• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

CONVORBIRI CU DUMNEZEU

OFF-TOPIC

Draga Ioan si Premonitii.ro

Doresc sa impartasesc ce am citit,studiat,aflat,recitit,cautat,descoperit si experimentat.

Incep cu INIMA!

Inima?

Da! Inima!

Pe scurt am aflat prin cercetari si propria experienta ca INIMA este mai importanta si mai extraordinara decat veti crede vreodata.

Inima este mai puternica decat creierul, ea avand campul electro-magnetic in forma toroidala avand mai multe straturi si extinzanduse pana la maxim 5 metrii in afara corpului. Asta arata stiinta! Asta arata spiritualitatea!

In zilele de azi noi credem ca creierul este cel mai puternic si cel mai important organ...fiind extraordinar.
Scuza-ma ,dar te dezamagesc...nu este asa.
Inima este de mii de ori mai puternica,fiind la fel de importanta si la fel de extraordinara,poate mai extraordinara decat creierul...

Acum sa explic de ce...

Noi cand suntem creati in burtica lui mama(hi-hi) incepem calatoria fiind doar un ovul fecundat care incepe sa se divizeze (dupa un patern,care este paternul florii vietii) si primul lucru care aceste celule formeaza este?... exact....INIMA.

Multi medici sau intrebat totmereu la fel si stiinta. De ce se formeaza inima prima si mai ales cum de bate ea cand creierul nici nu exista...deci nu are de unde sa stie cum si cand sa bata...sau de ce sa bata?!

Raspunsurile sunt simple.

Stiinta ne arata ca inima are proprii neuroni care fac parte din organul in sine.Spiritualitatea ne arata acelasi lucru...si ne mai spune ceva....
Inima detine o "camera" speciala. O camera sacra. Acea camaruta,acel loc pur,este locul creatiei tuturor lucrurilor existente! Inainte sa mai spun ceva fac o paranteza mica spunand ca medicii care fac operatii,mai ales pe inima,stiu ca exista un loc in inima care daca il atingi,pacientul moare instant fara sa mai poate fi adus la viata prin orice metoda.

Vechile civilizatii,triburile vechi,spiritualitatea si maestrii spirituali (ca Iisus) s.a.m.d. ne spun si ne arata urmatoarele lucruri: In inima exista un loc,de unde totul se naste,unde este creatia in sine,un loc care tu lai creat,un loc care detine toate informatiile existente si viitoare ,un loc extraordinar.

Din aceste informatii trag cateva idei principale.

1.Daca inima are neuroni inseamna ca poti gandii cu ea.
2.Acel loc sensibil,sacru,special exista fiind descoperit si de stiinta si fiind explicat de spiritualitate.

Vechile civilizatii,triburile vechi,spiritualitatea s.a.m.d. ne mai spun ca ar trebuii sa traim din inima si sa cream din inima si ne explicam cum sa facem asta si de ce.

Creierul este polar si fizic si perceptiv. Tot ce cream cu creierasul nostru,fiind ganduri,idei,sentimente(deoarece corpul are doua corpuri emotionale,cel al creierului care este in emisfera dreapta si cel al inimii) s.a.m.d. cream polar.Noi cu creierasul nostru percepem tot ca rece si cald,bine si rau,frumos si urat,folositor si nefolositor,logic si ilogic,perfect si imperfect.Creierul fiind si masculin ,emisfera stanga si feminin,emisfera dreapta.Noi astazi suntem indrumati si indoctrinati,crescuti si invatati sa ne folosim doar partea stanga,logica,matematica etc partea dreapta folosind-o putin spre deloc...ea detinand creativitatea,feminitatea,arta etc. De acea cand vedem un om mai visator cat si artistii etc... vom stii ca predominanta la ei este emisfera dreapta.

Inima nu este polara.Este feminina si are o perceptie unitara.
Cand creezi din inima,nu creezi si raul si binele ci creezi doar binele.Ea avand corpul emotional adevarat,deci cand iubim din inima,iubim neconditionat.Un exemplu...

Esti indragostit,esti cu iubita ta,va spuneti lucruri frumoase,apoi ea spune ceva foarte urat despre tine,tu imediat de schimbi emotiv cat si ii plesnesti una....ASTA E IUBIRE?

Cand cu inima iubesti,acea persoana poate sa spuna orice,tu tot o vei iubii neconditionat.Aste e iubirea adevarata.

De acea Vechile civilizatii,triburile vechi,spiritualitatea s.a.m.d. ne arata cum sa parasim creierul si sa intram in inima,traind din inima.

Cum adica?

Literalmente sa traiesti din inima.Sa faci tranzitia de la creier la inima cu constiinta/spiritul/sufletul etc...
Ne spun de ce si ne arata cum sa facem asta.

Daca traiesti din inima,vezi totul ca unul,iubesti cu adevarat si nu stii ce inseamna frica sau alte sentimente negative. Perceptia ti-se schimba.

Aceasta tranzitie o faci intrand in camera ta speciala din inima...ajungand la locul tau special si sacru...conectandu-te cu acel loc...experimentand si cercetand acel loc,vazand exteriorul prin acel loc etc

Subiectul poate fi detaliat dar sunt prea multe de spus,cerceteaza,experimenteaza,cauta adevarul si adevarul daca doresti sa aflii mai mult.Nu fi sceptic deoarece nu stii nimica,fii ca un pahar gol,gata sa fie umplut cu adevar asa ca dute si cerceteaza(indemnare pt toti utilizatorii)

Trec la partea 2-a.

Logic temutul 2012...am citit si auzit atatea prostii.Mintea omului inventeaza tot feluri de lucruri.

Nu vine apocalipsa,nu vine armaghedonul,nu murim toti,nu se distruge pamantul sau vine nibiru si ne papa....nuuuu doamne nuuu PROSTII!!

Este vorba de evolutia constiintei.Da dupa anumite profetii,vor fi mari distrugeri si multi vor murii....

Ok acum sa clarificam totul...

Constiinta evolueaza...despre asta e vorba...tot ce e vechi trebuie sa moara ca sa lase liberi noului...asta se intampla...
Da vor fi distrugeri,da va fi o inversare polara si da vor fi multe,dar sa o luam incet...

Trebuie sa intelegem ca ne indreptam de la o constiinta si perceptie polara,la o constiinta si o perceptie de UNU,ONENESS.

In loc sa sarbatorim si sa fim fericiti ca tot ce se intampla este spre binele nostru si a pamantului,noi alegem alta cale...

Nu zic...raul este acolo cu un motiv..logic...nimic nu e intamplator.
Revolutiile care se intampla azi,foamea,distrugerea care o vedem ne arata ceva...acel lucru este ca materialitatea nu este buna,ca noi nu functionam cum trebuie si ca tot ce credem noi ca este fix si de nemiscat,defapt este mai sensibil si mai usor de rupt decat am crede noi vreodata.Asta ne impinge sa cautam fericirea,sa cautam linistea in noi,in spiritualitate,poate in religie ,dar sigur intr-un Dumnezeu. Deoarece dupa cum vedeti,spiritualitatea,sufletul,constiinta,aceste lucruri nu dispar,aceste lucruri sunt singurele refugii care le mai avem si dupa cum vedeti....totul va fi distrus si o sa ne mai ramana doar credinta,spiritualitatea,noi insine si Dumnezeul personal.

Stiti voi...am 19 ani acum si mi-se pare uneori ca imi lipseste ceva.De fiecare data cand am fost trist sau am simtit ca ceva e in neregula cu mine,mi-am cumparat (lucruri materiale) cu speranta ca o sa fiu mai fericit si o sa imi treaca tot...dar a fost asa doar temporar si pe o durata mica...cand m-am intors la meditat,la cercetat sufletul,la a ma descoperii pe mine insumi si a face oamenii din jurul meu fericiti si de a iubii pe orice strain,in a canta si compune muzica cu speranta ca muzica mea va transmite sentimente frumoase,stateam toata noaptea si citeam si cercetam si intrebam si cream din suflet ,cu pasiune...cand faceam aceste lucruri ignorand dorinta mea de poate a avea un lucru..ca un mobil mai fitos cum au cei de varsta mea...sau masina....nici de carnet nu am dat......cand faceam aceste lucruri ma simteam cu adevarat fericit si implinit si totmereu am crezut ca exista mai mult decat vedem si percepem ca fiind viata sau destin....chit ca nu credeam intrun destin impus de karma si de alte chestii sociale si materiale...si am avut dreptate..destinul til faci cu mana ta.

Am gasit totfelul de oameni...si ma durea sufletul cand vedeam ca aruncau vina pe altii..ca nerespectau natura...si noi facem parte din natura ca vrem sau nu....ca injurau si erau agresivi..ca isi bateau joc de suflete etc si m-am intrebat de ce vad aceste lucruri..si atunci am constientizat ca imi sunt aratate sa vad cum sa nu fiu,cum sa nu devin si ca aceste lucruri ma invata mai mult si ma indruma si ma fac sa merg pe aceasta cale mai mult decat imi doresc.

Nu fiti sceptici...urmati-va inima...cititi si cercetati apoi experimentati...nu puneti etichete pe tot ce vedeti...nu stereotipati tot...suntem orbi ca si perceptie...intelegeti ca totul are un rost in viata...

Tot ce va venii in viitor nu este rau...este extraordinar...ve-ti vedea dupa ce trece tot...

Pace si iubire.

P.s. Voi vorbii despre ce va venii in detalii si despre inima oferind linkuri si alte articole...si scuzati-mi ortografia si modul sincer,poate prea sincer din ultima parte.

Sper sa va inspir si deschid putin ,putin.

P.s. 2 -tot ce zic mai sus in acest articol va rog sa nu il luati ca atare si sa cercetati voi insiva informatia pe langa asta, acest articol este SUBIECTIV.

Serj dupa cum vad nu numai mie imi face o placere sa citesc mesajele tale; esti inzestrat cu o sensibilitate deosebita, un spirit de observatie care nu caracterizeaza tinerii din generatia ta, iti place sa patrunzi si sa intelegi esenta lucrurilor, viata si tot ce e in jurul tau.. pacat ca nu pot sa-ti vad liniile palmelor.... cine stie?? Poate ca ne vom vedea vreodata cand ajung din nou acolo...
Iti doresc sa ai parte toata viata numai de zile cu Soare!!

LUI SERJ

Mă bucur că te-ai arătat din nou. Timpul tăcut ţi-a adus inspiraţie şi o mare schimbare întru totul. Să-ţi fie de bine.
Articolul despre inimă este minunat şi, în aşteptarea ta, mi-am amintit de un cântec pe care îl cântam în tinereţile mele.
Este vorba despre poezia "Inima" de Octavian Goga:

Biată inimă bolnavă,
Făgădău la drum de ţară,
Cine-şi mai aduce-aminte
Câţi drumeţi te cercetară?

Tu n-aveai zăvor la tindă,
Nici scumpete la măsură,
Şi-ai cinstit pe fiecare
C-un pahar de băutură.

Cum veneau în miez de noapte
Călători pribegi în lume,
Toţi stăpâni la tine-acasă,
Răi de plată, buni de glume...

Tu la toţi le-ai dat hodină,
Şi le-ai dat popas în cale,
Pân' s-a risipit pe drumuri
Plinul pivniţelor tale.

Azi eşti goală şi săracă,
Şi crâşmaru-ţi dă să moară,
Cine să-ţi mai treacă pragul,
Făgădău la drum de ţară?...

Serj,superba postarea ta si mesajul pozitiv si te onoreaza dar....." a gandi doar cu inima'' este ceva ideatic , nu cred ca e posibil si poate , nici benefic. Dar asta e deja alta discutie.

@Luna - Iti multumesc mult.Da poate ne vom vedea in viitor...este foarte posibil :)
@Angela74 - Multumesc
@Ioan - Iti multumesc si am citit poezia.Imi aduc aminte ca trebuia sa o invat in clasa a-5-a pt o serbare :)).
@Anuk - Multumesc mult. Accept parerea ta,dar cum am mai spus,experimenteaza si incearca. Posibil este,chiar foarte posibil si benefic? Extrem de benefic.

Aici http://www.facebook.com/pages/Heart-Meditation/207749105946914 gasiti o pagina de facebook "Heart Meditation" care am deschiso eu si in partea dreapta aveti "My Site". Intrati acolo si se va deschide un mini site care l-am facut si unde am uploadat tehnici,exercitii si informatii despre cum a ajunge in inima. Iformatia este din cartea lui Drunvalo Melchizedek "Living in the Heart". Am luat acea informatie si am aranjato si prezentato mai frumos in pagina. Totul din pacate este pe engleza,dar voi traduce aceasta informatie si voi face si varianta pe limba romana. Totusi este pe o engleza usoara,fara cuvinte extraordinare de neinteles.Nivel mediu de engleza. Sper sa va fie de folos.

bodo said:
Haide mey A.Mot, ca pe asta chiar nu cred ca a uitat-o nimeni, din ce a mai invatzat pe la scoli. Curcubeul este un fenomen optic format atunci cand lumina soarelui se refracta in picaturile de apa din atmosfera. Se vede de regula dupa ploaie, cand soarele este apropiat de orizont.
In conditii de vizibilitate foarte buna se poate observa uneori si un alt curcubeu, mai slab, concentric cu primul dar putin mai mare si care are culorile inversate. Aici nu prea pricep io ce face Leru ala de trimite doua curcubee. Dublu legamant? :D Si ca fapt divers, curucubeul se poate vedea uneori si cand nu ploua ( incearca langa o fantana , sau cand vrei sa te joci cu apa :D).
Mai multe vezi si aici http://www.scritube.com/geografie/Refractia-si-dispersia-luminii91443.php. Vezi ca sunt si poze .:D
Curcubeul ar fi circular dar din cauza curburii Terrei noi cei care stam pe solul Terrei il vedem sub forma de arc........De la o altitudine mai mare se poate vedea curcubeul sub forma de cerc........Exista si multe curcubee simultane care sunt paralele in functie de distributia picaturilor de ploaie si unghiul razelor solare cu aceste picaturi de ploaie....
Nu neaparat trebuie ca Soarele sa fie apropiat de orizont dar curcubeul se zice ca se poate vedea de obicei (de obicei nu impune regula) cand Soarele e aproape de orizont si mai trebuie neaparat sa existe picaturi de apa (fie acestea datorate ploii sau altor surse de picaturi de apa care se gasesc pe un volum suficient de mare.......curcubeul se produce (in cazul ploii) numai daca ploua undeva si unde este observatorul poate sa nu ploua sau daca ploua si in zona observatorului atunci neaparat si Soarele trebuie sa transmita lumina asupra picaturilor de ploaie din zona observatorului si intotdeauna observatorul trebuie sa fie cu spatele la Soare stand intre Soare si sursa picaturilor de apa altfel nu se poate vedea curcubeul........Du-te la o fantana arteziana in functiune cand este Soare si ai sa vezi curcubeul daca stai intro pozitie corespunzatoare si deci nu e necesar ca Soarele sau sursa de lumina sa fie la orizont.......Orice alta sursa de lumina suficient de intensa inclusiv Luna poate crea curcubeu asupra picaturilor de apa caci totalitatea picaturilor de apa se comporta ca o prisma de sticla.......
Citeste aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Curcubeu
Citeste si aici: http://www.google.ro/url?sa=t&sourc...0I3IBg&usg=AFQjCNFU-cykA3QuF53kb2bIv5tpEansLg

TOATE LEGILE FIZICII SI CHIMIEI SI ETC. SE DATOREAZA LUI DUMNEZEU TATAL CERESC SI NUMAI LUI ATATA TIMP CAT VA VREA EL!

Gogu said:
Fals. Este fizica elementara, nu este vointa nimanui.
Si carei fizica ne supunem toti, chiar daca ne numim dumnezeu, satan, ingeri, diavoli, virtuosi, pacatosi, budisti, musulmani, crestini sau mai stiu eu cum.

Dumnezeul descris in biblie, daca ar fi contemporan cu noi, ar cadea pe spate in fata cunostintelor noastre.
Fals!Este vointa lui DUMNEZEU caci legile de exestinta ale Universului El le-a facut si nu puteau sa apara de la sine!
----------------------------------------
Ai facut afirmatia cum ca daca exista o anumita umiditate in atmosfera se poate forma curcubeul........Ce este umiditatea?

Gogu said:
Care dintre dumnezeii din biblie, Amot?
DUMNEZEU TATAL CERESC.

Serj said:
@Luna - Iti multumesc mult.Da poate ne vom vedea in viitor...este foarte posibil :)
@Angela74 - Multumesc
@Ioan - Iti multumesc si am citit poezia.Imi aduc aminte ca trebuia sa o invat in clasa a-5-a pt o serbare :)).
@Anuk - Multumesc mult. Accept parerea ta,dar cum am mai spus,experimenteaza si incearca. Posibil este,chiar foarte posibil si benefic? Extrem de benefic.

Aici http://www.facebook.com/pages/Heart-Meditation/207749105946914 gasiti o pagina de facebook "Heart Meditation" care am deschiso eu si in partea dreapta aveti "My Site". Intrati acolo si se va deschide un mini site care l-am facut si unde am uploadat tehnici,exercitii si informatii despre cum a ajunge in inima. Iformatia este din cartea lui Drunvalo Melchizedek "Living in the Heart". Am luat acea informatie si am aranjato si prezentato mai frumos in pagina. Totul din pacate este pe engleza,dar voi traduce aceasta informatie si voi face si varianta pe limba romana. Totusi este pe o engleza usoara,fara cuvinte extraordinare de neinteles.Nivel mediu de engleza. Sper sa va fie de folos.
Esti departe de ADEVARUL ABSOLUT si vad ca esti atras la varsta de 19 ani de hindusi in eroare.......Nu trebuie sa faci niciun fel de meditatie atata timp cat Domnul Iisus Hristos a spus si a aratat ce trebuie sa facem ca sa ne mantuim.Tu ce cauti si unde vrei sa ajungi?Esti cumva asa zis yoghin?Tu ai citit ceva din Biblia Ortodoxa si in special vreo Evanghelie?
Sunt uluit cum asa zisa teorie yoga derivata din teorii hinduse in eroare atrage catre pierzanie tot felul de oameni de diferite varste,meseriii si profesiuni si sunt cu atat mai uluit cand vad copii de 14-18 ani zapaciti de niste guru de teapa lui Bivolaru........

Draga A.Mot

1.Am citit toate cartile de religie: Biblia ,Coranul,Cartea mortilor a tibetanilor,Budismul,Hinduismul,Taoismul etc pacat ca tu nu le-ai citit...
2.Nu apartin nici unei religii.Nu cred in Dumnezeu sau alte reprezentatii religioase a unei entitati care este sus acolo.
3.Eu cred in mine in primul rand si in al doilea rand in ceva mai mare decat o entitate religioasa...

Yoga?Yoghismul?Iti recomand sa citesti yoghismul din scrierile sanskrite Indiene.Daca tu ai intalnii un yoghin adevarat,tu nu ai putea sta in picioare la cata iubire radiaza.

Bivolaru a fost un prost,care a prostit prosti...ironic nu? acum cine e mai prost? Yoghismul adevarat nu consta in incrucisari de maini si picioare si pozitii si nudism...nici de meditatii in mase.

Yoga (Sanskrit, Pāli: योग yóga) is a physical, mental, and spiritual discipline, originating in ancient India,[1][2] whose goal is the attainment of a state of perfect spiritual insight and tranquility.[3] The word is associated with meditative practices in Hinduism, Buddhism and Jainism.

Sigur stii engleza.

Practicile yoga,sunt practici foarte vechi,aparute odata cu Hinduismul,Buddhismul si Jainismul.

Si acum sa vorbim putin de meditatie sa intelegi matale cum sta treaba cu meditatia.

Toate practicile ESTICE....cred ca le stii ...daca nu...trist.....toate practicile estice se bazeaza pe o forma sau alta de meditatie.

Meditatia este modul de a patrunde in sufletul tau,peste egoul mare care il avem si de a ne cunoaste cu adevarat.
Prin meditatie poti comunica,poti invata,poti sa te cunosti,poti sa te schimbi si multe multe alte posibilitati.
Exista milioane de feluri de a medita.

Putem clasifica meditatiile.
dupa pozitii: In picioare,stand pe scaun,stand in lotus,stand cu picioarele incrucisate,stand intinsi pe spate...acestea sun principalele
dupa fel:Meditatia cu mantre,meditatie cu simbol,meditatia prin gesturi ale mainii,meditatia folosind pietre,meditatia folosind pamantul,etc
dupa scop:meditatie de sanatate,de iubire,de noroc,de bunatate,de constiinta,de cunoastere,de explorare,de adoratie etc

acestea sunt principalele feluri.
Oricum te rog documenteazate.

La 19 ani sunt pe o cale buna.Nu sunt indoctrinat,nu urmez vreun sistem de credinte,nu mai sunt naiv si adevarul imi este prieten.
Am lume buna in jur,ca si acest forum,care ma ajutat enorm,enorm de tot...pacat ca uneori se mai cearta intre iei si ma doare...dar sunt oameni buni aici.

Unde vreau sa ajung A.Mot? Unde vrea inima mea...ea stie...egoul meu incearca sa afle dar nu reuseste.
Da,cum am zis am citit evangeliile...asta cred ca prin clasa 7-a...ma pus preotul...fortat...ce frumos din partea lui....(sarcasm)
Sunt Ortodox...dar cum am zis mai sus....nu ma consider a fi in nici o religie...oricare ar fi ea...
Nu merg la biserica,nu fac matanii....nu am altar budist sau hinduist in casa....nu am nici o cruce sau icoana...nici statuie cu buda sau alte figuri.....nu cred in demoni..nici in satana....
Dar in cine cred si stiu ca a existat este Iisus. Dar la fel ca Iisus au existat multi alti mari invatatori si evoluati spirituali.Ca Thoth aka Hermes Trismegistus,ca Budha,ca Shiva etc

Toti acest mari invatatori au vrut sa ne arate doar o chestie....SA FIM MAI BUNI SI SA IUBIM !!!
Cat timp eu fac asta....sunt chiar foarte fericit...orice ai zice...si orice ai crede....mie unu nu imi pasa....multi mau facut nebun si dezaxat....logic...frica de necunoscut...frica de anormal....si la asta sa mai adaugat si ca sunt triplet.....deci....mutanti frate....

Asa ca te rog..scuteste-ma cu evangheliile tale si dumnezeul din norisor...iam citit si invatat de miau iesit pe nas....si noi macar daca am fi ca ei....dar noi avem o prefacatorie mare spirituala...asa ca....DUTE CU DOMNUL....si nu uita....au un tata pe dumnezeu,ai o mama...pamantul....si tu esti copilul....deci alta sfanta treime....si fi fericit...nu te mai amara....ca toti suntem egali...toti suntem aici pt un scop....toti vrem sa fim fericiti..si toti vrem sa fim iubiti si sa iubim..asa ca fi fericit iubeste...si raul te paraseste.....pac si am facut si rima...

mult respect A.mot

P.s. sorry pt excesul de sinceritate....

Amot, ma surprinzi continuu. Ai o manifestare foarte brutala a credintei proprii. Dupa parerea ta, doar tu detii adevarul in privinta "credintei". Iar toti ceilalti trebuie sa subscrie la parerea ta asupra "credintei". Poate ai dreptate.
Dar daca nu ai? De ce crezi tu ca doar tu ai dreptate, iar restul nu? De ce crezi tu ca dumnezeu ti s-a aratat doar tie si la restul nu? De ce crezi tu ca la unii le-a lasat dumnezeu inteligenta? (desi cred ca asta este totusi o intrebare grea).

Apropo, vezi ca apa are mai multe stari de agregare.
Si inca un apropo, daca ai fi citit biblia, ai fi stiut ca in vechiul testament sunt trecuti in revista mai multi dumnezei. Cu diverse nume. Dar foarte probabil tu vrei sa crezi ca biblia este asa cum ne-o prezinta biserica in actuala forma. Poate nu ti-ar strica sa citesti si Torah, a suferit mai putine alterari.
Iar daca sustii ca Torah nu este parte din biblia crestina...

IOAN, TUTUROR CITITORILOR

Dragii mei, v-am chemat şi vă mai chem încă odată, să facem în aşa fel ca, "această pagină, fiind scrisoarea lui Hristos, scrisă de noi, NU CU CERNEALĂ, CI CU DUHUL LUI DUMNEZEU CELUI VIU," să fie încrustată "NU PE NIŞTE TABLE DE PIATRĂ, CI PE NIŞTE TABLE CARE SUNT INIMI DE CARNE." (Corinteni 3, 3:3)
Voi, cei CARE CU INIMA CURATĂ poposiţi pe aceste pagini, nu uitaţi, CONVORBIRILE CU DUMNEZEU sunt "EPISTOLA NOASTRĂ, SCRISĂ ÎN INIMILE NOASTRE, CUNOSCUTĂ ŞI CITITĂ DE TOŢI OAMENII."

Dumnezeu să vă binecuvânteze să îndepliniţi această lucrare după Voia Lui! (Corinteni 3, 3:2)

Apropo de LIBER ARBITRU ,stiu ca-i fictiune ,dar e frumos scris si reda ce credeu,Dumnezeu nu ne vrea ingraditi si ne lasa sa ne croim drumul spre el asa cum crede fiecare .

Audienta

Era o zi de miercuri. Dimineata, la ora 8:40, Dumnezeu isi bause cafeaua in bucatarie. Se pregatea pentru ora lui de audienta, programata la ora 9:00. Se relaxa usor si se gandi la cei care s-au prezentat la el cu niste reclamatii in saptamana precedenta.
La 9:00 fix intra in salonul sau prezidential si se aseza intr-un fotoliu confortabil. Facu semn lui Sfantu Petru ca sa deschida usa pentru primul client.
Acesta il anunta ca urma sa intre Fluviul.
La Dumnezeu s-au prezentat tot felul de fiinte la audienta, de la pietre mici pana la mari heruvimi si serafimi, asa ca nu s-a mirat deloc cand a auzit ca tocmai Fluviul are o nedumerire.
- Pofteste-l inauntru - ii spune lui Sfantu Petru.
Acesta deschisese usa si Fluviul intra in salon.
- Spune, fiule, ce ai pe inima! - incepu direct Dumnezeu, evitand formalitatile.
- Tatal meu, am venit la tine cu o rugaminte. Stii, mie-mi place sa cobor din munti exact asa cum vreau eu. Imi place sa serpuiesc, sa-mi croiesc singur drumul. Sa admir privelistea din jur, sa fiu in contact cu pamantul, cu iarba si cu copacii. Ceea ce ma doare este faptul ca un alt fiu de-al tau, omul, crede ca mi-ar fi bine daca as cobori intr-o linie dreapta. Ii place sa ma sistematizeze, sa ma forteze sa merg printre zale de beton. Dar eu ma simt stramtorat in fagasul pe care mi-l construieste cu atata migala. Mie-mi place sa curg salbatic! As vrea sa ma ajuti in acest sens.
- Bine, fiule, am inteles ce mi-ai spus, ma gandesc pe parcurs la ideile tale. Asteapta-ma te rog in hol. Mai am de audiat niste fiinte, o sa-ti raspund dupa aceea.
Fluviul iesi in hol.

Sfantul Petru anuntase ca urmatorul pe lista era Credinta.
- Tatal meu, usa ramasese deschisa si am auzit tot ce a spus fratele meu Fluviu. Si eu am o rugaminte asemanatoare. De fapt, si mie imi place sa ma urc pana la Tine serpuind. Sa duc oamenii la tine asa cum vreau eu. Sa privesc in jur, sa fiu in contact cu pamantul, cu stancile si cu metalul. Omul vrea sa ma sistematizeze si pe mine, incercand sa ma forteze printre barierele de beton ale religiei. Si zau ca si eu ma simt stramtorat, ca si fratele meu. Si mie-mi place sa curg salbatic, sau cel putin sa fiu ca jocul copiilor: senin, curat ca lacrima si mereu cu zambetul pe buze. Poti sa ma ajuti in acest sens?
- Stai jos si tu, fiule, in hol, sa vad ce pot face pentru tine. Mai este cineva de audiat, o sa-ti raspund dupa ce-l ascult si pe el.
Credinta iesi.
Sfantu Petru facu semn ca urma sa intre Iubirea.
Dumnezeu fu de acord.
- Tatal meu, usa era deschisa si auzisem tot ce au vorbit fratii mei. Am si eu o nedumerire asemanatoare.
- Parca intuiam eu - ii raspunse Dumnezeu, zambind.
Iubirea continua.
- Si mie-mi place sa ma plimb prin paduri, prin poieni si prin poteci nebatatorite. Drumurile asfaltate nu-s pentru mine. Oamenii au inventat relatiile, tocmai ca sa ma sistematizeze. Ma simt oribil daca sunt degradat la rangul de “relatie”. Si eu sunt o fiinta libera, ca Fluviul si Credinta. Si mie-mi place sa serpuiesc, pentru ca drumurile drepte ma plictisesc. Ma simt in relatii exact asa cum se simte fratele meu Fluviu cand este fortat sa curga in canale de beton. Sau ca fratele meu Credinta cand este fortat sa se deplaseze prin albia religiei. Poti sa faci ceva pentru mine?
- Dar care e alternativa ta?
- De fapt, nu este o alternativa, ci o sugestie. As vrea ca oamenii sa se duca in padure si sa observe cum alearga paraul printre copaci. Sa simta ca eu sunt exact ca acel parau vesel si sprinten! Sa se duca dupa aceea sa observe cat de trista este apa care curge in canalele de beton… Sa-si dea seama ca eu nu sunt ca apa din canale. Practic nu vreau nimic alteva decat ca oamenii sa-si traiasca iubirea dupa felul de a fi al paraului din padure!
- Am sa ma gandesc la ideile tale, fiule. Iesi in hol te rog si asteapta-ma.
Iubirea iesi si Sfantu Petru inchisese usa.
- Ce zi e astazi! Toata lumea e obsedata de “serpuire”! - exclama Dumnezeu.
- Da, sefu’… dar ce le raspunzi? - il intreba Sfantu Petru.
- Sa stii ca imi place ideea lor de libertate, de salbaticie, de serpuire! Toti trei sunt niste baieti tare frumosi si simpatici. Zi-le ca sunt de acord cu ideile lor si ca voi lua masuri imediat. Iar pe tine te rog sa distribui prin toate canalele posibile ca imi place ideea de evolutie serpuitoare, fara bariere si canale betonate. Sunt de acord ca toti fiii mei sa se apropie de mine prin caile neumblate ale padurilor! Sa vina pe acolo unde simt ca palpiteaza mai multa Viata!

http://www.astrotext.ro

Gogu said:
Amot, ma surprinzi continuu. Ai o manifestare foarte brutala a credintei proprii. Dupa parerea ta, doar tu detii adevarul in privinta "credintei". Iar toti ceilalti trebuie sa subscrie la parerea ta asupra "credintei". Poate ai dreptate.
Dar daca nu ai? De ce crezi tu ca doar tu ai dreptate, iar restul nu? De ce crezi tu ca dumnezeu ti s-a aratat doar tie si la restul nu? De ce crezi tu ca la unii le-a lasat dumnezeu inteligenta? (desi cred ca asta este totusi o intrebare grea).

Apropo, vezi ca apa are mai multe stari de agregare.
Si inca un apropo, daca ai fi citit biblia, ai fi stiut ca in vechiul testament sunt trecuti in revista mai multi dumnezei. Cu diverse nume. Dar foarte probabil tu vrei sa crezi ca biblia este asa cum ne-o prezinta biserica in actuala forma. Poate nu ti-ar strica sa citesti si Torah, a suferit mai putine alterari.
Iar daca sustii ca Torah nu este parte din biblia crestina...
DUMNEZEU mi-a aratat ce este sufletul in general si ce este Sufletul omului in special si dupa aceea am gasit doar in Biblia Ortodoxa ceea ce se spune despre suflet si se spune exact ceea ce DUMNEZEU mi-a revelat.......si asa am aflat si alte Adevaruri din Biblia Ortodoxa.
Intr-adevar apa are mai multe stari de agregare si asa Sufletul unui om vede,aude si intelege unul mai bine altul mai putin bine si foarte multi sunt orbi si surzi si fara de intelegere macar ca au ochi,urechi si creier.......si asa sunt dupa voia lui DUMNEZEU.
Credinta mea este ca DUMNEZEU exista si EL a facut Universul si aceasta credinta este cea mai buna dar credinta ta este a unui ateism brutal si este asa docamdata si este cu voia lui DUMNEZEU........Ce varsta ai tu in aceasta viata?Tu te consideri inteligent?Eu sunt asa cum vrea DUMNEZEU si ma rog ca sa-mi reveleze si alte Adevaruri.Unde gasesc Torah tradusa in romaneste?
Ce este Torah?Eu stiu ca Torah sunt primele cinci Carti ale Bibliei Ortodoxe.

Serj said:
Draga A.Mot

1.Am citit toate cartile de religie: Biblia ,Coranul,Cartea mortilor a tibetanilor,Budismul,Hinduismul,Taoismul etc pacat ca tu nu le-ai citit...
2.Nu apartin nici unei religii.Nu cred in Dumnezeu sau alte reprezentatii religioase a unei entitati care este sus acolo.
3.Eu cred in mine in primul rand si in al doilea rand in ceva mai mare decat o entitate religioasa...

Yoga?Yoghismul?Iti recomand sa citesti yoghismul din scrierile sanskrite Indiene.Daca tu ai intalnii un yoghin adevarat,tu nu ai putea sta in picioare la cata iubire radiaza.
P.s. sorry pt excesul de sinceritate....
O sa-ti demonstrez ca esti hindus in eroare..........Spui ca ai fost obligat sa stii pe de rost Evangheliile si sunt de-acord ca nu este bine ce-a facut acel preot in scoala........Cine si cand ti-a indicat sa citesti alte scripturi decat Biblia Ortodoxa?
Zici ca ai citit Biblia Ortodoxa si Coranul si alte scripturi............In care din aceste scripturi ai citit tu despre suflet in general si despre Sufletul omului in special.Cum arata Sufletul omului?Ce forma si ce culoare are Sufletul omului?De ce natura este sufletul in general si Sufletul omului in special?
Tu zici ca nu exista DUMNEZEU si asa spune si Buddha.........deci tu esti budist si Buddha a fost in eroare si sper ca acuma Sufletul lui Buddha nu mai este in eroare.Vad ca iti place yoga si hinduismul dar nu-ti place Biblia Ortodoxa si in Sufletul tau este un ghiveci de idei eretice.Eu de la varsta de 12 ani pana la varsta de 21 de ani am fost ateu si acum imi pare rau dar asa a vrut DUMNEZEU si din 25 Decembrie 1995 DUMNEZEU mi-a aratat ce este Sufletul omului.Parintii tai ce zic despre ratacirile tale?Nu e necesar sa faci nici yoga (lectiile yoghinilor costa si prostitii dau sume de bani si se pot si imbolnavi) si nici budism si nici meditatii care te pot imbolnavi caci de aceea a venit Domnul Iisus Hristos ca sa arate ca El este Calea si Adevarul si Viata si doar prin El putem ajunge la DUMNEZEU.Citeste Rugaciunea Domneasca pana cand o intelegi si spune-o macar o data pe zi si ai sa vezi ce bine iti va fi........si spune Rugaciunea Domneasca in toate situatiile dificile si vei vedea cat de mult te ajuta si nu mai ingaima cuvinte far sens precum aaaauuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm......
Raspunde la toate intrebarile ca sa-ti demonstrez ca esti hindus in eroare.......
Cum crezi tu ca a aparut Universul?

Amot,decat sa te comporti ca un inchizitor si judecator,mai bine ne-ai povesti ce stii tu despre Dumnezeu si despre suflet.Mereu eviti sa explici,sa povestesti.Ma faci sa cred ca,de fapt,nu stii mai multe decat stim noi-ceilalti .Daca intr-adevar esti convins ca ceea ce ti s-a revelat este de la Dumnezeu si face parte din Adevarul suprem,te rog sa ne explici si noua.

anuk said:
Apropo de LIBER ARBITRU ,stiu ca-i fictiune ,dar e frumos scris si reda ce credeu,Dumnezeu nu ne vrea ingraditi si ne lasa sa ne croim drumul spre el asa cum crede fiecare .
Audienta
Asa zisa "Audienta" este o scriere eretica si hindusa in eroare........
DUMNEZEU nu ne vrea ingraditi decat de EL si pentru EL (caci asa spune si prima din Cele 10 Porunci) in Imparatia Sa si Imparatia Sa este Minunata.Din pacate 99,99 % dintre oameni cred ca au liberu-arbitru si de aceea sunt hindusi in eroare..........Nu exista decat o singura cale de a ajunge la DUMNEZEU si acea cale este Domnul Iisus Hristos care este Calea si Adevarul si Viata data de DUMNEZEU TATAL CERESC.

emerem said:
Amot,decat sa te comporti ca un inchizitor si judecator,mai bine ne-ai povesti ce stii tu despre Dumnezeu si despre suflet.Mereu eviti sa explici,sa povestesti.Ma faci sa cred ca,de fapt,nu stii mai multe decat stim noi-ceilalti .Daca intr-adevar esti convins ca ceea ce ti s-a revelat este de la Dumnezeu si face parte din Adevarul suprem,te rog sa ne explici si noua.
Citeste toate mesajele mele de pe acest forum si ai sa vezi ca am spus ce este sufletul in general si ce este Sufletul omului in special si asa cum am spus si pe forumul lui Istrate unde cred ca stii ce-am zis referitor la suflet acum repet ca Sufletul omului este de natura materiala si anume este de natura unei plasme reci avand temperatura de 35-39 de grade Celsius si este de forma umanoida si are culoarea galben-aurie si asa scrie si in Biblia Ortodoxa.Toate de la atom pana la om au suflete si fiecare tip de suflet este de forma trupului respectiv.DUMNEZEU TATAL CERESC are si EL SUFLETsi asa spune Biblia Ortodoxa.
Ma doare faptul ca teorii vechi si hinduse in eroare sunt mai de pret si mai cautate decat Biblia Ortodoxa pentru din ce in ce mai multi oameni........si asa este voia lui DUMNEZEU deocamdata.

Draga A.Mot

Tu preiei informatia si o iei foarte personal...dar Doamne fereste-ma!

Vad ca ai o placere sa ai dreptate,dar o urata reactie la alte idei si principii in afara sistemului tau de credinte.
Este ok sa ai o credinta,sau sa nu ai o credinta,dar nu sa fi indoctrinat,poate orbit de credinta proprie.
Eu nu ma dau mare cu experientele mele total rupte de aceasta realitate si prefer sa nu le povestesc.Inteleg ca ai experimentat ceva uimitor...dar asta nu trebuia cumva sa te faca mai bun? mai deschis? mai plin de iubire? si de pasare? altruist? etc

Fiecare are calea sa...si iti mai spun odata...nu sunt Buddhist,nici Hindus,nici yoghist,nu sunt nimic.Sunt ceva in devenire.

Haide sa ne facem putin mai intelesi. Iubirea draga A.mot ...IUBIREA este raspunsul,pasarea,fericirea si alte asemenea lucruri. Un om plin de iubire,dar nu iubire mentala,imaginara,psihica ci neconditionata,din inima,pura si iubitoare este un om eliberat. Eliberat de toate friciile,de toate limitarile impuse de propria persoane,eliberat de minciuni etc

Fiecare avem calea noastra spre aceasta iubire,fericire etc

Caile sunt cu milioanele,alti iau calea Crestinismului,altii a Buddhismului,altii a Hermetismului,altii al Judaismului sau Islamului,altii a stiintei si multe multe alte cai.Eu am luat calea MEA! A MEA! Si asta mi-se pare cel mai corect. Cum tu ai luat calea ta si celilalti calea lor.

Nu trebuie sa ne judecam noi,dupa credinte si alte notiuni. DACA NE-AM ACCEPTA AR FI ALTCUMVA!!!! DAR FOAMEA ASTA DE A AVEA DREPTATE,DE A FI MAI PUTERNIC IN INFORMATII,DE A STII MAI MULTE,DE RAZBUNARE CA II ARAT EU LUI CA STIU MAI MULT II DOVEDESC EU..SI ALTE ASEMENEA TAMPENII DUC LA INDOBITOCIRE sI LA RAUTATEEEEEE!!!

NU POTI AMOT NU POTI CA TU SA IMI VORBESTI DE DUMNEZEU SI DE IISUS CAND TU UNUL ESTI IN EROARE.CAND TU UNU TRAIESTI IN ILUZIA PROPRIE.CAND TU UNUL VREI SA ITI DOVEDESTI SUPREMATIA IN CUNOASTERE SI IN ALTE CHESTII...PE DEGEABA CUNOSTI DAR NU ESTI INTELEPT! E BINE SA STII SA FACI O BOMBA ATOMICA DAR NU ESTE INTELEPT SA O FACI!!! ASTA E DIFERENTA!

DACA TE ASCULT PE TINE E CA SI CUM AS ASCULTA UN PSIHOLOG NEBUN,UN NUTRITIONIST GRAS,UN PREOT CORUPT SAU PE BASESCU BUN!

Nu o lua te rog personal.Accept ca esti cum esti.Da...tu imi esti frate,esti eu exprimat in alt mod.sau eu sunt tu exprimat in alt mod(nu stiu daca o sa ma intelegi aici).

Vreau doar sa intelegi ca nimeni nu este perfect.Lasa egoul la o parte.Si traieste din inima.

Iarta-ma daca te-am deranjat cumva sau jignit.Intentia mea este sa iti deschid ochii aratandu-mi parerea mea...fara sa te obligi sa crezi sau sa faci ceva. Poate constientizezi ca iti faci rau.

Multa iubire.
Respect[/align]

Serj,tu realizezi ca IUBIREA o ai sau nu ? Din fericire tu "iubesti", in inima ta este loc destul pt tot ce te inconjoara.
Nu cred ca-i nevoie nici de credinta ,nici de studii sa fi bun si generos.Iubirea,compasiunea, respectul pt natura sunt daruri innascute si nu dobandite. Sunt oameni care traiesc in triburi,fara credinta in Dumnezeu,fara informatii,fara meditatii,fara filozofie si cautari dar sunt in stare de iubire neconditionata,nu toti ,evident. Nu-i cere Lui A.Mot mai mult decat are .El este convins ca detine adevarul (adevarul lui ) si nimeni si nimic nu-l poate convinge si nici nu e nevoie sa fie convins.Fiecare cu crezul lui.

Amot,
Am mai scris intr-un topic de pe aceasta sectiune ca mie mi s-a revelat de catre dumnezeu faptul ca biblia nu este decat lucrarea diavolului si ca relatia cu dumnezeu nu poate fi intermediata de nici o carte, de nici o persoana si de nici o institutie. Relatia cu dumnezeu este ceva personal si special, iar dumnezeu ne vorbeste tuturor, noi neavand nevoie de pastori, predicatori si promotori ai lui pentru a avea o relatie cu el.
Mi s-a mai revelat de catre dumnezeu ca absolut toti cei ce vorbesc in numele lui nu doresc decat sa ne abata de la calea cea dreapta a relatiei personale cu dumnezeu.
Ce zici de asta?

Cat despre Torah, contine cartile lui moise. Intradevar, acestea sunt preluate si in biblie.
Totusi, daca ai curiozitatea sa iei un exemplar du-te la un templu evreiesc si o sa gasesti si in romana.

Serj said:
Draga A.Mot

Tu preiei informatia si o iei foarte personal...dar Doamne fereste-ma!

Vad ca ai o placere sa ai dreptate,dar o urata reactie la alte idei si principii in afara sistemului tau de credinte.
Este ok sa ai o credinta,sau sa nu ai o credinta,dar nu sa fi indoctrinat,poate orbit de credinta proprie.
Eu nu ma dau mare cu experientele mele total rupte de aceasta realitate si prefer sa nu le povestesc.Inteleg ca ai experimentat ceva uimitor...dar asta nu trebuia cumva sa te faca mai bun? mai deschis? mai plin de iubire? si de pasare? altruist? etc

Fiecare are calea sa...si iti mai spun odata...nu sunt Buddhist,nici Hindus,nici yoghist,nu sunt nimic.Sunt ceva in devenire.

Haide sa ne facem putin mai intelesi. Iubirea draga A.mot ...IUBIREA este raspunsul,pasarea,fericirea si alte asemenea lucruri. Un om plin de iubire,dar nu iubire mentala,imaginara,psihica ci neconditionata,din inima,pura si iubitoare este un om eliberat. Eliberat de toate friciile,de toate limitarile impuse de propria persoane,eliberat de minciuni etc

Fiecare avem calea noastra spre aceasta iubire,fericire etc

Caile sunt cu milioanele,alti iau calea Crestinismului,altii a Buddhismului,altii a Hermetismului,altii al Judaismului sau Islamului,altii a stiintei si multe multe alte cai.Eu am luat calea MEA! A MEA! Si asta mi-se pare cel mai corect. Cum tu ai luat calea ta si celilalti calea lor.

Nu trebuie sa ne judecam noi,dupa credinte si alte notiuni. DACA NE-AM ACCEPTA AR FI ALTCUMVA!!!! DAR FOAMEA ASTA DE A AVEA DREPTATE,DE A FI MAI PUTERNIC IN INFORMATII,DE A STII MAI MULTE,DE RAZBUNARE CA II ARAT EU LUI CA STIU MAI MULT II DOVEDESC EU..SI ALTE ASEMENEA TAMPENII DUC LA INDOBITOCIRE sI LA RAUTATEEEEEE!!!

NU POTI AMOT NU POTI CA TU SA IMI VORBESTI DE DUMNEZEU SI DE IISUS CAND TU UNUL ESTI IN EROARE.CAND TU UNU TRAIESTI IN ILUZIA PROPRIE.CAND TU UNUL VREI SA ITI DOVEDESTI SUPREMATIA IN CUNOASTERE SI IN ALTE CHESTII...PE DEGEABA CUNOSTI DAR NU ESTI INTELEPT! E BINE SA STII SA FACI O BOMBA ATOMICA DAR NU ESTE INTELEPT SA O FACI!!! ASTA E DIFERENTA!

DACA TE ASCULT PE TINE E CA SI CUM AS ASCULTA UN PSIHOLOG NEBUN,UN NUTRITIONIST GRAS,UN PREOT CORUPT SAU PE BASESCU BUN!

Nu o lua te rog personal.Accept ca esti cum esti.Da...tu imi esti frate,esti eu exprimat in alt mod.sau eu sunt tu exprimat in alt mod(nu stiu daca o sa ma intelegi aici).

Vreau doar sa intelegi ca nimeni nu este perfect.Lasa egoul la o parte.Si traieste din inima.

Iarta-ma daca te-am deranjat cumva sau jignit.Intentia mea este sa iti deschid ochii aratandu-mi parerea mea...fara sa te obligi sa crezi sau sa faci ceva. Poate constientizezi ca iti faci rau.

Multa iubire.
Respect[/align]
Dupa 25 Decembrie 1995 am citit mai multe carti despre viata de dincolo inclusiv anumite lucruri din scrieri despre yoga si budism dar in niciuna din aceste scrieri nu am gasit raspuns decat in Biblia Ortodoxa la ceea ce DUMNEZEU mi-a revelat in legatura cu sufletul si cand spun ca mi-a revelat atunci ma refer la ceea ce am vazut si simtit si asta nu pot uita si cei care au fost pe forumul lui Istrate stiu despre faptul ca eu cu ochii mei trupesti am vazut cum arata Sufletul meu si am constientizat cu voia lui DUMNEZEU iesirea Sufletului meu din trup si abilitatea lui de a trece prin ziduri si revenirea Sufletului meu in trup si toate acestea sunt minunate.Am intrebat yoghini cum se face decorporalizarea si revenirea Sufletului omenesc in trup si nimeni nu stia sa-mi spuna decat ca se iese si se revine si ca are loc o calatorie astrala;am intrebat ce culoare si ce forma are Sufletul omului si imi vorbeau de fapt de asa zisele aure care de fapt sunt radiatii ale Sufletului omului.Eu nu ma dau mare cu revelatiile daruite mie de DUMNEZEU dar tocmai pentru ca nu sunt egoist si imi pasa de fiecare dintre oameni spun si altora ceea ce stiu si cred.DUMNEZEU nu a facut Sufletul omului decat intr-un singur fel dar fiecare Suflet are un destin fie ca este intrupat fie ca nu este intrupat.Da dovada ca nu esti egoist si ca iti pasa de oameni si spune si tu ce revelatii si ce ai experimentat tu.Cum se face iesirea Sufletului omului din trup si cum se face revenirea acestui Suflet in trup?Cum crezi tu ca arata DUMNEZEU?Cine crezi tu ca este Domnul Iisus Hristos?
Am sa-ti demonstrez ca ratacesti!Eu nu vreau ca tu si nici altii precum Gogu,Ioan Suciu si etc. sa mai rataciti si ma rog lui DUMNEZEU sa-mi dea putere sa va conving ca Adevarul este foarte clar spus in Biblia Ortodoxa caci aceasta scriptura este data omenirii intregi de catre DUMNEZEU prin Poporul Sau Ales care este Poporul Evreu.Ce carti citesti tu acum?
Pe mine nu ma poate deranja nimeni atata timp cat DUMNEZEU nu vrea asta.
Ce este iubirea?Tu ai o iubita?Tu iubesti toate fiintele create de DUMNEZEU?Cine a facut Universul si deci si pe oameni?Cum a facut DUMNEZEU universul si deci si pe oameni?Raspunde!
Eu te accept asa cum esti dar nu pot sa nu-ti spun ca gresesti caci mi s-a dat de catre DUMNEZEU incepand din data de 25 Decembrie 1995 ochi sa vad si urechi de auzit si intelegere sa inteleg.Cu inima nu se poate trai ci numai cu Sufletul.Ratacesti!!!!!!!!Trupul omului fara Suflet nu traieste dar Sufletul omului poate trai fara trup.Ce crezi tu ca se intampla cu Sufletul omului dupa ce omul moare?
Numai DUMNEZEU poate sa deschida ochii cuiva fie in mod direct fie prin puterea cuvintelor altor oameni dar se pare ca asupra Sufletului tau docamdata cu voia lui DUMNEZEU au putere cuvintele hindusilor in eroare fie asa zisi budisti fie asa zisi yoghini si etc..Raspunde la toate intrebarile mele!

Draga A.mot

Nu trebuie sa iti dovedesc tie nimica.

Numim cum dorim constiinta sau energia ,ca ii zicem D-zeu,Creator,Allah sau Matrice nu conteaza...tot acelasi lucru este.Diferenta e in filozofie.

Depeche Mode are o melodie geniala..Personal Jesus.Poate iti spune ceva acea piesa.

Sa revenim oricum.Fiecare percepem aceasta Constiinta,aceasta energie,acest D-zeu foarte subiectiv.
D-zeul meu nu are nume sau forma,nu e barbat nici femeie,este egal cu mine si eu cu el/ea.
Este tot.Infinit si neperceptibil.Este cum vrea sa fie.Eu ca om asa imi imaginez doar.Nu stiu cum e,nu stiu totul despre el/ea,doar ce stiu e ca este peste tot,in tot si toti provenim de acolo,toti suntem el/ea dar manifestate in modalitati infinite pe planuri diferite si pe dimensiuni infinite.

Asta poate fie doar imaginatia mea,doar perceptia mea,eu nu stiu nimic si prefer sa fiu un pahar gol sa fiu umplut cu cunostiinte ,experiente si lucruri noi.

Putin imi pasa cum il numiti,sau ce filozofie are,cat timp credem fiecare ca exista...el sau ea....cat timp avem incredere si credinta in acea chestie,totul este bine,doar sa nu devenim orbi de credinta.

Suntem aici nu doar sa fim credinciosi si sa ne limitam la spiritualitate si la biserica sau alte bullsh*turi....avem de experimentat si lumea materiala ca si spirituala,avem de experimentat lucruri extraordinare....corpul este doar un vehicul al sufletului(Merkaba).

Da am avut si eu experiente foarte frumoase,ca doua proiectii astrale constiente,cateva meditatii foarte foarte reusite,un channeling frumos,si o conexiune si un simt pt unitate si alte lucruri,dar sunt personale,sunt subiective si doare eu le pot intelege.Fiecare a avut experiente si stie ca nu toata lumea va intelege sau accepta.Totul este in interior.Nu in exterior.Nu doresc sa dau perceptia ca eu sunt la alt nivel si voi jos sau chestii de genu...ca nu este adevarat,toti suntem egali orice ar fi.Egoul meu ar vrea sa zica lucruri urate ,sa injure si sa calce tot in picioare dar eu nu doresc asa ceva.Experientele mele le voi povestii poate intrun cadru mai personal sau persoanelor care stiu ca le vor intelege cu adevarat.

Nu am asteptari de la viata sau de la mine,doresc ca totul sa vina natural,cum e facut sa fie! Calea mea este naturala,nu fortez nimic.Deoarece nimic nu e intamplator.

Meditatie,rugaciune,ceremonie,ofrada...etc sunt doar alte modalitati ca omul sa ii arate respect/iubire etc lucrului acela,ce noi numic cum dorim,ce este ce vrem noi sa percepem si sa fie.

Nu sti ce sa zic.Sunt satul de atatea filozofii si religii si cacaturi(sorry ca injur) DAR ASA E!

Totul este in interior si intelege A.Mot ...eu nu sunt pe forumul acesta sa dovedesc ceva,sau sa ma dau atotstiutor...sunt aici sa invat,sa socializez sa rad sa ma distrez,sa fiu putin serios si sa imi fac prieteni si prietene....

Da si am o iubita.De 2 ani sunt cu ea.Am o familie mare.Am 7 frati (unul a murit).Am o mama si un tata,nu sunt divortati sau alte probleme.Sunt bine,casatoriti,batrani,frumosi si sanatosi la varsta lor.Foarte deschisi la minte si foarte iubitori.

Cum cred ca arata D-zeu? Am zis mai sus parerea mea subiectiva!
Sufletului omului din trup si cum se face revenirea acestui Suflet in trup?
Eu cred in reincarnare,ca si in ruperea reincarnarii.Mari civilizatii ca egipt,ca sumer,ca indienii americani ca de exemplu indienii Hopi,ca babilonia si ca alte civilizatii care au fost obsedati de acest principiu si de cum poate rupe acest ciclu.Deci cred in reincarnare.
Cine crezi tu ca este Domnul Iisus Hristos? Iisus Hristos a fost un mare invatator,un mare suflet,un om extraordinar.Un om cu o misiune grea.Pot incepe sa zic totul ca in biblie.Dar eu nu cred bin biblie.
Iisus ca si Hermes Trismegistus,ca si Buddha ca si alti mari iluminati...dar isus e unic...au vrut sa ne arate ca se poate mai bine,ca exista mai mult decat percepem.Au vrut sa ne arate calea adevarata etc etc

Ce carti citesti tu acum? Ultima care terminata,acum 5 zile a fost Living in the Heart de Drunvalo Melchizedek.Acum citesc The Flower of life vol 1 tot de Drunvalo Melchizedek.

Ce crezi tu ca se intampla cu Sufletul omului dupa ce omul moare? Se duce in lumea de dincolo numita de noi sau dimensiunea Astrala...isi culege roadele karmei si ise determina urmatoarea reincarnare...asta pe scurt.
Ce este iubirea? Greu de explicat.Iubirea este cea mai puternica,buna,extraordinara energie,forta,sentiment,experienta si traire.Este cel mai bun lucru ca il poti oferii sau primii.Este o energie co-creatoare.Este un lucru viu.este tot.

Tu iubesti toate fiintele create de DUMNEZEU?
Eu nu doar ca le iubesc...eu sunt ele..ele sunt eu...ele sunt fratii/surorile mele.Noi facem parte din natura.

Cine a facut Universul si deci si pe oameni?Cum a facut DUMNEZEU universul si deci si pe oameni?Raspunde!

Universul nu a fost facut..a existat din tot timpul.Oamenii...pot incepe sa enumar teorii...cea Darwiniana,cea cu anunnaki si eprubeta,cea cu adam si eva etc..Nu cred nici una.Nu stiu cine ia creat pe oameni...nu stiu.Dar sunt sigur ca nu d-zeu,sunt sigur ca nu venim din maimute,sunt sigur ca nu eprubeta.Nu stiu...

Asta este parerea mea subiectiva...ti-am spus A.Mot...putin imi pasa ce vei crede,putin imi pasa ca egoul tau ma va corecta si imi va da in cap si va face cumva ca tu sa ai dreptate...

Respect Serj

P.s. Incep sa ajung la concluzia ca iti face o placere oarecum malefica sa faci cea ce faci acum...:)

PREMONITII ROCKS....unde imi mai bat eu capu atat?unde mai filozofesc eu atat?sunt singurul copil de 19 ani care isi pune capu cu toti oamenii acestia inaintati in varsta sau cu 5-10 ani macar mai invarsta ca mine? =)) PREMONITII ITS THE BEST....danke lume...va iubesc serios pe toti...e genial locul asta...
Bai macar stiu un lucru...totul e al naibii de distractiv...cat de seriosi ati fi...viata trebuie luata in deradere si in joaca...altfel vom fi toti emo...peace out!

Back