Dedicatie de la cristina pentru mod1: Postat de din partea publicului in 2010-07-16 20:15:46 GMT
TU - Mod1 !!!!! - pentru ca toot vad ca esti pomenita pe aici, ma ofer si eu sa-ti zic asa, ca ”din partea publicului” : du-te-n p u l a mea ca m-ai acrit. Ce i-ai facut Cristinei de tot umple randurile numai cu mesaje despre tine ? Sigurrr esti o zdreanta care banezi useri de rupi, doar ca au pareri diferite de parerile tale. Forumul p u l i i ce ai si tu acolo .
Postat de cristina in 2010-07-16 20:05:42 GMT
Vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, mod1, am realizat o chestie groaznica fetito. Esti obsedata de mine in asa hal, incat imi recunosti adresa IP cand postez si eu un mesaj ca si guest. Esti mai bolnava decat imi inchipuiam. Ce vrei oare sa demonstrezi cu asta ? ca ma urmaresti ? sau ca esti obsedata de postarile mele ? Oricum ar fi, iti recomand o singura directie : Berceni, balamuc, pe dreapta cum te duci de la metrou. M-am interesat. Au locuri libere. Internare usoara si refacere rapida. Paaaa
mod1, respectele mele, era si cazul ca cineva sa ii puna capac cristinei-teodora.