• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

PARERI

Guest, nu ne suparam noi asa usor. Ma rog, unii sunt mai sensibilosi. Daca sunt patimasi, ce sa le faci? Te mai asteptam. Sa auzim numai de bine!

Furadanul este un insecticid folosit pe scara larga in agricultura. Are culoare roz, inodor si inspid (fara gust si fara miros).

Oarecum fals. In 8 din cele 9 produse ce contin substanta activa de la noi din piata sunt introduse substante ce au un miros specific de insecticid. De asemenea, culoarea lui pleaca de la roz pal pana la rosu sangeriu, in functie de produsul comercial folosit.
Inca ceva, furadanul nu mai este folosit pe scara larga in agricultura. Este insecticid din grupa 1 de toxicitate (daca nu ma insel), cumpararea si folosirea lui facandu-se sub niste norme stricte de certificare. Ca o comparatie, este la fel de usor sa cumperi sau sa folosesti furadan pe cat este de usor sa cumperi sau sa folosesti dinamita sau TNT in Romania. Nu neg ca exista si "scurtaturi" dar regula este cea enuntata mai sus.

alooo guest,dece crezi ca ai suparat pe cineva?te inseli,parerea mea este ca dupa felul in care ai scris nu ai fi in stare sa superi pe nimeni.si de fapt daca-ti place aici dece nu te arati la "fata" am avea astfel ocazia sa ne convingem daca am gresit apreciind ca esti o guesta.

Guest said:
Furadanul este un insecticid folosit pe scara larga in agricultura. Are culoare roz, inodor si inspid (fara gust si fara miros).
cristina, ne lasi cu informatiile tale gresite? stim sa cautam si noi pe net ce vrem sa stim, nu ne mai obliga sa inghitim ce spui tu. nu poti sa-ti vezi de viata ta? esti mai rea ca Furadanul.

Dedicatie de la cristina pentru mod1: Postat de din partea publicului in 2010-07-16 20:15:46 GMT
TU - Mod1 !!!!! - pentru ca toot vad ca esti pomenita pe aici, ma ofer si eu sa-ti zic asa, ca ”din partea publicului” : du-te-n p u l a mea ca m-ai acrit. Ce i-ai facut Cristinei de tot umple randurile numai cu mesaje despre tine ? Sigurrr esti o zdreanta care banezi useri de rupi, doar ca au pareri diferite de parerile tale. Forumul p u l i i ce ai si tu acolo .
Postat de cristina in 2010-07-16 20:05:42 GMT
Vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, mod1, am realizat o chestie groaznica fetito. Esti obsedata de mine in asa hal, incat imi recunosti adresa IP cand postez si eu un mesaj ca si guest. Esti mai bolnava decat imi inchipuiam. Ce vrei oare sa demonstrezi cu asta ? ca ma urmaresti ? sau ca esti obsedata de postarile mele ? Oricum ar fi, iti recomand o singura directie : Berceni, balamuc, pe dreapta cum te duci de la metrou. M-am interesat. Au locuri libere. Internare usoara si refacere rapida. Paaaa

mod1, respectele mele, era si cazul ca cineva sa ii puna capac cristinei-teodora.

Guest, cristina e o raie. nu merita sa o bag in seama. desi eu o ignor, ea se baga cu forta in viata mea, se baga in seama fara sa vada cit penibila e. problema ei. multumesc ca ai scris, poate vrei sa vii si la discutii cu noi.

m1 scoate mizeria asta de aici.daca nu merita sa o bagi in seama si ai dreptate,dece o bagi?nu realizezi ca ii dai apa la moara?las-o nene in plata domnului ca va scrie pana va renunta daca va vedea ca nu e bagata in seama.

ogarul said:
m1 scoate mizeria asta de aici.daca nu merita sa o bagi in seama si ai dreptate,dece o bagi?nu realizezi ca ii dai apa la moara?las-o nene in plata domnului ca va scrie pana va renunta daca va vedea ca nu e bagata in seama.
ogar, m-ai vazut ca o mai bag in seama? vorbeste singura. si mai e si sictirita de aia de pe mobotix =)) ce vrei mai mult?

Sa inteleg ca scrie altcineva cu nik-ul Cristina pe ,mobotix ?Se scriu lucruri foarte urate acolo, care-mi lasa un gust amar .

eu personal nu cred ca o femeie ar putea scrie asa ceva.textele au ton de barbat iar daca este femeie este bine "umblata" la gura

Eu nu cred ca o fiinta umana sanatoasa la cap poate folosi astfel de vorbe.

Gogu said:
Eu nu cred ca o fiinta umana sanatoasa la cap poate folosi astfel de vorbe.

Corect,doar ca am impresia ca sunt si alte persoane care scriu cu nik-ul respectiv pt a mentine scandalul (in ce scop....nu stiu). Refuz sa cred ca o persoana cu respect fata de sine,poate scrie asa ceva :D:

eu am impresia ca e chiar dumneaei. nu a negat niciodata cele scrise in numele ei, asa cum a facut azi cu tine anuk. si cine ar avea interesul sa ma jigneasca, spunand atitea despre mine? m-a bufnit rasul, cand mi-am dat seama ce povesti tese cu mintea ei bolnava. cica as fi casatorita cu un arab si ca as fi a nu stiu cata nevasta. discutia asta a fost intre mine si ea, altii nu aveau de unde sti. din pacate, nu despre religia aia e vorba. deci e cristina, anuk, nu-ti face iluzii.

derailed1.jpg

feteleeeee dati-mi parola mea ca nu o mai tin minte ca nu pot intra .Sunt manuela dar nu mai tin minte parola ca mi-o daduse gogu

Daca tu esti Manuela, intrii pe messenger si-mi dai un buzz. O sa-ti resetez parola apoi.

Pacat de faptul ca deveniti si voi secretosi.
Probabil de aceea si Unda Seismica si Snow White, dupa ce au venit la voi, au renuntat la a mai intra.

Guest-ule,
Trebuie sa intelegi ca uneori avem si noi nevoie de un strop de intimitate.
Cat despre Snow si Unda, este optiunea lor personala sa intre sau sa nu intre. Ca de altfel, optiunea tuturor.

Back