• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

La taifas cu Manuela

Status
Not open for further replies.
Hawaii nu stie ce inseamna, nici manu nu stia, altfel ne-ar fi spus.

Hawaii si mod1, vad ca voi tineti legatura cu Manuela. Nu puteti sa o intrebati daca ea simte ca vine cutremurul cel mare? Ca vad ca ea spune ca nu va fi mai mare de 4,6 R. Poate ar fi bine sa intre ea sa ne spuna ce si cum, ca banuiesc ca desi e plecata o avea si ea acces la un internet.

Hawaii tinea legatura cu ea, eu nu. Iar H lipseste o vreme.

aseara am vazut piele gaurita ca de o boala urata parca erau caverne

Ce inseamna "piele garita "? piele gaurita ,cumva ?

,,La taifas cu Manuela "
Taifas...taifas...dar sa stim si noi!Unde esti, draga de tine?
Lumea fierbe si tu ne-ai parasit.Nu stiu de ceilalti, dar eu am fost cuminte...Hai, Manu, avem nevoie de tine acum (si nu numai acum)!!!

Nu ne-a parasit, are o problema cu netul. O rezolva si se intoarce repejor. Oricum, daca era ceva, ne anunta ea.

Manuela m-a anuntat ca a simtit acest cutremur de 3,6 R....si este posibil sa mai avem un cutremur in aceasta noapte . Va tin la curent cu ce imi spune Manuela . Pace si lumina!

Manuela vede inundatii ....si ceva legat de Franta .

Am vorbit cu Manuela si a visat cutremur, ca va fi in Vrancea , mai precis 2 cutremure succesive ...primul de intensitate mai mica si al doilea in jur de 6.0 -6 si ceva . Pace si Lumina !

Manuela,
Este mai credibil daca postezi mesajele cu nick-ul tau.

Pe Hawa o cred ca vorbeste cu tine, dar restul...

Am vorbit cu Manuela si spune ca incepand din aceasta noapte , in decurs de 3 zile poate fi in Vrancea un cutremur de 5.0 si ceva. Pace si lumina !

Ce a spus Manu pe chat
manuela - 25-03-12:55 -- oricum tin sa va anunt ca ceva se apropie
manuela - 25-03-12:56 -- postez diseara poate cand sunt mai sigura nu stiu daca e cutrem inca dar eva negativ e

Manu, mai lasa telefoanele si PC-urile alea in pace si mai presteaza ceva previziuni! Nu prea iti mai pasa de noi! Pai se poate?

eu tot postez sunteti voi careb nu ma cititi si nu mai veniti cu link de ex la ultimile postari au fost reale si nimeni nu mi-a confirmat am gasit pe mobotix dezlegarea deci la ce sa mai postez...?

Status
Not open for further replies.
Back