SALATA DE CAPELIN MARINAT
cartofi copti
rosii cherry
oua prepelita fierte tari
masline negre
ceapa rosie
fasole verde oparita
salata verde
ulei,lamaie,sare,piper
capelin marinat
RULADA DE PIEPT DE PUI
piept de pui -batut,condimentat cu:mustar cu boabe,boia,cimbru,piper,sare
pe pieptul de pui de pune o felie de ,cascaval ,patrunjel
se ruleaza si se imbraca ruloul in bacon
se pune in folie de aluminiu intr-o tava de kek,cu vin alb-fragezeste-vegeta,piper
la cuptor 15-20 min apoi se scoate folia si se mai lasa 5 min sa se rumeneasca
SOSUL
vin +unt,amidon,busuioc,pasta de tomate
se serveste cu garnitura de orez taranesc,fiecate rulada taiata pe diagonala,in 3,cu un trandafir din rosie
CARTOFI IN COAJA CU SOMON AFUMAT
se spala cartofii cu un burete abraziv
se impung cu furculita ca sa nu explodeze in cuptor
de ung cu ulei si sare se pun in cuptorul incins
se desfac cartofii in jumatati,se scobesc si apoi se pune cate o bucatica de unt
se toaca mijlocul unei salate verzi si o leg. de patrunjel
2 linguri smantana
2 linguri ulei de masline
zeama de lamaie
se pune amestecul in cartofi iar peste fiecate jumatate de cartofi se pun fasii de somon afumat
SALATA SPECIALA DIN VARZA CRUDA
6 linguri otet(lg)
1 lg faina
1lingurita mustar(lgt)
1lgt zahar
1lgt sare
6 lg smantana
20 g unt
300 g varza alba
150g morcovi
2 tulpini de telina (apio)
2 lg seminte floarea soarelui
intr-o cratita se pun:6 lg apa,otetul,faina,zaharul,sarea,mustarul,la foc mic amestecand continuu pana cand dau in clocot
se adauga untul si smantana,se amesteca pana se topesc apoi se pune sosul intr-un castron si se incorporeaza legumele taiate fasii subtiri
se lasa cel putin 2 ore
la servire se adauga semintele prajite
SUC NATURAL SANATOS PT DETOXIFIERE
1 kg morcovi
4-5 mere
1 sfecla rosie
1 telina
zeama de la o lamaie
se pot pune la blender cu 1 l de apa plata-pt fibre
sau se fac suc
BOMBA DE ENERGIE-LAPTE FORTIFIANT
la blender:lapte,lapte praf,drojdie de bere,miere
NECTAR
2 mere
1 morcov
1 sfecla curatata de coaja
sucul de la o lamaie
apa plata