• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Povesti postapocaliptice, si nu numai ;)

"In rest, multumesc pentru aprecieri, mai ales ca vin de la o persoana care se pricepe si ceteste printre randuri 09. Important e sa nu inteleaga gresit...09 "

=)) asta era tot din poveste...=)) mereu ai dreptate,isteato ! =))

Mai Magduto, greu cu tine. era o politete la " in rest...binisor" , adica un multumesc pentru faptul ca ai apreciat ce am scris io si pretinu abc acilisea. Nici acum nu pricepi? :D Asa cum politetea ma face sa-ti multumesc ca m-ai facut isteata :D. Pup! Si te astept chiar cu un episod.

Nu am prea inteles, cum adica a doua tura?
. Aditza a aparut instantaneu:)), ce de personaje. Intra unul iese altul. mai apar vreo doua clone..:))
ma gandeam ca sogo si vic, au ramas la depozit. Calatorii merg mai departe? Am si uitat unde mergeau:))

Bre, ce nu precepi? Adita va prins din urma. A doua tura , se refera la o noua calatorie in tunel, doar nu poti cara totu din prima, ca "e" multe acolosalea. Si calatorii merg inapoi, nu mai departe. :D Si mai inventam, care-i problema? :P

=)) iar am ras cu lacrimi =)) pamflet o fi dar......Parca vad ca va gasirati adevarata meserie :P Sa ma chemati si pe mine la lansarea cartilor voastre ca altfel..... jar mancati.

Buey, Martin e traftoru' mieu, iar pe flinta preferata o cheama Augusta :3:

Lasa bre, ca-l bag si pe Martin in poveste, sa nu se supere dr. . O sa modific. Augusta zici? :D nume de...

Cutremuru’ (al catelea episod vreti)

de TheBlackwing

După ce luară proviziile de care auveau nevoie iesira din tunel. Nita dormitea. Abc făcu semn celorlalți să tacă din gură și se apropie către Niță, pentru a face, evident, oglumă proastă. Urlă cât putu la urechea lui NIță:

Abc: AAAArde!

Din copac se auzi o voce:

ZaVoice: Daaaaaaa!
Abc: WTF???
Za voice: M-ai strigat?
Abc: Ardeleanu??
Ardeleanu care era ZaVoice: Da, eu.
Abc: Tuți dumnezeii mă-ti.

Poate vă întrebați de ce nu am mai scris nimic de Niță...simplu. El dormea adânc rău de tot. În clipa asta Abc căută chestii prin provizii și începu să arunce în copac cu sticle de vin.

Gogu: Ce faci băă?
Ardeleanu: Cine, eu?
Gogu: Nu tu, ăsta.
Abc: Adică eu?
Gogu: D-apăi cine, eu?
Abc: NU, tu!
Gogu: Tu bă!
Vic: Din dialogul ăsta Abc trebuie să înțeleagă că el este cel strigat și că cel mai probabil Gogu vrea să spună: “SĂ NU ARUNCI CU VIN, ÎNCEARCĂ GRENADELE DEFENSIVE!!!!”
Abc: de ce defensive, că eu atac, nu mp apăr.
Ardeleanu (disperat): Îmi cer scuze, iartă-mă Abc.
Abc: Te iert o p...
Ardeleanu: Nu fi atât de rău pot explica!
Abc: Atunci coboară jos să-mi explici!
Ardeleanu: Ok.

Ardeleanu încercă să coboare dar foarte greu.

Abc: Mai repede am zis!

Deodată se auzi poc-poc și Ardelenau coborâ imediat.

Abc: Care-a tras?
Black: Eu.
Abc: De ce?
Black: Păi nu ai zis să coboare mai repede?
Abc: Ba da...dar...
Black. Nu avem timp de cretini de genul ăsta. Și nici să te enervezi și tu.. Țin să-ți amintesc că nu mai avem extraveral.
Gogo: Dar în săculețul ăla gri de colo..ce crezi că e?
Black: Să nu-mi spui că..
Gogu: Ba exact asta vroiam să-ți spun.
Black: Camparea peste noapte urgent. Să ridicăm corturile și să aprindem focul.
Bodo: Desfaceți sticlele și...
Vic: Spălați-vă pe mâini.
Gogu: Huh?
Vic: Trebuie să fim cât mai igienici.
Gogu: Adevărat. Să vină cineva cu mine să îngropăm leșu’ Ardeleanului.
Black: Băgami-aș. Știam eu că pân’ la urmă tot trebuie să îngrop pe unu-altu’.
Niță: Nu înainte de a-i face veșnica pomenire. Nu e frumos să fie îngropat așa..
Abc: Cine spunea că-l îngroapă? Dumnezeii ma-mii lui..
Niță: Nu-i frumos să vorbești așa cu un mort.. Și trebuie să îți aduc aminte că nu e decât un singur Dumnezeu.
Abc (către Niță): Ai dreptate, părinte, scuze.. (se întoarce către Ardeleanu) Dumnezeul mă-tii de istrat prost!!
Niță: Much better now..
Abc: Nu-l îngropăm, nu merită! Mai bine să-l folosim ca o sursă de hrană.
Bodo(gând) Iote și bărbată-miu...și sado și maso..și canibal..mânca-mi-ar..
Niță: Fiule, e mare păcat..Canibalismul..(fu oprit de Abc)
Abc: Nu să-l mâncăm părinte...Doamne ferește. Să-l folosim ca momeală.
Gogu: Nu-i rău cum gândești. Trebuie să ne gândim că e o regulă a supraviețuirii.
Niță: Domne iartă-ne...
Black: Îți mulțumesc Abc, că m-ai scăpat încă o dată de săpat.
Vic: Mă duc să aranjez capcanele prin pădure.
Abc: Lăsați/mă pe mine să gâdil momeala cu bărdița.
Gogu: Plăcerea e de partea ta.

Noaptea se lăsă după ce fu imprăștiate bucăți ardelenești prin mai toată pădurea. În mijlocul poieniței duduia un foc cald și calm. Se împărțiră cănițele de metal \m/
și atăt țuica, cât și vinul curgeau prin gâtlejurile uscate de drum.

Abc: Bre, hai să tragem o cântare.
Bodo: OOOooo (gând) pe ăsta îl iau...sado-maso-romantico-vesel...dacă mai spală și vasele e perfect. Numa să mă ceară...
Vic: Avem ș-o chitară printre bagaje.
Abc: Fir-ai să fie. Black, bagă mare.
Black: De când n-am mai cântat..Mi-era chiar dor.
Gogu: Am și eu la un fluieraș pe undeva.
Niță: Să fie vorba de fluierașul lui Ardeleanu? Doamne ferește..
Gogu: Nu, iote colea la buzunarul de la inimioară.
Survi: Poi, tre să țin și eu ritmul. Uite, bat în chestiile astea de lemn.

Și începură o folkoloiadă, de se adunară stelele deasupra lor să le lumineze creația.. Bodo plângea numai când auzea vocea lui Black cântând Mugur de fluier..dar când începu cu ..

“Bine-i mirelui
Ca nu-i nimeni-n lume ca mireasa lui
Uita-te la ea
Rupta e din cer si mandra ca o stea.”

… incepu să roșească și Abc.. o pupă cu patimă.

O distracție ce se lăsă, și-o iarbă fumegândă..de te durea mintea . Vic se tot uita la conometru, paranoia. Abc se gândea dacă are sau nu semnal. Bodo, la fel. Black cânta într-o limbă știută numai de el. Gogu trăgea cu ochiul la Augusta și avea impresia că fuge de el. Niță-l văzu pe Sf. Petru…Survi era cu privirea inlemnită dar brațele loveau de parcă bătea la tobe de când se născuse..

O distracție ce era..nu mai văzu nimeni.

(acest pamflet poate conține urme de horror)

am scris manugusta in loc de augusta :|, acum am schimbat..ce dracu' s-o varat coada aici?

"Tu'ti soarele..."
"Ce'ai ma nebunule, de ce injuri?"
"D'aia fa, ca ma pusasi tu, nebuna dracului, sa merg ca orbetele prin tunelul asta. Si ai dreaq aia de l-au construit, parca inadins au pus numai pietre si bolovani p'aci sa ma impiedic de ei".
"Hua, impiedicatule, mergi dreaq si tu mai batzos si nu mai injura atat. Cine stie cine mama dreaq ne aude"
"Si daca aude, ce fa? Ce crezi ca face? Imi ia caii de la bicicleta. Si abia astept sa se ia careva de mine, ca la cati draci si cate julituri am, pardaf il fac p'ala de ridica nasul din pamant"
"Buey, da' voinic te facusi. Uitasi, fiti'ar capu al dreaq ca nu esti in stare sa te legi singur la sireturi, si acum te dai rotund. Parca te aud ca dai si perversa de pe Targu Ocna"
"Fa, fiti'ar gur'a dreaq, mai taci fa din gura cu cicaleala aia si mergi dreaq inainte. Uite, parca se vede luminita de la capatul tunelului"
Si astfel, in fundal de cazaturi, injuraturi si de expresii desprinse parca din albumele de manele incarcate pe mp3, cei 2 isi continuara drumul pana ce ajunsera la gura tunelului.
"Fa, zise el, tu vezi fa ca s-a facut dreaq noapte afara?"
"Da ba, si i'auzi ce ploua. Hai sa stam in tunel pana se face ziua. Nici nu ne ploua"
"Auzi fa, da' ceva de mancare n'ai, fiti'ar limba a dreaq sa-ti fie"
"Canci. Scoate sticla aia de votca, ca ne-om incalzi oleaca cu ea si o tine si de foame"
Si in galgait de votca saniuta, cei 2 se luara in brate si adormira in gura tunelului...

=)) dau o lada de bere daca-mi spui cu cine ne-am impodobit in situatia asta =)) "cine e persoanele" ca nu-s de-ai nostri :D:

Dimineata aparu pe negandite. Margaritare de apa prinse in panzele de paianjeni din iarba luminau ca diamantele. Pasarile se bucurau de noua zi, umpland lumea cu trilurile lor. Cei doi se trezira obositi de incercarile zilelor trecute.
"Fa, mie mi-e foame"
"Si mie ba, dar ce mama dracului vrei sa mancam?"
"Fa, tu beleai ochii toata ziua si toata noaptea pe internet, pe forumuri si pe siteuri. Nu ai invatat nimic de pe acolo?"
"Eu eram deasupra lor ba. Nimeni nu se pune la cunostinte cu mine ba"
"Esti pe dreaq. Esti doar o alta fufa cu basini in cap care crede ca lumea se invarte in jurul ei. Vezi fa, daca bagai dreaq in cap ceva de pe acolo, acum poate gaseam dracu ceva sa mancam."
"Auzi ba, daca nu-ti convine ca esti cu mine, du-te dreac invartindu-te. Dar nu te astepta sa gasesti pe undeva o alta femeie ca mine. Eu am fost pe baricada la revolutie, bai putza."
"Mai taci fa dracului din gura, ca-ti stramb foamfa"
"Tu ba? Daca si bati la fel cum esti in pat, poi nici o musca nu o poti da la o parte"
"Tu'ti mila matii, fa...."
BUF! POC! TROSC!
"Stai mai nebunule, nu mai da, stai ca ma omori"
"Fa, fiti-ar ochii ai dreaq, ia colea sa nu poti duce"
JAP! JAP!
"Aoleo, nu mai da ba"
BUM! PUF! POC!
"Ia, fiti'ar gura aia pocita a dreaq. Fa, te descurci singura d'acu, io plec"
Si o lua agale, cu soarele in fata, pe terasamentul caii ferate.
La gura tunelului, invinetita si ciufulita, ea statea si suspina. O durea capul, o durea gura, o dureau coastele, o dureau toate. Nici nu se gandise vreodata ca ea, mare luptatoare la baricada si mare avocat va lua bataie in stilul asta. Ah! daca s-ar fi intamplat asta pana in catastrofa! umplea doua sali de judecata cu procesele...

=)) Ma si miram sa fie altii desi..... se putea sa fie alte doua pesonaje ce si-au inecat amarul dupa oaresce deziluzii, evident tot virtuale :P

=)) pe pariu ca nu stii cine sunt? :) Sau cel putin, la cine m-am gandit eu... :D

"ea" e oita,iar "el"...pluteste inca in ceata :D
pfff,mi-a bubuit o idee =)) da ti-o spun in pm,gogule =))

Back