emerem said:
Bodo,crestinii se roaga doar lui Dumnezeu.Maica si sfintii sunt rugati ca sa alature rugeciunile lor ...nu ne rugam sfintilor.
"Inger ingerasul meu, ce mi te-a dat Dumnezeu/ totdeauna fii cu mine si ma invata sa fac bine/ eu sunt mic, tu fa-ma mare/ eu sunt slab, tu fa-ma tare/ totdeauna ma insoteste si de rele ma pazeste, AMIN"
"Sfântă Născătoare de Dumnezeu, Sfinte Doamne Dumnezeule, curăţaţi-mi trupul de bolile ce mă chinuiesc. Vă promit cu sufletul curat că nu voi mai face rău nimănui în toată viaţa mea. În vecii vecilor, AMIN."
"Prea Sfinte Doamne Dumnezeule, Prea Sfântă Născătoare de Dumnezeu, Prea Sfinte Isuse Hristoase, Fiul Domnului Dumnezeu, ajutaţi-mă să scap de bolile care îmi împresoară trupul, chinuindu-l şi secându-l de puteri. Iertaţi-mi păcatele din trecut şi de acum în schimbul credinţei mele în Voi, AMIN."
"Prea Sfântă Fecioară Maria, Născătoare de Dumnezeu, ajută-mi mie, femeia înşelată de bărbat, să-l cuceresc din nou cu farmecele trupului şi sufletului meu ! Opreşte-l, Sfântă Mamă a noastră, a tuturor, să mai calce pragul unor femei ticăloase, care vor să mi-l ia ! Acum şi pururea, şi în toată viaţa mea, AMIN."
"Prea Sfântă Maică a Domnului, ajută-mă din nou, cu mai multă putere, spre reuşita învăţării mele ! Aşa să-mi ajute Dumnezeu ! Amin."
Bag eu de seama ca ingerul si Maria sunt rugati direct, nu apar ca intermediari.
Btw, rugaciunile sunt luate de aici
www.spiritus.ro