• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Pareri despre CRISTINATEODORA11

Gogu said:
Nici nu stiu daca sa ma tavalesc de ras sau sa inchid topic-ul asta.

Lasa-l gogule, sa ne tavalim si noi de ras.... Tocmai ce am aflat ca in Australia n-a calcat picior de rrom (sic!). Ce discriminare...

Guest said:
Vai tu! Ce a sarit gusuloasa din litoralul nostru pe care a fost 10 ani, ceea ce altii cica nu-si permit, direct in Australia. Ca sa vezi, domle!

=))=))=))=))=)) ca sa vezi!!!!

Ar fi pacat sa-l inchizi Gogu :D lasa-l sa ne tavalim de ras :D Pai din cate stiu eu mai sunt tari in Europa care nu au fost calcate de rromi ....

PENIBILO, te faci de kk. Tu singura ai recunoscut ca nu a calcat picior de rrom pe acolo, acu de ce zici ca ai fost? Tu nu vezi cum isi bat toti joc de tine? Bine-ti fac, mincinoasa mica ce esti :D

:D Fiti buni, ca suntem in sfantul post. Da vad ca buna crestina a uitat asta :P

Retineti!!! Azi, gusata e bine dispusa. Si asta se intampla o data sau de doua ori pe an la ea. Asa ca ...

Radeti, radeti, radeti, radeti, cu pamant cu tot
Pana cand va mai suporta ultimul Charlot.
Nu de el cand radeti, radeti, radeti voi de voi,
Ca sunteti grabiti si cinici si inculti si goi. .................

Guestule, nu esti original. Plagiat scrie pe tine....

Iata originalul:

Cântecul lui Charlie Chaplin, Victor Socaciu
text: Adrian Păunescu

"Radeti, radeti, radeti, radeti, cu pamant cu tot
Ca sunteti grabiti si cinici si inculti si goi.
Charlie Chaplin calca-n dodii cu pantofi strambati,
Hohotiti dar n-aveti stire voi ce stramb calcati.
Face el cum face rata si e caraghios
Dar ce carduri mari de rate trec in sus si-n jos.

Refren: O, Charlie Chaplin, , inger vagabond
Hai, batrane, vino de sub orizont.
O, Charlie Chaplin, hohot interzis
Redeschide teatrul ce ni l-au inchis!

Nu mai sunt deloc parale, casierii, tristi,
Astazi dau autografe, nu bani la artisti.
S-au nascut prea multi pragmatici, muzica nu pot,
Hai, Pamant, reaminteste-ti ca ai fost Charlot!
Un sofer cu leafa mica si cu mult umor
Mi te-a readus in minte ca pe-un luptator.
Ca ai fost al celor simpli si al lor ramai,
Peste toata lumea veche hohotul dintai.

Refren...

Lautarii imprumuta bani pentru sacaz,
Cifra noastra de afaceri hohotul de ras.
Facem banca mondiala si bagam in ea
Rasul saracimii triste, ca dobanzi sa dea.
Nu exista omenie unde nu esti tu,
Ca tu esti curajul nostru de a spune NU!
Invarteste-te prin Cosmos, spune ce-ai de spus,
Intre-atatea stele moarte tu Planeta Ras!"

Ai vrut sa pari shpiritual, dar nu prea ti-a iesit.... o Cristina, Cristinica....

Guest said:
Radeti, radeti, radeti, radeti, cu pamant cu tot
Ca sunteti grabiti si cinici si inculti si goi. .................

Mey esti atat de penibil , incat nu poti spune cuvinte gandite de tine ... =))) =))))

gusato, tu esti normala la cap? pai tu te compari cu Charlot? vai de capul tau! tu, marea crestina, tocmai in postul Craciunului te-ai gasit sa pici in pacatul trufiei? ipocrito! mai esti si asa de usor de manuit... nu am fost in alpi, nici in spania. te testam, iar tu ai fost suficient de fraiera incat sa-mi pici in plasa. si ca sa nu uit, in perioada cat ziceai ca ai fost in australia, cineva mi-a soptit ca ai fost (si) la targoviste. deci esti o mincinoasa.

Nu !
Nu m-am comparat cu Chaplin, moduleaso. De unde ai scos asta ?
Din cele 4 versuri postate, numai ultimul era pentru cei ce râd de mine total aiurea, dirijati de tine (Ca sunteti grabiti si cinici si inculti si goi.......). Departe de mine gândul trufiei.
Spre deosebite de tine care, recunosti ca ai mintit cu vacantele si nu mai ai cum sa dai inapoi decat daca-ti stergi postarile, eu am fost totusi unde am spus. Si nu trebuie sa ma agit sa o si dovedesc si mai ales cui sa dovedesc ..... Insa la Târgovişte !?!?!?!! =)) ...... Targoviste ??? nu am fost in viata mea pentru ca nu am pe nimeni acolo. Târgoviştea o cunosc numai din versurile Ilenei Sărăroiu : "Unde e Targovistea ?" Iar faza cu "soptitu" o pui din burta ca pe vacante ;) , pentru ca eu nu am amicitii cu nimeni de pe net care ar fi putut sa-ti "sopteasca " tie ceva ce nu am facut in realitate.
Usor de manuit, eu ? neaaahhh ..... ;)

Apropo : normala pot fi si la digestie si la urinare si la somn si la mers - nu numai in gandire ! ;) Insa, in contextul postarii tale, cand ai facut afirmatia : "gusato, tu esti normala la cap?" stiind ca urmeaza sa scrii : "pai tu te compari cu Charlot?" - nu mai era necesar sa postezi in propozitia interogativa initiala si substantivul "cap", repetat apoi cu obstinatie : "vai de capul tau!". Pentru ca scrierea este un proces al gandirii ce se realizeaza exclusiv cu ajutorul capului de pe umeri.

Corect d.p.d.v. gramatical ar fi fost sa scrii : "gusato, tu esti normala? pai tu te compari cu Charlot? vai de capul tau!". Dar se pare ca profa mea de lb. romana a fost mai buna ca a ta sau tu nu prea ai vizitat orele de gramatica (topica).

TÓPIC, -Ă, topici, -ce, s. f., s. n., adj. I. S. f. 1. (Lingv.) Ordinea cuvintelor în propoziție sau a propozițiilor în frază. ♦ Parte a sintaxei sau a stilisticii care se ocupă cu studiul ordinii cuvintelor în propoziție și a propozițiilor în frază. 2. (La pl.; în retorica antică) Argumente de natură generală, aplicabile în toate cazurile analoage; locuri comune. II. Adj. 1. Care aparține topicii (I), privitor la topică. 2. (Despre nume) Care denumește locuri, localități. III. S. n., adj. (Medicament) aplicat local, extern. – Din fr. topique, it. topica.

Iti dau un sfat prietenesc : opreste-te in a scrie critici nefondate despre mine. Te faci de ras incercand "sa ma faci" pe mine. Tu nu vezi ca din cati membrii aveti pe aici, numai cativa (de acelasi "calapod" ca al tau) percuteaza in jocul tau inutil ?

Mey femeie ai grija de cine zici tu ca e dirijat !!!! Eu nu sunt dirijat nici de mod1 nici de altcineva ;) Cei care au postat au facut-o din propria initiativa (asa am facut eu) NU am fost pus de NIMENI

Guest said:
Tu nu vezi ca din cati membrii aveti pe aici, numai cativa (de acelasi "calapod" ca al tau) percuteaza in jocul tau inutil ?

gusato, tu esti prima care percutezi, nu sesizezi? =)) eu nu am zis ca am fost acolo, asa ai presupus tu. eu am intrebat daca se pun destinatiile alea. dar acum, ce sa mai zici, dupa ce ti-ai luat suturile? se pare ca totusi, profii mei de romana au fost mai buni ca ai tai. sau poate ca eu am fost o eleva mai buna. in cazul de mai sus, membri se scrie cu un i, cultivato! nu e articulat, ca sa ii mai pui si articolul hotarat i. ca sa pricepi, iti explic: se scrie cu un i cand e vorba despre cativa (unii, niste) membri,. se scrie cu 2i in cazul in care se specifica clar despre cine e vorba, de ex membrii aceia. asadar gusato, daca taceai, filosoafa ramaneai. iar in incheiere, te anunt ca imi face o placere nebuna sa te zgandar iar tu sa sari ca si cand apas un buton.

Back