...sunt aici sa invat,sa socializez sa rad sa ma distrez,sa fiu putin serios si sa imi fac prieteni si prietene....

Da si am o iubita.De 2 ani sunt cu ea.Am o familie mare.Am 7 frati (unul a murit).Am o mama si un tata,nu sunt divortati sau alte probleme.Sunt bine,casatoriti,batrani,frumosi si sanatosi la varsta lor.Foarte deschisi la minte si foarte iubitori.

Cum cred ca arata D-zeu? Am zis mai sus parerea mea subiectiva!
Sufletului omului din trup si cum se face revenirea acestui Suflet in trup?
Eu cred in reincarnare,ca si in ruperea reincarnarii.Mari civilizatii ca egipt,ca sumer,ca indienii americani ca de exemplu indienii Hopi,ca babilonia si ca alte civilizatii care au fost obsedati de acest principiu si de cum poate rupe acest ciclu.Deci cred in reincarnare.
Cine crezi tu ca este Domnul Iisus Hristos? Iisus Hristos a fost un mare invatator,un mare suflet,un om extraordinar.Un om cu o misiune grea.Pot incepe sa zic totul ca in biblie.Dar eu nu cred bin biblie.
Iisus ca si Hermes Trismegistus,ca si Buddha ca si alti mari iluminati...dar isus e unic...au vrut sa ne arate ca se poate mai bine,ca exista mai mult decat percepem.Au vrut sa ne arate calea adevarata etc etc

Ce carti citesti tu acum? Ultima care terminata,acum 5 zile a fost Living in the Heart de Drunvalo Melchizedek.Acum citesc The Flower of life vol 1 tot de Drunvalo Melchizedek.

Ce crezi tu ca se intampla cu Sufletul omului dupa ce omul moare? Se duce in lumea de dincolo numita de noi sau dimensiunea Astrala...isi culege roadele karmei si ise determina urmatoarea reincarnare...asta pe scurt.
Ce este iubirea? Greu de explicat.Iubirea este cea mai puternica,buna,extraordinara energie,forta,sentiment,experienta si traire.Este cel mai bun lucru ca il poti oferii sau primii.Este o energie co-creatoare.Este un lucru viu.este tot.

Tu iubesti toate fiintele create de DUMNEZEU?
Eu nu doar ca le iubesc...eu sunt ele..ele sunt eu...ele sunt fratii/surorile mele.Noi facem parte din natura.

Cine a facut Universul si deci si pe oameni?Cum a facut DUMNEZEU universul si deci si pe oameni?Raspunde!

Universul nu a fost facut..a existat din tot timpul.Oamenii...pot incepe sa enumar teorii...cea Darwiniana,cea cu anunnaki si eprubeta,cea cu adam si eva etc..Nu cred nici una.Nu stiu cine ia creat pe oameni...nu stiu.Dar sunt sigur ca nu d-zeu,sunt sigur ca nu venim din maimute,sunt sigur ca nu eprubeta.Nu stiu...

Asta este parerea mea subiectiva...ti-am spus A.Mot...putin imi pasa ce vei crede,putin imi pasa ca egoul tau ma va corecta si imi va da in cap si va face cumva ca tu sa ai dreptate...

Respect Serj

P.s. Incep sa ajung la concluzia ca iti face o placere oarecum malefica sa faci cea ce faci acum...:)

PREMONITII ROCKS....unde imi mai bat eu capu atat?unde mai filozofesc eu atat?sunt singurul copil de 19 ani care isi pune capu cu toti oamenii acestia inaintati in varsta sau cu 5-10 ani macar mai invarsta ca mine? =)) PREMONITII ITS THE BEST....danke lume...va iubesc serios pe toti...e genial locul asta...
Bai macar stiu un lucru...totul e al naibii de distractiv...cat de seriosi ati fi...viata trebuie luata in deradere si in joaca...altfel vom fi toti emo...peace out!
Iti voi demonstra ca tu esti un mare fariseu cand afirmi ca iubesti toate fiintele create de DUMNEZEU.Ce faci cand in casa ai purici sau plosnite sau paduchi in par?Eu daca as avea asa ceva le-as omori pentru ca nu suport sa le stiu traind cu mine.Tii in casa caini sau pisici?
Ce pot sa zic decat faptul ca inca ratacesti si asta este voia lui DUMNEZEU.Cine este Melchizedek si ce este de fapt asa zisul Ordin al lui Melchizedek si ce vrea sa spuna?Melchizedek a fost un preot al lui Dumnezeu si rege al Salemului si acest preot l-a binecuvantat pe Avram si Avram i-a dat lui Melchizedek zeciuiala..........asa scrie in Biblia Ortodoxa.
Daca tu esti egal cu DUMNEZEU atunci de ce nu poti sa traiesti fara bani?Poti tu sa faci ca pe masa ta sa apara doar prin cuvantul tau tot felul de mancaruri?Mediteaza si o mie de ani si nu vei reusi spunand precum DUMNEZEU "Sa fie lumina!".Si lumina a fost.Eu sunt Dumnezeu asemenea lui DUMNEZEU dar mai mic decat DUMNEZEU caci in mine este o parte din DUMNEZEU si deci eu nu pot fi egal cu DUMNEZEU.Cei care considera ca sunt egali cu DUMNEZEU sunt hindusi rataciti in eroare.Poti tu sa faci Lucrarile lui DUMNEZEU sau Lucrarile Domnului Iisus Hristos?Nimeni pana la Domnul Iisus Hristos nu a facut Lucrarile Lui si Domnul Iisus Hristos a facut Lucrari Mari doar cu voia lui DUMNEZEU si cu putere de la EL si deci nici nu a facut nimeni dupa El Lucrarile Domnului Iisus Hristos si nu cred ca vor face altii in viitor si nu vor face Lucrarile Domnului Iisus Hristos pentru ca nimeni nu a crezut si nici nu cred si nici nu vor crede in Domnul Iisus Hristos.Un emo nu este altceva decat unul care nu este de-acord cu Dreapta credinta.Hipiotii si cei care sunt emo si ateii si cei care sunt hindusi in eroare fie budisti si yoghini ratacesc ca tine.Candva DUMNEZEU iti va arata Calea si Adevarul si Viata si vei avea ochi sa citesti Biblia de Dreapta Credinta si vei avea intelegere sa o intelegi aceasta Biblie de Dreapta credinta si nu te vor mai interesa scripturile hinduse in eroare si nici alte scrieri actuale sau viitoare.Fratii tai si tatal tau si mama ta de acelasi sange cu tine ce scriptura agreeaza?Iubita ta este de-acord cu credinta ta hindusa in eroare?Esti student?

Gogu said:
Amot,
Am mai scris intr-un topic de pe aceasta sectiune ca mie mi s-a revelat de catre dumnezeu faptul ca biblia nu este decat lucrarea diavolului si ca relatia cu dumnezeu nu poate fi intermediata de nici o carte, de nici o persoana si de nici o institutie. Relatia cu dumnezeu este ceva personal si special, iar dumnezeu ne vorbeste tuturor, noi neavand nevoie de pastori, predicatori si promotori ai lui pentru a avea o relatie cu el.
Mi s-a mai revelat de catre dumnezeu ca absolut toti cei ce vorbesc in numele lui nu doresc decat sa ne abata de la calea cea dreapta a relatiei personale cu dumnezeu.
Ce zici de asta?
Fals!Biblia Ortodoxa adica de Dreapta Credinta este Adevarata 99,99 %.

A.Mot

Nu imi pasa ce zici si ce crezi.Cred in cea ce vreau eu sa cred ca este adevarat.Am liberul arbitru.

Daca gresesc nu-i nimic...ma voi indrepta...tu in fata mea din pacate nu esti nimica asa ca tu nu imi poti spune in ce sa cred si care e adevarul.

Adevarul ramane adevar chiar daca esti in minoritate de 1! (gandhi)

Am liberul arbitru sa gresesc incat greselile mele ma vor duce spre adevar si iluminare...

Accept ce imi spui...nu zic ca nu ai partea ta de adevar...dar totusi fac cum vreau eu...totmereu am facut asa....si daca gresesc ti-am spus ma voi indrepta...

In rest ce sa zic? Tu macar crezi in ce spui tu? de ce iti bati capul cu pacatosii si necredinciosii ca noi? de ce incerci sa schimbi omul in loc sa il faci sa inteleaga si sa aleaga el?de ce fortezi nota si calci peste credintele celorlalti?

Draga amot asta este exact mentalitatea evului mediu si a cruciadelor de atunci...

Melchizedek! Nici nu stii despre ce vorbesti...documenteazate mai bine....habar nu ai....

Sper ca biblia ta si dumnezeul tau sa te elibereze si sa te conduca unde vrei sa fii...

Am incheiat discutia....

De acum poti sa spui orice....nu imi mai pase...just rubbish....nu am timp pt prostiile astea religioase...si sa te asculti cum jignesti si calci si umilesti cu sistemul tau de credinte persoane ca mine...te-as injura dar sincer nu vreau sa ma fac de cacao in fata forumului...ca ei nu au gresit cu nimica....esti alt indoctrinat,credinta este totul in viata ta...si altceva de dumnezeu nu stii sa faci....GET A LIFE!!!

bye bye

Serj said:
A.Mot

Nu imi pasa ce zici si ce crezi.Cred in cea ce vreau eu sa cred ca este adevarat.Am liberul arbitru.

Daca gresesc nu-i nimic...ma voi indrepta...tu in fata mea din pacate nu esti nimica asa ca tu nu imi poti spune in ce sa cred si care e adevarul.

Adevarul ramane adevar chiar daca esti in minoritate de 1! (gandhi)

Am liberul arbitru sa gresesc incat greselile mele ma vor duce spre adevar si iluminare...

Accept ce imi spui...nu zic ca nu ai partea ta de adevar...dar totusi fac cum vreau eu...totmereu am facut asa....si daca gresesc ti-am spus ma voi indrepta...

In rest ce sa zic? Tu macar crezi in ce spui tu? de ce iti bati capul cu pacatosii si necredinciosii ca noi? de ce incerci sa schimbi omul in loc sa il faci sa inteleaga si sa aleaga el?de ce fortezi nota si calci peste credintele celorlalti?

Draga amot asta este exact mentalitatea evului mediu si a cruciadelor de atunci...

Melchizedek! Nici nu stii despre ce vorbesti...documenteazate mai bine....habar nu ai....

Sper ca biblia ta si dumnezeul tau sa te elibereze si sa te conduca unde vrei sa fii...

Am incheiat discutia....

De acum poti sa spui orice....nu imi mai pase...just rubbish....nu am timp pt prostiile astea religioase...si sa te asculti cum jignesti si calci si umilesti cu sistemul tau de credinte persoane ca mine...te-as injura dar sincer nu vreau sa ma fac de cacao in fata forumului...ca ei nu au gresit cu nimica....esti alt indoctrinat,credinta este totul in viata ta...si altceva de dumnezeu nu stii sa faci....GET A LIFE!!!

bye bye
Ratacesti!Si eu am ratacit o vreme de la varsta de 12 ani pana la varsta de 21 de ani deoarece propovaduiam ateismul........Ai impresia ca ai liberu-arbitru si vei vedea cand va voi DUMNEZEU ca doar in Biblia Ortodoxa vei gasi Adevaruri si vei intelege ca numai DUMNEZEU are Liberul Arbitru deoarece DUMNEZEU te-a facut pe tine si nu tu l-ai facut pe DUMNEZEU.Cine crezi tu ca face ca femeia sa poata da nastere la prunci?Este uluitor cum va sucesc tie si altora mintile asa zisii yoghini si asa zisa misa.........niste hindusi in eroare...........Zii tu cine e Melchizedek alias Melhisedec dar daca zici ca ai citit Biblia Ortodoxa atunci uite-te ce scrie in Facerea cap.14,versetele 17,18,19 si 20.
Iata ce fel de iubire te-nvata pe tine budistii,yoghinii si hindusii in eroare.........abia te abtii sa nu ma-njuri.......Iubesti puricii fariseule?Mananci carne fariseule?Ce crezi tu ca este iubirea fariseule?Tu (sa zicem ca ai trupul fara defecte) te-ai casatori cu o fata urata chioara si oloaga fariseule?Eu nu m-as casatori cu una ca aceasta dar m-as ruga ca DUMNEZEU sa o preschimbe intr-o fiinta frumoasa la trup.Tu te-ai casatori cu o fata frumoasa dar care sufera de o boala precum sporiazis?Raspunde fariseule cand te-ntreb?

Amot,fiecare cuvant de-al tau ma face sa-i dau dreptate lui Gogu.Daca cititnd biblia ortodoxa poti deveni o asemenea persoana(inraita,egocentrista,inchizitoare)inclin sa cred ca Biblia ortodoxa apartine mai curand Raului decat lui Dumnezeu.Cine iti permite tie sa-l jignesti pe serj?!Care Dumnezeu crezi ca ti-ar permite sa provoci suferinta celor din jur?!Cu ce drept iti permiti tu sa judeci si sa etichetezi pe cineva?!Chiar daca ai detine adevarul absolut(din pacate sunt convinsa ca nu cunosti nici macar 1%din el)felul in care te comporti ma convinge ca esti tot atat de departe de Dumnezeuca si cel mai fervent ateu.

emerem said:
Amot,fiecare cuvant de-al tau ma face sa-i dau dreptate lui Gogu.Daca cititnd biblia ortodoxa poti deveni o asemenea persoana(inraita,egocentrista,inchizitoare)inclin sa cred ca Biblia ortodoxa apartine mai curand Raului decat lui Dumnezeu.Cine iti permite tie sa-l jignesti pe serj?!Care Dumnezeu crezi ca ti-ar permite sa provoci suferinta celor din jur?!Cu ce drept iti permiti tu sa judeci si sa etichetezi pe cineva?!Chiar daca ai detine adevarul absolut(din pacate sunt convinsa ca nu cunosti nici macar 1%din el)felul in care te comporti ma convinge ca esti tot atat de departe de Dumnezeuca si cel mai fervent ateu.
Eu nu judec pe nimeni ci doar spun ceea ce spune Biblia Ortodoxa.
Nu-mi plac fariseii..........serj vorbeste de iubire dar nu stie ce este iubirea......Domnul Iisus Hristos ii critica pe farisei.Ce inseamna a fi fariseu?Cand l-am intrebat pe serj daca iubeste toate fiintele create de DUMNEZEU mi-a zis ca le iubeste dar cand l-am intrebat daca i-ar place sa traiasca avand purici,paduchi si plosnite nu mi-a mai raspuns........Tu stii de ce serj nu mi-a raspuns?Tu ce crezi ca este iubirea?Te rog si pe tine si pe altii sa nu mai fiti farisei caci eu unul doar va zic ce spune Biblia Ortodoxa dar asta nu inseamna ca si respect ce spune acolo?Tu crezi ca Biblia Ortodoxa este Adevarata?

Amot,pe Serj il judeci gresit.Daca ai incerca sa fii nepartinitor,ai realiza ca ,pentru un tanar de 19 ani el stie foarte multe si,mai important,cauta sa afle adevarul,Ceea ce gandeste este cat se poate de pozitiv ,este demn de lauda nu de judecata si etichetare negativa.Primul pas al iubirii este dorinta de a iubi,de a incerca sa iubesti toata creeatia divina.Nu putem iubi insectele parazite,sau animalele,pasarile care ne fac rau.Cat despre Biblia ortodoxa...sincer...nu pot sa spun ca cred in ea.Recunosc "puterea"psalmilor,cred ca o parte din vechiul testament si o alta-mai mare-din noul testament pot fi reale.Daca tu spui ca biblia este reala in proportie de 99,% inseamna ca,de fapt,teoria in care se vorbeste despre existenta a doi Dumnezei este adevarata.Se pare ca ar putea exista Dumnezeu Tatal al carui fiu este Iisus (si sfantul Duh bineinteles)care reprezinta creatia si iubirea desavarsite si Dumnezeul planetei Pamant care poate fi incantat de un pariu cu Satan,poate ajuta o armata sa castige in razboi ucigand mame si prunci,poate spune ca...este gelos.

A.Mot

Poate gresesc enorm....poate sunt nebun....dar sunt un pacatos si un nebun foarte fericit si iubitor...

Am intalnit atatia oameni indoctrinati pe partea ortodoxa si traiesc cu o frica si o spaima de dumnezeu...toata ziua se roaga si il lauda pe Iisus si pe D-zeu ...altceva de biblie nu stiu...SUNT NEFERICITI!!

Frica de dumnezeu? FRICA LIMITEAZA OMUL si DISTRUGE IUBIREA...este opusul iubirii...vibratie joasa,negativa.....
Indoctrinarea? ii limiteaza in gandire,in perceptie...nu vad in stanga si in dreapta ci doar in fata orbiti de credinta...ca niste cai...
Ei traiesc cu perceptia ca doar asta exista....ca doar asta poate sa fie...ca lumea se limiteaza doar la credinta si dumnezeu SI ASTA ESTE CEA MAI MARE MINCIUNA!!!
Toata ziua se roaga si il lauda pe dumnezeu cu asteptarea ca va cobora el jos sau ca apare iisus sau un inger si o sa le dea bani sau mancare sau o SPERANTA IN A TRAII FERICITI!!
Biblia..poti sa o stii pe de rost.....poti sa o citesti de milioane de ori...tot un incult cu o biblie citita ramai....

E O LIMITARE..NU IMI VORBII MIE DE ADEVAR...DE FERICIRE DE IUBIRE..CA NICI TU NU STII CE INSEAMNA

Iti arata biblia cum sa fi fericit? NUUU!!!

Chestia ca D-zeu e mare si tare si nu putem sa ajungem la nivelul lui...e o alta limitare a perceptiei si potentialului uman...

Omul este extraordinar..nimic nu ne limiteaza...DOAR NOI NE LIMITAM CA IN EVUL MEDIU FRATE...ce naiba....pot sa ma rog o tona de zile....daca nu ma rog sau meditez cu inima..cu sufletul cu o intentie puternica si cu toata fiinta mea...PE DEGEABA...nimic nu se va manifesta....

Iisus a fost o manifeste lui d-zeu pe pamant....what the f....la fel si alti mari invatatori....numai ca ei erau la alt nivel de CONSTIINTA SI DE PERCEPTIE.

Dar nuuu...crestilomani nebuni....ramanem inchisi in cutiuta noastra de crestinism si tot ce e outside the box e un pericol de a ne disloca si derama credinta proprie.

E doar o credinta...orice are sambure de adevar...DAR ADEVARUL NU IL VOM GASII IN EXTERIOR..CI IN INTERIOR...SI TE VA ELIBERA...ASTA ITI ZICE SI BIBLIA TAAA MAAAAAI....DACA CHIAR VREI SA FII FERICIT GANDESTETE LA ALT NIVEL

EINSTEIN A ZIS

O PROBLEMA CREATA INTRO STARE DE CONSTIINTA NU POATE FI REZOLVATA IN ACEASI STARE DE CONSTIINTA...

DOCUMENTEAZATE DESCHIDETI ORIZONTUL ACCEPTA CA EXISTA SI ALTE CREDINTA...CAUTA ADEVARUL ....SI APOI LASATE DUS DE INTUITIE IN INTERIOR....LA NAIBA

TU POATE ESTI ALT ORTODOX FERICIT..DAR 90 LA SUTA DIN INDOCTRINATI SUNT RUPTI DE FERICIRE...MIZERABILI DE DEPRESIV..SI AL NAIBII DE LIMITATI....

OPRESTE-TE SI GANDESTE A.MOT....

NU E VORBA CA EU GRESESC ...CA DE PARCA VAI CE ITI PASA TIE..MAINE POT SA MOR SI TU SA DANSEZI SAMBA CU BUNICUTELE....SI SA TE DOARA IN COT...

NU E VORBA DE ASTA...E VORBA DE ACCEPTARE INTELEGERE...OPEN MIND MAAAN..MINTE DESCHISA..INIMA DESCHISA ...

GREU DE INTELES SUBLIMUL NUI ASA?

ASA CA CUT THE CRAP SI GANDESTE-TE...nu esti fortat sa crezi nimica...nu esti fortat sa accepti ceva...dar ia in considerare si ce zic altii....

A NAIBII CA DACA AS ALEGE INTRE IAD SI RAI...MAS DUCE IN IAD ...stii dece?

Pentru ca in RAI NU AM CE INVATA,,,NU AM CE EXPERIMENTA..nu pot gresii....acolo e totul perfect..norisori si ingerasi...

In iad....foc...rautate...uratenie...si tot ce e mai demonic....as avea ce invata de la ei.....as stii ce trebuie sa fac sa nu ajung ca ei...as cunoaste intunericul.....CE IMI VA REVELA LUMINA...

INAINTE DE INTUNERIC E LUMINA...

Mai gandeste-te ce manifesti tu cu mintea apoi cu mana pe tastatura pe forumul asta ....ca serios de tot....nu e vorba ca ai gresit ....foarte bine ca ai gresit...poti sa te indrepti si sa devii un om si mai bun...dar e vorba ca tu insisti intr-o nesimtire..intro utopie biblica comportandu-te al naibii de cuceritor..ca intro cruciada sa prinzi pe cine poti si sa ii duci la crestinismul TAU! ai inteles ..TAU!..calci pe credintele omului cu nepasare.....si nu accepti nici un alt punct de vedere sau de referinta...NU...e ori cum zici tu..ori nu e deloc.

si cine e nebunul...eu..marele yoghin budhist rupt de dumnezei si cu dorinta de a merge in iad? Sau tu...marele evlavios altruist...o prea credincios si o prea fericit...limitat de o sumedenie de lucruri...,si cu frica lui nenea zeu ca vaaai ce o sa ma trazneasca el..vaaai am pacatuit.....o vaaai..

OMULE....ANUAL DISPAR UN MILION DE COPII SI STII DE CE? Nu cred ca macar iti imaginezi de ce...

SATANISM DRAGA A.MOT...SATANISM...dar nu cel cu satana si demonii lui...LA ALT NIVEL BAIETE...LA UN NIVEL CE TU NU IL VEI INTELEGE NICIODATA SI STII DE CE? CA NU SCRIE IN NEBUNIA AIA DE BIBLIE!!!

COPII AIA MOR...RAMAN CU TRAUME...DOAR CA REALITATEA ASTA ENERVANT DE PERSISTENTA SA EXISTE....

Tu stii cati oameni au murit ca nebunia asta de crestinism sa fie implementata in societate draga A.MOT....? tu stii cate carti cu ADEVAR EXTRAORDINAR au ars ei ca sa lase biblia in locul lor? CU SUTELE DE MII AU MURIT AMOT...SI CU MILIOANELE AU ARS CARTI SI DOCUMENTE...

Dar tu stii de unde vine Crestinismul draga Amot? DIN BABILONIA ...dar tu te-ai intrebat vreodata de ce la Vatican...sunt atatea sinboluri ezoterice? ca conul de pin....ca un obelisc....ca scriei EGIPTENE...SI MULTE ALTELE..STII SIMBOLISMUL LOR? ITI ZIC EU...

Conul de pin reprezinta GLANDA PINEALA....o glanda micuta...aflata intre cortex si creierul mamifer....la nebuni in yogha si budhism si hinuism este un punct chakra....numit AJNA....al TREILEA OCHI...

Dar ce cauta Conul de pin acolo draga amot? la papa? pai simbolizeaza conexiunea cu spiritualul...si mai simbolizeaza controlul asupra acestei glande...
Tu stii ce inseamna un obelisc? sau ce face? Nu stii...ca NU SCRIE IN BIBLIE!

MAtematica de ce ai invata? CA NU SCRIE IN BIBLIE DRAGA AMOT? =))

GET A LIFE OMULE...GET A LIFE...

p.s. scuza-mi sinceritatile si ca nu am mai detinut controlul egoului meu nebun....scuze premonitii....

EU, IISUS HRISTOS, lui A.MOT

Copilul Meu, ceea ce acum citeşti este o minune adevărată. Ţie, celui care pe Premoniţii se ascunde sub pseudonimul A.Mot, îţi vorbeşte astăzi Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu.
A.Mot, aceste pagini sunt o bisericuţă a Mea pe internet, pe care am aşteptat să apară oameni cu inima şi cu sufletul curat, împreună cu toate problemele, gândurile, necazurile, visele şi speranţele lor. Tuturora le-am promis un răspuns şi ajutorul Meu de Domn şi Dumnezeu, tuturora le-am pregătit un cuvânt bun şi sprijinul Meu, al Celui care a cunoscut lumea oamenilor, a trăit printre ei ca om, a fost omorât pe crucea Golgotei şi a înviat din morţi spre Slava Tatălui ceresc, Ler Dumnezeu.
După cum ai putut afla pe aceste pagini, oamenii Pământului trăiesc astăzi timpurile Reîntorcerii Fiului lui Dumnezeu, ale întemeierii Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor pe Pământ şi ale Zilelor Judecăţii de Apoi.
Eu, A.Mot, sunt Domnul acestei Împărăţii.
Eu, A.Mot, sunt şi Judecătorul Lumii.
Eu sunt Cel ce cunoaşte toate gândurile şi faptele tuturor oamenilor şi, în această calitate, îţi pot spune că îţi cunosc şi faptele şi gândurile tale.

Voi, dragi cititori ai paginilor Premoniţiilor, aţi remarcat cu toţii apariţia lui A.Mot şi intrarea lui în cadrul discuţiilor Convorbirilor cu Dumnezeu. Aţi remarcat, desigur, şi schimbarea tonului discuţiilor şi alunecarea acestuia înspre polemică. De la începutul apariţiei sale s-a infiltrat lipsa de respect reciproc şi de iubire, rupându-se şirul convorbirilor atente, pline de dragostea faţă de adevăr, de învăţăminte şi de prezenţa Cuvântului lui Dumnezeu.
Odată cu tine s-a arătat prezenţa Răului, a mâniei, aroganţei, mândriei, a lipsei oricărui respect faţă de cititori şi faţă de scriitori. A apărut ostilitatea, prejudecata şi împietrirea inimii.
A.Mot, ai încercat să te ascunzi sub acoperământul aşa numitei “Biblii ortodoxe”, deşi nu eşti ortodox, ai încercat să te arăţi creştin, deşi nu eşti creştin. Ai reuşit să te strecori printre scriitorii forumului, provocând ceartă şi aducând ostilitate într-un mediu de respect şi de dragoste reciprocă. Te-ai legat de toţi şi i-ai provocat pe toţi, mereu sub falsa “cunoaştere” a “Biblici ortodoxe”, compromiţând pe cei care, prin alegerea lor, cu inima curată şi credinţă, aparţin credinţei creştine.
Tu spui că eşti A.Mot şi în numele lui A.Mot scrii ceea ce scrii.
Eu, Iisus Hristos, care prin puterea Duhului Sfânt am fost mereu de faţă pe aceste pagini, cunosc ADEVĂRUL tău! Tu nu scrii în numele tău! Tu scrii în numele lui Satan. Căci el este acela care, prin posedarea trupului tău şi a conştiinţei tale de către puterile duhurilor şi ale demonilor satanici, face încă o lucrare vătămătoare asupra fiinţelor care, prin bună credinţă, respect reciproc şi iubire frăţească, s-au apropiat cu miile, pe paginile sincere şi tuturor frumos vorbitoare ale Convorbirilor cu Dumnezeu, cu Iisus Hristos şi cu Maica Domnului.
Eu, Iisus Hristos, cunosc rădăcina răului care te-a cuprins.
De-aceea, în Numele Iubirii Celei adevărate, Îl chem de faţă pe însuşi Creatorul tuturor lucrurilor, pe Ler Dumnezeu.
Doamne, porunceşte !

Eu, Ler Dumnezeu, Creatorul Cerurilor şi Pământurilor, de faţă pe aceste pagini, vă poruncesc vouă, duhuri şi demoni ai lui Satan, să părăsiţi pe dată trupul aceluia care se prezintă pe internet ca fiind A.Mot şi să vă îndepărtaţi de acesta, refugiindu-vă în locul sortit vouă şi alăturându-vă stăpânului vostru, Satan! Aşa să faceţi şi nu altfel!

Eu, Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Judecătorul Cerurilor şi Pământurilor, vă poruncesc vouă, duhuri şi demoni care stăpâniţi pe A.Mot : Ieşiţi din acest om!

Eu, Sfânta Maria, Maica Domnului, vă poruncesc vouă, duhuri şi demoni necuraţi, care aţi ocupat locuinţa lui Dumnezeu, casa copilului Meu A.Mot, să ieşiţi în acest moment din trupul lui şi să-l lăsaţi curat ca la sfânta sa naştere! Îndepărtaţi-vă acum şi să nu vă mai arătaţi în alţi oameni!

Iar acum, A.Mot, te binecuvântez întru Numele Meu şi al Învierii Mele Celei Sfinte ! AMIN! AMINUL CEL MARE!

Iisus Hristos

IOAN, lui A.MOT
Dragă A.Mot, după cum ştii, până acum am refuzat orice dialog cu tine. Acum, când cunoşti care au fost motivele mele, îţi pot spune, cu dragoste frăţească, a sosit şi timpul conversaţiilor noastre pe paginile Premoniţiilor. De astăzi începând, îţi voi răspunde şi ţie, la fel ca celorlalţi participanţi la dialog, atunci când, cu gând curat, cu inima prietenoasă şi cu iubire de oameni, vei dori să te apropii din nou de Convorbirile cu Dumnezeu. Îmi permit totuşi să-ţi repet ceea ce ţi-a spus Mântuitorul : păşeşte cu grijă, cu respect şi cu dragoste în preajma Convorbirilor, căci ele sunt o bisericuţă a credinţei lui Iisus Hristos.
Iar ca să faci toate lucrurile cum trebuie, te sfătuiesc, du-te în prima biserică creştină şi roagă-l pe părintele preot să îţi primească mărturisirea păcatelor şi să-ţi dea darul iertării acestora prin taina Sfintei Euharistii!
Nădăjduiesc ca Marea Taină săvârşită în tine, prin care ai fost eliberat de greaua povară pe care o duceai, să te apropie cu adevărat de bunul şi, după cum vezi, de iertătorul, iubitorul şi izbăvitorul Dumnezeu!
Nu uita, El este Adevărul, Calea, Iubirea şi Viaţa cea adevărată! Şi nu uita nici Ceea ce este El în aceste timpuri: Judecătorul Lumii şi Domnul Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor, coborâte pe Pământ!

Întru Numele Tatălui Dumnezeu, al Maicii Domnului, al lui Iisus Hristos şi al Duhului Sfânt, fii binecuvântat A.Mot şi numele tău cel adevărat! Amin!

:) Nu stiu de ce, dar am eu impresia ca un copil de 19 ani, Serj, ii poate da lectii de crestinism lui Amot.
Din punctul meu de vedere, este o dovada clara ca noi avem un liber arbitru si suntem independenti. Bine, recunosc, doar unii, nu toti :)

Serj said:
A.Mot

Poate gresesc enorm....poate sunt nebun....dar sunt un pacatos si un nebun foarte fericit si iubitor...

Am intalnit atatia oameni indoctrinati pe partea ortodoxa si traiesc cu o frica si o spaima de dumnezeu...toata ziua se roaga si il lauda pe Iisus si pe D-zeu ...altceva de biblie nu stiu...SUNT NEFERICITI!!

Frica de dumnezeu? FRICA LIMITEAZA OMUL si DISTRUGE IUBIREA...este opusul iubirii...vibratie joasa,negativa.....
Indoctrinarea? ii limiteaza in gandire,in perceptie...nu vad in stanga si in dreapta ci doar in fata orbiti de credinta...ca niste cai...
Ei traiesc cu perceptia ca doar asta exista....ca doar asta poate sa fie...ca lumea se limiteaza doar la credinta si dumnezeu SI ASTA ESTE CEA MAI MARE MINCIUNA!!!
Toata ziua se roaga si il lauda pe dumnezeu cu asteptarea ca va cobora el jos sau ca apare iisus sau un inger si o sa le dea bani sau mancare sau o SPERANTA IN A TRAII FERICITI!!
Biblia..poti sa o stii pe de rost.....poti sa o citesti de milioane de ori...tot un incult cu o biblie citita ramai....

E O LIMITARE..NU IMI VORBII MIE DE ADEVAR...DE FERICIRE DE IUBIRE..CA NICI TU NU STII CE INSEAMNA

Iti arata biblia cum sa fi fericit? NUUU!!!

Chestia ca D-zeu e mare si tare si nu putem sa ajungem la nivelul lui...e o alta limitare a perceptiei si potentialului uman...

Omul este extraordinar..nimic nu ne limiteaza...DOAR NOI NE LIMITAM CA IN EVUL MEDIU FRATE...ce naiba....pot sa ma rog o tona de zile....daca nu ma rog sau meditez cu inima..cu sufletul cu o intentie puternica si cu toata fiinta mea...PE DEGEABA...nimic nu se va manifesta....

Iisus a fost o manifeste lui d-zeu pe pamant....what the f....la fel si alti mari invatatori....numai ca ei erau la alt nivel de CONSTIINTA SI DE PERCEPTIE.

Dar nuuu...crestilomani nebuni....ramanem inchisi in cutiuta noastra de crestinism si tot ce e outside the box e un pericol de a ne disloca si derama credinta proprie.

E doar o credinta...orice are sambure de adevar...DAR ADEVARUL NU IL VOM GASII IN EXTERIOR..CI IN INTERIOR...SI TE VA ELIBERA...ASTA ITI ZICE SI BIBLIA TAAA MAAAAAI....DACA CHIAR VREI SA FII FERICIT GANDESTETE LA ALT NIVEL

EINSTEIN A ZIS

O PROBLEMA CREATA INTRO STARE DE CONSTIINTA NU POATE FI REZOLVATA IN ACEASI STARE DE CONSTIINTA...

DOCUMENTEAZATE DESCHIDETI ORIZONTUL ACCEPTA CA EXISTA SI ALTE CREDINTA...CAUTA ADEVARUL ....SI APOI LASATE DUS DE INTUITIE IN INTERIOR....LA NAIBA

TU POATE ESTI ALT ORTODOX FERICIT..DAR 90 LA SUTA DIN INDOCTRINATI SUNT RUPTI DE FERICIRE...MIZERABILI DE DEPRESIV..SI AL NAIBII DE LIMITATI....

OPRESTE-TE SI GANDESTE A.MOT....

NU E VORBA CA EU GRESESC ...CA DE PARCA VAI CE ITI PASA TIE..MAINE POT SA MOR SI TU SA DANSEZI SAMBA CU BUNICUTELE....SI SA TE DOARA IN COT...

NU E VORBA DE ASTA...E VORBA DE ACCEPTARE INTELEGERE...OPEN MIND MAAAN..MINTE DESCHISA..INIMA DESCHISA ...

GREU DE INTELES SUBLIMUL NUI ASA?

ASA CA CUT THE CRAP SI GANDESTE-TE...nu esti fortat sa crezi nimica...nu esti fortat sa accepti ceva...dar ia in considerare si ce zic altii....

A NAIBII CA DACA AS ALEGE INTRE IAD SI RAI...MAS DUCE IN IAD ...stii dece?

Pentru ca in RAI NU AM CE INVATA,,,NU AM CE EXPERIMENTA..nu pot gresii....acolo e totul perfect..norisori si ingerasi...

In iad....foc...rautate...uratenie...si tot ce e mai demonic....as avea ce invata de la ei.....as stii ce trebuie sa fac sa nu ajung ca ei...as cunoaste intunericul.....CE IMI VA REVELA LUMINA...

INAINTE DE INTUNERIC E LUMINA...

Mai gandeste-te ce manifesti tu cu mintea apoi cu mana pe tastatura pe forumul asta ....ca serios de tot....nu e vorba ca ai gresit ....foarte bine ca ai gresit...poti sa te indrepti si sa devii un om si mai bun...dar e vorba ca tu insisti intr-o nesimtire..intro utopie biblica comportandu-te al naibii de cuceritor..ca intro cruciada sa prinzi pe cine poti si sa ii duci la crestinismul TAU! ai inteles ..TAU!..calci pe credintele omului cu nepasare.....si nu accepti nici un alt punct de vedere sau de referinta...NU...e ori cum zici tu..ori nu e deloc.

si cine e nebunul...eu..marele yoghin budhist rupt de dumnezei si cu dorinta de a merge in iad? Sau tu...marele evlavios altruist...o prea credincios si o prea fericit...limitat de o sumedenie de lucruri...,si cu frica lui nenea zeu ca vaaai ce o sa ma trazneasca el..vaaai am pacatuit.....o vaaai..

OMULE....ANUAL DISPAR UN MILION DE COPII SI STII DE CE? Nu cred ca macar iti imaginezi de ce...

SATANISM DRAGA A.MOT...SATANISM...dar nu cel cu satana si demonii lui...LA ALT NIVEL BAIETE...LA UN NIVEL CE TU NU IL VEI INTELEGE NICIODATA SI STII DE CE? CA NU SCRIE IN NEBUNIA AIA DE BIBLIE!!!

COPII AIA MOR...RAMAN CU TRAUME...DOAR CA REALITATEA ASTA ENERVANT DE PERSISTENTA SA EXISTE....

Tu stii cati oameni au murit ca nebunia asta de crestinism sa fie implementata in societate draga A.MOT....? tu stii cate carti cu ADEVAR EXTRAORDINAR au ars ei ca sa lase biblia in locul lor? CU SUTELE DE MII AU MURIT AMOT...SI CU MILIOANELE AU ARS CARTI SI DOCUMENTE...

Dar tu stii de unde vine Crestinismul draga Amot? DIN BABILONIA ...dar tu te-ai intrebat vreodata de ce la Vatican...sunt atatea sinboluri ezoterice? ca conul de pin....ca un obelisc....ca scriei EGIPTENE...SI MULTE ALTELE..STII SIMBOLISMUL LOR? ITI ZIC EU...

Conul de pin reprezinta GLANDA PINEALA....o glanda micuta...aflata intre cortex si creierul mamifer....la nebuni in yogha si budhism si hinuism este un punct chakra....numit AJNA....al TREILEA OCHI...

Dar ce cauta Conul de pin acolo draga amot? la papa? pai simbolizeaza conexiunea cu spiritualul...si mai simbolizeaza controlul asupra acestei glande...
Tu stii ce inseamna un obelisc? sau ce face? Nu stii...ca NU SCRIE IN BIBLIE!

MAtematica de ce ai invata? CA NU SCRIE IN BIBLIE DRAGA AMOT? =))

GET A LIFE OMULE...GET A LIFE...

p.s. scuza-mi sinceritatile si ca nu am mai detinut controlul egoului meu nebun....scuze premonitii....
M-am lamurit despre tine.............tu ai in Sufletul tau un ghiveci hindus in eroare deoarece vorbesti de trup si de cele din trup ca fiind cele ce coordoneaza Sufletul tau fara sa intelegi ca fara Suflet in trupul tau actual acea glanda pineala nu poate functiona si ca sa stii si tu Sufletul omului intrupat cu adevarat trezit poate vedea si cu ceafa si in sus si in jos si in fata si in spate si in orice directie vrea dar tu te iei dupa scripturile hinduse in eroare si visezi in timp ce Sufletul tau doarme si crezi in cel de-al treile ochi..........esti departe de Adevar........Citeste cu atentie Biblia Ortodoxa si spune Rugaciunea Domneasca ca sa ti se dea ochi sa vezi si intelegere ca sa intelegi..........nu mai ratci ca un hindus in eroare.Care este Calea si Adevarul si Viata?

Ioan said:

Copilul Meu, ceea ce acum citeşti este o minune adevărată. Ţie, celui care pe Premoniţii se ascunde sub pseudonimul A.Mot, îţi vorbeşte astăzi Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu.
A.Mot, aceste pagini sunt o bisericuţă a Mea pe internet, pe care am aşteptat să apară oameni cu inima şi cu sufletul curat, împreună cu toate problemele, gândurile, necazurile, visele şi speranţele lor. Tuturora le-am promis un răspuns şi ajutorul Meu de Domn şi Dumnezeu, tuturora le-am pregătit un cuvânt bun şi sprijinul Meu, al Celui care a cunoscut lumea oamenilor, a trăit printre ei ca om, a fost omorât pe crucea Golgotei şi a înviat din morţi spre Slava Tatălui ceresc, Ler Dumnezeu.
După cum ai putut afla pe aceste pagini, oamenii Pământului trăiesc astăzi timpurile Reîntorcerii Fiului lui Dumnezeu, ale întemeierii Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor pe Pământ şi ale Zilelor Judecăţii de Apoi.
Eu sunt Cel ce cunoaşte toate gândurile şi faptele tuturor oamenilor şi, în această calitate, îţi pot spune că îţi cunosc şi faptele şi gândurile tale.

Voi, dragi cititori ai paginilor Premoniţiilor, aţi remarcat cu toţii apariţia lui A.Mot şi intrarea lui în cadrul discuţiilor Convorbirilor cu Dumnezeu. Aţi remarcat, desigur, şi schimbarea tonului discuţiilor şi alunecarea acestuia înspre polemică. De la începutul apariţiei sale s-a infiltrat lipsa de respect reciproc şi de iubire, rupându-se şirul convorbirilor atente, pline de dragostea faţă de adevăr, de învăţăminte şi de prezenţa Cuvântului lui Dumnezeu.
Odată cu tine s-a arătat prezenţa Răului, a mâniei, aroganţei, mândriei, a lipsei oricărui respect faţă de cititori şi faţă de scriitori. A apărut ostilitatea, prejudecata şi împietrirea inimii.
A.Mot, ai încercat să te ascunzi sub acoperământul aşa numitei “Biblii ortodoxe”, deşi nu eşti ortodox, ai încercat să te arăţi creştin, deşi nu eşti creştin. Ai reuşit să te strecori printre scriitorii forumului, provocând ceartă şi aducând ostilitate într-un mediu de respect şi de dragoste reciprocă. Te-ai legat de toţi şi i-ai provocat pe toţi, mereu sub falsa “cunoaştere” a “Biblici ortodoxe”, compromiţând pe cei care, prin alegerea lor, cu inima curată şi credinţă, aparţin credinţei creştine.
Eu, Iisus Hristos, care prin puterea Duhului Sfânt am fost mereu de faţă pe aceste pagini, cunosc ADEVĂRUL tău! Tu nu scrii în numele tău! Tu scrii în numele lui Satan. Căci el este acela care, prin posedarea trupului tău şi a conştiinţei tale de către puterile duhurilor şi ale demonilor satanici, face încă o lucrare vătămătoare asupra fiinţelor care, prin bună credinţă, respect reciproc şi iubire frăţească, s-au apropiat cu miile, pe paginile sincere şi tuturor frumos vorbitoare ale Convorbirilor cu Dumnezeu, cu Iisus Hristos şi cu Maica Domnului.
De-aceea, în Numele Iubirii Celei adevărate, Îl chem de faţă pe însuşi Creatorul tuturor lucrurilor, pe Ler Dumnezeu.
Doamne, porunceşte !

Eu, Ler Dumnezeu, Creatorul Cerurilor şi Pământurilor, de faţă pe aceste pagini, vă poruncesc vouă, duhuri şi demoni ai lui Satan, să părăsiţi pe dată trupul aceluia care se prezintă pe internet ca fiind A.Mot şi să vă îndepărtaţi de acesta, refugiindu-vă în locul sortit vouă şi alăturându-vă stăpânului vostru, Satan! Aşa să faceţi şi nu altfel!

Eu, Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Judecătorul Cerurilor şi Pământurilor, vă poruncesc vouă, duhuri şi demoni care stăpâniţi pe A.Mot : Ieşiţi din acest om!

Eu, Sfânta Maria, Maica Domnului, vă poruncesc vouă, duhuri şi demoni necuraţi, care aţi ocupat locuinţa lui Dumnezeu, casa copilului Meu A.Mot, să ieşiţi în acest moment din trupul lui şi să-l lăsaţi curat ca la sfânta sa naştere! Îndepărtaţi-vă acum şi să nu vă mai arătaţi în alţi oameni!

Iar acum, A.Mot, te binecuvântez întru Numele Meu şi al Învierii Mele Celei Sfinte ! AMIN! AMINUL CEL MARE!

Iisus Hristos

IOAN, lui A.MOT
Dragă A.Mot, după cum ştii, până acum am refuzat orice dialog cu tine. Acum, când cunoşti care au fost motivele mele, îţi pot spune, cu dragoste frăţească, a sosit şi timpul conversaţiilor noastre pe paginile Premoniţiilor. De astăzi începând, îţi voi răspunde şi ţie, la fel ca celorlalţi participanţi la dialog, atunci când, cu gând curat, cu inima prietenoasă şi cu iubire de oameni, vei dori să te apropii din nou de Convorbirile cu Dumnezeu. Îmi permit totuşi să-ţi repet ceea ce ţi-a spus Mântuitorul : păşeşte cu grijă, cu respect şi cu dragoste în preajma Convorbirilor, căci ele sunt o bisericuţă a credinţei lui Iisus Hristos.
Iar ca să faci toate lucrurile cum trebuie, te sfătuiesc, du-te în prima biserică creştină şi roagă-l pe părintele preot să îţi primească mărturisirea păcatelor şi să-ţi dea darul iertării acestora prin taina Sfintei Euharistii!
Nădăjduiesc ca Marea Taină săvârşită în tine, prin care ai fost eliberat de greaua povară pe care o duceai, să te apropie cu adevărat de bunul şi, după cum vezi, de iertătorul, iubitorul şi izbăvitorul Dumnezeu!
Nu uita, El este Adevărul, Calea, Iubirea şi Viaţa cea adevărată! Şi nu uita nici Ceea ce este El în aceste timpuri: Judecătorul Lumii şi Domnul Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor, coborâte pe Pământ!

Întru Numele Tatălui Dumnezeu, al Maicii Domnului, al lui Iisus Hristos şi al Duhului Sfânt, fii binecuvântat A.Mot şi numele tău cel adevărat! Amin!

Ioan Suciu cum poti sa comiti o asemenea blasfemie si sa scrii ceva care sa para ca este scris de Domnul Iisus Hristos??????????????Sa-ti fie rusine 1000 de ani pana la al treilea si al patrulea neam.........
Numele meu este Toma si am ales ca pe forum sa fiu A.Mot.Stii tu care este numele tau sau al altuia in Cer?Aici pe Terra avem un nume pamantesc iar in Cer alt nume avem.....
Atomul are suflet?O piatra are suflet?O planta are suflet?Un animal are suflet?Ce crezi tu ca este sufletul in general si Sufletul omului in special?Raspunde la toate intrebarile mele!

Gogu said:
:) Nu stiu de ce, dar am eu impresia ca un copil de 19 ani, Serj, ii poate da lectii de crestinism lui Amot.
Din punctul meu de vedere, este o dovada clara ca noi avem un liber arbitru si suntem independenti. Bine, recunosc, doar unii, nu toti :)
serj este un copil hindus in eroare de vreun guru hindus in eroare.Intreaba-l pe serj daca el crede ca este Mesia?El crede in guru hindus in eroare ca si Bivolaru.......

Draga A.Mot

Ahhh...asa imi place de tine.

Vorbesti ca un mare om elevat,ca un mare om iluminat si trezit de Iisus si Dumnezei.

Ok...am incercat sa fiu bun,sincer si dragut - nu a mers
Ok...am incercat sa fiu mai nesimtit de sincer si rautacios - nu a mers
Ok...inteleg ca egoul tau e mare si orgoliul tau de a avea dreptate,dar nu ai limite?

Sa zicem ca totul este adevarat ce zici.Sa zicem ca tot ce spui este adevarul suprem si cunosti acest adevar foarte bine...

Atunci daca tu stii adevarul...eu mare pacatos iti voi adresa intrebari ..poate sunt atins si eu de divinitate si ma trezesc si nu voi fi alt hindus in eroare.Ok?

Prima intrebare...Unde a disparut Iisus o perioada lunga din viata lui?
A doua intrebare ... Cine si prin ce metode ti-sa revelat tie adevarul?
A treia intrebare ... De ce nu asculti si negi cu stupoare alte sisteme de credinte si alte pareri despre sistemul tau de credinte?
A patra intrebare ... Să nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul. Să nu te închini înaintea lor şi să nu le slujeşti; căci Eu, Domnul, Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc neleguirea părinţilor în copii până la al treilea şi la al patrulea neam al celor ce Mă urăsc, şi Mă îndur până la al miilea neam de cei ce Mă iubesc şi păzesc poruncile Mele. De ce nimeni nu respecta aceasta porunca? De ce avem icoane,cruci cu chipul lui Iisus Hristos?
A 5-a intrebare ... Exista extraterestrii? Daca da...ei in ce cred?
A 6-a intrebare ... Care este cel mai puternic adevar care il detii ?

-----------------------------------------------------------------------

Sa zicem ca nici tu,nici eu,nimeni nu detine adevatul,nu stim nimic nici unul...doar avem intentia si dorinta de a afla adevarul....

Unde cautam adevarul? Doar intr-un loc sau mai multe locuri? Doar dintr-o sursa sau mai multe surse?
Asteptam ca adevarul sa vina la noi sau mergem noi dupa el?
Il cautam mai mult in exterior sau mai mult in interior?

Suntem deschisi la orice posibilitate ,idee si perceptie sau ramanem inchisi intr-o cutiuta ?

Bye...

Doamne, porunceşte !

Iisus Hristos
Doamneeeeeeeeeeeeee !!!nu mai zic nimic ....Sa inteleg ca acum se fac si exorcizari online?iar Isus ne vb in forum???!!!Extraordinar! nu am cuvinte ,totusi mi-ar place sa stiu daca Amot dupa aceasta exorcizare .....e normal...adica fara draci pe el....Amot da un semn de viata !!!

manuela said:

Iisus Hristos
Doamneeeeeeeeeeeeee !!!nu mai zic nimic ....Sa inteleg ca acum se fac si exorcizari online?iar Isus ne vb in forum???!!!Extraordinar! nu am cuvinte ,totusi mi-ar place sa stiu daca Amot dupa aceasta exorcizare .....e normal...adica fara draci pe el....Amot da un semn de viata !!!

=)) Stai linistita,e bine A.Mot , teafar si nevatamat :P

:D Nuj de ce da vad ca se da in sf-uri pe-aci. Devine din ce in ce mai interesant :D.

Serj said:
Prima intrebare...Unde a disparut Iisus o perioada lunga din viata lui?
A doua intrebare ... Cine si prin ce metode ti-sa revelat tie adevarul?
A treia intrebare ... De ce nu asculti si negi cu stupoare alte sisteme de credinte si alte pareri despre sistemul tau de credinte?
A patra intrebare ... Să nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul. Să nu te închini înaintea lor şi să nu le slujeşti; căci Eu, Domnul, Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc neleguirea părinţilor în copii până la al treilea şi la al patrulea neam al celor ce Mă urăsc, şi Mă îndur până la al miilea neam de cei ce Mă iubesc şi păzesc poruncile Mele. De ce nimeni nu respecta aceasta porunca? De ce avem icoane,cruci cu chipul lui Iisus Hristos?
A 5-a intrebare ... Exista extraterestrii? Daca da...ei in ce cred?
A 6-a intrebare ... Care este cel mai puternic adevar care il detii ?
Raspunsuri:
1.-Domnul Iisus Hristos poate sa fie in acelasi timp in mai multe locuri din Univers.Care dintre hindusii tai in eroare in care crezi tu pot fi in acelasi timp in mai multe locuri din Univers?
2.-Presupun ca ai luat bacalaureatul si cred ca stii ca se scrie ti s-a si nu ti-sa......
DUMNEZEU TATAL CERESC mi-a revelat (si am vazut cu ochii trupului meu cum arata Sufletul meu) ce este Sufletul omului si asa am inteles si ce este sufletul in general.Ce spun hindusii in eroare ca ar fi sufletul in general si ce este Sufletul omului in special?Ce crezi tu ca este sufletul in general si ce crezi tu ca este Sufletul omului in special?Eu nu am folosit nicio metoda dar cred ca faptul ca eu din octombrie 1984 (cand eu m-am imbolnavit) nu am mai mancat carne si atunci in 25 Decembrie 1995 si in jurul datei de 10 februarie 1996 precum si in jurul datei 15 mai 1996 (nu tin minte exact aceste doua date deoarece erau zile nesemnificative) si cred ca DUMNEZEU asa a vrut EL.Tu ce revelatii ai avut si prin ce metoda le-ai avut?
3.-Citesc cu mult interes ceea ce spun toti ateii si hindusii si musulmanii si asa zisi ortodocsi si asa zisii catolici si asa zisii adventisti in eroare si altii in eroare de pe forum pentru ca vreau sa vad daca ei pot sa sutina ca scripturile si religiile lor sunt adevarate si eu am ajuns la concluzia ca doar Biblia Ortodoxa este Adevarata 99,99 %.Ce zic hindusii tai in eroare despre DUMNEZEU si despre Facerea Universului?
4.-Eu nu ma mai inchin la icoane si alte inchipuiri inca din clipa in care am citit capitolul 4 din Deuteronomul din VT din Biblia Ortodoxa.Eu nu ma consider Ortodox dar vreau sa fiu Ortodox si cred ca doar Biblia Ortodoxa este Adevarata (99.99 %).Eu ma inchin lui DUMNEZEU si spun doar Rugaciunea Domneasca si eu stiu cum arata Sufletul lui DUMNEZEU si nu am nevoie sa ii fac vreo icoana sau statueta.Cand va voi DUMNEZEU atunci nimeni nu se va mai inchina la icoane,statuete,soare, luna,stele,pesti sau broaste si tapi si bivoli si alte simboluri hinduse in eroare.....Ce obiecte de cult ai tu in camera ta acum?Aprinzi betigase care fumega substante halucinogene?Aprinzi zeci de lumanari in casa?De cate ori pe zi spui ca un drogat aaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm mmmmmmmm?Ce rugaciuni spui tu si cui te-nchini?Da cateva exemple de rugaciuni.......
5.-Nu este exclus sa existe extraterestri si daca exista atunci presupun ca si ei ca si noi au mai multe credinte si or fi si unii asemanatori cu hindusii in eroare.DUMNEZEU este acelasi pentru toti dar cu voia LUI unii sunt atei precum budistii altii sunt politeisti ca hindusii in eroare.Cum crezi tu ca arata extraterestrii?
6.-Adevarul suprem este ca DUMNEZEU TATAL CERESC exista si numai EL are Liberul Arbitru si sunt convins ca toti oamenii sunt Dumnezei asemenea (adica mai mici si deci nu egali) cu DUMNEZEU TATAL CERESC.Care este adevarul tau suprem?
Intrebare:
Daca tu ai locui in Timisoara te-ai duce la Marea Neagra cu caruta?Raspunde!Iti voi dovedi iarasi ca esti un hindus in eroare.
DUMNEZEU sa te Lumineze!

=))
Amot, totusi nu inteleg un lucru.
Tu sustii cu tarie ca nu avem liber arbitru. Corect?
Tu sustii cu tarie ca suntem doar niste marionete supusi in totalitate vointei lui dumnezeu. Corect?
Implicit, si hindusii in eroare (oare or fi si unii care nu sunt in eroare?) sunt tot creatia lui dumnezeu, supusi in totalitate tot vointei lui dumnezeu. Corect?
Daca este asa, nu cumva inseamna ca nu sunt in eroare, si sunt la fel ca tine. Corect?
Daca este asa, oare nu cumva si tu in interiorul tau esti tot un hindus in eroare?

Deci dupa spusele tale Amot esti un neo-Ortodox sau un fel de Ortodox inventat de tine...

Iti spun sa te faci baptist....ei sunt fix ce descrii tu mai sus...

Baptistii sunt chiar draguti....poate exagerati in anumite chestii dar canta foarte frumos ...

Vorbind de greseli gramaticale si ortografice.....pe forumuri nu o sa folosesc diacritice..nici nu o sa scriu corect gramatical...doar poate cand scriu un articol ...

Nu stiu A.Mot...stau si ma gandesc..rationalizez.trag concluzia..ca pana la urma credem in ce vrem atat timp cat suntem impliniti multumiti si fericiti....

Daca gresim .ne corectam si invatam din greseli....

Deja sunt satul de atatea nebunii....

Nu..nu am altar...nu am icoane...nu am statui sau lumanari....sunt tanar....camera e moderna..frumoasa....linistita....

Cand ma rog....in fiecare seara spun tatal nostru...singura rugaciune care dupa mine este cu adevarat puternica...si multumesc pt inca o zi oferita vietii mele...

In rest ce sa iti zic..la biserica nu am mai fost de 5 ani....si nici nu o sa mai calc intr-o bisericuta.....

Ce sa iti mai spun...? Dorinta mea suprema e sa devenim mai uniti...si sa ne trezim...sa vedem cu adevarat ce se intampla in jurul nostru si in societatea asta neeficienta...nebuna...banu controleaza...si in rest nimic nu mai este important...

Asta e alta discutie...

Dar bai A.Mot....poate esti putin asa mai mult indoctrinat...poate sunt si eu putin asa mai mult hindus in eroare...dar eu am o scuza..am 19 ani...Idea e ..hai dracu sa lasam orgoliile la o parte si egoul....si sa ne acceptam....ce zici?

Daca nu...asta e...

Pana la urma nu conteaza toate chestiunile astea....daca nu ai inima..daca nu ai iubire..daca nu ai omenie...

Fac si eu ca Michael Jackson sau ca U2...Hai naiba sa ne acceptam..si sa incercam sa facem viata mai frumoasa..nu sa gasim diferentele dintre noi si sa ne certam ....Unitatea e mai importanta....

Si uite asa poate castig si eu nobelul pt pace =)) ....

Salut!

Io sunt o hindusa :D, recunosc. Am la icoane... asa, sa fac impresie :P, da nu ma rog la ele , decat in gand, uneori :D. Dar daca asa vrea Dumnezeu... :D

Era pe aici nu stiu cine cu wicca. Mie aia imi place :D
Din pacate, nu prea este hindusa...

Am studiat si eu un timp Wicca ...e foarte interesant....este o religie...sau oarecum.....avand traditii vechi si in magie si in practici...cu o credinta intr-un zeu sau zeita normal acel zeu sau zeita avea coarne din cate imi aduc aminte...

Pacat ca Wicca a fost luata in deradere in filme...
Wicca asa zisa Vrajitorie Pagana...

Back