• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

CONVORBIRI CU DUMNEZEU

Gogu said:
Daca in fiecare celula si atom din noi este dumnezeu, putem spune ca si noi suntem un fel de dumnezei?
Toti oamenii sunt Dumnezei caci asa se spune in Psalmul 81 al lui Asaf si asa spune si Domnul Iisus Hristos.

LER, TUTUROR

DRAGOSTEA, ARMA LUI DUMNEZEU

Dragii Mei, tot ce există în Univers s-a născut şi există prin forma tainică a Dragostei şi Energiei sacre a Cuvântului Meu.
Din Dragostea Mea s-au născut şi oamenii Pământului.
Sensul naşterii şi existenţei omenirii pe Pământ este realizarea FERICIRII.
Fericirea este viaţa în Iisus Hristos, în Sfânta Maria şi în Ler Dumnezeu.
Fericirea este viaţa alături de Iisus Hristos, de Sfânta Maria şi de Ler Dumnezeu.
Fericirea este obţinerea Mântuirii.
Dragostea primordială a lui Dumnezeu a fost o sursă sacră de energie care curgea între om şi Dumnezeu.
Prin apariţia lui Satan, comunicarea om-Dumnezeu a fost întreruptă, cu aceasta şi sursa de energie sacră necesară vieţii oamenilor. Au apărut bolile şi catastrofele.
Refacerea acestei energii sacre se poate realiza prin Uniunea Dragostei şi amplificarea acesteia în cercul Iubirii terestre.
Dragostea, ca formă de energie amplificată a iubirii, alături de Lumina şi Cuvântul lui Dumnezeu, este ARMA tainică a lui Iisus Hristos împotriva lui Satan, al Infernului şi Apocalipsei sale.

Soluţia marilor probleme ale prezentului şi viitorului se regăseşte în RECONECTAREA OM-DUMNEZEU, prin energia sacră a Dragostei divine şi a Duhului Sfânt.

Iată o poveste minunată despre dragoste şi taina dăruirii. Filmul următor ar putea ilustra această teorie:

http://www.newstream.ro/be-mindful/dezvoltare-personala/122-profetiile-de-la-celestine.html

A.Mot said:
Gogu said:
Daca in fiecare celula si atom din noi este dumnezeu, putem spune ca si noi suntem un fel de dumnezei?
Toti oamenii sunt Dumnezei caci asa se spune in Psalmul 81 al lui Asaf si asa spune si Domnul Iisus Hristos.

Daca eu sunt Dumnezeu, atunci de ce as mai avea nevoie de o carte care sa-mi spuna cuvantul lui, de o institutie care sa intermedieze relatia intre mine si mine sau, de ce nu, de fiul lui dumnezeu (adica al meu) care sa ma ajute sa-l gasesc pe dumnezeu (adica pe mine).

Gogu said:
A.Mot said:
Gogu said:

Daca eu sunt Dumnezeu, atunci de ce as mai avea nevoie de o carte care sa-mi spuna cuvantul lui, de o institutie care sa intermedieze relatia intre mine si mine sau, de ce nu, de fiul lui dumnezeu (adica al meu) care sa ma ajute sa-l gasesc pe dumnezeu (adica pe mine).
Toti oamenii sunt Dumnezei facuti de DUMNEZEU si deci EL ne-a dat Cartea care ne arata cum trebuie sa fim.Cand tu cumperi o masina,televizor,calculator,etc....ti se da si instructiunile de folosire......Asa cum o masina are nevoie de un om asa si omul are nevoie de DUMNEZEU.

Ioan said:
LER, TUTUROR

DRAGOSTEA, ARMA LUI DUMNEZEU

Dragii Mei, tot ce există în Univers s-a născut şi există prin forma tainică a Dragostei şi Energiei sacre a Cuvântului Meu.
Din Dragostea Mea s-au născut şi oamenii Pământului.
Sensul naşterii şi existenţei omenirii pe Pământ este realizarea FERICIRII.
Fericirea este viaţa în Iisus Hristos, în Sfânta Maria şi în Ler Dumnezeu.
Fericirea este viaţa alături de Iisus Hristos, de Sfânta Maria şi de Ler Dumnezeu.
Fericirea este obţinerea Mântuirii.
Dragostea primordială a lui Dumnezeu a fost o sursă sacră de energie care curgea între om şi Dumnezeu.
Prin apariţia lui Satan, comunicarea om-Dumnezeu a fost întreruptă, cu aceasta şi sursa de energie sacră necesară vieţii oamenilor. Au apărut bolile şi catastrofele.
Refacerea acestei energii sacre se poate realiza prin Uniunea Dragostei şi amplificarea acesteia în cercul Iubirii terestre.
Dragostea, ca formă de energie amplificată a iubirii, alături de Lumina şi Cuvântul lui Dumnezeu, este ARMA tainică a lui Iisus Hristos împotriva lui Satan, al Infernului şi Apocalipsei sale.

Soluţia marilor probleme ale prezentului şi viitorului se regăseşte în RECONECTAREA OM-DUMNEZEU, prin energia sacră a Dragostei divine şi a Duhului Sfânt.

Iată o poveste minunată despre dragoste şi taina dăruirii. Filmul următor ar putea ilustra această teorie:

http://www.newstream.ro/be-mindful/dezvoltare-personala/122-profetiile-de-la-celestine.html
Cum putem sa ne mantuim?Ce intelegi tu prin mantuire?Da solutii concrete de mantuire si nu mai zapaci oamenii............Domnul Iisus Hristos a dat solutii clare privind mantuirea oamenilor.Tu ce faci pentru mantuirea ta????????De ce nu raspunzi la intrebarile mele???????????

A.Mot said:
Gogu said:
A.Mot said:
Gogu said:

Toti oamenii sunt Dumnezei facuti de DUMNEZEU si deci EL ne-a dat Cartea care ne arata cum trebuie sa fim.Cand tu cumperi o masina,televizor,calculator,etc....ti se da si instructiunile de folosire......Asa cum o masina are nevoie de un om asa si omul are nevoie de DUMNEZEU.
Daca acea carte este data de catre dumnezeu, cum se face ca este plina de inadvertente?
In continuare, presupunand ca acea carte este data de catre dumnezeu, cum se face ca acesta a dat-o relativ recent in istoria omului?
Daca acea carte este data de catre dumnezeu, cum se face ca acesta a dat-o doar pentru o fractie a populatiei, si nu pentru toata populatia globului?

Gogu said:
A.Mot said:
Gogu said:
A.Mot said:
Gogu said:

Daca acea carte este data de catre dumnezeu, cum se face ca este plina de inadvertente?
In continuare, presupunand ca acea carte este data de catre dumnezeu, cum se face ca acesta a dat-o relativ recent in istoria omului?
Daca acea carte este data de catre dumnezeu, cum se face ca acesta a dat-o doar pentru o fractie a populatiei, si nu pentru toata populatia globului?
Hai sa ne lamurim..........Care este prima inadvertenta din Biblia Ortodoxa?
Poporul ales al lui DUMNEZEU este Poporul Evreu si acest popor a inceput existenta pe Terra acum aproape 6000 de ani odata cu alungarea din Rai a lui Adam si a Evei.Asa cum omul nu a aparut pe Terra inaintea plantelor si animalelor asa si Poporul Evreu trebuia sa apara pe Terra dupa ce pe Terra existau deja destui oameni barbati si femei de diferite rase si grupe sanguine.Adam este primul om creat de DUMNEZEU dar el si cu Eva mai apoi au stat in Rai multe milioane de ani si in Rai erau sub forma de suflete.......
Tanachul este Cuvantul lui DUMNEZEU dat tuturor oamenilor prin Moise si alti Prooroci evrei asa cum si Domnul Iisus Hristos ca Evreu Intrupat a venit pentru toti oamenii de pe Terra pentru mantuirea tuturor.

Poi... sa incepem prin a contrazice biblia intr-o chestie flagranta. Pe undeva prin biblie se spune ca iepurii sunt rumegatori. Iar asta este un neadevar flagrant.
Este suficient sau mai continui?

EU SUNT LER

Evanghelia Tainică a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor este istoria adevărată a Dumnezeirii cereşti şi Evanghelia Sfântă a Poporului Român. Este Noua Lege dată de Iisus Hristos oamenilor, copiii lui Dumnezeu. Este Cuvântul lui Dumnezeu şi Legea Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor.

Leru-i Ler. Leru-i Ler si Domn in cer!
Aşa spun colinzile românilor, de mii şi mii de ani.
Eu sunt Ler.
Eu sunt Dumnezeul Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor.
Eu sunt Domnul Cel Mare.
Eu sunt Domnul Dumnezeu.
Eu sunt Domnul, Dumnezeul şi Tatăl, în ceruri şi peste toate pământurile.
Eu sunt Eu.
Io sunt Io. Eu sunt Io Ler.
Io Ler este Sfânt, Sfânt, Sfânt, Sfânt Numele Domnului Dumnezeu.
Sfânt, Sfânt, Sfânt, Sfânt este Io Ler Domnul, Io Ler Împăratul Dumnezeu, Sfânt peste pământuri şi ceruri.
Eu sunt Io Ler Tatăl, Io Ler Domnul, Io Ler Dumnezeul, Io Ler Împăratul.
Io Ler este singurul Meu Nume de Domn şi Dumnezeu.
Io Ler este singurul Meu Nume care este, care a fost şi care va fi.
Alt Nume nu am purtat şi nu voi purta niciodată.
Io Ler este Numele Meu pe care îL strigă cerul şi Pământul.
Acesta este Numele Meu cel Sfânt pe care îL dau oamenilor spre sfinţire, strigare, rugare şi cântare.
Prin acest Nume să vă rugaţi Mie, Tatălui vostru Celui Adevărat.
Căci Eu sunt Io Ler, singur Domn şi Dumnezeu.
Eu sunt Cel care am fost, Cel care sunt şi Cel care voi fi.
Numai Eu sunt Domnul şi Dumnezeul tuturor cerurilor şi pământurilor.
Eu sunt Făcătorul Cerurilor, al Lumilor şi Pământurilor toate, al tuturor văzutelor şi nevăzutelor.
Eu sunt Creatorul veşniciilor, al primei şi al ultimei raze de lumină.
Eu sunt Creatorul Universului.
Eu sunt Începutul Începuturilor.
Eu sunt Începutul şi Nesfârşirea. Căci Sfârşitul nu există.
Eu sunt Io Ler, singur Domn şi Dumnezeu.
Eu sunt Domnul Dumnezeul tău, omule!
Alţi Dumnezei nu există, nu au existat şi nu vor exista niciodată.
Să nu cauţi alţi Dumnezei căci nu sunt, nu au fost şi nu vor fi!
Căutarea lor înseamnă înşelăciune, greşeală, minciună, prostie, rătăcire, nebunie şi halucinaţie!
Înşelăciunea căutării altui Dumnezeu înseamnă păcatul. Iar Domnia păcatului este Moartea peste sufletele voastre.
În Dumnezeirea Mea sunt singur şi întreit.
Dumnezeirea Mea este Sfânta Treime.
Dumnezeu este Sfânta Treime.
În Dumnezeirea Mea sunt singur şi întreit în Sfânta Familie.
Sfânta Treime este Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul, Dumnezeu Sfântul Duh şi Dumnezeu Maica Domnului. Căci şi Maica Domnului este Dumnezeu, Una şi de O fiinţă cu Tatăl, într-o Tainică Unire.

Gogu said:
Poi... sa incepem prin a contrazice biblia intr-o chestie flagranta. Pe undeva prin biblie se spune ca iepurii sunt rumegatori. Iar asta este un neadevar flagrant.
Intr-un fel iepurii sunt rumegatori...............am mai discutat despre acesti iepuri.........Alte inadvertente??????????

manuela said:
pffffui ...e grele!
La ce te referi?

Ioan said:
Sfânta Treime este Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul, Dumnezeu Sfântul Duh şi Dumnezeu Maica Domnului. Căci şi Maica Domnului este Dumnezeu, Una şi de O fiinţă cu Tatăl, într-o Tainică Unire.
[/color]

Gresit!Aceasta afirmatie este o blasfemie!!!!!!!!!!!Sfanta Treime este DUMNEZEU TATAL CERESC,Fiul Sau Domnul Iisus Hristos si Sfantul Duh.

Pai la ce se scrie amot, din cate stiu eu in biblie ni se spune sa ne inchinam doar lui Dumnezeu prin mijlocirea lui isus,acum Ioan ne zice si de maica domnului care e adevarat e mama lui Isus ,e sfanta dar nu trebuie sa ne inchinam la ea din cate am inteles eu,cei care ne citesc ,si nu cunosc biblia se vor revolta poate auzind ca Maria nu e intermediar etc,sigur multi nu mai inteleg nimic.

Ioan, MANUELEI

Dragă Manuela, mă bucur că urmăreşti cu atenţie desfăşurarea discuţiilor pe pagina Convorbirilor. Chiar dacă tema în sine este însăşi convorbirea cu Dumnezeu şi nu dezbaterea ideilor Evangheliei Tainice, iţi răspund cu drag.
În urmă cu câţiva ani gândeam şi eu ca tine.
Ştiam despre Sfânta Maria doar că era Maica Domnului, o femeie normală, la fel ca toate celelelte femei ale timpului. Abia scriind Cuvântul lui Dumnezeu, am început să învăţ o cu totul altă poveste decât aceea, atât de scurtă şi neînsemnată, existentă în Noul Testament. Astfel am înţeles Adevărul expresiei păstrate până astăzi despre România ca fiind Grădina… Maicii Domnului! Cum aşa? Iată, fostul Papă, Ioan Paul al II-lea, cunoştea această taină… Altfel nu s-ar fi exprimat tocmai în acest mod, vizitând România şi spunând: “Cu adevărat sărut pământ sfânt.”
Deci, cum îţi spuneam, ştiam pe atunci ceea ce ştie orice om destre Maica Domnului: era Maria, logodnica lui Iosif şi Mama, pe o cale minunată, a Mântuitorului nostru, Iisus Hristos.
Vezi draga mea, în urmă cu 2000 de ani, să vorbeşti despre o femeie că ar fi putut fi şi altceva decât roaba bărbatului, era blasfemie. Iar să spui că este Una cu Dumnezeu ar fi fost o catastrofă. Şi aceasta era, după cum ştim, credinţa generală a evreilor, propovăduită de Vechiul Testament. Această concepţie era în acel timp lege în poporul evreu, apărată cu străşnicie de însăşi vechea religie ebraică.

Iată ce am aflat în urmă cu câţiva ani.
1. Sfânta Maria nu era evreică! Era, din eternitate “Jumătatea” lui Ler Dumnezeu, Una cu El şi tot Una şi în Sfânta Treime sau, mai corect spus, în Sfânta Pătrime! Ea a mai fost pe Pământ, împreună cu Ler şi cu Iisus, în vremea Raiului, care îşi avea inima în chiar fosta Dacie! Ce mi se pare mie cu totul minunat, este credinţa şi iubirea cu totul nemăsurată, şi respectul cu dumnezeiesc pe care I L-a arătat Sfintei Maria poporul român. Căci românii o iubesc pe Sfânta Maria, cu adevărat, nu numai ca pe Maica Domnului, ci ca pe dumnezeiasca “Mireasă” a lui Dumnezeu.
2. Sfânta Maria era, DIN ETERNITATE, Una cu Ler Dumnezeu, mireasa, perechea Sa cea minunată, împreună cu care a dat naştere oamenilor Pământului. Deci, iată Adevărul : oamenii sunt copiii lui Ler Dumnezeu şi ai Sfintei Maria.
3. Iată o cu totul altă poveste despre « adevărul » Sfintei Maria, al lui Iisus şi Ler Doamne. Această nouă faţă a tainelor Sfintei Maria ar fi rămas necunoscută, dacă nu ar fi existat Cuvântul Evangheliei Tainice, evanghelia deschiderii marilor taine ale istoriai, existenţei lumii şi a marilor taine dumnezeieşti.
4. Iisus nu era evreu! El a murit doar printre evrei. Despre această taină vorbeşte pe larg Evanghelia Tainică. Adevărata viaţă a lui Iisus Hristos ar fi rămas necunoscută, fără de adevărul Cuvântului lui Dumnezeu venit nouă în acest timp. Cele patru Sfinte Evanghelii rămase până astăzi, vorbesc mult prea puţin despre viaţa Mântuitorului pe Pământ. Astfel, ar fi rămas învelite în taină datele adevărate despre Naşterea Sa, despre căsătoria Sa, destre conţinutul real al Evangheliei Sale şi despre Familia pe care a avut-o împreună cu Sfânta Maria (numită greşit Maria “Magdalena”.)
5. Noul Testament conţine câteva inexactităţi, tăceri şi erori, pe care Noul Cuvânt al lui Dumnezeu, la ceasul Celei de-a Doua Veniri a Mântuitorului, le completează şi le clarifică după măsura Adevărului. Iar Adevărul este însuşi Iisus Hristos.

Aş face în acest moment o remarcă: Manuela dragă, ceea ce eu scriu, cât şi exactitatea cuvintelor mele, o poţi afla şi tu, direct, întrebându-L pe însuşi Dumnezeu. Căci Dumnezeu vorbeşte. Şi, de fapt, acesta este sensul Convorbirilor cu Dumnezeu, de a purta o legătură directă, o conversaţie adevărată Om-Dumnezeu, cu întreaga Familie Sfântă. Încearcă, eu sunt convins că vei reuşi. Nu uita, trăim timpul marilor minuni date astăzi omului de acelaşi Ler Doamne Doamne!

A.Mot said:
Gogu said:
Intr-un fel iepurii sunt rumegatori...............am mai discutat despre acesti iepuri.........Alte inadvertente??????????

Iepurii nu sunt rumegatori. Adicatelea, un animal e sau nu rumegator.

Inca o inadvertenta. Cate perechi de animale a luat Noe cu el in arca?

LER, TUTURORA

Dragii Mei, nu vă mai certaţi!
Eu vă aştept pe voi, pe toţi.
VENIŢI LA MINE!

Ioan, Manuelei şi celorlalţi

SFINTEI MARIA

Ţie, Maica Dumnezeului nostru, mă închin, Maică Sfântă şi curată, Fecioară şi Mireasă a Dumnezeului Cel Veşnic, Frumuseţe a Luminilor celor neasemuite, Sfântă şi adevărată Maică a universului etern, Împărăteasa Cerurilor şi Pământurilor.
Iată, însuşi Tatăl, Fiul şi Cuvântul lui Dumnezeu, Ţie Ţi se închină şi Duhul Sfânt Te îmbracă, Maică şi Minune Cerească, Dumnezeire din Dumnezeirea cea Adevărată, Lumină din Lumină, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat, Sfântă Fecioară şi Mireasă iubitoare a Cuvântului lui Dumnezeu, Sfinţenie din Sfinţenie şi frumuseţe neasemuită din frumuseţe neasemuită;
După Cuvântul Tatălui Te-ai născut din Eternitate, mai înainte de toţi vecii, Cea care eşti de o fiinţă cu Tatăl, cu Fiul şi cu Duhul Sfânt şi, cu toţii împreună, uniţi prin taina Sfântului Duh, alcătuiţi Sfânta Dumnezeire Cerească.
Toţi întru Unul şi fiecare în toţi, întru Sfânta Taină a Familiei cereşti.
Maică Sfântă şi Dumnezeul nostru drag, Sfântă Fecioară Maria, Tu eşti Luceafărul Cel Sfânt al Tatălui Ceresc şi Izvorul de Lumină al vieţii şi Dumnezeirii Celei adevărate!
Maică Sfântă, Minune a Iubirii, a Frumuseţii şi Fericirii Tatălui Dumnezeu!
Maică Sfântă, Mamă a Universului, Împărăteasa Cerurilor şi Pământurilor!
Maică Sfântă, Mireasa Veşnică şi Imaculată a lui Io Ler Dumnezeu!
Maică Sfântă, cuibul Naşterii celei prea-minunate a lui Iisus Hristos, Fiul şi Cuvântul lui Dumnezeu!
Maică Sfântă, Sfântă Maria a lui Io Ler Dumnezeu, Ţie îţi cântăm, împreună cu poeta Zorica Laţcu, cuvintele fericirii Tale:

„Bucură-te, leagăn alb de iasomie,
Către care-n roiuri fluturii coboară,
Bucură-te, raza stelei din vecie,
Bucură-te, Maică, pururea Fecioară,
Dulcea mea Marie.
Bucură-te, floare fără de prihană,
Albă ca argintul nopţilor de vară,
Spicul cel de aur veşnic plin cu hrană,
Mirul care vindecă-orice fel de rană,
Bucură-te, Maică pururea Fecioară,
Ploaia cea de mană.
Bucură-te, brazdă plină de rodire,
Munte sfânt, în care s-a-ngropat comoara,
Bucură-te, cântec tainic de iubire,
Clopot de chemare, cântec de mărire,
Blândă fericire.
Bucură-te, mărul vieţii care-nvie,
Pomul greu de roadă-n plină primăvară.
Bucură-te, iarăsi, ţărm de bucurie
Dintru care curge miere aurie,
Sfânta mea Marie.”

(Fragment din EVANGHELIA TAINICĂ A ÎMPĂRĂŢIEI CERURILOR ŞI PĂMÂNTURILOR de Ioan Suciu, Editura Dacia xxi)

Ioane ce scrii tu acolo, e nascocire si nu ce scrie in biblie,iti dau zeci de ruagciuni despre sute de sfinti ,dar asta nu inseamna ca dumnezeu a poruncit sa ne rugam lor si sa ne inchinam lor.Daca citesti biblia cred ca stii ce a poruncit Dumnezeu,si stii si numele Lui care nu este Ler ci Iehova si mai stii ca singura carte demna de luat in seama e Biblia.

Back