• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

PARERI

Guest said:
Pacat de faptul ca deveniti si voi secretosi.
Probabil de aceea si Unda Seismica si Snow White, dupa ce au venit la voi, au renuntat la a mai intra.

te inseli guest. Eu nu am renuntat la a intra, doar la a ma loga. Citesc destul de des ce se scrie pe aici. Daca nu sunt activ, nu inseamna ca am disparut de aici. Sa zicem ca prefer sa stau in umbra.Cat despre motivul invocat de tine, nu sta in picioare, cel putin nu in cazul meu.

imi pare bine ca ai iesit putindin anonimat,dar regret faptul ca nu eram aici atunci. las ca te apelez pe mess.:19:

Pe undeva, prin site-urile pe care le frecventez, se spunea ca numele real al Ioanei, actualmente Blue de la istrati este Ioana Pereverzov. Iata ce face domnisoara in cauza, numita pe pile si relatii intr-o functie de unde ii poate ajuta pe cei care ne fura. Si la Istrate face pe onorabila, pe moralizatoarea, pe femeia fara pata.

Un comment la un articol din Jurnalul National despre Georgia Gabriela Voicu
http://www.jurnalul.ro/stire-observator/eroina-de-succesuri-cu-aston-martin-545466.html

93. **** vopsita
de nicu | 6/06/2010 00:43:21
luna trecuta firma ei si a concubinului a castigat un contract pentru asigurarea pazei tocmai la institutia la care lucreaza blonda pedelista. licitatia a fost aranjata cu cei numiti de curand in functie de ea:
PEREVERZOV IOANA avansata din sef la comemorari - consilier juridic,
Editat de Gogu

Si inca un comment de pe Romania Libera

Gasca de la ONCE 14:42 | 5 Iunie
Dan
Sa stie toata lumea cine este aceasta blonda care aduce eroii neamului in situatia penibila de desconsiderare! Voicu Gabriela sia numit arpopiatii in comisiile de licitatie ca sa fraudeze statul. Editat de Gogu Pereverzov Ioana au falsificat actele ca sa permita incheierea de contracte frauduloase cu firmele sefei ONCE si ale amantului sau Norocel, un apropiat al PDListilor

http://www.romanialibera.ro/actuali...n-martin-cu-un-salariu-de-bugetar-188943.html

Am editat postarea pentru a scoate din ea numele care nu ne intereseaza. Gogu

foarte interesant! m-a luat durerea de cap citind! oare chiar blue sa fie?
daca e asa,nu mai are multe zile acolo,cred?!
ia vezi ce faci blue,ca doar esti fata dasteapta,ce daca apari in atatea publicatii?
ca doar"apa trece,pietrele raman". atat cat mai e cod portocaliu.

Guestule,
Pe internet oricine poate scrie orice balarii despre oricine.
Apoi, de partea legala a afacerii acesteia or sa se ocupe organele. Totusi, daca este adevarat, pana la partea legala, se impune o revizuire morala a unor atitudini.

adica Blue e o falsificatoare? dar da lectii de morala? tare!

Tomai Blue, care ii innebuneste pe toti cu corectitudinea, cu respectarea regulilor, care si-a pus un carnat de reguli la semnatura, comite ilegalitati? Jano, rusine sa-ti fie!

draga guestule ce descoperire ai facut .crezi ca te afli de cealalta parte a baricadei postand sub anonimat?ar trebui sa stii ca aici nu este o zona sub camuflaj de unde cine nu are curajul raspunderii poate trimite sageti otravite sau nu.fii barbat si arata-ti adevarata valoare in clar fara masca.asta daca ai ceva concret de spus.rusine nu va avea niciodata cel /a care spune una si face alta asa ca nu-ti mai consuma energia degeaba.

Ogarule, fii rezonabil. E un spatiu dedicat guestilor. Adica anonimilor. Vad ca tu esti la stadiul descoperirilor. Lasa-i sa-si exprime parerile, bune , rele. Si cine stie, poate se vor si inregistra. Nitica relaxare nu strica.

ogar, omul nu poate avea nume, atat timp cat nu are cont aici. si nu cred ca ii pasa de lectii. guest, te asteptam in randurile noastre sa-ti exprimi parerile.

Enervata de comportamentul ei,am intrebat-o intr-o postare pe Blue daca nik-ul ei vine de la blue jandarm si a tipat crizata la mine ca n-are nici o legatura cu politia sau jandarmeria,iar acum vad ca pleaca la specializare in criminalistica.Bravo Blue,sincera pana la capat.Astept cu "nerabdare"sa te intorci.

acum poti sa-ti explici de ce era "crizata",da? ai nimerit-o la fix.

Blue spunea ca Unda nu e banat pe ioanistrate.ro. Totusi nu apare pe lista de useri. Il rog sa-mi spuna cum il pot contacta. Multumesc.

Back